- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.121
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorum yasım 27 bir oğlum var 6 yasında geçen sene temmuzda düşük yaptım 4 ay korundum 7 aydırda 2,bebek için uğrasıyoruz ama henüz olmadı...burda siiznle dertleşmek isterim:97:
yaaaaaaaa çiçeklaraaaa hadi git acile yada s ocağına 5 gün gecikmem var tahlil istorum deee hadii yaa çok merak ettim eğer daha önce böyle gecikmen olmuyosa hamilsindirrr hemde 5 günn bugün 6.gün demiii hadi yaaa üşenmee
canımmm ya en çalışıyorum şu an işyerindeyim.
Bugün 5. Günüm :))
öyle aman aman şüphem yok ama bilemiyorum yaa.
Bu ay boğaz enf.oldugum için antibiyotik kullandım sanırım bu gecikme de onun etkisi
çiçeklara kızın kaç yaşında ismi ne?
benmde oğlum var 3 yaşında emir rabbm bağışlasın hepimizin evladını
evet canım kullandıgım bazı ilaçlar gecikme yapabiliyo.
Allah'ım bağışlasın kızım 20. ayını 8 haziran da doldurdu.ismi Ecrinnaz.
Rabbim hepimizin yavrularını bize bağışalsın inşalalh.
günaydın kızlar,uğrayamadım,bir süre de uğrayamam eşim bir ay raporluelini kesti cuma günü bana yardım ederken mutfakta(hoş sık mutfağa giren biridir ama görünmez kaza işte)tendonlarını falan kesmiş parmağını hareket ettiremiyordu küçük bir operasyon geçirdi o evde olunca malum okullarda tatil iki erkekle ben ne olurum bilmem artık arabada kullanamıyor beyfendinin özel şöförlüğünü de yapıyoruz gitmesi gereken her yere beraber gideceğimizden dolayı benim işim hiiiiç bitmiyeceğe benziyor o yüzden müsait oldukça uğramaya çalışırım...hala adet olmadım,bir ara fırsat bulursam kendim için de doktora gitmeyi düşünüyorum o zaman size bilgi veririm hepinizi kocaman öptüm
bu arada zeynepçim geçmiş olsun
çiçeklara güzel haberlerini alırım umarım bir daha girdiğimde
pollyannacım bende seni özledim canım arkadaşım
maşallah hızlısın sen...bide düşük mü yaptın.....ee hadi kolay gelsin o zmannnn...
bende 2.ve 3. arka arka düşünüyorumm
Hoşgeldin, Allah'ım hayrlı zamanda hayırlı evlat nasip etisn inşallah..günaydınlarrrr
herkese merhaba,ben de dahil olabilir miyim aranıza?
ben de 2.çocuğu istiyorum Allah nasip ederse,2 aydır olmuyor,bakalım nasip bu ay mı?
Merhaba. Benim de bir oğlum var ve ikinci bebeğimiz için çalışmalara başladık. Ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin kuzum :)))
Hoşgeldin, Allah'ım hayrlı zamanda hayırlı evlat nasip etisn inşallah..
Sende hoşgeldin.. maşallah süper hızlıymışsın :) 10 aylık bi bebğin varmış Allah bağışlasın ve 2.yi düşünüyosun.. Tebrikler valla
günaydınlarrrr
herkese merhaba,ben de dahil olabilir miyim aranıza?
ben de 2.çocuğu istiyorum Allah nasip ederse,2 aydır olmuyor,bakalım nasip bu ay mı?
Merhaba. Benim de bir oğlum var ve ikinci bebeğimiz için çalışmalara başladık. Ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin kuzum :)))
günaydın kızlar çok şükür kanamam durdu bizi çok korkuttu ama eeeeeeeeeeeee siz nasılsınız hayat iyidir nşallah çok giremiyorum hala yatıştayım hayırlısı bakalım kendinize iyi bakın
düşük yaptığımı nerden çıkardın gı :26::26:
Araları çok olsun istemiyorum açıkçası ben. Birde işe başlama durumum var eğer işe başlarsam bir daha asla yapma şansım olmaz olamaz. Bu yüzden 2. de aradan çıksın istiyorum. Bir de tüplerim %50 kapalı benim rahim tersliği var bende. Oğlumu da çok bekledik bunun da bekleme payını koyarsak anca aralarında 3-4 yaş olur idiye düşünüyorum. Erken de gelirse tabi sürpriz olur bizim için. Hayırlısı olsun :)))
günaydın kızlar çok şükür kanamam durdu bizi çok korkuttu ama eeeeeeeeeeeee siz nasılsınız hayat iyidir nşallah çok giremiyorum hala yatıştayım hayırlısı bakalım kendinize iyi bakın
hosgeldin canm aramıza...bencede iyisin yapıyosun..çalışma durumun varsa işinden hiç ayrlmadan 2.bebeğide aradan çıkart çok rahat edersin çok iyi düşünmüşsün rabbm hayırlısını versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?