2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydin kizlarrr

reyhancim tekrar tebrik ederim rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün
günaydın tatlım da niye öyle üzgünsün,bir sııntın mı var:26:kanamam var demişsin devam ediyormu,doktor olayını ne yaptın,bu yüzden mi öyle üzgünsünçok arka arkaya oldu sorular ama merak ettim
yok tatlım,spirali çıkarır çıkarmaz hamile kalabilirsin hatta çıkarmadan bilehap biraz koruyor doğru ama spiralde öyle birşey olmaz
hadi hayırlısı canım,sen ne zaman istersen o zaman yaptır testini,hakkında hayırlısı olsun
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben beklemedeyim bakalım bugün yarın hasta olurum diye umuyorum olmazsam test yapacammmm
testin sonucu istediğin gibi olur inş

reyhancım hayırlı olsun miniğin tekrardandoktor sonuçlarını bizede bildir bizde sevinelim,en kısa zamanda bizede nasip olur inş

bir günaydın diyecektim diyemedim kızlar yaaa bari tünaydın diyeyim.....sabah telaşım vardı,yemeğim,ütüm falan hepsi bitti veya bitmek üzeretam size günaydın diyecektim arkadaşım aradı biraz uzun konuştuk galibaoğlum sokakta oynıyordu içeri dışarı,otur kalk birşey yazamadımşimdi ben kaçayım son kalan işlerimi halledeyinm soğan suyumu içeyim,öğleden sonra görüşürüz:80::80::80::80::80::80::80:
birde birşey sorcam soğan suyu kullanan arkadaşlar benim hiiiiç akıntım yok:26:normalmi,genelde akıntı fazlalaşıyor diye yazmışlar:26::26::26:yoksa ben bu ay yumurtlamadım mıoffff ofneyse kullanmaya devam bugün 5.gün(eğer yumurtam varsa,bu ay yumurtlama haftam iyi çalışmam lazımçoook çalışmam lazım çooook

İyi çalışmlar o zaman:13:

günaydin kizlarrr

reyhancim tekrar tebrik ederim rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün

Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar ...bugün saat 16:45 te randevum bekliyoruz bakalım haberdar ederim yine sizi:)rabbim tez zamnda sizlerinde göbişlerini doldursun inşallah:)raebzeh dağru diyosun canım biraz nazlı oldukları için çok heyecanlandırıyorlar sanırım...sağlıkla gelsinlerde inşallah...

ne yazıkki hasta oldum bugün ben devam etmicem arkadaşlar heralde benim gibi olan varmı aranızda ilk çocuğu birinci denemede olup ikinci böyle uzun süren bende ara vereyim diyorum yoksA stres yapacam eminim üzüldüm bugün çünkiiiii

selam arkadaslar
neolur hemen pes etmeyin ben ikinci yavruma 13sene sonra kavustum cok sükür, hic pes etmedim yapilmasi gereken herseyi fazlasiyla yaptim rabbime siginin insallah tez zamanda hayirlisiyla kavusursunuz yavrulariniza dualarim sizlerle seydacim senide öpüyorum coktandir görüsemedik iyisindir insallah

hemen pes etme canım yaa bak benimkide öyle olanlardan,birinciye ilk ay hamile kalanlardanım yani ikinci ise bence yeterince,ona kalsa daha yetmezgibi görünüyor ama iki yılı bitirdik hala bekletiyorherşey için daha erken canım,gerçi çok stres yaparım diyorsan birkaç ay ara iyi olabilir:26:
kızlar bana test yaptırmadı bizimkiler annemde burda ya bekle dedi cumaya kadar bekliyim artık ama nasıl beklicem bakalım
annene söylemedin mi benimle birlikte bekliyecek birsürü insan var ben beklesem bile onlar nasıl beklicek,benden haber bekliyor onlar diyeanne sözü dinlemek lazımsenin kadar heyecanlı olamasakta senle beraber bekleriz bizde,güzel haber olsun sonu yeterki

günaydın kızlarbenden başka topiğe uğrayan yok galibagençlik ve spor bayramınız kutlu olsuuuuuuuuuun
ayşeeeeem nasılsın tatlım merak ettim seni,bir dahada uğramamışsın buralara
semracıııııııım konuşamıyoruz tatlım,nasılsın?
topik ahalisi

slm arkadaşlar gnaydın herkese....

kızlar ben dün doktora gittim ama bu sefer hiç umduğum gibi heyecanverici bir gün geçmedi((
sizden ricam ne olur dua edin( ultrosonla baktı keseyi göremedi bu şekilde keseyi göremiyorum dedi izin verirseniz bide pelvik muayne dedi o şekildede muayne etti malesef öylede göremedi((yarın tekrar gidicem kan değerlerine bakılıcak 2 ihtimal olabilir dedi ama size umut verebilecek bir şey söyleyemiyorum şuan malesef dedi(ya dış gebelik üzerinde duruyor yada geç oluşabilir dedi dün çok ama çok üzgündüm ama bugün ruh gibiyim herşey olacağına varır rabbim en iyisini en doğrusunu bilir du edin nolur inşalalh yarın güzel haberlerle geri gelirim((

bnece senin değerin daha küçük olduğu için göremmeiştir değer 1500 olunc aanca görünür kesen senin sağlıklıdır gebeliğin dış gebeliği bne yaşadım kasık ağrın ve kanaman oluyor senin inşlalh öyle değildir canım herşeyin hayırlıs olsun

canıım beniim üzme kendini..belki geç döllenmedir.korkma dinlen ve dua et..inşallah bu sefer sana merhaba der annesi..dualarımız seninle reyhancım..

