2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

uyma sen kıimselere benim güzel arkadaşım,beğenirken iki satırda birşeyler yaz,beraber gül gibi geçinip gideriz bizbizde kıskananlar çatlasın zamanında gelseydiniz deriz

Ağzın bal yesin senin emi... Çatlayın da patlayın emi.

İnşallah görümcenin dediği gibi hamiş sen olursun.. Ayyy heyecanlandım bak yine:)))

tünaydın kızlarr nasılsınızz bende baş önmesi çokk biyerde düşüp kalmazsam iiyii...mide bbulantısı başladı yavaş yavaş ...acemicim inşlhh öleidr cnmm görümcenin dediği gibi inşlhh diğer arkadaşalrdanda güzel haberler alırız PIOLYANNA,ZEYNEP,SEYDAM,REPZEHH sanırım böleydi yanlış ayzdığsam yada i,smini yamadıklarımm varsa umarım en kısa zamanda güzel haberler alırızx sizdenn.. benim doktor işi kaldı sigortamız iptal olmuş bugün eşim gitti onu ayarlaycak ya ben tek gidicem doktora yada bi hafta daha sıkıcam dişimi eşimle gidicem ama ben eşimle gitmek istiyorumm dün akşam bunun kohuşmasını yapıyoruz eşimle bana diyoki doktora gidip hamile olup olmadığınımı öğrencen dedi bende o sıra sinirliydim cvb vermedim bana dediki ben ssana söleyim sen hamilesin diyo baktım yüzüne doğru diyo ben muayene ettim seni uyurken göğüslerin dolgunlaşmış senin sen hamilesin diyo bide sinirliyim güliyimmi napıyım şaştım neyse görüşürüz kızlarrrr öptümm

Ağzın bal yesin senin emi... Çatlayın da patlayın emi.

İnşallah görümcenin dediği gibi hamiş sen olursun.. Ayyy heyecanlandım bak yine:)))
sorma yaaa bende nasıl heyecan yaptım bir bilsen

!sen kendine dikkat et baş dönmenden dolayı,birde doktor işini ihmal etme,gerçi muayene eden etmiş ama
valla bende öyle diyorum o fallar bana çıksın yanihoş işimiz fallara kaldı ama

slm kızlar ben geldim tam emin olmamakla birlikte galiba 1 oğlum daha olacak ama hala benim içimden kız gibi geçio herşeyin hayırlısı

hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil aslında ama insanız işte bir kız bir oğlan hep hayal ediyoruz senin gönlüne göre olur inş

bugün iki oldu kızlar hadi hayırlısı.....oğlumu okula götürdüm,gösterileri var!!!arkadaşlardan bir tanesi yasemin sen hamilemisin sanki bugünlerde siman değişti bir güzel geliyorsun gözüme dedi,dedi valla dedi billa dediiiii:))))))))))çok heyecanlandım,heveslenmicem diyorum ama heveslsncem işte banane

Son düzenleme:
herşeyim hayırlısı canm benimde içimden hep oğlan die geçiyo bakalım ne olcak allah nasip ederse 2 ay sonra öğrenirizz

hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil aslında ama insanız işte bir kız bir oğlan hep hayal ediyoruz senin gönlüne göre olur inş

Çelikcim Rabbim hayırlısı ne ise onu yazmıştır muhakkak. Sağlıkla doğsun inşallah yeğenimiz:)

sağolun kızlar alışıyorum bu fikre isim araştırmaya başladım bile oğlum mehmet efe idi bunuda ahmet mert (mert kısmı değişebilir kağan ege alparslan vs babamız karar verecek çünkü ahmet babamın ismi ben koydum ) düşünüyoruz

heheh en azından fazla masrafımız olmayacak oğlumun bütün cicişleri duruyo

amanın hadi ağzından bal damlıo Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

merhabalar kızlar nasılsınız şöyle bir göz attım yazdıklarınıza bende 1 hafta aradan sonra burdayım valla özledim kadınlar kulubünü hergün girmeye alışmışım hepinize sevgilerrrr

iNŞALLAH YAPABİLMİŞİMDİR :))

