2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canıııım çok geçmiş olsun.. ama şu dönem stres yapma olurmu? dr ilaçta vermiş kalbini ferah tut fatoşcum. Allah yardımcın olsun

slm kızlar..bugün konrole gittim....6 haftalık olmuşuz:))
idrar tahlilnde iltihap çıktı...
belim karnım ağrıyo dedim normal korkma dedi,bol bol dinlen,yat dedi
çok yoruldummmmmm(

günaydın kızlar nasılsınız biz dün gece acildeydik kanamam oldu ama korkulacak bşey yokmuş dnlenecekmişim bol bol Allaha şükür kesemiz yerinde 8 mm v e 5+3 olduk dua edin kızlar

merhaba kızlar,

haftasonları bu topiği hiiiiiç sevmiyorum çünkü siz yoksunuz(

çelikcim uğramış canım iyisinizdir inşallah

zeynepcim tehlike olmadığına çok sevindim. Ben neye inanırım biliyomusun.kötü düşündüğümüzde kötüyü çağırıyoruz gibi geliyo bana.. o yüzden hep iyi tarafını görmek istiyorum. bu yüzden pollyannaa yım galiba
Birde hamileliğini 3 ay dolmadan aileler dışında pek kimseye söyleme taraftarı değilim. söz olsun nişan olsun bizde dillendirmeden uzatmadan düğün olsun hemen derler. Alakasız oldu ama sen anlamışsındır.

Çok öpüyorum seni he hepinizi..

TÜM BABALARIN, TEKRAR BABA OLMAYA HAZIRLANANLARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Heeee bide hayırlısıyla bizlerde sizlere yetişelim inşallah.

Son düzenleme:
noooluyo arkadaşlar yaaaa.. beğenip çıkıyosunuz hepiniz.. sözleştinizmi

ACEMİERAAAAAAA canım çık gel hadiiiiii.. özledim seni...

slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum yasım 27 bir oğlum var 6 yasında geçen sene temmuzda düşük yaptım 4 ay korundum 7 aydırda 2,bebek için uğrasıyoruz ama henüz olmadı...burda siiznle dertleşmek isterim:97:

kızlar günaydınlar herkese.
hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşallah.

kızlar bugün itibariye adetim 5 gün geçmiş bulunmakta

biliyosunuz fazla bi şüphem yoktu ama neden gelmedi o zaman bu.

geçen ay gelmesin dursun artık kırmızılar diye ilaç kullanırken bu ay yolunu gözler oldum

aaaa niye gelsin Bilgicim yaa. gelmesin ne güzel işte. Belki deeee olamazmı?? zaten hiç ummadığın zamanda gelirmiş. Hadi hayırlısı canım.

günaydın kızlar,uğrayamadım,bir süre de uğrayamam eşim bir ay raporluelini kesti cuma günü bana yardım ederken mutfakta(hoş sık mutfağa giren biridir ama görünmez kaza işte)tendonlarını falan kesmiş parmağını hareket ettiremiyordu küçük bir operasyon geçirdio evde olunca malum okullarda tatil iki erkekle ben ne olurum bilmem artıkarabada kullanamıyor beyfendinin özel şöförlüğünü de yapıyoruz gitmesi gereken her yere beraber gideceğimizden dolayı benim işim hiiiiç bitmiyeceğe benziyor o yüzden müsait oldukça uğramaya çalışırım...hala adet olmadım,bir ara fırsat bulursam kendim için de doktora gitmeyi düşünüyorum o zaman size bilgi veririm hepinizi kocaman öptüm
bu arada zeynepçim geçmiş olsun
çiçeklara güzel haberlerini alırım umarım bir daha girdiğimde
pollyannacım bende seni özledim canım arkadaşım

canımm yaa çok ama çok geçmiş olsun eşine Rabbim şifa versin.
inşallah canım bende çok istiyorum size güzel haberler vermeyi
hayırlısı ne ise Güzel Allah'ım onu nasip etsin inşallah.

acemiiiiiiiimm canım çooook geçmiş olsun eşine.. dediğin gibi görünmez kaza işte. 1 ay raporda az değilki anacım.. inşallah çabuk kaynar.

Yinede bekliyoruz canım müsait olduğunda hemen gel..

Bilgicim test yapsan çıkar aslında güzelim. Varsa ne mutlu sana, yoksa da havalar çarpmıştır filan dersin. Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah bebişin seninledir.

bilgicim test yapsan çıkar aslında güzelim. Varsa ne mutlu sana, yoksa da havalar çarpmıştır filan dersin. Hayırlısı olsun arkadaşım. Inşallah bebişin seninledir.

inşallah hayatım yaa.
Ben kzıma hamile kaldıgım da adetim 7 gün geçmişti test yaptım tek çizgiydi.
10.gün testi tekrar yaptım ve çift çizgiyi o zaman gördüm.
Sanırım bundada beklerim bi on gün falan geçmesini
eğer gelmezse cumartesi falan ytaparım testi :)

geçmiş olsun canm..n güzelll araba kullanmakk..değerini bil..eşim bana vermiiii fırsat bulamıyoo vermek için((
hemen dr a git gel neden böyle oluyomuş bizide bilgilendir belkide hamilesindir kan tahlilinde çıkar yokmu böyle umut?

yaaaaaaaa çiçeklaraaaa hadi git acile yada s ocağına 5 gün gecikmem var tahlil istorum deee hadii yaa çok merak ettim eğer daha önce böyle gecikmen olmuyosa hamilsindirrr hemde 5 günn bugün 6.gün demiii hadi yaaa üşenmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…