2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydinnnnnnnnnnnnnnnn

yaseminin gene gezmelerdesin demek
canimya sabah ilk ac karnina icmiyormusun sen sogan suyunu birde aksam yemeginden önce:44: öyle olmasi lazim, ben öyle yapmistim :44::44:
neyse insallah ise yarayacaktir canim benim

günaydııııııııııınn ayşemmmm.
nasılsın canım.

kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım.
biz dün akşam acildeydik.
kzıımın hırıltısı vardı son günlerde doktor bronşit bşlangıcı dedi.önemli değil dedi ama ben çok üzüldüm.
antibiyotik verdi.
koca kıştır kullandıgımız4. antibiyotik oldu.

ilk üçü augmentindi hiç iyi gelmedi bu sefer başka bi tane bakalım.
umarım Rabbim bi an önce şifa versin kuzucuguma tüm hasta bebişlerede inşallah.

geçmiş olsun cnm inşlhh iyileşir çabuk siz yine iyisiniz benim oğluym bu sene belki, 50 iğne yedi artı şurublar allaha şükr inşlhh bidaha hasta olmaz kurtulduk bu arada bu şurub oğlumada hiç iyi gelmiyo

bende seni hatırladım canım
çok üzüldüm miniğine(((
çok takip edemiyorum haziran annelerini bu yüzden haberim yoktu bu üzücü haberden((
allah sabır versin sen onu bu dünyada kaybettin ahirette tamamen senle olacak o annesi
allahım aratmasın kardeşini bir an evvel göndersin sana inşallah

Canım çok geçmiş olsun kuzucuğuna .. Augmentin çok hafif bi antibiyotik o yüzden pek fayda sağlamıyo maalesef Croxilex bid fort var çocuklar için kuru toz. o çok iyi geliyor. Benim kızımda daha 6 aylıkken bronşiolit olmuştu. o zaman doktor Ventolin vermişti bize.

canim merhaba ben iyiyim cok sükür
canim sizede gecmis olsun cok üzüldüm rabbim sifasini versin minik kizinin ,bizde oglumda hep bademcik yüzünden heray antibiyotik kullanirdik cok kötü ya allahim kuzucuklarimizi korusun tekrar gecmis olsun canim benim iyi olur insallah......

tesekkür ederim canim cok sagol ,insallah tek teselli bu cennet kusum onlar benim bu giden benim 6. melegimdi
yine yeniden gelecek benim melegim, ben buna cok inaniyorum hayirla saglikla gelir insallah
...buarada canim sanada hayirli dogumlar diliyorum rabbim hayirla kavustursun yavruna .....

bicicek canim ayagin nasil ???bebis nasil??

ay ne sabirlisin sen canimya ,doktora hala gitmedin degilmI ben simdiiye kadar en az 3 kez filan gitmistimkesin:86:

bicicek canim ayagin nasil ???bebis nasil??

ay ne sabirlisin sen canimya ,doktora hala gitmedin degilmI ben simdiiye kadar en az 3 kez filan gitmistimkesin:86:

ayağım iyi ya çok şükür dün kociş izinliydi eğer kalkmasaydım tek başına gidcekti gezmeye banada önceden demişti gideriz die bende öle olunca tek gitcekti tabii ben durarmıyımm hemen ayaklandım dedim gir bakıyım kolumaa annemleri bindirdik otobüse ordannn da yemeğebi doktora gidemedimm :26::26: önmüzdeki perşembeye gidecem işte artık bilmem ben ilk gebeliğimdede sadece idrar testi yapmıştım 15 gün snra falan gitmiştim doktora umarım herşey gönlümüzce olurr

çok üzüldüm canım yaaa((((
6 düşüğün bir nedeni olmalı muhakkak
doktorlar ne diyolar?

