- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.841
o kadar sıkılyırki canım en önemli günüm gitti sabahtan beri aglıyorum çünki yumurtamın çatladıgına eminim neredeyse eşimi elime geçse bogacam o kadar sinirliyim dün iki tane maça gitmiş çok yorgun geldi sonra yapamam dedi birsürü kavga ettik sabah bile çok yorgundu yapamadık şimdi artık bilmiyorum olmaz bu ayda herhalde offf ay off kızlar nolur bilen varsa ne kadar canlı kalır yumurtam
o kadar sıkılyırki canım en önemli günüm gitti sabahtan beri aglıyorum çünki yumurtamın çatladıgına eminim neredeyse eşimi elime geçse bogacam o kadar sinirliyim dün iki tane maça gitmiş çok yorgun geldi sonra yapamam dedi birsürü kavga ettik sabah bile çok yorgundu yapamadık şimdi artık bilmiyorum olmaz bu ayda herhalde offf ay off kızlar nolur bilen varsa ne kadar canlı kalır yumurtam
ağlama tatlım yaaaao kadar sıkılyırki canım en önemli günüm gitti sabahtan beri aglıyorum çünki yumurtamın çatladıgına eminim neredeyse eşimi elime geçse bogacam o kadar sinirliyim dün iki tane maça gitmiş çok yorgun geldi sonra yapamam dedi birsürü kavga ettik sabah bile çok yorgundu yapamadık şimdi artık bilmiyorum olmaz bu ayda herhalde offf ay off kızlar nolur bilen varsa ne kadar canlı kalır yumurtam
kizlar ya eski topigimdeki arkadaslarimin cogu dogumla kavustular kuzularina icim aciyor hemde cok ,haziran annesi olacaktim bende :85::85:.......
hayirli cumalar kizlar :79:
acemim canim bu hafta son degilmi sogansuyu akintilar ne alemdeinsallah ise yarayacak canim gelsin 3 ler
günaydın ayşecim evet cumartesi son,ama maalesef dün içemedimbugün içebilirmiyim bilmiyorum,midemi üşüttüm herhalde dün midem çok bulandı gecede çok afedersin istifra ettim,şimdi midem çok kötü ekmek bile görmek istemiyorum,sadece çorba istiyor canım akıntım hafta başı vardı hemde uzayan cinsten bilmiyorum ama benim durumumu biliyorsun zor ama umut işte sende üzülme artık yeni gelcek bebeğinin sana ihtiyacı var,hemde çooook unutma olur mu
günaydın semracım nasılsınGünaydın arkadaşlar,
Canım üzülme lütfen.eskiyi hatırlamak acıdan başka bişey vermiyo malesef. Rabbim yardımcın olsun gülüm, kolay değil elbet. ama ilerisi için moral lazım değilmi. Gerçi bazen benimde aklıma geliyor varlığını bile bilmeden kaybettiğim meleğim. tutunabilseydi şimdi 4,5 aylık hamile olacakmışım.
Yaradan sabrını veriyor canım benim. Bugünümüze çok şükür. Kafandan bi nebze olsun çıkar bunları canım arkadaşım.
ZEYNEP inşallah dünü değerlendirebilmişsindir
sanada günaydıngünaydın güzel anneler
iyi yapmışsın boş geçmemeklegünaydın kızlar evet canım degerlendirdik:78::78::78::78: inşallah hayırlısı artık olacagı varsa olur zaten neyse geçti zaten artık bekleyelim bakalım gelir inşallah melegimiz sen yinede geçti diye boş verme birçok insanın bu ay kesinlikle olmaz dediği ay geliyor bebeği
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin,darısı bize inşmerhaba arkadaşlar...
bende 2.bebeğime hamileyim...
10 yaşında bir kızım var...
şimdide bir şehzade bekliyoruz teyzeleri...
rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallahhh...
çok sevindim senin adına,sabrının mükasfatını almışsın ne güzelcanım 2 yıldır istiyorduk bu bebeği...
rabbim bugüne nasip etmiş...
sizlerinde olacak inşallah...
ama zamanını allah biliyor...
inşallah hayırlı bir zamanda tüm isteyenlere nasip eder rabbim...
çok yoruldun da ondanAcemim iyi diyim iyi olsun tatlım yaa. kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Evin işleri bitti ama ben hala kendime gelemedim.
Önceki mesajımı da yanlış yazmışım ya neyse:)))
Duruşah çoook önce uğramıştın buraya hatırlıyorum, şimdi maşallah yolu yarılamışsın bile çoktan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza
ayy kendime benzettim bigün kapıya dayandım ya olacak ya olacak öncesinde ağlamaalar falan tabi inş Rabbim sanada sizede nasip edero kadar sıkılyırki canım en önemli günüm gitti sabahtan beri aglıyorum çünki yumurtamın çatladıgına eminim neredeyse eşimi elime geçse bogacam o kadar sinirliyim dün iki tane maça gitmiş çok yorgun geldi sonra yapamam dedi birsürü kavga ettik sabah bile çok yorgundu yapamadık şimdi artık bilmiyorum olmaz bu ayda herhalde offf ay off kızlar nolur bilen varsa ne kadar canlı kalır yumurtam
haketmiş hemde nasıl içine atma boşver azcık sivri dillerini tutsunlargüzel anneler nasılsınızzz...ben hiç keyifsizim yada halim falan yok ondanda olabilir..bölee saff gibi dolaşıyorumm evde işleri zor yapıyorum artık sanki uff doktora gitsem bii gelse perşembe artık kendi kendime başladım acaba acaba die bunalıyorum yada hamileleiin verdiği ruh halii sanki nete baktıkça araştırdıkça daha çok bunalıyorumm.. dünde kaynanama kızdım niese benim 2. bebeğimi istemiyo hiç daha başındann akşamda diyoki varmı şimdi bebek, inanamıyorum, inanasım gelmiyo demezmimazereti şu dünyanın sonu geliyomuş napcakmışım 2. çocuğu ama eltime gelince 3. doğur diyo görümcemede ölee anlamdım gitti dünde bende dedim ama bana öle deyince sen zaten istemiyosunki inanasın dedim haketmemişmi kızlarr neyseee çok bunaldım yaaa öffff umarım herşey iyi olurr allahım.....
sağol cnm bugün bitkisel takıldım inş akşam rahat uyurumGeçmiş olsun Sedacım.. Keçiboynuzu pekmezi ye anacım bol bol, zencefille karıştırıp bal ye, ıhlamur iç bunlar çok iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?