- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.801
Zeynepcim oğluna çooook geçmiş olsun canım... İnşallah çabucak toparlanır oğluşun.. Ayy canım yaa böyle hasta çocuklara kıyamıyorum. Biz ne çekiyoruz hastayken, onlar nasıl dayanıyogünaydın kızlar bakıyorum herkes mutlu Allah daim etsin mutlulugunuzu ama benim oglum çok hasta kızlar ateş öksürük balgam dün gece hiç uyumadık saf gibiyim şimdi biraz uyuttumda bende buraya bi bakıyım dedim
Yavruuuumm çok dikkat et kendine ve bebişine.. Geçmişler olsun, gitsin gelmesin bi daha.merhaba kızlarr zeynepcim geçmiş olsun canım oğluna...halı yıkayacam demiştim yaa sormayın daha yıkamadan ne geldi başıma kapı önüne inmiştim yürürken başım döndü düştüm ayağımın üstüne otura kaldım öle kötü düşmedim bebeği tehlikeye atacak gibi ama ayağımı burkmuşum şimdi acilden geldim gebelik için kan testi istedimm kan testi yapmadılar..... malum gebelik var die film de çekemedilerrr kırık çıkık olsa duramazsın dediler krem yazdı sadece ama üzerine basamıyorum çok ağrıyor...sinir oluyorumm şuu devlet hastanesi acil doktorklarınayatıp dinlencem kızlarr ben annemler gideicekti yarın için ama yolamam artıkınn iki üç günn hepinizi öptüm çokkk
Kızlar zorlu bir hamilelik geçiririyorum nete giremiyorum siparişleri bloguma bakıp telefonla verebilirsiniz herkese hayırlı hamilelikler diliyorum SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMANIZ DİLEĞİYLE
BLOGUMDAN SİPARİŞ VERİNİZ MAİLLERE VE FACE MESAJLARINA BAKMIYORUM
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM
hoşgeldiiiiiiiiiin tatlımHe he heeeeeyyyy kayganam gittiiiiiii.....
Ve ben hemen buraya damladım..
Nasılsınız güzellikler.. Geçmişi adamakıllı bi okuyup listeyi güncelleyim:)
sen bana geldinmi,bende seni çağırmıştımzeynep canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin oglusine insallah
bicicek canim sanada cok gecmis olsun rabbim görünen görünmeyen kazalardan korusun bebegin iyidir insallah dikkat et canim kendine
polyannam canim cok sevidim kayinvaliden gitmisartik rahat bir nefes alirsin
yaseminim yine cok hamarat gördüm seni masallah canim valla bende bi baslasam yaz temizligine izin öncesi herseyi halladip gitmek istiyorum yardima gelsene
bizde inş sana güzel haberler veririz caneracım,sende güzel haberlerle dön annendenkızlar merhabalar eşim geçen hafta şehir dışına çıktı bu sefer annemlere gtimicem dedim ama kpss ye netten başvuramadım şahsen olmalıymış bende oraya kadar gitmişken annemlerede gidim dedimm bi müddet yokum geldiğimde güzel haberlerle karşılaşırım umarım hepinize kocaman öpücüklerrr
kızlarr moralim bozuk annemler gittiiiduracaklardı ama dedem rahatsızmış gitmek zorunda kaldılar. size bişi sormak istiyorum kızlar folik asit kullanmalımıyım bende folbiol vardı bunu kullanablirmiyim yada doktora gitmeyi beklesemmi? önümüzdeki ayın 3 de gitcez doktora karar verdik çok geçde deil zaten adet geçtikten 2 hafta sonra gidiliyomuş genelde..bide kan uyuşmazlğı hakkında bilgisi olan sizinde böle olan varmı oğlumun kan grubu benimkinden ilk gebeliğimde sorun olmamıştı anne karnında bakılıyomu kan grubuna
üzülme güzelim,deden iyi olsun gene gelirler geçmiş olsun bu arada:94:folbiol da kullanabilirsin benim bildiğim,gerçi çok geçte olmaz doktoru beklesen ama yarım yarım folbiol alabilirsin doktora gidene kadar içinde rahat eder,tatlım benim annemde var kan uyuşmazlığı,onu anne karnındayken belirliyorlar ona görede doğum esnasında iğne vuruyorlar benim bildiğim yani o doktorların işi,yalnız sen bunu belirtmelisin doktoruna böyle birşeyi sakın atlama herşey normal diye test yapmazlar sonra
Merhaba tatlım evet folbiol kullanabilirsin yarım tablet. ben 1,5 aydır folic plus kullanıyorum ne olur ne olmaz diye:))kızlarr moralim bozuk annemler gittiiiduracaklardı ama dedem rahatsızmış gitmek zorunda kaldılar. size bişi sormak istiyorum kızlar folik asit kullanmalımıyım bende folbiol vardı bunu kullanablirmiyim yada doktora gitmeyi beklesemmi? önümüzdeki ayın 3 de gitcez doktora karar verdik çok geçde deil zaten adet geçtikten 2 hafta sonra gidiliyomuş genelde..bide kan uyuşmazlğı hakkında bilgisi olan sizinde böle olan varmı oğlumun kan grubu benimkinden ilk gebeliğimde sorun olmamıştı anne karnında bakılıyomu kan grubuna
