2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar ben çok cabuk acıkıyorum yaaa yesem midem bulanıyor üzerine bide hazımsızlık çekiyorum yemesem yine midem bulanıyor üstüne bide bütün vücudum titriyor nasıl iştir anlamadım :)

yasemincim soğan kürlerin bitmiş canım hadi gözün aydı inşallah bu ay havai fişek patlattıracak bir haberde senden alırız canım sen daha önce çok umutlanmayı istemiyordun ama bu ay yazdıklarını okudumda çok heyecanlısın canım inşallah güzel haberlerle heyecanın pekişir,,,,,,

zeynepçim sende üzme canım kendini bilen arkadaşlar vardır bende bu aya vazgeçmiştim aslında istemiyordum hatta kocişle didişmekten öyle birbirimizle çok can ciğer kuzu sarmasıda değildikama nasıl ne zaman ne ara olduysa tutunmuş afacan bazen istememektemi gerekiyor ne bu taktikte tutuyomuş :)inşallah güzel mevlam sizlerede en kısa zamanda meleklerinizi nasip eder canım hep birlikte bekleriz

sedacım sen nasılsın canım senin çallışmalar ne alemdegerçi sen bu ay misafirli bir ay geçirdin sanırsam ama olsun belki arada derede oluvermiştir

ve diğer bütün arkadaşlar:)görüşemeyeli sizler nasılsını?geçmişi okudum gelemediğim günden bu yana aksi bir durum okumadım inşallah öyledir bu arada bebişleri hasta olan arkadaşlarında bebişlerine Allah şifa versin malesef bu hava geçişleri çok etkiliyor...

iyi olmana sevindim canım ama kendine dikkat etmelisin galiba kanamadan dolayı,progesteron neden kesmedi ki acaba:26:çok mu ayakta dolanıyorsun benim gibiyemek olayına gelince bunlar bu işin cilvelerisonu güzel olacak inş
bana gelince,soğandan dolayı umudum olsa da, normal olmadığı için rezervim ve yumurta kalitem hamile olacağımı düşünmüyorum,ama bu topikte kendimi normalmiş gibi hissediyorum bu da kendimi çooook iyi hissetmeme neden oluyor....karışık benim olaylar ama hep karamsar olmak hiiiiç işime gelmiyor,ikizlerim üçüzlerim derken vakit geçiyor ve ben birgün bunların gerçek olmasını umarak hayata devam ediyorum,belki saatine denk gelirde kabul olurlar diye.....hem diğer arkadaşların çok güzel enerjileri var karamsar olarak onlarıda etkilemiş olmak istemem....böyle işte herşey güzel olacak,birgün bende hamileyim diyebileceğimi umuyorum ve o günün yakın olmasını çooook istiyorumbu heyecanım seninde dediğin gibi çoooook güzel bir haberle sonuçlansın,kimse beklemesin...kucağı boş kalmasın kimsenin

Reyhancım tatlım inşallah herşey yolunda gider. Aman dikkat et kendine canım, yat dinlen, bugünler geri gelmiyor.

Ben aşırı kilo aldım yaaa ne olacak benim bu halim bilmiyorum(26::26::26: Göbeğimi, midemi saklayamıyorum hiçbişekilde(( Yağ bağladım ben yağ!!!

hiç güleceğim yoktu valla semracım,demek yağ bağladınne ara aldın o kiloları:26:sıkıntı yapma biraz yemene dikkat edersin birazda egzersiz,forma girersinkadın yeterki istesin yapamayacağı şey yoktur ben bunu bilir bunu söylerim

en kısa zamanda geçer inş bulantıların canım bide benden başka seda var mıydı

maşallah büyüyo demek mercimeğin ama dikkat et canım bol bol yat dinlen iyi bak yeğenimize

aynı dert bendede var canım bende resmen yag bagladım nolcak bilmiyorum ya ....

Gelmeyin bakalım siz gelmeyin...

