2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | TEBRİKLER
2| Tırtılkurabiye | | | TEBRİKLER
3| Sinem_ahmet | | | TEBRİKLER
4| Çelik198408 | | | TEBRİKLER
5| Uryhn | | | TEBRİKLER
6| Bicicekbiböcek | | | TEBRİKLER
7| Zeynep87 | | | TEBRİKLER
8| Meleğm08 | | | TEBRİKLER
1| Seydam |haziran| temmuz |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |Heyecanla bekliyoruz
3| Pollyannaa |3 haziran | 2 temmuz |
4| Raebzeh |1 haziran | 1 temmuz |
5| Ciceklara |17 mayıs | 16 haziran |
6| Cenera |21 nisan | 19 mayıs | ???
7| Semraozsoy | | |
8| Berry31 | 17 mayıs | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |

Son düzenleme:

ah canım benim bence sakın imrenme hatta ikinci hamişliğindede aynı kızındaki gibi ol inşallah bak bir örnek zaten midem ağzımda şimdi kızı okuldan aldım getirdim bide bugün okulla huzur evine falan gittik yoğun hareketli geçti şimdi geldim karnım aç açlıktan bir bulanıyor üstüne ne yisem diye düşünüyorum ama her düşüncem içimi kaldırıyor yerken ayrı bir bulantı ha bide afedersin bunun çıkartması var :) inan karşıdan göründüğü gibi sevimli değil:)))canım ben bir ticker hazırladım ama görünmüyormu ki ben görüyorum ama .evet canım daha cinsiyet belli değil kaçıncı haftada belli oluyordu unuttum ama 1 ay sonra kontrole çağırdı kızım 3 ay bitiminde %80 kız dedirtmişti kendine ama şimdi nasıl olıur bilmiyorum 3 ay biticek nasipse kontrole gidene kadar....

inşallah canım teşekkür ederimsenin içinde inşallah bu sefer herşey farklı çıkar canım benim inşallah yukarıda yazdıkloarın değilde yaptığın ilk testte çift çizgiyi görürsün Rabbim bu mübarek günlerde inşallah nasip eder canım...

6 ay geride kalmış ne güzel canım seninde inşallah sağlıcakla gelsin bebişin kızının ismine karar vereildinmi?:)

benim her ay bir belirtim olacak ya ya rüya görcem ya bişi olcak ya bu seferkini anlatıyorum :))))üstüme kuş pislediiiitam kafamaarkadaşta kahve falı baktı biraz önce bebek var birde herkese sevinçli haber vereceksin dedizaten önceden görümceme de falda bebek haberi demişlerdi(o bebiş benimki olsuuuuuuuuuuuun lütfeeeeen)

Püüüü başı kakalı seni:))))))

Ayyy hadi inşallah canım yaaa inşallah...
Sen hele bi hamile çık ben burdan sana neler yapıcam neler hayırlısıyla.
Şu mübarek aylarda Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.

test yapsana acemi merak ettik vallla
kızlar ben bugün hasta oldum bu ayda gitti bebek hayalleri bi müdddet erteliyorum umarım bi gün bebeğimin haberini vererek gelirim ve bekleyen herkesede kucak dolusu sevgiler bebeklerrrrr öptüm hepinizi byy

cenera Nasip kısmet tatlım yaaa. Biraz uzaklaşmak iyi gelir ama arada habersiz bırakma bizi.. UNUTMA LİSTEYİ HAMİLELERLE DOLDURUCAZ!!!

inşallah canım inşallah kuş sana bebiş getirir:)senin gibi sabırla senden gelecek haberi bizde bekliyoruz napalım:))

inşallah canım inşallah güzel haberlerle dönersin aramıza bizde seni öptük..

zaten benim işim fallara ve kuşlara kaldı ya kendime dahada bişi demiyorumsemra kız çok merak ettim neler yapçan şimdiden kendimi hazırlayımhoş ortada fol yok yumurta hiç yok!!!!ama
canım hayırlısı olsun,güzel haberlerle dön aramıza,arada da kendinden haberler ver bizi merakta koymatatlım 6-7 gün oldu 10.günü tamamlayım diyorum çünkü hep gecikiyor adetim benim,geçen aylardan bir farkı yokta ben soğan kürü yaptım ya 100/1 ona güveniyorum
inşallah canım inşallah kuş sana bebiş getirir:)senin gibi sabırla senden gelecek haberi bizde bekliyoruz napalım:))
tamam tatlım,sanırım topikçek bekliyoruzvicdan yapıyorum böylede,sizde benimle bekliyorsunuz ya sizi bekletiyormuşum gibi geliyor:78:

hadi bakalım acemiciği sen bu rüyayı gördünya hayırdır inş..hayra çıkar inş,,,444 gözle seni beklozz..
bende hamile kalmadan önce mutlka bu tarz rüyalar görürüm:))

hadi bakalım acemiciği sen bu rüyayı gördünya hayırdır inş..hayra çıkar inş,,,444 gözle seni beklozz..
bende hamile kalmadan önce mutlka bu tarz rüyalar görürüm:))

kız bu seferki rüya değil,gerçek çerçekyani kafama kuş pisledibizde şansa yorarlar

tm canm yanlış okumuşum:)) olsun oda güzel....acemicim yaa sadce senin oralarda değil türkiyenin heryerinde güzel şeydir talihdir kuşun pislemesi şekerim..sankim amerikada yaşıyo bence sen hamilesin konuşmalarından bellii:))

daha birşey bilmiyorum ki nerden belli:26:bişey biliyorsan söyle meleğim

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydııııııııınnnnn günaydınnn
güzel anneler nasılsınızzzzz??????
bugün hepimiz için çok güzel mutlu huzurlu enerjik bir gün
olur inşallah
ve yine bebiş haberleri alacağımız bir gün olur inşallah

bu arada ben geliyorum siz gidiyorsunuz,siz geliyorsunuz
ben geliyorum nasıl olcek bu yaaa
nöbetmi tutsam napsam
hadi gelinde karşılıklı gayfe içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…