2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar bugün doktora gittim şükür olsun...7 haftalıkmış ilk karnımdan baktı rahat gördü keseyi ama kalp atışlarını duyamadı istersen dedi vajinadan bakıyım dedi istersen 10 gün sonra gel...sonra gitcektim ama içim rahat etmedi vajinal yaptı yine göremedi hatta dediki rahmi bile göremiyorum şu anda son anda gördü vajinadan keseyi ama kalp atışları görünmedi haftaya gidicem tekrar ilaç yazdı ama dedi eğer bulantın başladıysa canlanmaya başlamıştır keyfim iyi şimdi evlere balıycammm temizlikk

ya kızlarrr gittimdr dediki çok erken çıkmayabilir kan tahlilinde dedi....10 gün sonra gel dedi (( bence çıkardıııııııııııı beklemedeyimmm

çok sevindim güzelim,keseyi gördün ya gerisi gelir merak etme sen10 gün sonra inş kalp atışlarını da duyarsın,bizedehaber verirsin.yalnız temizlik falan demişsin sakın tek başına kalkışma
ya kızlarrr gittimdr dediki çok erken çıkmayabilir kan tahlilinde dedi....10 gün sonra gel dedi (( bence çıkardıııııııııııı beklemedeyimmm
özel polikinlik gibi birşeyler varsa çevrende,direk gebelik testi istiyorum de doktora çıkmadan yaparlar,veya sağlık ocağında yaptırabilirsin,,,,,bencede çıkardı,doktor sanki biraz başından savmış,bir günlük bile olsa çıkıyor kan testinde:26:hayırlısı artık

benim 6 haftalıken görüldü rahat 7 haftalıkende karındanda kalp atışı görüldü görülmesi gerekirdi aslında am bulantı iyiye işaretir canım yeni yeni çıkar hayırlıısyla

slm kızlar evde net yoktu okulda da malum sene sonu yoğunluğu giremedim ama şükür biz çok iyiyiz inş herkeslerde iyidir

acemicim daha dr gitmedim yani hala oğlum diye seviyorum

slm arkadaslar nasilsiniz
bende ikincime hamileyim buraya yazmistim cinsiyetimizde belli oldu bi kizdan sonra bide oglan nasip etti Rabbim
darisi tum isteyen arkadaslara :119:

günaydın hanımlarr.... sanada günaydın acemicim ne oldu adet oldunmu sen?

yok tatlım olmadımama hiçbir belirtim de yok:26:adet olcak gibide değilim:26:ayaklarım çok ağrıyor pazartesiye kadar bekliyeceğim ilaç almam gerek herhalde ayakta durmakta bile zorlanıyorum,o zaman kan testide yaptırırım diye düşünüyorumöyle işte,şuan ne bir heyecanım var nede umudum,ay içerisinde hayaller kuruyorum da yumurta kapıya dayandığı zaman hiiiiç hevesim kalmıyor bendeki kalitesiz yumurtalarlahayırlısı bakalım:18:hamile değilsem bile adetim gelseydi onu bile halaylarla kutlardım inanşu doktor işi olmasa hiiiiç kasmıyacağım,,ben 2,5 yıldır gelsin diye bekledim,şimdide sıra onda gelirse ben geldim desinşuandada hiiiç öyle bir belirti vermiyor(hakkatten yaaaa hayret bişi her ay bir belirti yaşardım bu ay hiç bir belirtim yooook:26:normale dönüyorum sanırsam

çalışmalar nasıl gidiyor kıslar benim canım sıkkın bugün bebek fikri çok uzak bana bu ara Allah evlatlarınızla mutlu mutlu yaşamayı nasip etsin.

çalışmalar nasıl gidiyor kıslar benim canım sıkkın bugün bebek fikri çok uzak bana bu ara Allah evlatlarınızla mutlu mutlu yaşamayı nasip etsin.

berry canım neden bu kadar uzak sana ikinci fikri? daha önce konuştukmu bunu hatırlamıyorum ama merak ettim:26:direkt sordum ama kusura bakma

Evlilikte biraz sorunlar var birtek bu KK da sen sordun inanırmısın bilmiyorum belkide gereksiz abartıyorum ama kalbim kırık bu gece.......

Evlilikte biraz sorunlar var birtek bu KK da sen sordun inanırmısın bilmiyorum belkide gereksiz abartıyorum ama kalbim kırık bu gece.......

canım bazen hepimizin oluyordevamedegelen bir sorun değilse bebeği ertelemene değmez,her sorunun çözümü mutlaka vardır.hoş karşıdan konuşmak kolay,içinde olan sensin tabii ki..yardımcı olabileceğim birşey olursa,sende içini dökmek istersen ben burdayım,bazen insan kimselere anlatamaz,iyi bir dinleyici olduğumu söylerler:)))

kızlarrrrrr test yaptım ve ikinci silik olan çizgiyi gördüm ......

zeyneeeeppp canım bu çok güzel bir haber çok sevindim inan bana ben demiştim benim ayağım uğurlu gelir diyesağlam sürtmüştüm çünküevet sıra yaseminde merakla onuda bekliyoruz inşallah

ben gelmeye çalışıyorum canım inşallah elim erdikçe ama şu bulantılar vs. bir geçse daha sık gelicem inşallah..aslında uzun süreden beri uğramayınca bugün bir hevesle açtım pc yi seni merak ettim ama geri gittikçe zeynepin haberini okudum çok mutlu oldum inşallah bu ay bu mutluluğu sendede tadarız arkadaşım

bende 2. bebeği istiyorum..

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...

reyhancım günaydıncanım daha sık bizde bekleriz senibizim buralar çoook sıcak valla allah yardımcınız olsun hem bulantı hem sıcak bilemiyorum gerçektenbeni merak ettiğin için teşekkür ederimdaha adet olmadımsevinsem mi üzülsem mi onuda bilmiyorum,soğan kürüne inanmıştım oysaki en azından adetimi zamanında getirir diyordum bakalım biraz daha bekleyelim de bir test yaparızinş ama inş bende güzel haberler veririm,topiğimiz bir bir hamile haberleri veriyor çoook güzel biride ben olurum inş

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım acemicim umarım güzel haberlerini alırız

kaçaklardan biri geldi çünkü öbür topikte yakalandım seydam da yakaladı nasılsınız kızlar gelmedim çünkü bu bebek işini çok takıntı yaptığımı farkettim azıcık kafamı toplayayım şu lanet ilaçları bir bırakayım dedim bıraktım şükür 2 ay oldu bu seferde 7 cm kistim olmuş ca değeride biraz yüksek çıktı hapla erittik şükür 2 cm ye düştü bu ayda devam edeceğim hapa çünkü eritmedikçe hem bebek şansını azaltıyor hemde patlama riski var bunları halledip döneyim aranıza dedim ama yakalandım:78::78::78:

kuzu nasılsın hadi iyi haberler verirsin inşallah gerçi ara ara girdim ama denk gelmedim herhalde kimler bebek bekliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…