- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.861
günaydın güzelim, nasılsın?? kaynana sinir yapmış biraz:)) Az önce diğer topikte gördüm seni, sana yazdım bi baktım gitmişsin:)
merhaba bende varım. 3 yaşında bir kızım var. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum
geçmiş olsun canım benim,pollyannanın dediklerine bende katılıyorum kendini bitkisellerle takviye et,çoook dikkat et kendine ve bebişeayy kendime benzettim bigün kapıya dayandım ya olacak ya olacak öncesinde ağlamaalar falan tabi inş Rabbim sanada sizede nasip eder
pis adamlar ama hamilelikte acısını çıkartırsın merak etme
ee kızlar nasılsınız ben şiddetle öksürüyom dr ilaç vermedi güvenilir öksürük şurubu yokmuş
heeeyt yavrum geline bak gelinegüzel anneler nasılsınızzz...ben hiç keyifsizim yada halim falan yok ondanda olabilir..bölee saff gibi dolaşıyorumm evde işleri zor yapıyorum artık sanki uff doktora gitsem bii gelse perşembe artık kendi kendime başladım acaba acaba die bunalıyorum yada hamileleiin verdiği ruh halii sanki nete baktıkça araştırdıkça daha çok bunalıyorumm.. dünde kaynanama kızdım niese benim 2. bebeğimi istemiyo hiç daha başındann akşamda diyoki varmı şimdi bebek, inanamıyorum, inanasım gelmiyo demezmimazereti şu dünyanın sonu geliyomuş napcakmışım 2. çocuğu ama eltime gelince 3. doğur diyo görümcemede ölee anlamdım gitti dünde bende dedim ama bana öle deyince sen zaten istemiyosunki inanasın dedim haketmemişmi kızlarr neyseee çok bunaldım yaaa öffff umarım herşey iyi olurr allahım.....
günaydın zeynepçimgünaydın güzel anneler v e adayları
merhaba bende varım. 3 yaşında bir kızım var. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum
kızlaaaar anca kendime geliyorum,çok yorulmuşum...bugün soğan suyunun sonuna geldimbakalım işe yaradımı,bekleme sürem başladı.....incir kürü yapmak istiyorum,soğan biter bitmez başlamam mı gerekiyor yoksa adeti bekleyip birinci gün mü başlamalıyım bilgisi olan var mıııııııı?
semracııııım nasılsın tatlım,kendini daha dinlenmiş hissediyorsun dur umarım
ayşeeeeeee nerdesin,uğramıyorsun merak ettim
ebruuuuuuuuuuuuu bi ses ver bacım
tebrikler cnmmm allah hayırlısıla kucana almayı nasip etsinn seninle az bi aramız var sanırımm :))
hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasib olsundarısıda bize olsuuuuun
kızlaaaar anca kendime geliyorum,çok yorulmuşum...bugün soğan suyunun sonuna geldimbakalım işe yaradımı,bekleme sürem başladı.....incir kürü yapmak istiyorum,soğan biter bitmez başlamam mı gerekiyor yoksa adeti bekleyip birinci gün mü başlamalıyım bilgisi olan var mıııııııı?
semracııııım nasılsın tatlım,kendini daha dinlenmiş hissediyorsun dur umarım
ayşeeeeeee nerdesin,uğramıyorsun merak ettim
ebruuuuuuuuuuuuu bi ses ver bacım
:26::26::26:şimdi o zaman benim yarın incire başlamam lazım,kocacığımı incir almaya göndermem lazımMerhaba Yasemin, tatlım incir kürü soğan biter bitmez diye hatırlıyorum ama emin değilim canım yaa.
doğru söylüyorsun ,rahat olmak gerek,sık sık nereye kadar değil miyasemiiiiiiiinn burdayım canıımm..geriden takip ediyorum sizleri..bıraktım herşeyi akışına..kafaya tak tak nereye kadar..yazın aşılama deniycem o da olmazsa kaderime razı olup oturucam artık ne yapayım değil mi? adetimi bekliyorum bu ay yine her ay gibi birkaç gün gecikti..bakalım haftaya gelir sanırım.. diğer aya artık giderim dr veya aşılamaya bu ay yine dinlenecem :82:sen nasılsın canım soğan suyun bitmiş..hadi bakem artık incire başla gelsin bebişler inşallaaahh... bu topikte en çok adet gecikmesi yaşayan sen ve benim yasemin..anlarsın halimden ..test yapmayı da hiç istemiyorum..ya adet gelir ya da bulantı olur o zaman test yaparım yoksa test mest yooookkk...
kızlaaarr nasılsınız bakalım..biçicekbiböcek canııımmm tekrar tebrik ederim..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleride nasip eder yüce Rabbim..bizlere de dua et bacıımm..
hepinizi öpüyorum canlarııımmmmmyine gelicem inşallah..
hamilelikten olabilir canım,hayrolsunkızalrr size rüyamı anlatmak istiyorum rüyamda doktora gidiyorum doktor bi değişik böle ebeymiş sanki böle köy gibi bi yerde bi acemi gibi yani...muayen oluyorum bebk yok diyo bana sonra çıkıyorum ordann bi akramız var adam bana tabak içinde çiğ kuşbaşı et uzatıyoo bende o sıra bayat ekmek yiyorumm sonar uyandımm.. gece uyandım ekmek yiyesim geldi ama yine yemeden uymuşumm manasına baktım netten ama birz moral bozucu.. ekmek güzelde et biraz karışık biyerde diyoki erkek çocuğa işaret eder diyo bi kısımda da...nazar atalımda nazr değmesin inşlhh ..ilginç bi rüyaydı beyadır böle karışık rüyalar görmemştim.:26::26: allahım hakkımızda en doğrusu neyse sen bilrsin hayırlısını eyle rabbimm
hayirli cumalar kizlar :79:
zeynep canim bence okadarda kafana takma olacagi varsa zaten olur alalhim hayirlisini versin hepimize insallah
bicicek canim yazdigin anlamli söz arada karismis gitmis ama benim hosuma gitti zaten hüzün = ben
acemim canim bu hafta son degilmi sogansuyu akintilar ne alemdeinsallah ise yarayacak canim gelsin 3 ler
semra yoksun yine kayinvalide gitti ama sen yoksunyoksa yinemi geldi
uryhn canim senin hamilelik nasil gidiyoren son keseyi gördük demistin hersey yolundadir insallah
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah...merhaba bende varım. 3 yaşında bir kızım var. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum
iyi pazarlar kızlar
annem gelio perşembe çok mutluyum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?