2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

acemicea ismin ne zor yahuuu bende regli öncesi sancıları başladı temmuzda miyom kontrolüm var bu arada bence hamilesinnnnTüm hamilelerre kucak dolusu öpücük ve hamile kalmak isteyenlerede kucak dolusu çiçekkkkkk:13:

sen acemi de tatlımkeşke hamile olsam,tüm topiğe yemek ısmarlarıminş tatlım inşşşşşşşşşsende miyom varmıydı berry?yoksa normal kontrolemi gideceksin

Bende de var myom. Ama şükür ki rahimde değil. Karın ön duvarda. beni ve hamileyken bebeği rahatsız edecek bi yerde değil çok şükür. bi küçük yumurta boyutlarında.

Berry senin ebatı ne kadar? sana bi rahatsızlığı varmı?

slmm canım.
Yaa sorma o kadar stresli bi işim var ki.
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahta.
Kurtulurum şu iş hayatından.
Ilkinde çıkarmadılar umarım ikinci bebeğimde çıkışımı verirler.
Gerçi kesin verirler inşallah.
Doğum sonrası ücretsiz izin 6 aydan 2 yıla çıktı yaaa

miyomum bayağadır var canım
tedavi uyguluyorlar herhalde ki kontrole gideceksin,küçülme ihtimali var mı yoksa büyüyüp büyümediğine mi bakacaklar:26:bir de seni rahatsız ediyor mu yani bebeğe engel mi? çok soru sordum değil mi:26:

sen biraz dinlenmek istiyorsun herhaldeinş herşey gönlünce olur ve gelmiştir meleğin

slm annişler nasılsıınıııızzzzzz
ben çok parlak değilim şu sıralar haftalar geçtikçe azalır sandığım
bulantılarım gün geçtikçe artıyor
ben kızımdada çok ağır bir hamişlik geçirmiştim
bu sefer daha iyi geçiyor diye seviniyordum
yinede bunada şükür ama evde hiç bebek yokken
gelen bulantı kusma başdönmesi vs.vs.vs.
insan razı oluyorda şimdi kızımıda korkutucam
diye çok korkuyorum kardeşi olacağını sölemedim halen
ben kötü olunca geliyo öpüyo öpüyo sarılıyo
güzel anneeeemmm sen iyi ol deyip seviyo seni çok
seviyorum diyor neler neler dokunuyo az yaawww canım kuzum kızamam
ama bir yandan tabi bir can kuzu daha geliyor
onun gelebilmesi için anneciğininde bunlara katlanması
gerekiyor hayırlısı ile şu 1-1,5 ay daha bir geçse inşallah herşey
normale döner

bu arada kızlar cuma kontrolüm vardı bebiş iyimiş
ve büyümüş kalp atışlarını duyduk bu sefer
dıgıdık dıgıdık koşuyodu yine:)benim az az kanamam
devam ediyodu dr etmemesi gerek dedi bu sefer iğne verdi
hapı kullanamıyordum artık bulantılardan çünkü
hafta bir 2 iğne verdi ama birtanesinin bile faydasını gördüm
maşallah dilimi ısırayım:) şuan bebişte bende iyiyiz çok çok şükür

bende bu hafta boştayım kızlar inşallah aranızda daha sık olucam
bitek yarın zeynepin okuluyla huzur evine gidilecek sonra bu hafta
okul vs.de bitiyor zaten benimde bazı yoğun işlerim vardı onlarda azaldı
gerçi ben her böyle dediğimde bişey çıkıyo ya dilimi ısırayım bu sefer:)

sizler hepiniz iyimisiniz kızlar polyanacım dönmüşsün sanırsam hoşgeldin canım
yasemincim sen test yapmadınmı ne zaman yapıcan her uzun süre giremeyip geldiğimde
şöle geçmişi bir dolanıyorum ama sen bekleyelim diyosun:)
hayırlısı olsunda arkadaşım varsın bekleyelim napalım:)

ve diğer bütün 2.bebeği düşünen ve hamiş arkadaşlar:)umarım
hepiniz iyisinizdir yoktur bir sorun ..
tek tek hepinizi öpüyorum arkadaşlar

seydamında 7 haziranmış o naptı acaba:18:çiçeklara seninde çok az kalmış canım haziran ayında belli olmayan 4 kişi kalmış inşallah 4ünüzdende güzel haberler alırız kızlar..

slm kızlar,anneler,anne adayları bugün tahlil yapıldıııııııı
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş darısı isteyenlere olmayanlara,
acemi kız sen bence hamilesin:)) inşş

Canıııım çok tebrik ederim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza olsun. Dua et olurmu??

