2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hayırlı cumalar kızlar dualarımız kabul olsun inşlhhh
seni tanımam bilemem ama hadi inşlhh kist gider bebek gelir bende kist için desolett kullnadım o ay adet oldum bi daha ki ay adet görmedim inşlhh kurtulursun bi an önce

Son düzenleme:

sağol canım tanımaman normal çünkü epeydir gelmiyordum foruma sanırım sende yeni arkadaşlarımızdansın bu vesileylede tanışmış oluruz işte çok memnun oldum

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım acemicim umarım güzel haberlerini alırız
inş tatlımsen nerelerdesin neler yapıyorsunbir görünüp kayboluyorsun,işler yoğun herhalde
kuzu nasılsın hadi iyi haberler verirsin inşallah gerçi ara ara girdim ama denk gelmedim herhalde kimler bebek bekliyor?

flan gelmiiiiiiiiş,arkadaşım hiçbirşey demeden ortadan kayboldun merak ettim seni,ilk zamanlara dönersen çooook aradığımı görürsün ilaçları bırakmışsın çoooook sevindimen kısa zamanda bebeğinde gelir umarım,kist geçer gider ilaç kullanıyormuşsun zaten,biz bıraktığın gibiyiz,seydam,birtanem(şimdi pollyanna oldu),reabzeh,bekliyoruztırtılkurabiye hamile,deniz yok ortalarda,yada ben denk gelmiyorum....yeni gelen arkadaşlardan hamişlerimiz var,ferhat hamilelistemiz var,önceki sayfalara bakarsan ve kendini ekleyebilirsentabiiii tekrardan kaybolmayacaksan

yaklaşık 7 cm den 2 cm ye düşürdük şükür kalanıda bu ay eritebilirsek Allah'ın izniyle tam süper olacak :87:sağol canım aramışsındır muhakkak dedim ya azıcık mola verdim kendime çünkü ilaçları bırakmaya çalışmak geriyordu bebek fikri geriyordu önce şu ilaçlardan bir kurtulayım da dedim sonrası Allah kerim yoksa hep aklımdaydınız inan ki

slm kızlar nasılsınız........ bugün 6.gün bende pazt kadar beklemedeyim bugün alışverişteydim test yapmaya vaktim olmadı pazt direkt jinekolğa gidecmm

Merhaba güzel topiğimizin en güzel Anneleri...

Merak eden yok gerçi !! ama ne yapıyım kızlar yaa.. Bi süre uzak kalmak istedim ve istiyorum hala..

Buraya takıldığım zaman bebekten başka bişey düşünemiyorum, buda içten içe stres yapıyor bende.

Kısayol çubuğundan KK yı kaldırdım( yoksa sürekli elim oraya gidiyor.

ZEYNEP hamileymiş Çooooook sevindim.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı bizlere inşallah.

FLAN uğramış.. Ne güzel

ACEMİERA,SEYDAM,RAEBZEH,FERHATT,ÇELİK,BİCİCEKBİBOCEK,CİCEKLARA,ZEYNEP,CENERA,BERRY,MELEĞİM.. ve şuan hatırlayamadığım tüm arkadaşlar hepinizi mucukluyorum:))))

Birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum.. Prolaktin hormonu yüksek olursa, göğüsten süt kendiliğinden mi akar?????

Son düzenleme:
serap hoşgeldin canım ama sen evdeykende düşünürsün bebişi gel en azından burda destek veriyoruz birbirimize gel gellll ben innaıyorumki en kısa zamanda hepiniizn meleklerinni kardeşi göbüşünüze konu verecek kısa zamanda

birtanem sensin değil mi?nick değişmiş herhalde acemiara demişti bende de bir ara prolaktin yüksek çıkmıştı bende kendiliğinden geliyordu dr herhangi birşey yapmamıştı sadece kafanı takıp uğraşma daha çok yer eder kendiliğinden geçer demişti sanırım geçti şu an herhangi birşey yok :94:

:)) evet canım, o benim :))

Sen nasılsın hayat nasıl gidiyor?? Dün bendende geldi de o yüzden sordum ama kendiliğinden değildi.ve sadece 1-2 damlaydı. Korktum. Çünkü 5 ay oldu kızımı memeden keseli ve hiç böyle bişey olmamıştı. Cevap için çoook teşekkür ederim. İnşallah seninde herşey yolundadır.

yok yok korkma birşey olmaz ne derece doğru bilmem de halk arasında bebeği çok isteyince olur derler korkma geçer dediğim gibi sıkma takıntı yapma yer etmesin :94:nasıl olsun kuzu ilaçlar bitti korunmayı bıraktım ilk ay 7 cm kist oldu doğum kont. hapı verdi dr.bende çok aşırıya kaçmadan aslanpençesi çayı içtim yemeklerdede salata niyetine sumaklı soğan yedim ama sıkı bir kür gibi yapmadım şükür 2 cm ye düşürdük bu ayda devam ediyoruz çünkü kesenin tamamen gitmesi gerekiyor yoksa patlar çatlar neme lazım birde onunla uğraşmayayım

Oooo çok güzel canım yaa maşallah 7 cm den 2 cm.e
İnşallah tamamer erir gider artık ve bebiş gelir hayırlısıyla

sağol canım beni bayağı panikletmişti ca istedi dr.ondada 80 gibi bir değer çıktı 100 e yakın olduğu için rahatsız olduk tümör ur canımı bayağı sıkılmıştı hadi onuda geçtim küçük değil ilk ay erimeyebilir ne kadar bekleyeceğim belli değil kapalı ameliyat önerdi dr önce kabul ettik sonra dr. ilk hamileliğimdeki ameliyatı hatırladı 3-4 noktadan ve göbekten gireceklermiş ama benim tam o yerlerde ameliyat izim var ve çok riskliymiş tam göremezsek bağısaklara bile zarar verebiliriz dedi olursa açık ameliyat yapalım dedi eşimde bıçak altına yatmama razı olmadı önce hapla deneyelim çok zorda kalmazsak ameliyat istemiyorum dedi yani önce sağlık politikası izledik benim için biraz zor oldu çünkü bebek için sabırsızlanıyordum ama mantıklı olan bu yapacak bir şey yok bekledik şükür çoğu eridi kalanı da bu 21 gün içinde eritirsek Rabbimin izniyle tam süper olacak:94:

kızlarr ben bu gebeliğimde ikili yada üçlü testleri yaptrımak istemiyorum :26::26: boşuna strese giriyorum ilkinde neler yaşadım sonra renkli ult.. sağlıklı dendi allaha şükürler olsun sağlıklı oldu bebeğim ama zaten herhangi bişi olsa bile aldıramam bebğimi ben sizce ne yapmalıyım hiç istemiyorummm

benimde içimden hiç yapmak istemedi oğlumdada yapmamıştım boşuna strese girip yaptırmam dedim doktor sen bilirsinin dedi sonra renkli ultrasona girdim sorun yok dedi sorunlu olsaydı bile bne aldırmazdımki ama sen bilirsin içinden yapmak istiyorsa yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…