- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.041
reyhancım sevindim herşeyin yolunda olmasına.ben kızımda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim.
o yüzden böle midesi bulanıp kusanlara imrenmişimdir hep :))) bu arada bi ticker yapsana kendine bizde takip edelim bebişi.
sanırım cinsiyet belli değil henüz.
ay ay ayyy bu sabah bir açtım blgsyarı veeee çooook güzel haberler vaaaar,güne çooook güzel başladım böyle devam eder inş,hazır böyle başlamışken test yapsam mı acaba?:)))))
herkese ama herkese kocaman GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
seydamı merak eden arkadaşlar ilk iyi haber ondan iyiymiş,hormon tahlillerini yaptırmış,arada uzaktanda olsa takip ediyor bizi,inş hamile olarakta aramıza gelecek en kısa zamanda,ayşecim öpüyorum seni
ikinci güzel haber aşşağıda
meleğim tebrik ediyorum canımsağlıklı bir bebek ve güzel bir hamilelik diliyorum....ayyy zaten aşka geldim test yapasım vaaaaar,ama beni kandıramazsınız çok kızgınım ben o sıpaya gelince o haber versin daha 4 gün test yooook:82:
günaydın tatlım,daha öncede böyle gecikmelerim çok oldu gülüm,hatta ay bile atladı2,5 sene her ay test yapıp hüsrana uğrayınca insan amaaaan diyor,fakat siz böyle her inş hamilesin dediğinizde belki saatine gelirde kabul olur onu umut ediyorum,ben birazdaha bekleyim tatlım en azından 10 gün geçsin bir bakalım,zaten sonrasında adet olmak için doktora gitmem gerekicek gitmeden bir test yaparım kim bilir sonu belkide bu sefer güzel biter bu hikayeninde
hoşgeldiiiiinuryhn tatlım seni aramızda görmek güzel:)))az kaldı hadi geçicek bulantıların,sonra doya doya karnındaki bebişin tadını çıkarmanı diliyorum güzelim,iyi dileklerin için teşekkür ederim,yukardada anlattım ama tek dileğim birgün bu bekleyişin bir son bulması inş o zaman bu zamandır
ferhaaaaat beğenip çıkıyorsun yakalıyorum tatlışnasılsın prensesin,oğlun nasıl......
günaydın kızlar keyifler nasıl inşallah bütün liste sadece hamiş listesi olur bu arada benim bulantılar geliyor yavaş yavaş inşallah çogalmaz
günaydın güzel anneelr topik coşuyor ne güzel hamillerle meleğim hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağıa alırsın sıra yaseminde sonra serapta ebru ayşe ayyyyyy inşşallhh hepiniz tez zamanda hamile kalırsınız biizim son 3 ayımız kaldı teyzeleri kızımız büyüyor giderek artık ağırlaşıyorum halszilik çok va rbu aralr kafamı kaldıramıyorum sürekli yazmak istiyorumn ama olmuyoır beni hoş görün hepiniiz seviyorummmmm
benim her ay bir belirtim olacak ya ya rüya görcem ya bişi olcak ya bu seferkini anlatıyorum :))))üstüme kuş pislediiiitam kafama arkadaşta kahve falı baktı biraz önce bebek var birde herkese sevinçli haber vereceksin dedi zaten önceden görümceme de falda bebek haberi demişlerdi(o bebiş benimki olsuuuuuuuuuuuun lütfeeeeen )
benim her ay bir belirtim olacak ya ya rüya görcem ya bişi olcak ya bu seferkini anlatıyorum :))))üstüme kuş pislediiiitam kafama arkadaşta kahve falı baktı biraz önce bebek var birde herkese sevinçli haber vereceksin dedi zaten önceden görümceme de falda bebek haberi demişlerdi(o bebiş benimki olsuuuuuuuuuuuun lütfeeeeen )
test yapsana acemi merak ettik vallla
kızlar ben bugün hasta oldum bu ayda gitti bebek hayalleri bi müdddet erteliyorum umarım bi gün bebeğimin haberini vererek gelirim ve bekleyen herkesede kucak dolusu sevgiler bebeklerrrrr öptüm hepinizi byy
zaten benim işim fallara ve kuşlara kaldı ya kendime dahada bişi demiyorumPüüüü başı kakalı seni:))))))
Ayyy hadi inşallah canım yaaa inşallah...
Sen hele bi hamile çık ben burdan sana neler yapıcam neler hayırlısıyla.
Şu mübarek aylarda Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
canım hayırlısı olsun,güzel haberlerle dön aramıza,arada da kendinden haberler ver bizi merakta koymatest yapsana acemi merak ettik vallla
kızlar ben bugün hasta oldum bu ayda gitti bebek hayalleri bi müdddet erteliyorum umarım bi gün bebeğimin haberini vererek gelirim ve bekleyen herkesede kucak dolusu sevgiler bebeklerrrrr öptüm hepinizi byy
tamam tatlım,sanırım topikçek bekliyoruzinşallah canım inşallah kuş sana bebiş getirir:)senin gibi sabırla senden gelecek haberi bizde bekliyoruz napalım:))
hadi bakalım acemiciği sen bu rüyayı gördünya hayırdır inş..hayra çıkar inş,,,444 gözle seni beklozz..
bende hamile kalmadan önce mutlka bu tarz rüyalar görürüm:))
tm canm yanlış okumuşum:)) olsun oda güzel....acemicim yaa sadce senin oralarda değil türkiyenin heryerinde güzel şeydir talihdir kuşun pislemesi şekerim..sankim amerikada yaşıyo bence sen hamilesin konuşmalarından bellii:))
zeynepçim kaç haftalık gözüküyor şuan senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?