2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

tebrik ederim zeynepcim artık topik hamişllerle doluyor en kısa zamanda bütün arkadaşlarımız gebe kalır inşalhhhhhh

canım inş. hamilesindir...tebrikler ayırlı olsun........kaç gün geçtiii...
bende hamile olabilirim bilmiyorum ama kesin bişey yok 2 gün geçti bütün belirtiler var hamileliğe dair..

tebrik ederim zeynepcim artık topik hamişllerle doluyor en kısa zamanda bütün arkadaşlarımız gebe kalır inşalhhhhhh
teşekkür ederim canım inşallah
ayyyyy zeynepçim ne güzel bir haber bu böyleeeçoooook sevindimkaç gün geçmişti canım?nasıl sevindiiiim bizde senin arkandan geliriz inş
saol canım inşallah darısı sana 2gün geçmişti
canım inş. hamilesindir...tebrikler ayırlı olsun........kaç gün geçtiii..
bende hamile olabilirim bilmiyorum ama kesin bişey yok 2 gün geçti bütün belirtiler var hamileliğe dair..
teşekkürederim canım sende hemen test yap bekliyoruz
tebrikler canımm hoşgeldin aramıza

saol canım inşallah kucagımıza almak nasip olsun

merhabaaa kızlarbugün nasılız bakalım var mı bir hamile haberi dahalisteyede bakmadım ama benim yarın son,lakiiiin test mest yok,bakalım artık
ebruuuuu bacım adet oldun mu?
ferhaaaat dün soramadım bebişin nasıl kendin nasılsın?
çeliiiiiik oğluşun ne alemde,hala oğlan dimi bir değişiklik olmadı
biçiçekçim nasılsın tatlım
uryhn baş dönmelerin geçince bekliyoruz gülüm unutma
ayşeeee,semraaaa çabuk toparlayın kendinizi özledik

ben ve bebişim iiyz canım bu aralar idrrar yolarımda sorun vardı şimdi daha iyim sıcaklar başladıa artık insanın evde oturası yok okularda kapanıyor oğlumun canı sıkılıyor canım sen bize ne zaman müjdeyi vereceksin hayırlısıyla

merhaba güzel annler hani benim kızıma isim bulacaktınız isim konusunda babsıyla anlaşamıyoruz bir türlü benim istediğim isimleri o istemiyor onun beğendiklerinide ben beyenmiyorum bana yardımcı olun

ferhattcım taa gittim bu yazını buldum geçmişten isimlere bakıyodum bi isim beğendim BUĞLEM manası cenneti müjdeleyen melek ben çok beğendim valaa

ben sana dedim zeynepp değerlendir diye bak gördünmü ayy bugün de hep geçmişe dönüyorum ama neyse... üzüldüğüne değmedi hatta zaten böle oluyo ummadığın anda oluyoo bu işlerrrr... ben bu gebeliğimide ummuyodum bu ay.. oğlumdada eşim ameliyatlıydı nasıl olduysa olmuş kerata... kimse yok ben kendi kendime yazıyorum ölee konuşuyorum siz bana bakmayın estilerrrrr...

geçmiş olsun canım,e sen gez bakalım,gez de bebişin hareket etsin(gezmelerde kıpırdayan minik seninkiydi yanlış hatırlamıyorsam)valla bana kalsa bugün verdim gitti müjdeyibekliyorum canım,sogan kürüne dayanarak biraz umudum olsada,geldiğini haber versin kerata diyerek bir on gün daha beklerim test içininş bende müjdeli haberler veririm

merhaba kızlar bugün 4.gün adet gecikeli ve bende pazt gününden itibaren sürekli baş dönmesi....sabah çok acıkma ,göz kapaklarımı açamıyorum sizce???

bugün öğlenden sonra eşim hast gidecez kızlar inşşş bekldğim güzel haberi alırım sizde iletirim....bekleyin beni anacığmm byyy:)))

merhaba kızlar bugün 4.gün adet gecikeli ve bende pazt gününden itibaren sürekli baş dönmesi....sabah çok acıkma ,göz kapaklarımı açamıyorum sizce???

merhaba canım,hamile olabilirsin ama belirtisi varsa testte de çıkar,bir test yaparsan emin olabilirsinşimdiden hayırlı olsun iki seçenek için deumduğun gibi çıksın tüm testler

bugün öğlenden sonra eşim hast gidecez kızlar inşşş bekldğim güzel haberi alırım sizde iletirim....bekleyin beni anacığmm byyy:)))

bende sana test yap diye yazmıştımhadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerinibir hamişimiz daha olsun topiğimizde

canım inş...ya kendmi ağırdan satıyorum:))) sağlık ocağı,hast tüm tanıdıklarla dolu...geçenlerde migrenim geldi yine dr iğne yapacktı dedimki hamileki şüphesi var ahh ahh zavallı dr bana idrar tahlilil verdi ..dedimki çıkmaz asla çıkmaz varsada biliyorum çünkü adetime 3 gün vardı daha neyse yaptım negatif o bakımdan günler geçsin istedim aslında ben bugünde gitmezdim ama sürekli yatıyorum fır fır fır baş dönüyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…