2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım artık 1 aylıgı gecmıs bence gıtmen lazımdııı ve gıtttt

canım gerçi ben daha öncede yazmıştım ama yine yazayım dedim hehe:) bence çok az daha bekle ben 5+4 ken gitmiştim ne kese ne bebek vardı okuduysan ne kadar korkmuştum dış gebelik ihtimali var diye bazen geç oluşabiliyor bebekler eğer kese görülmezse gittiğinmde hem şüpeye düşüp endişeleniyosun sonra tekrar gidiyosun geç oluştuğu için bide kalp atışlarına gidiyosun falan bence6 hafta olsun hem erken oluştuysa eğer gitmişken kalp atışlarını bile duyabilirsin bence:)

aynı korkuları bende yaşadım canım defalarca darttım kendimi istiyormuyum istemiyormuyum diye sonra bir düşündüm yaşım 30 daha ne kadar bekleyebilirim ki ya sonradan keşke birtane daha olsaydı dersem üzülürsem hem kızıma haksızlıkta yapmış ta olurdum bir kardeşi olmasınmı hiç herkesin varken yarın öbürgün belki başında olamıcaz ama o kardeş iinşallah belki ona yani birbirlerine hep destek olucaklar ....vs.vs.vs.buna benzer çok ince hesaplar yaptım ve kararımı verdiğimde ne kadar çok istediğimi anladım bana göre lazım bir kardeş ama tabi herkesin fikri ayrıdır:)buraya neden yazdım bilemiyorum demişsin ya bence sende istiyorsun yazdıklarına göre ama sadece cesaret edemiyorsun bunu aştığında herşey daha güzel olucak inşallah:)

nerlerdesin yasemiiinn bak merak ediyoruz seni gelmeyince helede şu günler:))

canım bellimi olur yanlış hatırlamıyorsam daha önce bu ay az umudum var demiştin belkide meleğin yoldadır:)

inşallah istediğin gibi olur arkadaşım Rabbim tez zamanda meleğini göbişine kondurur:)benimde kızım 4,5 yaşında aynı dediğin gibi okulda arkadaşlarının hep kardeşleri var ilk başlarda deli oluyodu herkesin kardeşi var benim neden yok diye :)şimdi inşallah rabbim nasip ederse kızımında kardeşi olucak:)Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

bu uykuları napıcaz bilmem:):)bende sabahtan kızımı götürüyorum getiriyorum derken çok yoruluyorum sonra beynim uyuşuyor sanki birden uykudan öte bişey sanki:))yatıyorum bende napayım:)))

hoşgeldin saydamcım bizde seni özledik inan canım merak ettik hep ..çok şükür sonuçlarında bir problem yokmuş inşallah belki sana türkiyenin havası iyi gelir burada bebişin sana müjde veriri geri bebişle dönersiniz:)Allaha emanet ol canım bizi habersiz bırakma emi.:))

kızlar dayanamayıp test yaptım,benim oğlumdan başka mucizem olmayacak herhaldehamile değilim....kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir yer burası

kızlar dayanamayıp test yaptım,benim oğlumdan başka mucizem olmayacak herhaldehamile değilim....kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir yer burası

canım benim öyle düşünme elbette seninde oğlundan başka mucizen olucak ama demekki zamanı gelmemiş üzme neolur kendini hem doğal yöntemle olamıyorsa bak artık günümüzde birsürü başka yöntemler var rabbim hayırlısını nasip etsin yeter elbet seninde hayırlısı ile bir gün bir meleğin olucak canım...

