- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.981
kaçaklardan biri geldi çünkü öbür topikte yakalandım seydam da yakaladı nasılsınız kızlar gelmedim çünkü bu bebek işini çok takıntı yaptığımı farkettim azıcık kafamı toplayayım şu lanet ilaçları bir bırakayım dedim bıraktım şükür 2 ay oldu bu seferde 7 cm kistim olmuş ca değeride biraz yüksek çıktı hapla erittik şükür 2 cm ye düştü bu ayda devam edeceğim hapa çünkü eritmedikçe hem bebek şansını azaltıyor hemde patlama riski var bunları halledip döneyim aranıza dedim ama yakalandım:78::78::78:
hayırlı cumalar kızlar dualarımız kabul olsun inşlhhh
seni tanımam bilemem ama hadi inşlhh kist gider bebek gelir bende kist için desolett kullnadım o ay adet oldum bi daha ki ay adet görmediminşlhh kurtulursun bi an önce
inş tatlımmerhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım acemicim umarım güzel haberlerini alırız
kuzu nasılsın hadi iyi haberler verirsin inşallah gerçi ara ara girdim ama denk gelmedim herhalde kimler bebek bekliyor?
inş tatlımsen nerelerdesin neler yapıyorsun bir görünüp kayboluyorsun,işler yoğun herhalde
flan gelmiiiiiiiiş,arkadaşım hiçbirşey demeden ortadan kayboldun merak ettim seni,ilk zamanlara dönersen çooook aradığımı görürsün ilaçları bırakmışsın çoooook sevindim en kısa zamanda bebeğinde gelir umarım,kist geçer gider ilaç kullanıyormuşsun zaten,biz bıraktığın gibiyiz,seydam,birtanem(şimdi pollyanna oldu),reabzeh,bekliyoruz tırtılkurabiye hamile ,deniz yok ortalarda,yada ben denk gelmiyorum....yeni gelen arkadaşlardan hamişlerimiz var,ferhat hamile listemiz var,önceki sayfalara bakarsan ve kendini ekleyebilirsen tabiiii tekrardan kaybolmayacaksan
Merhaba güzel topiğimizin en güzel Anneleri...
Merak eden yok gerçi !! ama ne yapıyım kızlar yaa.. Bi süre uzak kalmak istedim ve istiyorum hala..
Buraya takıldığım zaman bebekten başka bişey düşünemiyorum, buda içten içe stres yapıyor bende.
Kısayol çubuğundan KK yı kaldırdım( yoksa sürekli elim oraya gidiyor.
ZEYNEP hamileymişÇooooook sevindim.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı bizlere inşallah.
FLAN uğramış.. Ne güzel
ACEMİERA,SEYDAM,RAEBZEH,FERHATT,ÇELİK,BİCİCEKBİBOCEK,CİCEKLARA,ZEYNEP,CENERA,BERRY,MELEĞİM.. ve şuan hatırlayamadığım tüm arkadaşlar hepinizi mucukluyorum:))))
Birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum.. Prolaktin hormonu yüksek olursa, göğüsten süt kendiliğinden mi akar?????
günaydın kızlar...
:))evet canım, o benim :))
Sen nasılsın hayat nasıl gidiyor?? Dün bendende geldi de o yüzden sordum ama kendiliğinden değildi.ve sadece 1-2 damlaydı. Korktum. Çünkü 5 ay oldu kızımı memeden keseli ve hiç böyle bişey olmamıştı. Cevap için çoook teşekkür ederim. İnşallah seninde herşey yolundadır.
inş tatlımsen nerelerdesin neler yapıyorsun bir görünüp kayboluyorsun,işler yoğun herhalde
teşekkürler acemi sorduğun için arada giriyorum yazdıklarınızı okuyorum bebek falan varmı bakıyorumbende çok takıntı yapıyorum burda herşeyi salıverdim bide yaz geldi evdede pek durmuyoruz ama hep takipteyimmm
Oooo çok güzel canım yaa maşallah 7 cm den 2 cm.e
İnşallah tamamer erir gider artık ve bebiş gelir hayırlısıyla
kızlarr ben bu gebeliğimde ikili yada üçlü testleri yaptrımak istemiyorum :26::26: boşuna strese giriyorum ilkinde neler yaşadım sonra renkli ult.. sağlıklı dendi allaha şükürler olsun sağlıklı oldu bebeğim ama zaten herhangi bişi olsa bile aldıramam bebğimi ben sizce ne yapmalıyım hiç istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?