inan hiç bir zaman inancını yitirme
bu dünyada da kavuşacaksın inşallah meleklerinin kardeşine allahın izniyle
sağol canım benim allah razı olsun güzel duanada

canim inanirmisin hic bir sebebi yok cok yollardan gectim cok seyler denedim ama malesefki dünyaliklari yokmus hic sebebsiz kalpleri duruyor meleklerimin doktorlarin dedigi bir saglikli hamilelik gecirmissin den bir gün mutlaka tutacak sadece sanssizlik diyorlar cok sinir bozucu degilmi rabbimin bir bildigi mutlaka var ben ona tevekkül ediyorum oda benim yüzümü güldürecek inaniyorum ...
ben ogluma normal yoldan hamile kaldim ve hic birsey kullanmadan cok sükür dünyaya geldi birgün böyle acilar yasayacagim aklima bile gelmezdi rabbimin takdiri iste elden bisey gelmiyor rabbim verir insallah oglusimin kardesini kollarima birgün duani eksik etme olurmu

allah iyiligini versin güldürdün beni ,ne güzel yapmissin
tabi kocislar bos birakmaya gelmiyorlar

aslinda oglumda bende senin gibiydim hatta bir adet süresi beklemistim nasil dayandiysam,, ama diger meleklerimde kostur kostur gittim hep hüsran oldu bir daha bende gitmiycem hemen

Son düzenleme:
ayşecim ben sabah aç karnına hiçbirşey içemiyorum,bende kahvaltıdan iki saat sonra ve öğlen yemekten iki saat sonra içiyorum,biraz araştırdım zamanı çok değişik kullananlar var genelde günde iki kere olsun aç olsun kaidesi geçerlibende öğle yapıyorumyaramıştır inşbugün çok yoruldum akşam sergiden sonra(karnımda toktu)okulda çok başım döndü,erken kalktık....acabamıki diye geçirdim içimdenheveslenmek istemiyorum,ama hevesleniyoruuuuuuuuumbanane heveslencem
çoooook geçmiş olsun canım,biran önce iyleşir umarım

bu kadınlardan korkulur ne diyeyim

slm kzlar nsılsınız oglum sayesinde pek giremedim ama geçmişi okudum hasta olan bebeklerimize şifalar diliyorum polyanna gelmiş kayınvalidesi gitmiş(iyi olmuş) ohhh ne güzel acemicim inşallah canım birgün inşallah olacak sıra bizde inşallah şu iki gündürgögüslerimde agrı var nedense dahada adetime 13 gün var neden olur kızlar bilgisi olan varmı

inş tatlım,en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsuuuuunbenim bildiğim yumurta çatladıktan sonra göğüslerde hassasiyet olur,o yumurta tuttuysa daha bir hassasiyet olabilirgebeliğine işarettir umarım
kızlar ben bu sene düşünmüyorum:78:sınavdan sonra denicez seneye :78:

hayırlısı olsun canım,sizin için en uygun zaman ne zamansa o zaman deneyin,istediğiniz zaman gelsin bebişin(benim için 2,5 sene önce uygundu ama bebiş için uygun değilmiş hala ona uymasını bekliyoruz)

Son düzenleme:

günaydın kızlarr... zeynepcim yumurtlama günündür belkiben genelde geç yumurtladımdan öle oluyooo yada acemim dediği gibi tutmuşta olablir benm bu ay adetten önce göğüslerim sızlmadı şimdi sızlıyoo

EYLÜLÜN KIRDIĞI BİR GÜL GİBİ, RÜZGARLARA SALIN SALIN BENİ...DÜŞÜNCE BEDENİM ŞU TOPRAĞA, BAHARLARA GÖMÜN GÖMÜN BENİ.... ÖLÜM Kİ AHHH KAR TANESİ.... belki ilk okuduğunuzda içiniz kararabilir ama manevi olarak düşünürseniz çok daha farklııı.... umarım yazdığım için kızmasıınız

Son düzenleme:
kızlar benim dün yumurtamın çatlamış olma ihtimali yüksek ama maalesef biz degerlendiremedik yumurtam ne kadar canlı kalır acil cvp kızlar olmazsa bu günü degerlendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…