2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canımm canımm benimmm güzel duaların temennilerin için çok teşk ederim...kendini bizden uzaklaştırma sıkıntın olursa paylaşırız canm bizim kk dan başka kimimz var kocalarımızdan bile iyi anlıyo KK....
rabbm hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin..stres sıkıntı çookk etkiloyo bebeğin olmamsını biliyosun bizimle takıl sana eşlik ederiz her konuda....
canm ben önce çokk gelemiyordum buraya bende düşük yaptım sonrasını buraya gelirsen yazarımm merak et biraz :))) hadi seni bekliyoruzzz

selam kızlaaaarr..kayıp bulunduuukusura bakmayın canlarıım..bayadır nete giremedim bilgisayarın şarz aletini patlattıkdaha birkaç gün önce yapıldı.ben adet oldum 1 haziranda aşılama için araştırıyorum..ama eşim hala biraz bekleyelim diyo bakalım neler değişecek..p.tesi hastanemizdeki yeni gelen dr gidecem ..bu ara akıntı fazlalaştı sanırım idrar yollarımda iltihap var yada başka yerde sorunum var:26:hayırlısı bakalım..sizler nasılsınız canlarıımm..

zeynepcim hamileymiş ne güzeellll...zeynepcim tebrik ederim canıımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

hepinizi öpüyorum canlarıımm..ara ara uğrarım semranın da dediği gibi çok stres yapıyorum çünkü

hepinize gelsiiinn..

selam canım nasılsın

POLLYANNA'dan ACEMİERA'ya, POLLYANNA'dan ACEMİERA'ya...

Duy sesimi tatlım.
semraaaaaaseni gördüğüme çoooook sevindimbirde ayşe gelse tam süper olacakburalardayım tatlım da yoğunum biraz giremiyorum,şuanda dışardayım bir bakayım dedim haftasonu uğrayan var m dayanamayıpiyikide bakmışım

merhaba kızlaaaar ben geldiiiiimhepinize kocaman :
SEMRAAAAA masajını cevapladım tatlım inş uğrarsın ve alırsın,bildirilerime bakmadığım için kendimi çooooook kötü hissediyorum :üzme kendini herşey yoluna girecek

yesemincim inşalh bu ay hayırlı haberler veriirisin meleğin gelmiştir
inş ferhatçım inş gelmiştir o yaramaz(lar)
hiç merak etme flancım bu kadar erimişse bundan sonrasıda kalmaz,kökünü kurutursun sen o kistin:neyse artık yakalandığına göre aramızdasın ve aramızdaykende hamile haberlerini alırız umarım
slm kızlar nasılsınız........ bugün 6.gün bende pazt kadar beklemedeyim bugün alışverişteydim test yapmaya vaktim olmadı pazt direkt jinekolğa gidecmm
bizide bilgilendirmeyi unutma canım
vaaaaaay bir kayıp daha gelmiiiiiş,hoşgelmiiiiiştatlım adet olmana sevindim,yeni doktorda sana uğur getirsin bebeğine vesile olsunakıntı için ben yumurtluyorsun onun işareti diyorum ve o yumurtaların bebişe dönüşmesini temenni ediyorumdoktordan sonra gelişmeleri haber ver olurmu bacım kendini de çoook aratma
selam canım nasılsın
semracım uğramışsın nasılsın?
selam herkeslere kızlar moralim biraz düzeldi sayılır acemicia nasılsın canım herkese çok selam
bir iyi haber dahadaha da iyi olacak merak etme canım.ben iyiyim yoğunum,adet olmadım bekliyorum:kim bilir belkide halay çekerizayyyyyy ne güzel olurdu değil mi

mrb kızlar...nasılsınız...bugün8.gün...büyük ihtimaller hamileyim..yarıntahlil yaptrcam sanırım cmt kontrole giderim
kız acemiera senin kaç gün geçtiiiiii
???????

