- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.901
Acemimve ben olmasak topiğe kimsenin sahip çıktığı yok ((( bende boşluyorum bu ara KASITLI olarak!!!!! acemimin dediği gibi BEĞEN ve çık:)))
SEYDAM hadi gel artık be güzelim...
ÇELİKcim inşallah gönlünün muradı olur.
sorma yaaa bende nasıl heyecan yaptım bir bilsenAğzın bal yesin senin emi... Çatlayın da patlayın emi.
İnşallah görümcenin dediği gibi hamiş sen olursun.. Ayyy heyecanlandım bak yine:)))
tünaydın kızlarr nasılsınızz bende baş önmesi çokk biyerde düşüp kalmazsam iiyii...mide bbulantısı başladı yavaş yavaş ...acemicim inşlhh öleidr cnmm görümcenin dediği gibi inşlhh diğer arkadaşalrdanda güzel haberler alırız PIOLYANNA,ZEYNEP,SEYDAM,REPZEHH sanırım böleydi yanlış ayzdığsam yada i,smini yamadıklarımm varsa umarım en kısa zamanda güzel haberler alırızx sizdenn.. benim doktor işi kaldısigortamız iptal olmuş bugün eşim gitti onu ayarlaycak ya ben tek gidicem doktora yada bi hafta daha sıkıcam dişimi eşimle gidicem ama ben eşimle gitmek istiyorumm dün akşam bunun kohuşmasını yapıyoruz eşimle bana diyoki doktora gidip hamile olup olmadığınımı öğrencen dedi bende o sıra sinirliydim cvb vermedim bana dediki ben ssana söleyim sen hamilesin diyo baktım yüzüne doğru diyo ben muayene ettim seni uyurken göğüslerin dolgunlaşmış senin sen hamilesin diyo bide sinirliyim güliyimmi napıyım şaştım neyse görüşürüz kızlarrrr öptümm
slm kızlar ben geldim tam emin olmamakla birlikte galiba 1 oğlum daha olacak ama hala benim içimden kız gibi geçio herşeyin hayırlısı
slm kızlar ben geldim tam emin olmamakla birlikte galiba 1 oğlum daha olacak ama hala benim içimden kız gibi geçio herşeyin hayırlısı
herşeyim hayırlısı canm benimde içimden hep oğlan die geçiyo bakalım ne olcak allah nasip ederse 2ay sonra öğrenirizz
hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil aslında ama insanız işte bir kız bir oğlan hep hayal ediyoruz senin gönlüne göre olur inş
Çelikcim Rabbim hayırlısı ne ise onu yazmıştır muhakkak. Sağlıkla doğsun inşallah yeğenimiz:)
bugün iki oldu kızlar hadi hayırlısı.....oğlumu okula götürdüm,gösterileri var!!!arkadaşlardan bir tanesi yasemin sen hamilemisin sanki bugünlerde siman değişti bir güzel geliyorsun gözüme dedi,dedi valla dedi billa dediiiii:))))))))))çok heyecanlandım,heveslenmicem diyorum ama heveslsncem işte banane
aldım ben o kalbi sen hiiiiiiç merak etmeiNŞALLAH YAPABİLMİŞİMDİR :))
BU KALP SANA YASEMİNCİM
oLMAMIŞ SİLDİM.
inş herkese tatlım,sağolun kızlar alışıyorum bu fikre isim araştırmaya başladım bile oğlum mehmet efe idi bunuda ahmet mert (mert kısmı değişebilir kağan ege alparslan vs babamız karar verecek çünkü ahmet babamın ismi ben koydum ) düşünüyoruz
heheh en azından fazla masrafımız olmayacak oğlumun bütün cicişleri duruyo
amanın hadi ağzından bal damlıo Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
hoşgeldiiiiinmerhabalar kızlar nasılsınız şöyle bir göz attım yazdıklarınıza bende 1 hafta aradan sonra burdayım valla özledim kadınlar kulubünü hergün girmeye alışmışım hepinize sevgilerrrr
semraaaaaa kız beğenip çıkmışsın yine,hani iki satır birşeyler yazacaktın
Yavrum seni mi kırayım yaa.. nasılsın güzelim iyimisin. ağrılar ne alemde.
Seydam hoşgeldim güzelim. getirme aklına tatlım yaa. geçmişe kocaman sıkıca bi kapak kapat.iyice kilitle ki bi daha açılıpta seni üzmesin emi güzel arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?