2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın güzelim, nasılsın?? kaynana sinir yapmış biraz:)) Az önce diğer topikte gördüm seni, sana yazdım bi baktım gitmişsin:)

geçmiş olsun canım benim,pollyannanın dediklerine bende katılıyorum kendini bitkisellerle takviye et,çoook dikkat et kendine ve bebişe
heeeyt yavrum geline bak gelinehaketmezmi,fazlasıyla haketmişbüyüklere ne olursa olsun saygılı olunması taraftarıyım ama herşeyide içinde tut nereye kadarçooook iyi yapmışsın
günaydın güzel anneler v e adayları
günaydın zeynepçim
merhaba bende varım. 3 yaşında bir kızım var. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum

hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasib olsundarısıda bize olsuuuuun

kızlaaaar anca kendime geliyorum,çok yorulmuşum...bugün soğan suyunun sonuna geldimbakalım işe yaradımı,bekleme sürem başladı.....incir kürü yapmak istiyorum,soğan biter bitmez başlamam mı gerekiyor yoksa adeti bekleyip birinci gün mü başlamalıyım bilgisi olan var mıııııııı?

semracııııım nasılsın tatlım,kendini daha dinlenmiş hissediyorsun dur umarım
ayşeeeeeee nerdesin,uğramıyorsun merak ettim
ebruuuuuuuuuuuuu bi ses ver bacım

yasemiiiiiiiinn burdayım canıımm..geriden takip ediyorum sizleri..bıraktım herşeyi akışına..kafaya tak tak nereye kadar..yazın aşılama deniycem o da olmazsa kaderime razı olup oturucam artık ne yapayım değil mi?adetimi bekliyorum bu ay yine her ay gibi birkaç gün gecikti..bakalım haftaya gelir sanırım..diğer aya artık giderim dr veya aşılamayabu ay yine dinlenecem:82:sen nasılsın canım soğan suyun bitmiş..hadi bakem artık incire başla gelsin bebişler inşallaaahh...bu topikte en çok adet gecikmesi yaşayan sen ve benim yasemin..anlarsın halimden ..test yapmayı da hiç istemiyorum..ya adet gelir ya da bulantı olur o zaman test yaparımyoksa test mest yooookkk...

kızlaaarr nasılsınız bakalım..biçicekbiböcek canııımmm tekrar tebrik ederim..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleride nasip eder yüce Rabbim..bizlere de dua et bacıımm..

hepinizi öpüyorum canlarııımmmmmyine gelicem inşallah..

hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasib olsundarısıda bize olsuuuuun[/QUOTE]

çok teşekkür ederim. dualarım sizlerle. allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

bu ay bende başıcaktım adetim gelseydi soğan suyuna kasık ağrım olunca diyordum bende geleceksn gelde başlıyım soğan suyuna

kızalrr size rüyamı anlatmak istiyorum rüyamda doktora gidiyorum doktor bi değişik böle ebeymiş sanki böle köy gibi bi yerde bi acemi gibi yani...muayen oluyorum bebk yok diyo bana sonra çıkıyorum ordann bi akramız var adam bana tabak içinde çiğ kuşbaşı et uzatıyoo bende o sıra bayat ekmek yiyorumm sonar uyandımm.. gece uyandım ekmek yiyesim geldi ama yine yemeden uymuşumm manasına baktım netten ama birz moral bozucu.. ekmek güzelde et biraz karışık biyerde diyoki erkek çocuğa işaret eder diyo bi kısımda da... nazar atalımda nazr değmesin inşlhh ..ilginç bi rüyaydı beyadır böle karışık rüyalar görmemştim.:26::26: allahım hakkımızda en doğrusu neyse sen bilrsin hayırlısını eyle rabbimm

Merhaba Yasemin, tatlım incir kürü soğan biter bitmez diye hatırlıyorum ama emin değilim canım yaa.
:26::26::26:şimdi o zaman benim yarın incire başlamam lazım,kocacığımı incir almaya göndermem lazım
doğru söylüyorsun ,rahat olmak gerek,sık sık nereye kadar değil mitest konusuna gelince seninle aynı fikirdeyim,hislerini çoooook iyi anlıyorum arkadaşım.bende her seferinde gelirse haber versin bebiş diyorum herkes birbirine destek oluyor çok güzel bir şekilde, bana belki bebiş gelmiştir dediklerinde imkansızı söylüyorlarmış gibi geliyorbirgün bizimde yüzümüz güler belki bacım,bizde en kısa zamanda güzel haberler veririz sevdiklerimize,umut fakirin ekmeği değilmi
hamilelikten olabilir canım,hayrolsun

merhaba kızlaaaaargerçi hafta sonu diye herhalde kimsecikler gelmemişkızlar dünden beri kasıklarımda müthiş bir ağrı var,sağ tarafımda biraz daha fazlaama adet ağrısı değil....ayaktayken daha bir şiddetleniyor,temizlik yapıyorum üşüttüm mü acaba:26::26::26:dün gece uykumdan uyandırdı, o zaman bile ağrıyordu:26::26:soğan suyu bitti,akıntım şimdi çoğaldı....onun etkisi miyoksa üçüzlerim mi geldikeşke,keşke,keşke,keşkeeeeeeeeee(hayali bile güzel)

evet canım en son keseyi görmüştük:)ama daha sonra gelemedim tekrar buraya bir türlü:)ben yine bu hafta hareketli bir hafta geçirdim kanamalarım oldu hatta bu hafta neredeyse hergün oldu az az dr u aradım amelyattaymış hemşiresi akşama gel dedi .gittim tekrar muayne etti evet düşük tehliken var amma adet kanaması gibi olmadıkça korkma dedi ...iyide zaten öyle bir kanam olursa iş işten geçmiş olmuyormu(neyse bu ihtimali çok uzağımda bırakmaya çalışıyorum gitmişken keseyi yine gördük büyümüş bebeğim teyzeleri birazcık daha bide yanındaki eşi diyorum ben dr başka bir tabir kullandı ama ben daha orada unuttum heyecandanoda oluşmuş işte :)progestana devam ediyorum ....genel anlamda iyiyim çok şükür ağrımda kalmadı ama gün içinde hafif bulantılarım var dilerim kızım gibi olmaz bu seviyede kalır bulantılarım:18:ama bugün başım acayip dönüyor prıldak gibişimdi ayran içtim iyi geldi gibi işte benim böyle geçip gidiyor şimdilik canım...

merhaba bende varım. 3 yaşında bir kızım var. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah...
iyi pazarlar kızlar

annem gelio perşembe çok mutluyum çokkk

gözün aydın canım ne güzel Allah mutluluğunu arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…