günaydın kızlaarr..nasılsınız bakalım..19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun

hepinize geliyo

Son düzenleme:

bekliyorum güzel haberlerini daha erkendir canım ya üzülme

cnm moralini hiç bozma mercimeğin daha küçük 2*3 gün içinde ceee deyip çıkacaktır içini ferah tut

hadi haberlerini beklioruz

ben çatlardım şimdiye annemde benden sabırsızdır valla çok merak ettim yapınca yaz hemencik

Yarım saate kaynanam geliyor kızlar.. bi kaç gün giremezsem anlayın.

Hepinizi çooook öpüyorum..

Güzel haberler almak dileğiyle.. Hoşçakalın.

ıyyyy çabuk gider nş çok kötüyüm demiiii

test yapsam çıkarmı sonuç bugün 3. gün varsada yksada belli olurmu yani

katılıyorum çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşattım

dün bebişimi gördüm kızlar moralim yerine geldi kıpır kıpırdı çok hareketliydi kollar bacaklar belliydi artık maşallah bi kaç hafta içinde cinsiyetid belli olur hatta belli de dedi makine kötü yanıltıcı olur dedi söylemedi

kocaman öptm hepinizi

benimde iki gün önceye kadar kasıklarımda acayip ağrı vardı hatta eçmişte yazmıştım doktora o yüzden erken gitmek istedim ama daha sonra ağrı gitti ama kasık bölgemde yine bir ağırlık var bu seferde kanamam yok çok şükür zaten kanaman olursa hemn ara ve gel dediolmaz inşallah(inşallah dediği gibidir canım 4 gün önce değerim 599 du 2 günde bir değerin 2 kat artması gerekiyormuş nette okudum doğruysa yani doktora gittiğimde benim değerim 1100-1200 civarı olması gerekti belki ama 2 gün daha bekleyelim dedi yarınki değere göre hareket edilecek(

canim merhaba nasilsin?? sen benim umut kaynagimsin biliyosun rabbim sana taddirdigi mutlulugu bizlerede nasip eylesin insallah bende seni öpüyorum canim

canim hakkinda hayirlisi olsun bende oglumda hic ugrsmamistim bu kadar rabbimin takdiri iste elden bisey gelmiyor

kızlar bana test yaptırmadı bizimkiler annemde burda ya bekle dedi cumaya kadar bekliyim artık ama nasıl beklicem bakalım
canimya nasil dayanabiliyosun hayran kaldim inan insalalh yarin güzel haberlerini aliriz

sagol canim seninde kutlu olsun :85::85:
canim ya iyiyim iyiyimde arada hüzünler beni yokluyor iste bi aglama krizine giriyorum durup dururken bende anlamadim :44::44:

artik rabbime siginiyorum elden bisey gelmiyor kendimeden korkuyorum halimize cok sükür beterleriyle sinamasin rabbim

sen nasilsin canim ?7 günün doldumu nasil gidiyor kür

canim satta göre kacinci haftadasin ?? allahim korktuguna ugratmasin insallah nekadar sevinmistik, insallah bebegin seninledir dualarimiz seninle

iyi akşamlar kızlar,tatil günü olmasına karşın baya bir hareketliymiş topikçelik uğramışhoşgeldin çelikçim,iyi olmana sevindim bir ara ses çıkmayınca endişelenmiştim:26:bebeğinde iyiymiş ne güzelferhatın ki kız bakalım seninkinin cinsiyeti ne olacak:87::87:sağlıklı olsunlarda:94::94:
gerisi önemli değil gerçi
reyhaaaan üzülme sakın daha erken kese için,bana öyle geldi en azından,dış gebeliği bilmiyorum ama bence keseyi biraz daha sonra görürsün,,,biz senin yanındayız unutmagüzel haberler getirmen için üzerimize düşen neyse yapıyoruz merak etme
ayşecim anlıyorum seniüzülme artık biliyorum çok can yakıcı ama sen sağlıklı olursan gelir meleğin,hem ağlamak hiç yakışmıyor bize biliyorsun değil mi..miniğini düşün ve mutlu ol,ben öyle yapmaya çalışıyorumsoğanın bugün 6.günü,ama hiç akıntım yok benim:26::26:iltahabım falan yok herhalde dicem ama normalde çok akıntım olurbu ay yok:26:yumurtlamadığım zaman böyle oluyor,acaba yumurtlamadım mı:26:ama çok ilginç göğüslerim şişti,bunun içinde daha erken adetin 12.günü falan bugün:26:hiçbirşey anlamadım.....eve ultrason alasım varvallahi var billahi varhiç doktora gitmeden evde muayene
ebruuuuuu sanada geliyoyanında birde bunlar var

yasemin canim sen bana bakma arada geliyorlar bana iste
canim sogan suyunu 2. adetine 7 gün kala yaptiginda daha iyi sonuc aliyorsun ,ozaman akintilarinin arttigini göreceksin bende öyle olmustu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…