- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.061
[gecenin bu saatinde buralardayım ama kimsecikler yok :26:iyi haberler almak dileğiyle allaha emanet olun bayyyyyyyyyy
canım benim 4+6 inşallah daha doktora gitmedin 5. haftamız bitsin öyle gitcez kocişle
valla yaa nerde bu millettbana hiç demeyin ben uykudan yeni uyandım bi uyuyorum ki sormayınn....polyanna,acemi kızlarr nerdesiniz yaaaa seydamdan sonra polyanna şimdide acemi kayıplara karıştı..iyi bakalım inşlhh güzel haberlerle dönersiniz
canm hadi bakalım biz sıramızı saldık sizkeri bekliyoruz...dualarımız sizlerle hep bizimde sizden istedğimiz umutsuzluk yok yola devammerhaba kizlar
sizleri cok özledim öncelikle bunu belirteyim,ama sakin bana kizmayin olurmu bu ayrilik benim icin cok gerekliydi, kafamin bedenimin buna cok ihtiyaci varmis bunu cok iyi anladim, ama ara ara sizleri uzaktan takip ediyorum zeynebimde hamileymis canim cok sevindim dairisi hepimize insallah..
ben son zamanlarda sürekli kosusturma halindeyim malum yaz tatili yaklasiyor allahimin izniyle bütün isleri hallettim ,temizlik vs...
buayki adetimin 3. günü doktor kontrolum vardi ,hersey cok normal dedi doktorum ,kürtaj olali 6 ay olmus ama bana okdar uzun geldiki allahim birdaha kimseye banada yasatmasin insallah ,ogün yine kan verdim hormon tahlilleri icin yaseminime yazmistim, sonucu aldim sükürler olsun hersey normal bu sonuclar türkiye öncesi icin hazirlikti bunlarla trdeki doktora görünücem bakalim rabbim ne ile karsilastiracak..
bu arada eltimde 2. ye hamile söylemistim sanirim daha önce onunda dogumuna cok az kaldi ,ona okadar imrenerek bakiyorumki ,biliyorum rabbim banada verecek , gözyaslarim dinecek ,sevinc gözyasina dönecek :85:,insallah rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun sizleri haberdar etmek istedim allaha emanet olun insallah hepinizi cok cok öpüyorum hoscakalin..............
semracım mrb canım hoşgeldin uzun süreden beri gözükmüyordun nasılsın??sende Allaha emanet ol canım
en iyisi canım bence 6.haftada gitseniz bile daha iyi olur sonra ben gibi üzülme sende eğer bebiş geç oluşmuşsa bu haftada kese gözükmüyor ama belkim siz görürsünüz inşallah sende şubat annesi olucan sanırsam
merhaba kizlar
sizleri cok özledim öncelikle bunu belirteyim,ama sakin bana kizmayin olurmu bu ayrilik benim icin cok gerekliydi, kafamin bedenimin buna cok ihtiyaci varmis bunu cok iyi anladim, ama ara ara sizleri uzaktan takip ediyorum zeynebimde hamileymis canim cok sevindim dairisi hepimize insallah..
ben son zamanlarda sürekli kosusturma halindeyim malum yaz tatili yaklasiyor allahimin izniyle bütün isleri hallettim ,temizlik vs...
buayki adetimin 3. günü doktor kontrolum vardi ,hersey cok normal dedi doktorum ,kürtaj olali 6 ay olmus ama bana okdar uzun geldiki allahim birdaha kimseye banada yasatmasin insallah ,ogün yine kan verdim hormon tahlilleri icin yaseminime yazmistim, sonucu aldim sükürler olsun hersey normal bu sonuclar türkiye öncesi icin hazirlikti bunlarla trdeki doktora görünücem bakalim rabbim ne ile karsilastiracak..
bu arada eltimde 2. ye hamile söylemistim sanirim daha önce onunda dogumuna cok az kaldi ,ona okadar imrenerek bakiyorumki ,biliyorum rabbim banada verecek , gözyaslarim dinecek ,sevinc gözyasina dönecek :85:,insallah rabbim dileyen herkesin kucagini doldursun sizleri haberdar etmek istedim allaha emanet olun insallah hepinizi cok cok öpüyorum hoscakalin..............
gunaydın kızlar nasılsınzzz ıkıncı bebegıme gebe kalmak ıstıyorum ınsallah bu ay kalmısımdr sabırsızlıkla beklıyorum oglum 4 bucuk yasında ve okula basladı arkadaslarının kardesı oldugunu gorunce babasıyla bırlıkte basımın etını yedılerrr:)))) bende hem onlar hemde kendım ıstedıgım ıcın kendımı hazır hıssettıgım ıcın hamıle kalmak ıstıyorum ınsalalh rabbım ıkıncı annelıgıde nasıp eder bana ve ısteyen herkezeee :)) ınslalah ay sonunda mujdelı haberlerımı verıcemmm :))
arkadaslar benim de 2,5 yaşında bir kızım var. ikinci çocuk hep aklımda. zaman zaman yapmalıyım diyorum, zaman zaman ya var işte bir evladın Allah sağlık versin. Aynı şeylere başlama tekrar diyorum. yaşımda genç değil, sonra pişman olur muyum? Eşim tek çocuk taraflısı, ama ben istersem hayır demez. İşimde yoğun. Aslında herşey yolunda şu anda ikinci bir çocuk düzenin altüst olması demek. Yinede kendimi bu forumda gezmekten alı koyamıyorum. Çok zor getirdim bu zamana kızımı. Herşeye sıfırdan başlamak korkutuyorda. Bunları neden yazıyorum bilmiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?