- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.821
günaydinnnnnnnnnnnnnnnn
yaseminin gene gezmelerdesin demek
canimya sabah ilk ac karnina icmiyormusun sen sogan suyunubirde aksam yemeginden önce:44: öyle olmasi lazim, ben öyle yapmistim :44::44:
neyse insallah ise yarayacaktir canim benim
günaydııııııııııınn ayşemmmm.
nasılsın canım.
kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım.
biz dün akşam acildeydik.
kzıımın hırıltısı vardı son günlerde doktor bronşit bşlangıcı dedi.önemli değil dedi ama ben çok üzüldüm.
antibiyotik verdi.
koca kıştır kullandıgımız4. antibiyotik oldu.
ilk üçü augmentindi hiç iyi gelmedi bu sefer başka bi tane bakalım.
umarım Rabbim bi an önce şifa versin kuzucuguma tüm hasta bebişlerede inşallah.
canim merhaba ben seni taniyorum haziran annelerinden egerki melegim benimle olsaydi bende suan 36. haftayi tamamlamis olacaktim 13. haftada malesef aranizdan ayrilmistim ..rabbim hayirli dogumlar nasip eylesin insallah.....
bende isterim kisir , ama bananecanim nasilsin;ohh islerinde bitmis ne güzel güle güle kirlet artik darisi bizlere insallah
canim benim evet ben gelmedim sana dogru diyosunkiz senin yazdiklarindan bile belli zaten herkese yardima kostugun allahim seninde o güzel kalbinin mükafatini verir mutlaka
canim üzülme yine gelirler veya sen gidersin bak ben 2 senede ancak görüyorum ailemiama alisiyor insan :26:
canim tr de nasil bilmiyorum ama ilk 3 lik folik asiti sen zaten hamile kalmadan bile icebiliyorsun ve ilk 3 ay boyuncada devam ediyorsun ,sonra degisiyor 3 ayi tamamlayinca yani burda öyle :26::26:kan uyusmazligina bizde baktirmistik ama esimde bende pozitifiz ben bu konudada cok bilgili degilim acikcasi :26::26:sen yinede geciktirmeden doktora görün bence canim
günaydııııııııııınn ayşemmmm.
nasılsın canım.
kzıımın hırıltısı vardı son günlerde doktor bronşit bşlangıcı dedi.önemli değil dedi ama ben çok üzüldüm.
antibiyotik verdi.
canim merhaba ben iyiyim cok sükürgünaydııııııııııınn ayşemmmm.
nasılsın canım.
antibiyotik verdi.
tesekkür ederim canim cok sagol ,insallah tek teselli bu cennet kusum onlar benim bu giden benim 6. melegimdibende seni hatırladım canım
çok üzüldüm miniğine(((
çok takip edemiyorum haziran annelerini bu yüzden haberim yoktu bu üzücü haberden((
allah sabır versin sen onu bu dünyada kaybettin ahirette tamamen senle olacak o annesi
allahım aratmasın kardeşini bir an evvel göndersin sana inşallah
bicicek canim ayagin nasil ???bebis nasil??
ay ne sabirlisin sen canimya ,doktora hala gitmedin degilmIben simdiiye kadar en az 3 kez filan gitmistim kesin:86:
canim merhaba ben iyiyim cok sükür
canim sizede gecmis olsun cok üzüldüm rabbim sifasini versin minik kizinin ,bizde oglumda hep bademcik yüzünden heray antibiyotik kullanirdik cok kötü yaallahim kuzucuklarimizi korusun tekrar gecmis olsun canim benim iyi olur insallah......
tesekkür ederim canim cok sagol ,insallah tek teselli bu cennet kusum onlar benim bu giden benim 6. melegimdi
yine yeniden gelecek benim melegim, ben buna cok inaniyorum hayirla saglikla gelir insallah ...buarada canim sanada hayirli dogumlar diliyorum rabbim hayirla kavustursun yavruna .....
