2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

o kadar sıkılyırki canım en önemli günüm gitti sabahtan beri aglıyorum çünki yumurtamın çatladıgına eminim neredeyse eşimi elime geçse bogacam o kadar sinirliyim dün iki tane maça gitmiş çok yorgun geldi sonra yapamam dedi birsürü kavga ettik sabah bile çok yorgundu yapamadık şimdi artık bilmiyorum olmaz bu ayda herhalde offf ay off kızlar nolur bilen varsa ne kadar canlı kalır yumurtam

ben yumurtanın ne kadar canlı kalacanı bilmiyorum ama bende bu ay olmaz diyodum annmler vardı yanımda hemde oğlum ameliyat olmuştu hiç anlamadım ne zamn oldu bilee...ama eşin eline geçerse boğma değerlendirr vaktini

Son düzenleme:

benimde yumurtalma döneminde hiç olamıyordu hatta hep eşimle küstük diğer günlerde yapsakta boş diye kaçırdık senin yüzünde hamile kaldığım ayda sayıyortdum düğün teleşından olmadı daha doğruus vakit yoktu bu ayda olmadı dedim boş ver dedim işe yaramıyoruz adetime yakın hamile kalaım çok şaşırmıştım sende takma günleride boş ver olacak inşlalhhh

ağlama tatlım yaaaayumurta 24 saat canlı kalıyor ama şöyle birşey var,sen istediğin kadar bugün de ne zaman çatladığını tam olarak bilemezsin o yüzden bugünü boş geçme,yaniiiii adamı boğmao sana lazımbu ay olmazsa öteki ay lazımgözümüz gibi bakçaz onlarabu kadar stres yaparsan zaten olacağı varsada olmaz,rahat ol zeynepçim,bak ben sinirlerimi aldırdım resmen,bir hamile kalayım adam korksun benden

ya kızlar yumurtam çatladıgı zaman benim akıntım hafif kanlı oluyo kasık agrım oluyo ve gögüslarim çok agrıyo ve bu belirtilerin hepsi dündü maalesef

hayirli cumalar kizlar :79:

zeynep canim bence okadarda kafana takma olacagi varsa zaten olur alalhim hayirlisini versin hepimize insallah

bicicek canim yazdigin anlamli söz arada karismis gitmis ama benim hosuma gitti zaten hüzün = ben

acemim canim bu hafta son degilmi sogansuyu akintilar ne alemdeinsallah ise yarayacak canim gelsin 3 ler

semra yoksun yine kayinvalide gitti ama sen yoksun yoksa yinemi geldi

uryhn canim senin hamilelik nasil gidiyor en son keseyi gördük demistin hersey yolundadir insallah

kizlar ya eski topigimdeki arkadaslarimin cogu dogumla kavustular kuzularina icim aciyor hemde cok ,haziran annesi olacaktim bende :85::85:.......

Günaydın arkadaşlar,

kizlar ya eski topigimdeki arkadaslarimin cogu dogumla kavustular kuzularina icim aciyor hemde cok ,haziran annesi olacaktim bende :85::85:.......

Canım üzülme lütfen.eskiyi hatırlamak acıdan başka bişey vermiyo malesef. Rabbim yardımcın olsun gülüm, kolay değil elbet. ama ilerisi için moral lazım değilmi. Gerçi bazen benimde aklıma geliyor varlığını bile bilmeden kaybettiğim meleğim. tutunabilseydi şimdi 4,5 aylık hamile olacakmışım.
Yaradan sabrını veriyor canım benim. Bugünümüze çok şükür. Kafandan bi nebze olsun çıkar bunları canım arkadaşım.

ZEYNEP inşallah dünü değerlendirebilmişsindir

günaydın kızlar evet canım degerlendirdik:78::78::78::78: inşallah hayırlısı artık olacagı varsa olur zaten neyse geçti zaten artık bekleyelim bakalım gelir inşallah melegimiz

merhaba arkadaşlar...
bende 2.bebeğime hamileyim...
10 yaşında bir kızım var...
şimdide bir şehzade bekliyoruz teyzeleri...
rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallahhh...

Son düzenleme:
canım 2 yıldır istiyorduk bu bebeği...
rabbim bugüne nasip etmiş...
sizlerinde olacak inşallah...
ama zamanını allah biliyor...
inşallah hayırlı bir zamanda tüm isteyenlere nasip eder rabbim...

Acemim iyi diyim iyi olsun tatlım yaa. kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Evin işleri bitti ama ben hala kendime gelemedim.
Önceki mesajımı da yanlış yazmışım ya neyse:)))
Duruşah çoook önce uğramıştın buraya hatırlıyorum, şimdi maşallah yolu yarılamışsın bile çoktan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza

Son düzenleme:
canım 2 yıldır istiyorduk bu bebeği...
rabbim bugüne nasip etmiş...
sizlerinde olacak inşallah...
ama zamanını allah biliyor...
inşallah hayırlı bir zamanda tüm isteyenlere nasip eder rabbim...
çok sevindim senin adına,sabrının mükasfatını almışsın ne güzelbizde 2,5 seneyi geçiyoruzinş daha fazla beklemeyiz
çok yoruldun da ondanbaharda var,insan kendini zor toparlıyor..bende dün başladım temizliğe,yarıladım sayılır da akşama yemekli misafirim var,bugün evi yaycam artık,haftasonuna bir koltuklarım kaldı,bende derman kalırsa onlarıda yaparım,kalmazsa günler çuvala girmiyor ya değil mi:)))))))

ayy kendime benzettim bigün kapıya dayandım ya olacak ya olacak öncesinde ağlamaalar falan tabi inş Rabbim sanada sizede nasip eder

pis adamlar ama hamilelikte acısını çıkartırsın merak etme

ee kızlar nasılsınız ben şiddetle öksürüyom dr ilaç vermedi güvenilir öksürük şurubu yokmuş

Geçmiş olsun Sedacım.. Keçiboynuzu pekmezi ye anacım bol bol, zencefille karıştırıp bal ye, ıhlamur iç bunlar çok iyi gelir.

güzel anneler nasılsınızzz...ben hiç keyifsizim yada halim falan yok ondanda olabilir..bölee saff gibi dolaşıyorumm evde işleri zor yapıyorum artık sanki uff doktora gitsem bii gelse perşembe artık kendi kendime başladım acaba acaba die bunalıyorum yada hamileleiin verdiği ruh halii sanki nete baktıkça araştırdıkça daha çok bunalıyorumm.. dünde kaynanama kızdım niese benim 2. bebeğimi istemiyo hiç daha başındann akşamda diyoki varmı şimdi bebek, inanamıyorum, inanasım gelmiyo demezmi mazereti şu dünyanın sonu geliyomuş napcakmışım 2. çocuğu ama eltime gelince 3. doğur diyo görümcemede ölee anlamdım gitti dünde bende dedim ama bana öle deyince sen zaten istemiyosunki inanasın dedim haketmemişmi kızlarr neyseee çok bunaldım yaaa öffff umarım herşey iyi olurr allahım.....

Son düzenleme:
haketmiş hemde nasıl içine atma boşver azcık sivri dillerini tutsunlar
Geçmiş olsun Sedacım.. Keçiboynuzu pekmezi ye anacım bol bol, zencefille karıştırıp bal ye, ıhlamur iç bunlar çok iyi gelir.
sağol cnm bugün bitkisel takıldım inş akşam rahat uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…