- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.941
kızlarrrrrr test yaptım ve ikinci silik olan çizgiyi gördüm ......
teşekkür ederim canım inşallahtebrik ederim zeynepcimartık topik hamişllerle doluyor en kısa zamanda bütün arkadaşlarımız gebe kalır inşalhhhhhh
saol canım inşallah darısı sana 2gün geçmiştiayyyyy zeynepçim ne güzel bir haber bu böyleeeçoooook sevindim kaç gün geçmişti canım?nasıl sevindiiiim bizde senin arkandan geliriz inş
teşekkürederim canım sende hemen test yap bekliyoruzcanım inş. hamilesindir...tebrikler ayırlı olsun........kaç gün geçtiii..
bende hamile olabilirim bilmiyorum ama kesin bişey yok 2 gün geçti bütün belirtiler var hamileliğe dair..
tebrikler canımm hoşgeldin aramıza
merhabaaa kızlarbugün nasılız bakalım var mı bir hamile haberi daha listeyede bakmadım ama benim yarın son,lakiiiin test mest yok,bakalım artık
ebruuuuu bacım adet oldun mu?
ferhaaaat dün soramadım bebişin nasıl kendin nasılsın?
çeliiiiiik oğluşun ne alemde,hala oğlan dimi bir değişiklik olmadı
biçiçekçimnasılsın tatlım
uryhn baş dönmelerin geçince bekliyoruz gülüm unutma
ayşeeee,semraaaa çabuk toparlayın kendinizi özledik[/QUOTE iyi olmaya çalıiıyorum biraz yatıyorum ölee.... ama sizlerden güzel haberler alırsak çokk daha iyi oluruzinşlhh sizlerde bi an önce çok daha beklemeden hamiş olursunuzz
merhaba güzel annler hani benim kızıma isim bulacaktınız isim konusunda babsıyla anlaşamıyoruz bir türlü benim istediğim isimleri o istemiyor onun beğendiklerinide ben beyenmiyorum bana yardımcı olun
o kadar sıkılyırki canım en önemli günüm gitti sabahtan beri aglıyorum çünki yumurtamın çatladıgına eminim neredeyse eşimi elime geçse bogacam o kadar sinirliyim dün iki tane maça gitmiş çok yorgun geldi sonra yapamam dedi birsürü kavga ettik sabah bile çok yorgundu yapamadık şimdi artık bilmiyorum olmaz bu ayda herhalde offf ay off kızlar nolur bilen varsa ne kadar canlı kalır yumurtam
geçmiş olsun canım,e sen gez bakalım,gez de bebişin hareket etsinben ve bebişim iiyz canım bu aralar idrrar yolarımda sorun vardı şimdi daha iyim sıcaklar başladıa artık insanın evde oturası yok okularda kapanıyor oğlumun canı sıkılıyor canım sen bize ne zaman müjdeyi vereceksin hayırlısıyla
inş tatlım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşmerhabaaa kızlarbugün nasılız bakalım var mı bir hamile haberi daha listeyede bakmadım ama benim yarın son,lakiiiin test mest yok,bakalım artık
ebruuuuu bacım adet oldun mu?
ferhaaaat dün soramadım bebişin nasıl kendin nasılsın?
çeliiiiiik oğluşun ne alemde,hala oğlan dimi bir değişiklik olmadı
biçiçekçimnasılsın tatlım
uryhn baş dönmelerin geçince bekliyoruz gülüm unutma
ayşeeee,semraaaa çabuk toparlayın kendinizi özledik[/QUOTE iyi olmaya çalıiıyorum biraz yatıyorum ölee.... ama sizlerden güzel haberler alırsak çokk daha iyi oluruzinşlhh sizlerde bi an önce çok daha beklemeden hamiş olursunuzz
merhaba kızlar bugün 4.gün adet gecikeli ve bende pazt gününden itibaren sürekli baş dönmesi....sabah çok acıkma ,göz kapaklarımı açamıyorum sizce???
bugün öğlenden sonra eşim hast gidecez kızlar inşşş bekldğim güzel haberi alırım sizde iletirim....bekleyin beni anacığmm byyy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?