Bir gün gelmeyi bırakıcam onu istiyorsunuz... Hıhhhh

semracım ben geldiiiiiim:79:ama biraz geç oldu sanırım:26:çok yoğun bir bayanım,herşeyi bir arada çıkarmaya çalışınca buraya pek fazla uğrayamıyorum bu arakendi halimden haberler vereyim:)))))kasıklarım hala ağrıyor,sağ tarafım daha fazla,akıntım var,çok ilginç soğandan sonra başladı:26::26::26:ama bana öyle geliyorki geçen ayki kist gitmediçünkü sağ tarafım çok ağrıyor,bugün bir ara adet olcam zannettim o kadar yaniincirede bu şüphemden dolayı başlamadım,sonra kist daha fazla büyür diye,emin olamıyorum çünkü:26:iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama adetin başında başlamayı düşünüyorumgelsin ayın sekizi bakalım

yasemincim ne zaman regl olman gerekiyordun sen inşallah canım yaa bellimi olur Rabbim büyük belki bu ay nasip oluodur inşallah....

yasemincim ne zaman regl olman gerekiyordun sen inşallah canım yaa bellimi olur Rabbim büyük belki bu ay nasip oluodur inşallah....

haziranın sekizi tatlıminş tatlım yaaa inş bu ay gelmiştir bebiş(ler)im,annesini daha fazla bekletmesin artık,biz onu(ları) dört gözle bekliyoruz:82::82:

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz:26:semracım beğenip çıkmışsın mesajları:26:
ayşecim nerelerdesin,ne olur topla kendini de gel artık,özlüyoruz seni
çelikçim bir görünüp gidiyorsunhamilelik nasıl gidiyor,cinsiyetini öğrenmişmiydin sen yoksa ben kaçırdım mı:26:
ferhaaaat nerelerdesin,kızımız nasııııl
biçiçekbiböcek nasılsın güzelim,başdönmelerin nasıl?bulantın var mı
zeynepçim,reyhancım,ebrucum uğramışlar

Son düzenleme:

iyi akşamlar kızlar heycandan uyuyamıyorum yasemincim yarın cinsiyetini öğrencez kuzumun inş

ya ben rüyamda ağaçtan yeşil bi elma kopardım arılar sardı elimi ama ısırmadı sonra elmayı ısırdım çok güzeldi ve elime baktımki ince ce bal akmıştı elime yaladım hayır olsun inş kırmızı elma yemek kız çocuğa işaretmiş ama yeşil için bi yorum yoktu

günaydıııııın güzel bayanlargüzel haberlerle dolu mutlu ve mesut bir gün olsun ve sedacım gönlünün muradı olsun diyorumçok güzel bir rüya görmüşsün hayrolsundoktordan sonra bizede haber ver olurmu,oğluşun vardı birde kızın olur inş
semracım ismini görüyorum altta,sanada günaydın
kızlar ben adet olcam herhalde kasıklarım çoook ağrıyor,bekleyelim bakalım bir hafta önce gelmiş olacak ama en azından kendiliğinden adet olmak güzel(tabiii olursam)umutlar bir dahaki aya kaldıöbür ay,bir sonraki ay derken yaş geçiyor,ömür geçiyor,ben hala bekliyorum

Acemim ve ben olmasak topiğe kimsenin sahip çıktığı yok((( bende boşluyorum bu ara KASITLI olarak!!!!! acemimin dediği gibi BEĞEN ve çık:)))

SEYDAM hadi gel artık be güzelim...

ÇELİKcim inşallah gönlünün muradı olur.

görümcecim aradı şimdi hamilemisin!kız sen dediyoooo nerden çıkardın dedim,ayrı ayrı günlerde ayrı ayrı insanlar fal baktı hamile haberi var senmisin dedibende inş benimdir dedimama adet olcakmışım gibiyiiiiiiiimaz kaldı huniyle fotoğraf çektirip albüme koycam topiğin delisi olarakbu kadar iki dere bir arada olur mu insan yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…