- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.961
çok sevindim güzelim,keseyi gördün ya gerisi gelir merak etme senkızlar bugün doktora gittim şükür olsun...7 haftalıkmış ilk karnımdan baktı rahat gördü keseyi ama kalp atışlarını duyamadı istersen dedi vajinadan bakıyım dedi istersen 10 gün sonra gel...sonra gitcektim ama içim rahat etmedi vajinal yaptı yine göremedi hatta dediki rahmi bile göremiyorum şu anda son anda gördü vajinadan keseyi ama kalp atışları görünmedi haftaya gidicem tekrar ilaç yazdı ama dedi eğer bulantın başladıysa canlanmaya başlamıştır keyfim iyi şimdi evlere balıycammm temizlikk
özel polikinlik gibi birşeyler varsa çevrende,direk gebelik testi istiyorum de doktora çıkmadan yaparlar,veya sağlık ocağında yaptırabilirsin,,,,,bencede çıkardı,doktor sanki biraz başından savmış,bir günlük bile olsa çıkıyor kan testinde:26:hayırlısı artıkya kızlarrr gittimdr dediki çok erken çıkmayabilir kan tahlilinde dedi....10 gün sonra gel dedi(( bence çıkardıııııııııııı beklemedeyimmm
kızlar bugün doktora gittim şükür olsun...7 haftalıkmış ilk karnımdan baktı rahat gördü keseyi ama kalp atışlarını duyamadı istersen dedi vajinadan bakıyım dedi istersen 10 gün sonra gel...sonra gitcektim ama içim rahat etmedi vajinal yaptı yine göremedi hatta dediki rahmi bile göremiyorum şu anda son anda gördü vajinadan keseyi ama kalp atışları görünmedi haftaya gidicem tekrar ilaç yazdı ama dedi eğer bulantın başladıysa canlanmaya başlamıştır keyfim iyi şimdi evlere balıycammm temizlikk
günaydın hanımlarr.... sanada günaydın acemicim ne oldu adet oldunmu sen?
çalışmalar nasıl gidiyor kıslar benim canım sıkkın bugün bebek fikri çok uzak bana bu ara Allah evlatlarınızla mutlu mutlu yaşamayı nasip etsin.
çalışmalar nasıl gidiyor kıslar benim canım sıkkın bugün bebek fikri çok uzak bana bu ara Allah evlatlarınızla mutlu mutlu yaşamayı nasip etsin.
Evlilikte biraz sorunlar var birtek bu KK da sen sordun inanırmısın bilmiyorum belkide gereksiz abartıyorum ama kalbim kırık bu gece.......
kızlarrrrrr test yaptım ve ikinci silik olan çizgiyi gördüm ......
merhabaaa kızlarbugün nasılız bakalım var mı bir hamile haberi daha listeyede bakmadım ama benim yarın son,lakiiiin test mest yok,bakalım artık
ebruuuuu bacım adet oldun mu?
ferhaaaat dün soramadım bebişin nasıl kendin nasılsın?
çeliiiiiik oğluşun ne alemde,hala oğlan dimi bir değişiklik olmadı
biçiçekçimnasılsın tatlım
uryhn baş dönmelerin geçince bekliyoruz gülüm unutma
ayşeeee,semraaaa çabuk toparlayın kendinizi özledik
bende 2. bebeği istiyorum..
ben gelmeye çalışıyorum canım inşallah elim erdikçe ama şu bulantılar vs. bir geçse daha sık gelicem inşallah..aslında uzun süreden beri uğramayınca bugün bir hevesle açtım pc yi seni merak ettim ama geri gittikçe zeynepin haberini okudum çok mutlu oldum inşallah bu ay bu mutluluğu sendede tadarız arkadaşım
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...
reyhancım günaydıncanım daha sık bizde bekleriz seni bizim buralar çoook sıcak valla allah yardımcınız olsun hem bulantı hem sıcak bilemiyorum gerçekten beni merak ettiğin için teşekkür ederim daha adet olmadım sevinsem mi üzülsem mi onuda bilmiyorum,soğan kürüne inanmıştım oysaki en azından adetimi zamanında getirir diyordum bakalım biraz daha bekleyelim de bir test yaparız inş ama inş bende güzel haberler veririm,topiğimiz bir bir hamile haberleri veriyor çoook güzel biride ben olurum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?