- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.721
günaydın tatlım da niye öyle üzgünsün,bir sııntın mı var:26:kanamam var demişsin devam ediyormu,doktor olayını ne yaptın,bu yüzden mi öyle üzgünsüngünaydin kizlarrr
reyhancim tekrar tebrik ederimrabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün
yok tatlım,spirali çıkarır çıkarmaz hamile kalabilirsin hatta çıkarmadan bileBende bu ay bir tuhaflık var test yapmaya karar verdim.Herkese günaydın bu arada Allah öncelikle evlatlarınızla mutlu mesut ömür versin size sonrada hayırlıyla 2.cileri
Birşey sorucam spiral çıktıktan sonrada bir süre hamile kalmak zor oluyormuş doğru mu
hadi hayırlısı canım,sen ne zaman istersen o zaman yaptır testini,hakkında hayırlısı olsungünaydın kızlar...ben test yapmdım henüz korkuyorum sonuç negatiftir die hem ne bilim ama umutlu deilim hiç bu aydan sanki belkide belirti yok ve kasıklarımdaki ağrılardan adet olcam sanıyorum... rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin... bu arada 4. gün:86:
testin sonucu istediğin gibi olur inşgünaydın arkadaşlar nasılsınız ben beklemedeyim bakalım bugün yarın hasta olurum diye umuyorum olmazsam test yapacammmm
arkadaşlar kusura bakmayın şu sıralar giremedim pek fazla nete öncelikle tebrik eden diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallaharkadaşlar ben dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptı bu gün sonuç oldım ve değer 599.7 meleğim yolda hayırlısıyla resmi olarakta bugün tescillendi yarınsa meleğimle tanışmaya gidiyorum doktordan randevu aldım biraz başlarda çok ağrı vardı kasıklarımda korktum birden hemen aldım randevu ama 2 gündür iyiyim çok şükür ama yinede kontrol ettirmekte fayda var yarında k.doğuma çıkıyorum inşallah sonrada bekleme dönemine geçerim inşallah Rabbim tez zamanda hepiniaze yaşatsın arkadaşlar canı gönülden diliyorum inşallah 2. birinciden nedense daha heyecan verici oluyomuş
bir günaydın diyecektim diyemedim kızlar yaaa bari tünaydın diyeyim.....sabah telaşım vardı,yemeğim,ütüm falan hepsi bitti veya bitmek üzeretam size günaydın diyecektim arkadaşım aradı biraz uzun konuştuk galiba oğlum sokakta oynıyordu içeri dışarı,otur kalk birşey yazamadım şimdi ben kaçayım son kalan işlerimi halledeyinm soğan suyumu içeyim,öğleden sonra görüşürüz:80::80::80::80::80::80::80:
birde birşey sorcam soğan suyu kullanan arkadaşlar benim hiiiiç akıntım yok:26:normalmi,genelde akıntı fazlalaşıyor diye yazmışlar:26::26::26:yoksa ben bu ay yumurtlamadım mıoffff of neyse kullanmaya devam bugün 5.gün(eğer yumurtam varsa,bu ay yumurtlama haftam iyi çalışmam lazım çoook çalışmam lazım çooook
günaydin kizlarrr
reyhancim tekrar tebrik ederimrabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün
kızlarr günaydınlarr herkese.
reyhancımçok ama çoook tebrik ederim hayatım Rabbim sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh.
seydammmmmmmmmmmmm canıımmmmnasıl doktora giddicec demişsin gittinmi canım merak ettimmm
semram kayganan geliyomuşşş..puuuff inan yerinde olmak istemezdimhemde bi kaç gün kalacak sanırım
biçiçek senden de sabırsızlıkla güzel haberler bekliyoruz canımmm ona göree
acele yazıyorum o yüzden ismini yazamadığım diğer canlarım umarım sizlerde çok iyisinizdir
reyhancım tekrar tebrik ederim canım..ne güzeell Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah..meleğinide hayırlısıyla görürsün inşallah..
