- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.701
aysecim canim ohh misler gibi olmus evin darisi benim basimamerhaba güzel anneelr bende bahar temizliğimi yaptım yeni biti ama bende biitimm ama değdi pırıl pırıl oldu evim gerçi biz eşimle baraber 5 kişiydik ama anca biiti o karda yorulmuştumki benim tembel kızımben iş yaparken oynamıyordu iş bitince harkete geçti şimdiden böyleyse büyüdüğünde hiç yardım etmeyecek :2::2:
test yapsam çıkarmı sonuç bugün 3. gün varsada yksada belli olurmu yani
test yapsam çıkarmı sonuç bugün 3. gün varsada yksada belli olurmu yani
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben beklemedeyim bakalım bugün yarın hasta olurum diye umuyorum olmazsam test yapacammmm
arkadaşlar kusura bakmayın şu sıralar giremedim pek fazla nete öncelikle tebrik eden diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallaharkadaşlar ben dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptı bu gün sonuç oldım ve değer 599.7 meleğim yolda hayırlısıyla resmi olarakta bugün tescillendi yarınsa meleğimle tanışmaya gidiyorum doktordan randevu aldım biraz başlarda çok ağrı vardı kasıklarımda korktum birden hemen aldım randevu ama 2 gündür iyiyim çok şükür ama yinede kontrol ettirmekte fayda var yarında k.doğuma çıkıyorum inşallah sonrada bekleme dönemine geçerim inşallah Rabbim tez zamanda hepiniaze yaşatsın arkadaşlar canı gönülden diliyorum inşallah 2. birinciden nedense daha heyecan verici oluyomuş
reyhancım tekrar tebrik ederim canım..ne güzeell Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah..meleğinide hayırlısıyla görürsün inşallah..
ikinciler biraz uğraştırarak geliyolar ya ondan daha heycanlı oluyolar
günaydın kızlaarrr..nasılsınız bakalım..
biçiçekbiböcek canım test yapma kararını canın ne zamana istiyosa içindeki ses ne zaman yap diyosa o zaman yap..biz de senin gibi merak ediyoruz ama seni acele ettirmekte olmuyo sonuç negatif çıkınca üzüleceğinden korkuyoruz..ama inşallah bebişin seninledir inşallah yüzünü güldürür bu ay annesi ..yoksa da üzme kendini herşeyin başı sağlık bunu untma canım benim..
cenera senden de güzel haberler alırız inşallah canım..haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?