- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.881
kızlar ben çok cabuk acıkıyorum yaaa yesem midem bulanıyor üzerine bide hazımsızlık çekiyorum yemesem yine midem bulanıyor üstüne bide bütün vücudum titriyor nasıl iştir anlamadım :)
yasemincim soğan kürlerin bitmiş canım hadi gözün aydı inşallah bu ay havai fişek patlattıracak bir haberde senden alırız canım sen daha önce çok umutlanmayı istemiyordun ama bu ay yazdıklarını okudumda çok heyecanlısın canım inşallah güzel haberlerle heyecanın pekişir,,,,,,
Reyhancım tatlım inşallah herşey yolunda gider.Aman dikkat et kendine canım, yat dinlen, bugünler geri gelmiyor.
Ben aşırı kilo aldım yaaa ne olacak benim bu halim bilmiyorum( 26::26::26: Göbeğimi, midemi saklayamıyorum hiçbişekilde (( Yağ bağladım ben yağ!!!
kızlar ben çok cabuk acıkıyorum yaaa yesem midem bulanıyor üzerine bide hazımsızlık çekiyorum yemesem yine midem bulanıyor üstüne bide bütün vücudum titriyor nasıl iştir anlamadım :)
yasemincim soğan kürlerin bitmiş canım hadi gözün aydı inşallah bu ay havai fişek patlattıracak bir haberde senden alırız canım sen daha önce çok umutlanmayı istemiyordun ama bu ay yazdıklarını okudumda çok heyecanlısın canım inşallah güzel haberlerle heyecanın pekişir,,,,,,
zeynepçim sende üzme canım kendini bilen arkadaşlar vardır bende bu aya vazgeçmiştim aslında istemiyordum hatta kocişle didişmekten öyle birbirimizle çok can ciğer kuzu sarmasıda değildikama nasıl ne zaman ne ara olduysa tutunmuş afacan bazen istememektemi gerekiyor ne bu taktikte tutuyomuş :)inşallah güzel mevlam sizlerede en kısa zamanda meleklerinizi nasip eder canım hep birlikte bekleriz
sedacım sen nasılsın canım senin çallışmalar ne alemdegerçi sen bu ay misafirli bir ay geçirdin sanırsam ama olsun belki arada derede oluvermiştir
ve diğer bütün arkadaşlar:)görüşemeyeli sizler nasılsını?geçmişi okudum gelemediğim günden bu yana aksi bir durum okumadım inşallah öyledir bu arada bebişleri hasta olan arkadaşlarında bebişlerine Allah şifa versin malesef bu hava geçişleri çok etkiliyor...
maşallah büyüyo demek mercimeğin ama dikkat et canım bol bol yat dinlen iyi bak yeğenimizeevet canım en son keseyi görmüştük:)ama daha sonra gelemedim tekrar buraya bir türlü:)ben yine bu hafta hareketli bir hafta geçirdim kanamalarım oldu hatta bu hafta neredeyse hergün oldu az az dr u aradım amelyattaymış hemşiresi akşama gel dedi .gittim tekrar muayne etti evet düşük tehliken var amma adet kanaması gibi olmadıkça korkma dedi ...iyide zaten öyle bir kanam olursa iş işten geçmiş olmuyormu(neyse bu ihtimali çok uzağımda bırakmaya çalışıyorum gitmişken keseyi yine gördük büyümüş bebeğim teyzeleri birazcık daha bide yanındaki eşi diyorum ben dr başka bir tabir kullandı ama ben daha orada unuttum heyecandan oda oluşmuş işte :)progestana devam ediyorum ....genel anlamda iyiyim çok şükür ağrımda kalmadı ama gün içinde hafif bulantılarım var dilerim kızım gibi olmaz bu seviyede kalır bulantılarım:18:ama bugün başım acayip dönüyor prıldak gibi şimdi ayran içtim iyi geldi gibi işte benim böyle geçip gidiyor şimdilik canım...
hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah...
gözün aydın canım ne güzel Allah mutluluğunu arttırsın
Reyhancım tatlım inşallah herşey yolunda gider.Aman dikkat et kendine canım, yat dinlen, bugünler geri gelmiyor.
Ben aşırı kilo aldım yaaa ne olacak benim bu halim bilmiyorum( 26::26::26: Göbeğimi, midemi saklayamıyorum hiçbişekilde (( Yağ bağladım ben yağ!!!
GÜÜÜNAAAAYYYYDIIIIIINNNNNNN....
Topik 2.sayfalarda yine
hadi toplaşın hatunlar..
günaydııııııııın:79::79::79::79::79::79:kızlar nasılsınızgünaydıııınnnnn arkadaşlarrr
herkes iyimi??bakın bende erkenciyim artıkın
Gelmeyin bakalım siz gelmeyin...
Bir gün gelmeyi bırakıcam onu istiyorsunuz... Hıhhhh
yasemincim ne zaman regl olman gerekiyordun sen inşallah canım yaa bellimi olur Rabbim büyük belki bu ay nasip oluodur inşallah....
kızlar nerelerdesiniz:26:semracım beğenip çıkmışsın mesajları:26:
ayşecim nerelerdesin,ne olur topla kendini de gel artık,özlüyoruz seni
çelikçim bir görünüp gidiyorsunhamilelik nasıl gidiyor,cinsiyetini öğrenmişmiydin sen yoksa ben kaçırdım mı:26:
ferhaaaat nerelerdesin,kızımız nasııııl
biçiçekbiböcek nasılsın güzelim,başdönmelerin nasıl?bulantın var mı
zeynepçim,reyhancım,ebrucum uğramışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?