Son düzenleme:
Hamiş kızlar şu mübarek aylarda bol bol dua edin de bizde hamile kalalım hayırlısıyla, sonra hayırlısıyla kucağımıza alalım.. Bebişlerimizden bahsedelim ilerde

Bu arada SEYDAM seni çooooooook merak ediyorum

günaydın güzel annelerrölüyorum mide bulantılarındannn

günaydın biçiçekçim,elden bişi gelmiyoki senin bulantıları önleyelim,sanırım üç ay çekiceksin gülümama sonunu düşün tatlım o sana güç verir

GÜ NAY DIIIIIIIIIN bütün anneler
nasılsınız bakalım,ben doktora gitmedim:44::44::hayırlısı bakalım,eşimle biraz daha bekliyelim diyoruz zaten malum her ay hüsranla sonuçlandığı içinamaaaaan o bana gelsin dimimeleğimden güzel haberler bekliyoruz bugün

SEYDAAAAAM tatlım iyi olduğunu yazsan iki kelimeyle çoook merak ettim seni

Günaydın Fatoşcum Hayırlısıyla bizde hamile kalsak ta bulantıya razıyız.. Yani kendi adıma öyle.. :)
orası öle tabii iilkindede böleydim ben zaten ama o kadar deil gibiydi iki gündür aşırı yoğunlaştı

canım senin kaç gün geçti :26: inşlhh herkesten güzel haberler alırızzz

bi kaçak daha aşağıda göründü:))) çİçeklara nerelerdesin güzelim?????

Fatoşcum az kaldı gülüm yaa şurda 1-1,5 ay daha sık dişini.. Ohhh sonrası çok güzel olucak inşallah

Acemim canım günaydın.. Güzel bi hafta olsun inşallah hepimize

günaydınnnn canımmmmmmm.
semracım ya inan o kadar yoğun çalışlıyorum ki.

yazılarınızı çok sıkı takip ediyorum ama inan yazamıyorum
senin ve seydam ın topikten uzaklaşmasına o kadar üzüldüm ki anlatamamm.

çok şükür fazla özletmedin kendini.
semracım yaa bu kadar takma kafana daha bebelerimiz küçük.
Vardır Rabbim'in bir bildiği onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyolar.

Hamile olan arkadaşlarımız o kadar fazlalaştı ki kırk bin kere maşallah o yüzden tek tek isimlerini hatırlayamıyorum. Yüce Allah'ım sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.

bu arada semracım benim sat 17 mayıs bat ise 16 haziran.

çok ufakta olsa bi şüphem var.

tam anlamıyla biz daha başlamadık bebek çalışmalarına ama.

ama insan acaba demedende edemiyo :))

fatoşcum bugün 5 oldu herhaldetopikteki herkes ben hamileyim desin bu ay inş
bende öyle diliyorum pollyannacım güzel bir hafta veeeee bol bol hamile
bu arada semracım benim sat 17 mayıs bat ise 16 haziran.

çok ufakta olsa bi şüphem var.

tam anlamıyla biz daha başlamadık bebek çalışmalarına ama.

ama insan acaba demedende edemiyo :))
gerçekten bir kaçak daha uğramış,hoşgeldin güzelimbir şüphelimiz daha vaaaaaaaaar,hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz ama kendine dikkat et bu kadar yoğun çalışmanın arasında hamile kaldıysan

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
6| Zeynep87 | | | :124::124::124:
1| Seydam | 7 mayıs | 7 haziran |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |
3| Pollyannaa |3 haziran | 2 temmuz |
4| Raebzeh |1 haziran | 1 temmuz |???
5| Ciceklara |17 mayıs | 16 haziran |
6| Cenera |21 nisan | 19 mayıs | ????
7| Semraozsoy | | | ?????
8| Berry31 | 17 mayıs | |
9| Meleğim08 | |?? |
10| | | |
11| | | |

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…