- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.741
canim allah kolaylik versinGecenin bi yarısı hiç beni buralarda görmüşmüydünüz:)))
Kaynana olunca böyle oldu malesef..
Bi kaç gün daha giremem kızlar, pencerelerim değişecek... Çoook iş var çok
Kendinize iyi bakın.. Öpüldünüz
kızlarr depremm oldu burdaa pc başındayken tammm
gecmis olsun kizlar allah beterinden korusunmerkezüssü simavmış 5.9 muş şiddeti
canim ögrendinmi su el isiniyi akşamlar kızlar ben de aynı durum kızlar bu elle muayene vardı ya biri bana özelden yazabilirmi yazmıştınız ama ben unuttum mşjlda silinmiş
canim allah kolaylik versinkayinvaliden ne zaman gidyor insallah uzun süreligine gelmemistir
gecmis olsun kizlar allah beterinden korusun
canim ögrendinmi su el isiniyoksa yazayim sana özelden :26::26:ama en iyisi doktor degilmi bugün gidecektin zaten degilmi:44::44::44::44:
canim bencede yap artik testi insallah vardiryok öğrenmedim ama korkuyorum da test yapmadım ağrılarım çok var eğer eczane açıksa gidiyim ben bugün 6.günüm inşlhh vardır dua edinnn umarım açıktır eczanede çarşıya uzak bulunduğum yer burdaki açık deilse
inanın ne yazacağımı bilemiyorumm ilk siz öğrendinizzzzz kimse biilmiyooo şoktayımm umutlu deildim hiç ağlamak istiyorummmmama sevinçtenn allahım çok şükür allahımm sizlerinde en kısa zamanda haberini alırım inşlhhh
halay başıyımkızalrrrr test yaptım silik pozitifffff:84::84:
canıım beniim..tebrik ederim..bugün birde kan tahlili yap istersen..daha çok seviniriz..haftasonu tatili girmeden yaptır tahlilini öptüm canım benim..
günaydııınn hepinize...
canıım beniim..tebrik ederim..bugün birde kan tahlili yap istersen..daha çok seviniriz..haftasonu tatili girmeden yaptır tahlilini öptüm canım benim..
günaydııınn hepinize...
halay başıyımTEBRİKLEEEEEEEEER sabah sabah ne kadar güzel bir haber kan testini yaptırabilirsen bugün yaptır canım kesin emin olursun
günaydııın ebrucum:79:darısı bize inş en kısa zamanda
Heyo bebiş geliyorrrrrr :92::92::92:
Çook sevindimmmmmmm hemen kan tahlilineeee
inanın ne yazacağımı bilemiyorumm ilk siz öğrendinizzzzz kimse biilmiyooo şoktayımm umutlu deildim hiç ağlamak istiyorummmmama sevinçtenn allahım çok şükür allahımm sizlerinde en kısa zamanda haberini alırım inşlhhh
biçiçek hayırlı olsun canım darısı kan tahliline ve sırada bekleyenlere inşallah listemiz dolsun dolsun taşsın bu ay herkes arka arkaya gelsin
ay ayy ayyyyyyyyyyyyy halayin sonuna yetismisim neyseki tebrikler canimmmmmmmmmmm
DARISI BIZLERE INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
hayırlıuğurlu olsun canım silikte olsa vardır gebelik hadi kan testi yap
çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlere inş...gözlerim doldu yaaa bende pozitiff diyee bağırmak istommm allahım nolurrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?