hoşgeldiiiiiiiiiin tatlımözlettin valla kendini nasılsın bakalım pencereler ne alemde,işler bittimi
sen bana geldinmi,bende seni çağırmıştımgelmiyorum işte ah gülüm yakın olsam da gelsem,inan çok samimiyim,kendi işimin arasında ben birçok insanın işini hallediyorum,bana delisin sen diyorlar ama ben seviyorum...ne demek seve seve gelirim ayşeciiiim sen uçak biletlerini ayarla sonra beraber döneriz türkiye ye
bizde inş sana güzel haberler veririz caneracım,sende güzel haberlerle dön annenden
canım,eşinle aranda kan uyuşmazlığı var değilmi,yani senin kanın negatif eşininki pozitif:26:eğer böyleyse doğum esnasında uyuşmazlık için sana iğne vurmaları gerekiyor benim bildiğim bu,eğer çocuğun kanı pozitif olursa vücut onu farklı algılayıp savaş açıyor ve gebeliğinle mücadele ediyor bu da çocuğun ölümüne neden oluyor(allah korusun)diye biliyorum.......sen bunu doktoruna bildirmelisin,o da önlemini almalı,ama benim ilk gebeliğimde böle bişi denmemişti tmm ben derim yine tabi doktota ama neysehakkımızda hayırlısı neyse öle olsun bilgiler için saoll.. zaten temmuzda ben gitmeyi düşünüyorum annemlere doktor uygun görürse
ohhhhhh ne güzel,güle güle otur,temiz evinde,kahveye geliriz artık halılar gelinceMerhaba tatlım evet folbiol kullanabilirsin yarım tablet. ben 1,5 aydır folic plus kullanıyorum ne olur ne olmaz diye:))
2 hafta sonra gidersen çok iyi olur zaten. hem keseyi hem bebeğinizi görür, hemde kalp atışlarını duyarsınız hayırlısıyla. Kan uyuşmazlığı hakkında pek bilgim yok
MErhaba yasemincim canıııımmmmm
Pencerelerim değişti çok güzel oldu, mutfak balkonumu kapattım buzdolabımı oraya çıkardık. mutfağım rahatladı kocaman oldu:))) Bahar temiziliğide yapılmış oldu misler gibi.. HAlılarım yıkamada. perşembeye de onlar gelecek, eski halılarımıda verip yenilerini alıcaz inşallahhhh.. Ohhhhh fıstık olacak fıstık:)))))
canim merhaba ben seni taniyorum haziran annelerinden egerki melegim benimle olsaydi bende suan 36. haftayi tamamlamis olacaktim 13. haftada malesef aranizdan ayrilmistim ..rabbim hayirli dogumlar nasip eylesin insallah.....17 aylık bir oğlum var ve ben 8 aylık kızıma hamileyim :78:
başlığınız dikkatimi çekti bi bakayım dedim
kan uyuşmazlığı eşim ve bendede var
eğerki kan uyuşmazlığınız varsa hamilelik sırasında ufak bir kanama dahi geçirseniz en geç 72 saat içerisinde uyuşmazlık iğnesini vurulmanız gerek
doğumdan sonrada bu iğne yinelenecek tabi bebeğin kan grubu + ise
bende isterim kisir , ama bananeYasemincim herzaman beklerim tatlım.. Sen kısır seversin, sen geliyorum de hemen yapayım. Hazır köyden taze taze organik yeşilliklerde gelmişken:)))
Tabi bu teklifim tüm arkadaşlara
canim benim evet ben gelmedim sana dogru diyosunhoşgeldiiiiiiiiiin tatlımözlettin valla kendini nasılsın bakalım pencereler ne alemde,işler bittimi
sen bana geldinmi,bende seni çağırmıştımgelmiyorum işte ah gülüm yakın olsam da gelsem,inan çok samimiyim,kendi işimin arasında ben birçok insanın işini hallediyorum,bana delisin sen diyorlar ama ben seviyorum...ne demek seve seve gelirim ayşeciiiim sen uçak biletlerini ayarla sonra beraber döneriz türkiye ye
bizde inş sana güzel haberler veririz caneracım,sende güzel haberlerle dön annenden
canim üzülme yine gelirler veya sen gidersin bak ben 2 senede ancak görüyorum ailemikızlarr moralim bozuk annemler gittiiiduracaklardı ama dedem rahatsızmış gitmek zorunda kaldılar. size bişi sormak istiyorum kızlar folik asit kullanmalımıyım bende folbiol vardı bunu kullanablirmiyim yada doktora gitmeyi beklesemmi? önümüzdeki ayın 3 de gitcez doktora karar verdik çok geçde deil zaten adet geçtikten 2 hafta sonra gidiliyomuş genelde..bide kan uyuşmazlğı hakkında bilgisi olan sizinde böle olan varmı oğlumun kan grubu benimkinden ilk gebeliğimde sorun olmamıştı anne karnında bakılıyomu kan grubuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?