- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.001
canımm canımm benimmm güzel duaların temennilerin için çok teşk ederim...kendini bizden uzaklaştırma sıkıntın olursa paylaşırız canm bizim kk dan başka kimimz var kocalarımızdan bile iyi anlıyo KK....Merhaba güzel topiğimizin en güzel Anneleri...
Merak eden yok gerçi !! ama ne yapıyım kızlar yaa.. Bi süre uzak kalmak istedim ve istiyorum hala..
Buraya takıldığım zaman bebekten başka bişey düşünemiyorum, buda içten içe stres yapıyor bende.
Kısayol çubuğundan KK yı kaldırdım( yoksa sürekli elim oraya gidiyor.
ZEYNEP hamileymişÇooooook sevindim.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı bizlere inşallah.
FLAN uğramış.. Ne güzel
ACEMİERA,SEYDAM,RAEBZEH,FERHATT,ÇELİK,BİCİCEKBİBOCEK,CİCEKLARA,ZEYNEP,CENERA,BERRY,MELEĞİM.. ve şuan hatırlayamadığım tüm arkadaşlar hepinizi mucukluyorum:))))
Birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum.. Prolaktin hormonu yüksek olursa, göğüsten süt kendiliğinden mi akar?????
selam kızlaaaarr..kayıp bulunduuukusura bakmayın canlarıım..bayadır nete giremedim bilgisayarın şarz aletini patlattık daha birkaç gün önce yapıldı. ben adet oldum 1 haziranda aşılama için araştırıyorum..ama eşim hala biraz bekleyelim diyo bakalım neler değişecek..p.tesi hastanemizdeki yeni gelen dr gidecem ..bu ara akıntı fazlalaştı sanırım idrar yollarımda iltihap var yada başka yerde sorunum var:26:hayırlısı bakalım.. sizler nasılsınız canlarıımm..
zeynepcim hamileymiş ne güzeellll...zeynepcim tebrik ederim canıımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
hepinizi öpüyorum canlarıımm..ara ara uğrarım semranın da dediği gibi çok stres yapıyorum çünkü
hepinize gelsiiinn..
semraaaaaaPOLLYANNA'dan ACEMİERA'ya, POLLYANNA'dan ACEMİERA'ya...
Duy sesimi tatlım.
canera iyiyim tatlım,adetim gelmedi pazartesi boğazım ağrıyor birde ayaklarım doktora gidiceğim bir aksilik olmazsa söylerim bakalım test yaparsa hepberaber öğreniriz:18::18::18::18::18::18::18::18::18:inş tatlımsen nerelerdesin neler yapıyorsun bir görünüp kayboluyorsun,işler yoğun herhalde
teşekkürler acemi sorduğun için arada giriyorum yazdıklarınızı okuyorum bebek falan varmı bakıyorumbende çok takıntı yapıyorum burda herşeyi salıverdim bide yaz geldi evdede pek durmuyoruz ama hep takipteyimmm
kızlaaaaar yarın yazıcağım hepinize teker teker şimdi çıkmam lazım,flan,biçiçek öpüyoruuuuuum
inş ferhatçım inş gelmiştir o yaramaz(lar)yesemincim inşalh bu ay hayırlı haberler veriirisin meleğin gelmiştir
hiç merak etme flancım bu kadar erimişse bundan sonrasıda kalmaz,kökünü kurutursun sen o kistinyaklaşık 7 cm den 2 cm ye düşürdük şükür kalanıda bu ay eritebilirsek Allah'ın izniyle tam süper olacak :87:sağol canım aramışsındır muhakkak dedim ya azıcık mola verdim kendime çünkü ilaçları bırakmaya çalışmak geriyordu bebek fikri geriyordu önce şu ilaçlardan bir kurtulayım da dedim sonrası Allah kerim yoksa hep aklımdaydınız inan ki
bizide bilgilendirmeyi unutma canımslm kızlar nasılsınız........ bugün 6.gün bende pazt kadar beklemedeyim bugün alışverişteydim test yapmaya vaktim olmadı pazt direkt jinekolğa gidecmm
vaaaaaay bir kayıp daha gelmiiiiiş,hoşgelmiiiiişselam kızlaaaarr..kayıp bulunduuukusura bakmayın canlarıım..bayadır nete giremedim bilgisayarın şarz aletini patlattık daha birkaç gün önce yapıldı. ben adet oldum 1 haziranda aşılama için araştırıyorum..ama eşim hala biraz bekleyelim diyo bakalım neler değişecek..p.tesi hastanemizdeki yeni gelen dr gidecem ..bu ara akıntı fazlalaştı sanırım idrar yollarımda iltihap var yada başka yerde sorunum var:26:hayırlısı bakalım.. sizler nasılsınız canlarıımm..