canim inanirmisin hic bir sebebi yok cok yollardan gectim cok seyler denedim ama malesefki dünyaliklari yokmus hic sebebsiz kalpleri duruyor meleklerimin doktorlarin dedigi bir saglikli hamilelik gecirmissin den bir gün mutlaka tutacak sadece sanssizlik diyorlar cok sinir bozucu degilmi rabbimin bir bildigi mutlaka var ben ona tevekkül ediyorum oda benim yüzümü güldürecek inaniyorum ...çok üzüldüm canım yaaa((((
6 düşüğün bir nedeni olmalı muhakkak
doktorlar ne diyolar?
inan hiç bir zaman inancını yitirme
bu dünyada da kavuşacaksın inşallah meleklerinin kardeşine allahın izniyle
sağol canım benim allah razı olsun güzel duanada
allah iyiligini versin güldürdün beni ,ne güzel yapmissinayağım iyi ya çok şükür dün kociş izinliydi eğer kalkmasaydım tek başına gidcekti gezmeye banada önceden demişti gideriz die bende öle olunca tek gitcekti tabii ben durarmıyımm hemen ayaklandım dedim gir bakıyım kolumaa annemleri bindirdik otobüse ordannn da yemeğe bi doktora gidemedimm :26::26: önmüzdeki perşembeye gidecem işte artık bilmem ben ilk gebeliğimdede sadece idrar testi yapmıştım 15 gün snra falan gitmiştim doktora umarım herşey gönlümüzce olurr
ayşecim ben sabah aç karnına hiçbirşey içemiyorum,bende kahvaltıdan iki saat sonra ve öğlen yemekten iki saat sonra içiyorum,biraz araştırdım zamanı çok değişik kullananlar var genelde günde iki kere olsun aç olsun kaidesi geçerligünaydinnnnnnnnnnnnnnnn
yaseminin gene gezmelerdesin demek
canimya sabah ilk ac karnina icmiyormusun sen sogan suyunubirde aksam yemeginden önce:44: öyle olmasi lazim, ben öyle yapmistim :44::44:
neyse insallah ise yarayacaktir canim benim
çoooook geçmiş olsun canım,biran önce iyleşir umarımgünaydııııııııııınn ayşemmmm.
nasılsın canım.
antibiyotik verdi.
ayağım iyi ya çok şükür dün kociş izinliydi eğer kalkmasaydım tek başına gidcekti gezmeye banada önceden demişti gideriz die bende öle olunca tek gitcekti tabii ben durarmıyımm hemen ayaklandım dedim gir bakıyım kolumaa annemleri bindirdik otobüse ordannn da yemeğe bi doktora gidemedimm :26::26: önmüzdeki perşembeye gidecem işte artık bilmem ben ilk gebeliğimdede sadece idrar testi yapmıştım 15 gün snra falan gitmiştim doktora umarım herşey gönlümüzce olurr
inş tatlım,en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsuuuuunslm kzlar nsılsınız oglum sayesinde pek giremedim ama geçmişi okudum hasta olan bebeklerimize şifalar diliyorum polyanna gelmiş kayınvalidesi gitmiş(iyi olmuş) ohhh ne güzelacemicim inşallah canım birgün inşallah olacak sıra bizde inşallah şu iki gündürgögüslerimde agrı var nedense dahada adetime 13 gün var neden olur kızlar bilgisi olan varmı
kızlar ben bu sene düşünmüyorum:78:sınavdan sonra denicez seneye :78:
slm kzlar nsılsınız oglum sayesinde pek giremedim ama geçmişi okudum hasta olan bebeklerimize şifalar diliyorum polyanna gelmiş kayınvalidesi gitmiş(iyi olmuş) ohhh ne güzelacemicim inşallah canım birgün inşallah olacak sıra bizde inşallah şu iki gündürgögüslerimde agrı var nedense dahada adetime 13 gün var neden olur kızlar bilgisi olan varmı
kızlar benim dün yumurtamın çatlamış olma ihtimali yüksek ama maalesef biz degerlendiremedik yumurtam ne kadar canlı kalır acil cvp kızlar olmazsa bu günü degerlendiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?