2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın hatunlar,uğrayan olursa şayet yepyeni bir günde yepyeni hayaller ve umutlar diliyorum herkese,günümüz güzel geçsin bayanlarbenim bugün misafirim var ama yinede uğramaya çalışırım,bak aklıma gelmişken yazayım dün akşam pasta yaparken kremanın kokusundan bir başım ağrıdı,bir başım ağrıdı mide bulantısıyla karışık, gece 12 de zor kendime geldim,yalnız vücudumu tebrik ediyorum artık, psikolojik belirtide sınır tanımıyor

mrb kızlar ...kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş....
inş rabbm hayırlı bebekler nasp eder hepimize aminnn

yok tatlışlar iyiyim hatta bomba gibiyim dur durak bilmeden koşturuyorum nazar değmesinsadece kimseler uğramıyor ya ondan öyle oldune yazayım bilemedimama madem geldiniz sevincimi paylaşayım bugün biri daha hamilemisin diye sordu,simadan anlaşılıyormu bu yaaa,güzel geliyorsun gözüme dedibebek istediğimi de bilmiyoriki gün sonra adetim geldimi üzülürüm amaaaaan boşveriiiiinn anın tadını çıkarmak lazım,kimbilir belkide hamileyimdir

Son düzenleme:

İNŞALLAH canım İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.. o kadar kişi yanılmaz inşallah. Rabbim göstermiştir mucizesini inşallah.

Ne çok inşallah demişim. Hadi hayırlısı inşallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
1| Seydam | 7 mayıs | 7 haziran |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |
3| Pollyannaa |3 haziran | 2 temmuz |
4| Raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |???
5| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs | ???
6| Ciceklara |25 nisan | 23 mayıs | ????
7| Cenera |21 nisan | 19 mayıs | ????
8| TazmaniaMonster |18 nisan | 16 mayıs | ?????
9| Semraozsoy | | |
10| Berry31 |17 mayıs |?? |
11| | | |

ben bi süre yokum arkadaşlar..bi süre uzak kalsam iyi olacak. listede değişiklik olursa sizler ayarlarsınız artık.

kızlalaaarrrr nasılsınız???
yaq kusura bakmayın sık gelemiyorum
ama midem çok kötü başım pırıldak gibi
dönüyor üstüne 2 günden beride deli gibi
ağrıyor nette durunca tv izleyince falan daha
kötü oluyorum o yüzden pek nete girmiyorum
malüm bide düşük tehlikesi var boş zamanlarımda
bol bol yatıyorum bugünlerde hayırlısı ile 3. ayımı
tamamlasam bu sıkıntılar geçer sanırsam...

yasemincim benim bir arkadaşım vardı şimdi hamile
öğrenmeden önce herkes onada hamilemisin
diye soruyormuştu.neymiş kirpiklerinden belli oluyomuş
ama benim kirpiklerim normal hala:)hamile olunca kirpiklerin
birbirine yapışık olurmuş:)bakbakalım aynaya öylemi
ama birçok kişinin demesi de tuhaf gerçekten
inşallah canım bu sefer ulaşırsın bebeğine(lerine)

saydamcım inşallah rabbim gönlüne göre verir canım
iyi bir tatil geçirirsin inşallah moral depolarsın
sonra belkide inşallah dediğin gibi bize güzel haberlerle
dönersin üzüntülerin son bulur canım

polyanacım noldu sana yaaa neden gidiyosun
ama haklısınız belki çok fazla yalnız kalıyor topic
ama belki yazın gelişi vs.buna sebep bide çoğu
kişi 2. bebeğe yoğunlaşıldığından dolayı okudukça ve üstüne düşçükçe daha çok
üzüldüğünü belirtmiş acaba biraz konumu dağıtsak ki
azcuk mesela tatile gidenler varmı izine çıkanlar
nerelere gidiyosunuz nerelisiniz şehrinizin
özellikleri vs.vs. tabi yine konu başlığımızın
amacını unutmaz ara ara konuya dönülür
ne bileyim aklıma gelen fikir bu sadece...

ben çok istiyorum daha sık gireyim sizlerle
sohbet edeyim ama çok yoğunum bütün sene
tam yaz geldi yoğunluk gitti derken halsizlik
bulantılar vs başladı üstte yazdıklarım ama
atlatayım gerçekten sizi hiç bırakmıcam
hem daha hepimiz birlikte beklicez bebeciklerimizi:))

urhyn sabah sabah yüzümde çook güzel bir gülümsemeye sebep oldun teşekkür ederiminş gelmiştir bebegim(lerim)sen kendine dikkat et şu zor zamanlar geçsin gelirsin yine,inş kimsecikler de bir yere gitmez
benim kahvaltıya misafirim var,sonra yine uğrayıp birşeyler

günaydın güzel hanımlar....nasılsınız herşey yolundamı? bnde mide bulantıları başaldı artık çok rahatsızım sanırım buda mide bulantılı olcak artık 5 ay çekecerim başkada bi sıkıntım yok kendinize iyi bakınn

bu gülümseme inşallah bir sabah çift çizgiyi görerek daha bir pekişir canım benim

bulantıdan kurtulmanın bir formülünü bulursan banada haber vermeyi unutma emi canım

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?yine pek uğrayan olmamış topiğe:26:

valla canım herşey yolunda diyelim yolunda olsunkıyamam sana,kokulardanda etkileniyormusun?yemek olayını nasıl yapıyorsun?
bu gülümseme inşallah bir sabah çift çizgiyi görerek daha bir pekişir canım benim
inş canım,en kısa zamanda o çift çizgiyi görmeyi umut ediyorumayyyyyyy ne güzel olurdu,zaten ben hamile kalırsam bu topikte herkes hamile kalır emin olun

günaydın hanımlar...gelen giden yok hiçç acemicim daha ymeklerde bişi yok sabah kalkınca bulntım oluyo rahatlayınca yiyorum yemeğimi şimdilk biraz zorlanıyorum yemek yaparkende katlanıcaz artık bu arada ben hala doktora gidemedim sinir bi durumdayım eşim acelen ne diyo

merhabalar herkese topiğin kaçak olan ve olmayan bayanları güzel geçsin gününüzbeğenip çıkan,geriden takip eden herkes topiğe bekleniyorsunuz haberiniz olsun,kimse uğramayınca buranın tadı olmuyor

güzelim en azından boğazından birkaç lokma geçiyormuş sevindimsabahlarıda baş ucunuzda kraker falan bulundurun diyorlar kalkmadan bir iki tane yendiği zaman bulantıyı biraz kesiyormuş dene istersendoktoru ihmal etme diyeceğim ama eşin ağırdan alıyormuş,yani üç aya kadar vakti var da bir görünüp içini rahatlatsaydın iyi olurdu en azından kan tahlillerini yenilesen değerinin artıp artmadığını bilirsin,şimdiye allah korusun dış gebelik falan olsa anlaşılırdı herhalde ama insan görüp emin olmak istiyorkendin gidemezmisin,uzak falan mı?
bende 2. bebeği istiyorum..
hoşgeldin canım hayırlı olsun,en kısa zamanda gelsin meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…