ikinciler biraz uğraştırarak geliyolar ya ondan daha heycanlı oluyolar
günaydın kızlaarrr..nasılsınız bakalım..
biçiçekbiböcek canım test yapma kararını canın ne zamana istiyosa içindeki ses ne zaman yap diyosa o zaman yap..biz de senin gibi merak ediyoruz ama seni acele ettirmekte olmuyo sonuç negatif çıkınca üzüleceğinden korkuyoruz..ama inşallah bebişin seninledir inşallah yüzünü güldürür bu ay annesi ..yoksa da üzme kendini herşeyin başı sağlık bunu untma canım benim..
cenera senden de güzel haberler alırız inşallah canım..haber vermeyi unutma
günaydın tatlım da niye öyle üzgünsün,bir sııntın mı var:26:kanamam var demişsin devam ediyormu,doktor olayını ne yaptın,bu yüzden mi öyle üzgünsünçok arka arkaya oldu sorular ama merak ettim
yok tatlım,spirali çıkarır çıkarmaz hamile kalabilirsin hatta çıkarmadan bilehap biraz koruyor doğru ama spiralde öyle birşey olmaz
hadi hayırlısı canım,sen ne zaman istersen o zaman yaptır testini,hakkında hayırlısı olsun
testin sonucu istediğin gibi olur inş
reyhancım hayırlı olsun miniğin tekrardandoktor sonuçlarını bizede bildir bizde sevinelim,en kısa zamanda bizede nasip olur inş
kızlar dayanamıyorum bennnn gidiyorum test alcam bakalım ne olcak ama akşama gelirim abimlere gidicem size haber veririm dayanamıyorummmm:84::84:
hemen pes etme canım yaa bak benimkide öyle olanlardan,birinciye ilk ay hamile kalanlardanım yani ikinci ise bence yeterince,ona kalsa daha yetmez
ne yazıkki hasta oldum bugün ben devam etmicem arkadaşlar heralde benim gibi olan varmı aranızda ilk çocuğu birinci denemede olup ikinci böyle uzun süren bende ara vereyim diyorum yoksA stres yapacam eminim üzüldüm bugün çünkiiiii
annene söylemedin mi benimle birlikte bekliyecek birsürü insan var ben beklesem bile onlar nasıl beklicek,benden haber bekliyor onlar diyekızlar bana test yaptırmadı bizimkiler annemde burda ya bekle dedi cumaya kadar bekliyim artık ama nasıl beklicem bakalım
slm arkadaşlar gnaydın herkese....
kızlar ben dün doktora gittim ama bu sefer hiç umduğum gibi heyecanverici bir gün geçmedi((
sizden ricam ne olur dua edin( ultrosonla baktı keseyi göremedi bu şekilde keseyi göremiyorum dedi izin verirseniz bide pelvik muayne dedi o şekildede muayne etti malesef öylede göremedi ((yarın tekrar gidicem kan değerlerine bakılıcak 2 ihtimal olabilir dedi ama size umut verebilecek bir şey söyleyemiyorum şuan malesef dedi (ya dış gebelik üzerinde duruyor yada geç oluşabilir dedi dün çok ama çok üzgündüm ama bugün ruh gibiyim herşey olacağına varır rabbim en iyisini en doğrusunu bilir du edin nolur inşalalh yarın güzel haberlerle geri gelirim ((
kızlar ben dün doktora gittim ama bu sefer hiç umduğum gibi heyecanverici bir gün geçmedi((
sizden ricam ne olur dua edin( ultrosonla baktı keseyi göremedi bu şekilde keseyi göremiyorum dedi izin verirseniz bide pelvik muayne dedi o şekildede muayne etti malesef öylede göremedi ((yarın tekrar gidicem kan değerlerine bakılıcak 2 ihtimal olabilir dedi ama size umut verebilecek bir şey söyleyemiyorum şuan malesef dedi (ya dış gebelik üzerinde duruyor yada geç oluşabilir dedi dün çok ama çok üzgündüm ama bugün ruh gibiyim herşey olacağına varır rabbim en iyisini en doğrusunu bilir du edin nolur inşalalh yarın güzel haberlerle geri gelirim ((
Bende bu ay bir tuhaflık var test yapmaya karar verdim.Herkese günaydın bu arada Allah öncelikle evlatlarınızla mutlu mesut ömür versin size sonrada hayırlıyla 2.cileri
Birşey sorucam spiral çıktıktan sonrada bir süre hamile kalmak zor oluyormuş doğru mu
günaydın kızlar...ben test yapmdım henüz korkuyorum sonuç negatiftir die hem ne bilim ama umutlu deilim hiç bu aydan sanki belkide belirti yok ve kasıklarımdaki ağrılardan adet olcam sanıyorum... rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin... bu arada 4. gün:86:
Yarım saate kaynanam geliyor kızlar.. bi kaç gün giremezsem anlayın.
