- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.021
acemicea ismin ne zor yahuuu bende regli öncesi sancıları başladı temmuzda miyom kontrolüm var bu arada bence hamilesinnnnTüm hamilelerre kucak dolusu öpücük ve hamile kalmak isteyenlerede kucak dolusu çiçekkkkkk :13:
fatoşcum bugün 5 oldu herhaldetopikteki herkes ben hamileyim desin bu ay inş
Bende öyle diliyorum pollyannacım güzel bir hafta veeeee bol bol hamile
Gerçekten bir kaçak daha uğramış,hoşgeldin güzelimbir şüphelimiz daha vaaaaaaaaar,hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz ama kendine dikkat et bu kadar yoğun çalışmanın arasında hamile kaldıysan
tedavi uyguluyorlar herhalde ki kontrole gideceksin,küçülme ihtimali var mı yoksa büyüyüp büyümediğine mi bakacaklar:26:bir de seni rahatsız ediyor mu yani bebeğe engel mi? çok soru sordum değil mi:26:miyomum bayağadır var canım
slmm canım.
Yaa sorma o kadar stresli bi işim var ki.
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahta.
Kurtulurum şu iş hayatından.
Ilkinde çıkarmadılar umarım ikinci bebeğimde çıkışımı verirler.
Gerçi kesin verirler inşallah.
Doğum sonrası ücretsiz izin 6 aydan 2 yıla çıktı yaaa
slm kızlar,anneler,anne adayları bugün tahlil yapıldıııııııı
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş darısı isteyenlere olmayanlara,
acemi kız sen bence hamilesin:)) inşş
canım çokk sağoll amin amin inş..hepimizn bebeğini Rabbm tamamına erdirsin,sağlıkla kucağımıza alalım inş..darısı sizlere bekleyenlere olsun inş..tabiki herzaman dua ediyorum şüpheniz olmasın şimdi daha çok ediyorumCanıııım çok tebrik ederim.Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza olsun. Dua et olurmu??
tebrikler canımm inlşhh salıcakla alırsın kucana... maşlhh bu aralar ne güzelde topik taşıyooo....acemicim bence sende hamilesin gibi geliyo inşlhh hiç ble gecikme yapmamıştır ben 6 günde test yapmıştım umarım sendede pozitif çıkarr
meleğim tebrik ediyorum canımslm kızlar,anneler,anne adayları bugün tahlil yapıldıııııııı
günaydın tatlım,daha öncede böyle gecikmelerim çok oldu gülüm,hatta ay bile atladıtebrikler canımm inlşhh salıcakla alırsın kucana... maşlhh bu aralar ne güzelde topik taşıyooo....acemicim bence sende hamilesin gibi geliyo inşlhh hiç ble gecikme yapmamıştır ben 6 günde test yapmıştım umarım sendede pozitif çıkarr
canım çok güzel bir haber daha çok sevindim inan Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı sıradaki arkadaşın başına
çok teşekkür ederim....hadi bakalım darısı sıradaki kızlara yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))canım çok güzel bir haber daha çok sevindim inan Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı sıradaki arkadaşın başına
meleğim hayırlı uğurlu olsun cnm. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh.
sağol canmm amin amin inş...güzel duaların temennilerin için teşk ederim...
meleğim tebrik ediyorum canımsağlıklı bir bebek ve güzel bir hamilelik diliyorum....ayyy zaten aşka geldim test yapasım vaaaaar,ama beni kandıramazsınız çok kızgınım ben o sıpaya hikayeninde
acemicim çok sağoll canmmm hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruzzzzz bugün kaçncı gün gecikmen hayırlısı inşşş..daha öncde bu kadar gecikiyormuydu?? canm 7 günü atlat zaten hamilesindir eğer başka sorunun yoksa daha öncede böyle gecikme olmadıysa...bencde bekle derimmm
bende geçen 2 ayda öyle oldum benm migrenm var acile gittik eşimle hamlk.şüphem var dedim sonuç negatifti bu sefer 9 gün bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?