2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Gecenin bi yarısı hiç beni buralarda görmüşmüydünüz:)))

Kaynana olunca böyle oldu malesef..

Bi kaç gün daha giremem kızlar, pencerelerim değişecek... Çoook iş var çok
Kendinize iyi bakın.. Öpüldünüz

canim allah kolaylik versin kayinvaliden ne zaman gidyor insallah uzun süreligine gelmemistir

kızlarr depremm oldu burdaa pc başındayken tammm

merkezüssü simavmış 5.9 muş şiddeti
gecmis olsun kizlar allah beterinden korusun

yi akşamlar kızlar ben de aynı durum kızlar bu elle muayene vardı ya biri bana özelden yazabilirmi yazmıştınız ama ben unuttum mşjlda silinmiş
canim ögrendinmi su el isini yoksa yazayim sana özelden :26::26:ama en iyisi doktor degilmi bugün gidecektin zaten degilmi:44::44::44::44:

yok öğrenmedim ama korkuyorum da test yapmadım ağrılarım çok var eğer eczane açıksa gidiyim ben bugün 6.günüm inşlhh vardır dua edinnn umarım açıktır eczanede çarşıya uzak bulunduğum yer burdaki açık deilse

canim bencede yap artik testi insallah vardirbu testler burda normal marketlerde bile satiliyor nasil bir ülkedir hic özel degil yanihic alisamadim hic

neyse ben sana anlatmaya calisiyim özelden canim ,celikte bu yöntemle ögrenmisti hamile olup olmadigini ona göre tescilli yani

günaydın hanımlaaaaar
biçiçek,ayşeeeee sizede günaydııııın.geç kaldım bugünkahvaltı yapmaya gidiyorum gelin istersenizpollyannayı çağırmıyorum onun işi çooooooook(kolay gelsin bu arada)ona birşeyler hazırlayıp yardıma gitmek lazım:82::82::82::82:

inanın ne yazacağımı bilemiyorumm ilk siz öğrendinizzzzz kimse biilmiyooo şoktayımm umutlu deildim hiç ağlamak istiyorummmm ama sevinçtenn allahım çok şükür allahımm sizlerinde en kısa zamanda haberini alırım inşlhhh

canıım beniim..tebrik ederim..bugün birde kan tahlili yap istersen..daha çok seviniriz..haftasonu tatili girmeden yaptır tahliliniöptüm canım benim..

günaydııınn hepinize...

kızalrrrr test yaptım silik pozitifffff:84::84:
halay başıyımTEBRİKLEEEEEEEEERsabah sabah ne kadar güzel bir haberkan testini yaptırabilirsen bugün yaptır canım kesin emin olursun
canıım beniim..tebrik ederim..bugün birde kan tahlili yap istersen..daha çok seviniriz..haftasonu tatili girmeden yaptır tahliliniöptüm canım benim..

günaydııınn hepinize...

günaydııın ebrucum:79:darısı bize inş en kısa zamanda

günaydııınn hepinize...

halay başıyımTEBRİKLEEEEEEEEERsabah sabah ne kadar güzel bir haberkan testini yaptırabilirsen bugün yaptır canım kesin emin olursun

günaydııın ebrucum:79:darısı bize inş en kısa zamanda

Heyo bebiş geliyorrrrrr :92::92::92:
Çook sevindimmmmmmm hemen kan tahlilineeee

çok saolun arkadaşlarr allah arzı olsun kan tahlilini bakalım p.ztesi yaptırıyım diyorum hem muayene olurum

biçiçek hayırlı olsun canım darısı kan tahliline ve sırada bekleyenlere inşallah listemiz dolsun dolsun taşsın bu ay herkes arka arkaya gelsin

ay ayy ayyyyyyyyyyyyy halayin sonuna yetismisim neyseki tebrikler canimmmmmmmmmmm

DARISI BIZLERE INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlere inş...gözlerim doldu yaaa bende pozitiff diyee bağırmak istommm allahım nolurrr:))

biçiçek hayırlı olsun canım darısı kan tahliline ve sırada bekleyenlere inşallah listemiz dolsun dolsun taşsın bu ay herkes arka arkaya gelsin

ay ayy ayyyyyyyyyyyyy halayin sonuna yetismisim neyseki tebrikler canimmmmmmmmmmm

DARISI BIZLERE INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

hayırlı uğurlu olsun canım silikte olsa vardır gebelik hadi kan testi yap

çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlere inş...gözlerim doldu yaaa bende pozitiff diyee bağırmak istommm allahım nolurrr:))

günaydın kızlarr zeynep seydam ferhatt melegm ben reyhana dedim ayağını sürt die umarım sizde bizim arkamızdan gelirsinizz çok saolun hepinizde darısı sizlere inşlhhh kocacım da sevinmiş meğer adamcağız zaten ARTIK ZAMANI GELDİ dediğinde zaten meleğim varmış benimle babasıın gönlünü bekliyomuş diğer arkadaşlardan da allah razı olsun çok saolunn ama ben hala inanamıyorum çünkü ummuyodum hem bu ay hemde olmaz gibi düşünüyodum artık ama beynim o kadra rahattıki takmadım yani adet olurmuyum omazmıyım bebeğim kış çocuğu olcak ama benim şimdiden midem kötü kahvaltı hazırlıyım kociş işe gidicek şimdi görüşürzü sonra umarım topik taşarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…