2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın güzel hatunlar:79:sabah sabah neşesi ve heyecanı tüm topiği sarmış bir anne var buralarda:81::81::81::81::81::81biçiçekbiböcekten bahsediyorum)ne güzel bir enerji veriyorbiçiçek tatlım günaydıııııııngülüm bizde aynı şeyi diliyoruz sende ayağını sürü bizde arkandan gelelim ve topik taşsın,hamile olmayı bekleyen kimsecikler kalmasın,burada gebeliklerimizi konuşalım(kaç haftalık olduk,cinsiyetleri neler,testler yapıldımı,doğum ne zaman.......)ben hesap yapmayı bilmiyorum ki:26:şimdi kaç haftalıktır falan,ama sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır eminim
topik ahalisiiiiiiii hepinize hürmetlergüzel bir haftasonu diliyorum:87::87::87::87::87:bizde böyle güzel heyecanlar yaşayalımen kısa zamanda

slm kızlar 32 yaşındayım 10 yşında oğlum var sonrası trajik uzun yıllar ikinci bebek olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım 2 aylık düştü artık ümidim kalmamıştı adetim gecikti test bile yapmadım eşimin ısrarıyla yaptık hamileyim şuan 9 haftalık ikizlere hamileyim ama yine çok agrılarım var birde testte tsh hormonum 6,5 çıktı yüksek oldugunu söledi doktor iç hastalıkları uzmanına yönlendirdi p.tesi gidicem
internette araştırdım 4. ve 6. ayda düşükler yaparmış kalp dururmuş bebekte zeka geriligi yaparmış gebelik sonlndırıla bilirmiş çok üzgünüm dün akşamdan beri mahfoldum cnm çok sıkkın ikisinide istiyorum madem benimler madem kalpleri atıyo napıcam ben bu kuşkuyla nasıl yaşıcam

canım yaa çok sevindim ...rabbm nazarlardan kazalardan korusun senide bebeğinide hadi bakalım bizde peşinden geliriz inş...iyi sürt ayağını :))

merhaba güzel annler hani benim kızıma isim bulacaktınız isim konusunda babsıyla anlaşamıyoruz bir türlü benim istediğim isimleri o istemiyor onun beğendiklerinide ben beyenmiyorum bana yardımcı olun

merhaba güzel annler hani benim kızıma isim bulacaktınız isim konusunda babsıyla anlaşamıyoruz bir türlü benim istediğim isimleri o istemiyor onun beğendiklerinide ben beyenmiyorum bana yardımcı olun

canım bilmem ama ben kız olursa YÜSRA isminikoymayı istiyorum eğerki erkek olursa HAMZA eşim taaa nişanlıyken demişti ilk oğlumun adını eşim koydu zaten MUHAMMET sıralamıştı 1. muhammet 2. hamza 3. enes kızda tek bi ismi vardı RABİA ama komşumuz koydu o ismi şimdi kız olursa bende yüsra koycam bananee işteee

ilk önce gözün aydın canım,dur bakalım hemen stres yapma kendine,ilaç kullanırsın..ben doktor kontrolündeyken bir bayan daha vardı onunda yüksekti tsh,hamileydi bu arada,ilaç kullanıyordu,ilaçla kontrol altına alıyorlar merak etme.ikizlerin seni bırakmaz umarım,sağlıkla gelirler
günaydıııııınnnnnnnnnnnn kızlar....
sanada günaydın zeynepçim,nerelerdesin yaaa adetten sonra pek uğramaz oldun
ne güzel tatlı telaş ve atışmalar bunlarşimdiiii sen ne istiyorsun eşin ne istiyor biz de o doğrultuda sana yardımcı olalım malum seçenek çokbu arada kızımız ne alemde annesi

çok sevindim biciböcek ugurböcüğün geliyo demek ne güzel allah tamamına erdirsinnn darısı başımızaa

ben tavsiyede bulunayım

iki isimse

Zeynep Sude
İlkim Ece
Berre Nehir
Işıl Su
İlkyaz
Tanem
Ilım

Ben kızıma ilk ışıl koymayı düşündüm sonra nehir koydum ikiside listende var::)

canim rabbim korktuguna ugratmasin insallah iyi düsün iyi olsun canim rabbim bir mucize gibi yollamis meleklerini insallahta koruyacaktir rabbim size bagislasin insallah.....

evet canim bi hareketlikli geldi cok sükür topige insallah sonrasida gelir hepimizin yüzü güler insallah....

kızalr ne kadralıktır şimdi meleğim sat 15 nisandı bende geç döllenme oluyo ama
netten de hesaplayabilirsin bak burdan yapabilirsin Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

kızlaar merhaba ben yeni katılmıştım aranıza topiğiniz uğurlu geldi 5 haftalık hamişim ultrasonda gördüm mercimeğimi çok halsizdim 2 haftadır şimdi yazabiliyorum allah isteyen herkese bekletmeden göndersin meleğini

ferhat canim güzel kizina isim ariyormussun ben kizim olursa yani rabbim bir gün verecek insallah buna cok inaniyorum ismini ,hiranur koymayi düsünüyorum insallah , fikir olur belki senin icin

tebrik ederim canımm bende yeni öğrendim hamile olduğumu netteki hesaplara göre 5 +2

çok saol canım umarım arkadaşlarda bi an önce gelirler arkamızdan bide kan da test yada doktora gidebilseydim salı izinli eşim o günü bekliyorum geçmiyo ama bilmem 8 ay nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…