Son düzenleme:

üzme ne olur kendini hem kırmızıları görene kadar yada doktora gidip evet deilsin diyene kadar bu aydanda umutluyuz...allah ne zaman ol derse olur hayırlısıyla sağlıklısıyla olur....herzaman gecikmen olurmuydu canım senin

kızlar ıyı aksamlar umıdınızı yıtırmeyın ya yuce rabbım ne zamn ıstese o zman olur herseyde bır hayr vardır demek lazımm allahın ıznıyle hamıste kalır kucagınada alırsın alırız ınsallahh

acemicim canım Allah tez vakitte hayırlısını versin canım benim üzme kendini
meleğim sende bebiş varmıydı unuttum kusura bakma

Son düzenleme:
günaydın kızlar yasemincim hemen umutsuzluğa kapılma zamanı gelince yüce rabbim meleğini sana gönderiir herşeyin hayırlısı olsun

kızlar benm 2 gündür belim karnım ağrıyoooo normalmiiiiiiiiiiiii??
çok korkuyorum lütfen bişeyler yazınnnnn(((

çok normal canım bu dönemlerde yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor bendede olmuştu kasık ağrımda vardı doktor normal dedi endişelenme hamilleiliğin tadını çıkar

acemicim canım Allah tez vakitte hayırlısını versin canım benim üzme kendini
meleğim sende bebiş varmıydı unuttum kusura bakma
evet canm ....5 haftalık hamileyim....
çok normal canım bu dönemlerde yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor bendede olmuştu kasık ağrımda vardı doktor normal dedi endişelenme hamilleiliğin tadını çıkar

çok sağoll canmmm benm diğer bebeklerde olmadığı için çok korktum acaba??? söylemek bile istemiyorum..aklım çıkıyor yine bişey olcak diye rabbm korusun.....içimi rahatlattın çok sağol hayatım

kızz minnoş ne bu böyle umutsuzzz vaka gibi alah korusun....rabbm oğluna ömür versin....durmak yok yola devammmm!!!!!!!!!
herşey rabbmde duada unutma rabbm çok iyi biliyor senn için hayırlı zamanı....sen boşuna kafanı yoruyosun....dua et huzur bulursun....hayırlı cumalar...

selam güzel anneler, hamişler

2 gün aradan sonra tekrar sizlerleyim:)) haber spikeri gibi oldu

ayyyy beni merak etmiş canım arkadaşlarım, çok sevindirik oldum

Seydamım canım arkadaşım gelmiş, şükür iyiymiş çooooook sevindim.

kızlar tahlilimde guatırım düşük çıktı kansızlık var sizde nasıl çıkmıştı kansızlaık bişi deilde guatır?
Fatoşcum guatr düşük çıkınca ne gibi sorun oluyo bilmiyorum ki :26: ben hep yüksek olanı duymuştum şimdiye kadar. kansızlık bende demir eksikliğine bağlı anemi olarak ezelden beri var.. hamileliğimde içtiğim o kadar kan hapları bile demir seviyemi normale çıkaramamıştı

Yasemincim sakın böyle düşünme. Rabbim OL dedikten sonra olamayacak mucize yoktur. Sakın kendini yıpratma..

Ben seni görmesemde kalbinin güzelliğini biliyorum ve çok seviyorum..

Sen dememişmiydin bize felsefemiz çalışmak çalışmak çalışmak diye..

neşeli yasemini istiyoruuuuummmmmm

kızlar moralim bozuk bugün hastaneye gittim testler için zehirli guatr var dedi bir sürü şey istedi ultrason tahlil yinee bebeğime bi zarar vermesinde ilaç kullancakmışım 12 haftalıkken gel dedi diğer şeyler için..

Selam kızlaaaarr..nasılsınız bakalım..bi görünüp bi kaçıyorum benne yapayım kızlar kızmayın bana nolur..psikolojimi rahatlatıyorum işte..idrar yanmasından şikayetçiydim dün dr a gittim dahiliye uzmanı idrarda kan var dedi ürolojiye sevk etti..ordaki dr da mesane hassasiyeti var dedi acı ekşi,asitli içecek baharat stres üzüntü üşütme herşeyi yasakladıiki hap yazdı onları kullanıyorum 1 ay sonra kontrolüm var tekrar..

sizler nasılsınız canlarıım..yasemiiiinnnn canını sıkma üzülme bitaneeemmm...bende senin gibiyim aynen inşallah Rabbim birgünde bizim yüzümüzü güldürecek ..

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlarıııımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…