zeynepcim hamileymiş ne güzeellll...zeynepcim tebrik ederim canıımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
hepinizi öpüyorum canlarıımm..ara ara uğrarım semranın da dediği gibi çok stres yapıyorum çünkü
hepinize gelsiiinn..
semracım uğramışsın nasılsın?selam canım nasılsın
bir iyi haber dahaselam herkeslere kızlar moralim biraz düzeldi sayılır acemicia nasılsın canım herkese çok selam
mrb kızlar...nasılsınız...bugün8.gün...büyük ihtimaller hamileyim..yarıntahlil yaptrcam sanırım cmt kontrole giderim
kız acemiera senin kaç gün geçtiiiiii
???????
günaydın güzel annelerrölüyorum mide bulantılarındannn
günaydın güzel annelerrölüyorum mide bulantılarındannn
Günaydın FatoşcumHayırlısıyla bizde hamile kalsak ta bulantıya razıyız.. Yani kendi adıma öyle.. :)
orası öle tabii iilkindede böleydim ben zaten ama o kadar deil gibiydi iki gündür aşırı yoğunlaştıGünaydın FatoşcumHayırlısıyla bizde hamile kalsak ta bulantıya razıyız.. Yani kendi adıma öyle.. :)
günaydın biçiçekçim,elden bişi gelmiyoki senin bulantıları önleyelim,sanırım üç ay çekiceksin gülüm ama sonunu düşün tatlım o sana güç verir
GÜ NAY DIIIIIIIIIN bütün anneler
nasılsınız bakalım,ben doktora gitmedim:44::44::hayırlısı bakalım,eşimle biraz daha bekliyelim diyoruz zaten malum her ay hüsranla sonuçlandığı içinamaaaaan o bana gelsin dimi meleğimden güzel haberler bekliyoruz bugün
SEYDAAAAAM tatlım iyi olduğunu yazsan iki kelimeyle çoook merak ettim seni
bi kaçak daha aşağıda göründü:))) çİçeklara nerelerdesin güzelim?????
Fatoşcum az kaldı gülüm yaa şurda 1-1,5 ay daha sık dişini.. Ohhh sonrası çok güzel olucak inşallah
Acemim canım günaydın.. Güzel bi hafta olsun inşallah hepimize
fatoşcum bugün 5 oldu herhaldeorası öle tabii iilkindede böleydim ben zaten ama o kadar deil gibiydi iki gündür aşırı yoğunlaştı
canım senin kaç gün geçti :26: inşlhh herkesten güzel haberler alırızzz
bende öyle diliyorum pollyannacım güzel bir hafta veeeee bol bol hamilebi kaçak daha aşağıda göründü:))) çİçeklara nerelerdesin güzelim?????
Fatoşcum az kaldı gülüm yaa şurda 1-1,5 ay daha sık dişini.. Ohhh sonrası çok güzel olucak inşallah
Acemim canım günaydın.. Güzel bi hafta olsun inşallah hepimize
gerçekten bir kaçak daha uğramış,hoşgeldin güzelimbu arada semracım benim sat 17 mayıs bat ise 16 haziran.
çok ufakta olsa bi şüphem var.
tam anlamıyla biz daha başlamadık bebek çalışmalarına ama.
ama insan acaba demedende edemiyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?