- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.101
kızlar moralim bozuk bugün hastaneye gittim testler için zehirli guatr var dedi bir sürü şey istedi ultrason tahlil yinee bebeğime bi zarar vermesinde ilaç kullancakmışım 12 haftalıkken gel dedi diğer şeyler için..
kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşallah.
kızlar bugün itibariye adetim 5 gün geçmiş bulunmakta
biliyosunuz fazla bi şüphem yoktu ama neden gelmedi o zaman bu.
geçen ay gelmesin dursun artık kırmızılar diye ilaç kullanırken bu ay yolunu gözler oldum
aaaa niye gelsin Bilgicim yaa. gelmesin ne güzel işte. Belki deeeeolamazmı?? zaten hiç ummadığın zamanda gelirmiş. Hadi hayırlısı canım.
günaydın kızlar,uğrayamadım,bir süre de uğrayamam eşim bir ay raporluelini kesti cuma günü bana yardım ederken mutfakta(hoş sık mutfağa giren biridir ama görünmez kaza işte)tendonlarını falan kesmiş parmağını hareket ettiremiyordu küçük bir operasyon geçirdi o evde olunca malum okullarda tatil iki erkekle ben ne olurum bilmem artık arabada kullanamıyor beyfendinin özel şöförlüğünü de yapıyoruz gitmesi gereken her yere beraber gideceğimizden dolayı benim işim hiiiiç bitmiyeceğe benziyor o yüzden müsait oldukça uğramaya çalışırım...hala adet olmadım,bir ara fırsat bulursam kendim için de doktora gitmeyi düşünüyorum o zaman size bilgi veririm hepinizi kocaman öptüm
bu arada zeynepçim geçmiş olsun
çiçeklara güzel haberlerini alırım umarım bir daha girdiğimde
pollyannacım bende seni özledim canım arkadaşım
bilgicim test yapsan çıkar aslında güzelim. Varsa ne mutlu sana, yoksa da havalar çarpmıştır filan dersin. Hayırlısı olsun arkadaşım. Inşallah bebişin seninledir.
geçmiş olsun canm..n güzelll araba kullanmakk..değerini bil..eşim bana vermiiii fırsat bulamıyoo vermek içingünaydın kızlar,uğrayamadım,bir süre de uğrayamam eşim bir ay raporluelini kesti cuma günü bana yardım ederken mutfakta(hoş sık mutfağa giren biridir ama görünmez kaza işte)tendonlarını falan kesmiş parmağını hareket ettiremiyordu küçük bir operasyon geçirdi o evde olunca malum okullarda tatil iki erkekle ben ne olurum bilmem artık arabada kullanamıyor beyfendinin özel şöförlüğünü de yapıyoruz gitmesi gereken her yere beraber gideceğimizden dolayı benim işim hiiiiç bitmiyeceğe benziyor o yüzden müsait oldukça uğramaya çalışırım...hala adet olmadım,bir ara fırsat bulursam kendim için de doktora gitmeyi düşünüyorum o zaman size bilgi veririm hepinizi kocaman öptüm
bu arada zeynepçim geçmiş olsun
çiçeklara güzel haberlerini alırım umarım bir daha girdiğimde
pollyannacım bende seni özledim canım arkadaşım
inşallah canım bendeolmayı çok ama çoooooook isterimdeeeee
ya değilsem neden gecikti tasası sardı beni
kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşallah.
kızlar bugün itibariye adetim 5 gün geçmiş bulunmakta
biliyosunuz fazla bi şüphem yoktu ama neden gelmedi o zaman bu.
geçen ay gelmesin dursun artık kırmızılar diye ilaç kullanırken bu ay yolunu gözler oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?