BU KALP SANA YASEMİNCİM

oLMAMIŞ SİLDİM.
aldım ben o kalbi sen hiiiiiiç merak etme
inş herkese tatlım,erkek fikrine alışıyorsun hısağlıklı olsun gülüm daha ne ister insanisimler güzel,ismiyle yaşasın derler bizim buralarda
merhabalar kızlar nasılsınız şöyle bir göz attım yazdıklarınıza bende 1 hafta aradan sonra burdayım valla özledim kadınlar kulubünü hergün girmeye alışmışım hepinize sevgilerrrr
hoşgeldiiiiin

GÜNAYDIN KIZLAR
topikte yine kimsecikler yok,uyuyor musunuz yoksa!!!!!!ıııııııııııııııhhhhhhhhcanım sıkıldı işte ben kahvaltıya gidiyorum

GÜNAYDIN kizlar

beni merak etmissin eksik olmayin cok sagolun ben iiyiyim cok sükür yanliz ben sürekli 2. bebek derken daha kötü oldugumu anladim biraz kafamdan cikarip toparlansam cok iyi olucak surda 2 ay sonra ailemin yanindayim allahimin izniyle ve ben hala ilk günkü gibi agliyorum bu psikolajiden uzak durarak kurtulacagima inaniyorum ve oluyorda sanirim artik aranizda olmiycam beni merak etmeyin olurmu hepinizi cok öpüyorum insallah size izin dönüsü hayirli bir haberle gelirim ,
bu hafta kontrolum var doktorumda kan tahlilleri yapicak söylemistim daha öncede adetin 2. günü diye,neyse ben sizleri ara sira ziyaret etmeye calisicam kendinize iyi bakin yaseminim ,insallah 3üzlere kucaklayacak ,semramda mis kokulu kuzusuna kavusacak ,hamislerimizde saglikla kavusacaklar bebeklerine ,bekleyenlerede en kisa zaman da rabbim nasip eyleyecek insallah dualarimdasiniz zaten sizleri unutmak mümkün degil sizde beni unutmayin olurmu hoscakalin..........

Son düzenleme:
ayşecim canım,sen kendini bizden iyi biliyorsun,dinlen biraz,uzaklaş ama yine geri dön olur mubiz bazen ikinci ikinci derken hiiiç bebeğimiz olmamış gibi düşünüyoruz ama dünyanın en kıymetli hazinelerinden biri evimizde dolaşıyor işte!biz bir tane daha olsun istiyoruz,hepimiz bazen çooook yoruluyoruz,yıpranıyoruz....ama ayağa kalkıp yola devam ediyoruzen kısa zamanda kendini toparlarsın inş arkadaşım,ve yola çıktığında yolun başında daha hazinene kavuşursun

biçiçek sende güzel bir gün geçirirsin umarım
semraaaaaa kız beğenip çıkmışsın yine,hani iki satır birşeyler yazacaktın

semraaaaaa kız beğenip çıkmışsın yine,hani iki satır birşeyler yazacaktın

Yavrum seni mi kırayım yaa.. nasılsın güzelim iyimisin. ağrılar ne alemde.

Seydam hoşgeldim güzelim. getirme aklına tatlım yaa. geçmişe kocaman sıkıca bi kapak kapat.iyice kilitle ki bi daha açılıpta seni üzmesin emi güzel arkadaşım.

teşekkür ederim beni kırmadığın için gülümağrılar devam ediyor yalnız dikkat ettim çok ayakta kalınca ağrıyor birde bugün oturup kalkarken çok ağrıdı:26::26::26::26:akıntım da devam ediyor:44:bakalım gün saymıyorum,muhtemelen zamanında gelmeyebilir,o adet sancısı gibi ağrıda kayboldu:26:falların çıkmasını bekliyeceğiz artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…