- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.781
çok saol canım umarım arkadaşlarda bi an önce gelirler arkamızdan bide kan da test yada doktora gidebilseydim salı izinli eşim o günü bekliyorum geçmiyo ama bilmem 8 ay nasıl geçecek
biciböcek ilkçocugunmu merak ettim geçmişte dikkat etmemişim
günaydın hanımlarr bgün halı yıkıyıcam daha doğrusu komşularım yıkayıvercek... zaten ben giremem sanırım çünkü ayakta bile durarken belim tutuluyo bu kadar erken normlami bilemiyorum...ibşlhh herşey yolunda gider ben doktora salı gitmeyi düşünüyodum ama eşim bi iki gün daha dur diyo
cnm çok geçmiş olsun bizdede var öksürük o kadar şiddetliki bebeğe bişey olacak diye korkuyorum arada ayıptır sölemesi altıma azcık kaçırıyorum oğlumdada var ama o dah az öksürüyogünaydın kızlar bakıyorum herkes mutlu Allah daim etsin mutlulugunuzu ama benim oglum çok hasta kızlar ateş öksürük balgam dün gece hiç uyumadık saf gibiyim şimdi biraz uyuttumda bende buraya bi bakıyım dedim
Amin cnm inş sizlerinde güzel haberlerini duyarızgünaydın güzel anneler,ikinci için gün sayanlar ve ikinci için çok çalışan bayanlar hepinize kocaman günaydııııııııııın:71iki satır birşey yazıcam kaç kere telefon çaldı,öğlene yazıyı yetiştiririm umarım AYŞECİİİİİM evet tatlım çok geziyorum bu aralar,evi temizlemem lazım bir türlü başlayamıyorum,günlük işimi halledip hoooooop dışarı,gerçi çok yoruluyorum ama bu ara öyle denk geldi reyhancım çok sevindim tatlım keseni görmene sağlıkla büyüsün mercimeğin biçiçek sen halı yıkamakmı dedin:26:sakın sakın çooook dikkat et kendine çok üzülürsün sonra,biraz bekleyebilir temizlik veya ağır işler için yardımcı bul kendine tatlım
kızlar soğan suyuna devam bakalım,bu haftada çok çalıştım çooooooktam yumurtlama zamanıydı,en azından ben öyle umuyorum tabiiii yumurtladıysam ultrason lazım eve ultrason bu belirsizlik nereye kadar böyle bilmem inş hamile kalırım bu ay inşşşşşşşşşşşşşş,aşılamaya falan gerek kalmaz umarım,
ayy cnm bende çok istiom kızım olsun önce sağlıklı sıhatli tabiay inşallah kız bebişler olur süsleyip püslersiniz tombik tombik oyy:118::115::119:
cnm inş doğru hissediyorsundur bende o kadar istiyorum ki sizlerin güzel haberlerinizi duymak anlatamamselam kizlarrrrrrrr
güzel hamisler masallah bebislerinize
reyhancim canim keseyi görmüssün cok sükürsonuna kadar yüzün güler insallah....
bicicek canim sen nazaman gidiceksin doktora:26::26::26:
ebrucum ugramissin nasilsin canim??
polyannam kaynanayla cebellesiyor anlasilan yine yok
acemim yaseminim sen nasilsin niye yoksun gezmelerdemisin yoksa
kizlar gecen hafta yazmistim hani ,adet sonrasi lekelenmem olmustu ve kasik agrilarim var diye ,cuma günü doktorumu aradim ,haziran adetimin 2. gününde gelmemi söyledihem kist filan varsa daha iyi anlariz dedi , horman testleri yapicak türkiye öncesi oradaki doktorlara degerlerimi göstermem icin ,bakalim sanki bende yeni bir hamilelige hazirlaniyormusun gibi hissediyorum allahim hayirlarla karsilastirsin hepimizi .....
günaydın kızlar bakıyorum herkes mutlu Allah daim etsin mutlulugunuzu ama benim oglum çok hasta kızlar ateş öksürük balgam dün gece hiç uyumadık saf gibiyim şimdi biraz uyuttumda bende buraya bi bakıyım dedim
geçmiş olsun zeynepçimgünaydın kızlar bakıyorum herkes mutlu Allah daim etsin mutlulugunuzu ama benim oglum çok hasta kızlar ateş öksürük balgam dün gece hiç uyumadık saf gibiyim şimdi biraz uyuttumda bende buraya bi bakıyım dedim
boşveeeeeeer bak bende aynısını yapıyorum,iştah geldimi de kimse önümde durmasın,iştah gelsin diye bekliyorum şimdide öyle yanigünaydınnnn bahar geldi üstümde bi ağırlık hep yatmak istiyorum o kadar yorgun hissediyorumki kendimi eşim şehir dışında o yokken bende temizlik yapayım diyorum kapı pencere ama hiççççç içimden gelmiyoooo offf herşeyden nefret ediyorum
ben geldim:80::80::80::80:topik hareketlensin birazdeğilmi:84::84::84::84::84::84::84:hadi amaaaaa,kızlarrrrr:84::84::84::84::84::84::84:çookkk şükür kızlar bende daha iyiyim artık ama aldığım ilaç beni ruh gibi gezdiriyor hep uykulu halde artık havalardan heralde falan diyorum çevreme):)bugün pazar var şimdi pazara gidicem gitmeden bir uğrayayım dedim ama bayağ sessiz kalmış topicçik:))
çooook kaldı hatun çooooook,özledik seni hadiiiiiSelam canlarım... hepinizi çok özledim ama muhabbete vakit yok(
Yarın kayınvalidem gidiyor.. İnşallah daha aktif olacağım:) öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun tatlımmerhaba kızlarr zeynepcim geçmiş olsun canım oğluna...halı yıkayacam demiştim yaa sormayın daha yıkamadan ne geldi başıma kapı önüne inmiştim yürürken başım döndü düştüm ayağımın üstüne otura kaldım öle kötü düşmedim bebeği tehlikeye atacak gibi ama ayağımı burkmuşum şimdi acilden geldim gebelik için kan testi istedimm kan testi yapmadılar..... malum gebelik var die film de çekemedilerrr kırık çıkık olsa duramazsın dediler krem yazdı sadece ama üzerine basamıyorum çok ağrıyor...sinir oluyorumm şuu devlet hastanesi acil doktorklarınayatıp dinlencem kızlarr ben annemler gideicekti yarın için ama yolamam artıkınn iki üç günn hepinizi öptüm çokkk
zeynepçim çok geçmiş olsun canım şu sıralar salgın gidiyor kızımda geçtiğimiz haftada öyleydi öksürükten maffolmuştu sonra bir arkadaş ilaçlı buhar makinasının iyi geldiğini söyledi dr a götürdük sormak için hemen verin dedi 3 gün sabah akşam buhar verdik bide grip şurubu vs.vs. derken anca kendine geldi çok şükür ... çok öksürük olan çocuklara bende tavsiye ediyorum 3 gece gözünü kırpmadı buharı verdiğim gece uyudu
Allah şifa versin canım yavruna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?