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
6| Zeynep87 | | | :124::124::124:
6| Meleğm08 | | | :124::124::124:
1| Seydam | 7 mayıs | 7 haziran |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |
3| Pollyannaa |3 haziran | 2 temmuz |
4| Raebzeh |1 haziran | 1 temmuz |???
5| Ciceklara |17 mayıs | 16 haziran |
6| Cenera |21 nisan | 19 mayıs | ????
7| Semraozsoy | | | ?????
8| Berry31 | 17 mayıs | |
9| | |?? |
10| | | |
11| | | |

Meleğim seni bugün listeye eklemiştim, sonra bi baktım ki hamiş haberin gelmiş. Hadi hayırlı olsun canım. Hayırlısıyla kavuşman dileğiyle

tebrikler canımm inlşhh salıcakla alırsın kucana... maşlhh bu aralar ne güzelde topik taşıyooo....acemicim bence sende hamilesin gibi geliyo inşlhh hiç ble gecikme yapmamıştır ben 6 günde test yapmıştım umarım sendede pozitif çıkarr

Canıııım çok tebrik ederim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza olsun. Dua et olurmu??
canım çokk sağoll amin amin inş..hepimizn bebeğini Rabbm tamamına erdirsin,sağlıkla kucağımıza alalım inş..darısı sizlere bekleyenlere olsun inş..tabiki herzaman dua ediyorum şüpheniz olmasın şimdi daha çok ediyorum

amin amin inşallah canmmm...darısı acemiye ve bekleyen,isteyn herkese inş acemi nerde bu arada yaa görünmüyoo:))

canım çok güzel bir haber daha çok sevindim inan Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı sıradaki arkadaşın başına

meleğim hayırlı uğurlu olsun cnm. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh.

acemi bacımm sendende çoook güzel haberler bekliyoruz canım yaaa bi test alıpta yapsan artık

reyhancım sevindim herşeyin yolunda olmasına.ben kızımda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim.
o yüzden böle midesi bulanıp kusanlara imrenmişimdir hep :))) bu arada bi ticker yapsana kendine bizde takip edelim bebişi.
sanırım cinsiyet belli değil henüz.

pollyna canım sen nasılsın. minik kızın nasıl?
ve diğer canım arkadaşlarım sizler nasılsınız??

Son düzenleme:
ay ay ayyy bu sabah bir açtım blgsyarı veeee çooook güzel haberler vaaaar,güne çooook güzel başladım böyle devam eder inş,hazır böyle başlamışken test yapsam mı acaba?:)))))
herkese ama herkese kocaman GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

seydamı merak eden arkadaşlar ilk iyi haber ondan iyiymiş,hormon tahlillerini yaptırmış,arada uzaktanda olsa takip ediyor bizi,inş hamile olarakta aramıza gelecek en kısa zamanda,ayşecim öpüyorum seni
ikinci güzel haber aşşağıda

meleğim tebrik ediyorum canımsağlıklı bir bebek ve güzel bir hamilelik diliyorum....ayyy zaten aşka geldim test yapasım vaaaaar,ama beni kandıramazsınız çok kızgınım ben o sıpaya gelince o haber versindaha 4 gün test yooook:82:
günaydın tatlım,daha öncede böyle gecikmelerim çok oldu gülüm,hatta ay bile atladı2,5 sene her ay test yapıp hüsrana uğrayınca insan amaaaan diyor,fakat siz böyle her inş hamilesin dediğinizde belki saatine gelirde kabul olur onu umut ediyorum,ben birazdaha bekleyim tatlım en azından 10 gün geçsin bir bakalım,zaten sonrasında adet olmak için doktora gitmem gerekicek gitmeden bir test yaparım kim bilir sonu belkide bu sefer güzel biter bu hikayeninde
canım çok güzel bir haber daha çok sevindim inan Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı sıradaki arkadaşın başına

hoşgeldiiiiinuryhn tatlım seni aramızda görmek güzel:)))az kaldı hadi geçicek bulantıların,sonra doya doya karnındaki bebişin tadını çıkarmanı diliyorum güzelim,iyi dileklerin için teşekkür ederim,yukardada anlattım ama tek dileğim birgün bu bekleyişin bir son bulması inş o zaman bu zamandır

ferhaaaaat beğenip çıkıyorsun yakalıyorum tatlışnasılsın prensesin,oğlun nasıl......

Günaydın Bilgicim ve Yasemincim Topiğimizin erkenci, hamarat, çalışkan anneleri.

BİLGİCİM benim ufaklığın yaramazlık had safhada. Bazen çileden çıkıyorum ama tutuyorum kendimi. Şimdi bide çiş eğitimindeyiz hiç kızamıyorum sen nasılsın güzelim.. Yoğunluğun geçince daha çok gel oluuurrmu

Yasemiiiinn canıııımmm, Ayşeden güzel haber getirmene çooooook sevindim Allah yardımcısı olsun. Hayırlısıyla tekrar dönsün aramıza. ÇOK ÖZLEDİK BE YAAA.. Sen nasılsın acemim iyisin maşallah Bence bekle canım gaza gelip test yapma. zaten demişsin 4 gün yok diye...

Diğer tüm arkadaşlara da KOCAMAN GÜNAYDIIIIINNNN HAYDİN TOPLAŞIN GARİ

çok teşekkür ederim....hadi bakalım darısı sıradaki kızlara yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))

Son düzenleme:
günaydın kızlar keyifler nasıl inşallah bütün liste sadece hamiş listesi olur bu arada benim bulantılar geliyor yavaş yavaş inşallah çogalmaz

günaydın güzel anneelr topik coşuyor ne güzel hamillerle meleğim hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağıa alırsın sıra yaseminde sonra serapta ebru ayşe ayyyyyy inşşallhh hepiniz tez zamanda hamile kalırsınız biizim son 3 ayımız kaldı teyzeleri kızımız büyüyor giderek artık ağırlaşıyorum halszilik çok va rbu aralr kafamı kaldıramıyorum sürekli yazmak istiyorumn ama olmuyoır beni hoş görün hepiniiz seviyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…