2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın kızlar,aşağıda birsürü isim görüyorum ama vaktim yok öğleden sonra günüm var,oğlumun beslenmeside bugün uğraştırıcı o yüzden ben mutfağa gidiyorum hepinizi öptüm
biçiçek test yap gülüm test yap halay çekesim var

aysecim canim ohh misler gibi olmus evin darisi benim basima ,kendinide minik prensesini fazla yorma olurmu ,gerci bu cimcime kaytarmis baksana masallah ona allahim korusun

Yarım saate kaynanam geliyor kızlar.. bi kaç gün giremezsem anlayın.

Hepinizi çooook öpüyorum..

Güzel haberler almak dileğiyle.. Hoşçakalın.

selam kızlaarrrr...amanda amaaann yaz temizlikleri başlamış oohh ne güzel evler mis gibi olmuştur..bende başlıycam temizliğe ama eşimin tatil gününü bekliyorum..bu sene bizim evde iş çok hayırlısı bakalım..kafamdan iyice attım bebek meselesini çok şükür..artık yaza kadar bende tık yok

ayşee,yasemiin,semraaa kızlar gelin sizede öğreteyim iğne oyasınısanki çok iyi öğrenmiş gibi..bikaç yemeni bitireyim size resimleri gösteririm inşallah..ama çok güzel dağıtıyo kafayı tavsiye ederim vallaa

hepinizi öpüyorum canlarıımmm....

Havalardanmı miyomdan mı bilemedim bugün kırmızılar teşrif ettiler ancak ağrı sızı hiç yok:26:normalde olurdu birde nezle oldum :2::2:kızımda polenlerden ötürü gece öksürükleri başladışişim patlayacak gibi diyetide bozdumdiyetisyen listemi görünce kovalıcak beni:78::84::2:

test yapsam çıkarmı sonuç bugün 3. gün varsada yksada belli olurmu yani

canım bende çıkmadı nedense gecikmeden 2-3 gün sonra yapmıştım ama kızımdada 1 hafta önce öğrenmiştim değişiyıor istersen bir dene yada direk kan tahlili ypatır onda çıkar kesin hadi hayırlısı bakalım inşallah mutluluğumuz biraz daha artar:))

arkadaşlar kusura bakmayın şu sıralar giremedim pek fazla nete öncelikle tebrik eden diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah arkadaşlar ben dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptı bu gün sonuç oldım ve değer 599.7meleğim yolda hayırlısıyla resmi olarakta bugün tescillendiyarınsa meleğimle tanışmaya gidiyorum doktordan randevu aldım biraz başlarda çok ağrı vardı kasıklarımda korktum birden hemen aldım randevu ama 2 gündür iyiyim çok şükür ama yinede kontrol ettirmekte fayda var yarında k.doğuma çıkıyorum inşallah sonrada bekleme dönemine geçerim inşallah Rabbim tez zamanda hepiniaze yaşatsın arkadaşlar canı gönülden diliyorum inşallah 2. birinciden nedense daha heyecan verici oluyomuş

Bende bu ay bir tuhaflık var test yapmaya karar verdim.Herkese günaydın bu arada Allah öncelikle evlatlarınızla mutlu mesut ömür versin size sonrada hayırlıyla 2.cileri
Birşey sorucam spiral çıktıktan sonrada bir süre hamile kalmak zor oluyormuş doğru mu

kızlarr günaydınlarr herkese.

reyhancım çok ama çoook tebrik ederim hayatım Rabbim sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh.

seydammmmmmmmmmmmm canıımmmm nasıl doktora giddicec demişsin gittinmi canım merak ettimmm

semram kayganan geliyomuşşş..puuuff inan yerinde olmak istemezdim hemde bi kaç gün kalacak sanırım

biçiçek senden de sabırsızlıkla güzel haberler bekliyoruz canımmm ona göree

acele yazıyorum o yüzden ismini yazamadığım diğer canlarım umarım sizlerde çok iyisinizdir

Doğurganlığı artıran besinler
Brokoli
Balık
Mercimek
Çeltik
Bal kabağı
Süt ve ürünleri

Azaltan
Pirinç
Hayvansal protein
Doymuş yağ

günaydın kızlar...ben test yapmdım henüz korkuyorum sonuç negatiftir die hem ne bilim ama umutlu deilim hiç bu aydan sanki belkide belirti yok ve kasıklarımdaki ağrılardan adet olcam sanıyorum... rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin... bu arada 4. gün:86:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben beklemedeyim bakalım bugün yarın hasta olurum diye umuyorum olmazsam test yapacammmm

reyhancım tekrar tebrik ederim canım..ne güzeellRabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah..meleğinide hayırlısıyla görürsün inşallah..
ikinciler biraz uğraştırarak geliyolar ya ondan daha heycanlı oluyolar

günaydın kızlaarrr..nasılsınız bakalım..

biçiçekbiböcek canım test yapma kararını canın ne zamana istiyosa içindeki ses ne zaman yap diyosa o zaman yap..biz de senin gibi merak ediyoruz ama seni acele ettirmekte olmuyo sonuç negatif çıkınca üzüleceğinden korkuyoruz..ama inşallah bebişin seninledir inşallah yüzünü güldürür bu ay annesi ..yoksa da üzme kendini herşeyin başı sağlık bunu untma canım benim..

cenera senden de güzel haberler alırız inşallah canım..haber vermeyi unutma

çok saol canım bi gönlüm hadi kalk bi test al diyo bi gönlümde otur diyo bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…