Hepinizi çooook öpüyorum..
Güzel haberler almak dileğiyle.. Hoşçakalın.
test yapsam çıkarmı sonuç bugün 3. gün varsada yksada belli olurmu yani
arkadaşlar kusura bakmayın şu sıralar giremedim pek fazla nete öncelikle tebrik eden diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallaharkadaşlar ben dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptı bu gün sonuç oldım ve değer 599.7 meleğim yolda hayırlısıyla resmi olarakta bugün tescillendi yarınsa meleğimle tanışmaya gidiyorum doktordan randevu aldım biraz başlarda çok ağrı vardı kasıklarımda korktum birden hemen aldım randevu ama 2 gündür iyiyim çok şükür ama yinede kontrol ettirmekte fayda var yarında k.doğuma çıkıyorum inşallah sonrada bekleme dönemine geçerim inşallah Rabbim tez zamanda hepiniaze yaşatsın arkadaşlar canı gönülden diliyorum inşallah 2. birinciden nedense daha heyecan verici oluyomuş
benimde iki gün önceye kadar kasıklarımda acayip ağrı vardı hatta eçmişte yazmıştım doktora o yüzden erken gitmek istedim ama daha sonra ağrı gitti ama kasık bölgemde yine bir ağırlık var bu seferde kanamam yok çok şükür zaten kanaman olursa hemn ara ve gel dedibnece senin değerin daha küçük olduğu için göremmeiştir değer 1500 olunc aanca görünür kesen senin sağlıklıdır gebeliğin dış gebeliği bne yaşadım kasık ağrın ve kanaman oluyor senin inşlalh öyle değildir canım herşeyin hayırlıs olsun
canim merhaba nasilsin??selam arkadaslar
neolur hemen pes etmeyin ben ikinci yavruma 13sene sonra kavustum cok sükür, hic pes etmedim yapilmasi gereken herseyi fazlasiyla yaptim rabbime siginin insallah tez zamanda hayirlisiyla kavusursunuz yavrulariniza dualarim sizlerle seydacim senide öpüyorum coktandir görüsemedik iyisindir insallah
canim hakkinda hayirlisi olsun bende oglumda hic ugrsmamistim bu kadar
ne yazıkki hasta oldum bugün ben devam etmicem arkadaşlar heralde benim gibi olan varmı aranızda ilk çocuğu birinci denemede olup ikinci böyle uzun süren bende ara vereyim diyorum yoksA stres yapacam eminim üzüldüm bugün çünkiiiii
canimya nasil dayanabiliyosunkızlar bana test yaptırmadı bizimkiler annemde burda ya bekle dedi cumaya kadar bekliyim artık ama nasıl beklicem bakalım
sagol canim seninde kutlu olsungünaydın kızlarbenden başka topiğe uğrayan yok galiba gençlik ve spor bayramınız kutlu olsuuuuuuuuuun
ayşeeeeem nasılsın tatlım merak ettim seni,bir dahada uğramamışsın buralara
semracıııııııım konuşamıyoruz tatlım,nasılsın?
topik ahalisi
canim satta göre kacinci haftadasin ?? allahim korktuguna ugratmasin insallah nekadar sevinmistik, insallah bebegin seninledir dualarimiz seninleslm arkadaşlar gnaydın herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?