2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

öncelikle geçmiş olsun...hayırlısı olsun bakalım...benmde ha deyince olmuyoo canmmm,4 5 ay mutlka geçeckkk...istersen bi dra git derim....en azından vakit kaybetmezsinnn senide güzel haberle bekliyoruz

canımmm ya en çalışıyorum şu an işyerindeyim.
Bugün 5. Günüm :))

öyle aman aman şüphem yok ama bilemiyorum yaa.
Bu ay boğaz enf.oldugum için antibiyotik kullandım sanırım bu gecikme de onun etkisi

canm nerden bileceksinki bazende belirtisiz gelebilir...hemde sen ilaç içince böyle gecikmen oluyomuu???

çiçeklara kızın kaç yaşında ismi ne?
benmde oğlum var 3 yaşında emir rabbm bağışlasın hepimizin evladını

evet canım kullandıgım bazı ilaçlar gecikme yapabiliyo.
Allah'ım bağışlasın kızım 20. ayını 8 haziran da doldurdu.ismi Ecrinnaz.
Rabbim hepimizin yavrularını bize bağışalsın inşalalh.

evet canım kullandıgım bazı ilaçlar gecikme yapabiliyo.
Allah'ım bağışlasın kızım 20. ayını 8 haziran da doldurdu.ismi Ecrinnaz.
Rabbim hepimizin yavrularını bize bağışalsın inşalalh.

maşallah hızlısın sen...bide düşük mü yaptın.....ee hadi kolay gelsin o zmannnn...
bende 2.ve 3. arka arka düşünüyorumm

çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah

günaydınlarrrr

herkese merhaba,ben de dahil olabilir miyim aranıza?

ben de 2.çocuğu istiyorum Allah nasip ederse,2 aydır olmuyor,bakalım nasip bu ay mı?

Merhaba. Benim de bir oğlum var ve ikinci bebeğimiz için çalışmalara başladık. Ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin kuzum :)))

günaydınlarrrr

ben de 2.çocuğu istiyorum Allah nasip ederse,2 aydır olmuyor,bakalım nasip bu ay mı?
Hoşgeldin, Allah'ım hayrlı zamanda hayırlı evlat nasip etisn inşallah..
Merhaba. Benim de bir oğlum var ve ikinci bebeğimiz için çalışmalara başladık. Ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin kuzum :)))

Sende hoşgeldin.. maşallah süper hızlıymışsın :) 10 aylık bi bebğin varmış Allah bağışlasın ve 2.yi düşünüyosun.. Tebrikler valla

Araları çok olsun istemiyorum açıkçası ben. Birde işe başlama durumum var eğer işe başlarsam bir daha asla yapma şansım olmaz olamaz. Bu yüzden 2. de aradan çıksın istiyorum. Bir de tüplerim %50 kapalı benim rahim tersliği var bende. Oğlumu da çok bekledik bunun da bekleme payını koyarsak anca aralarında 3-4 yaş olur idiye düşünüyorum. Erken de gelirse tabi sürpriz olur bizim için. Hayırlısı olsun :)))

günaydın kızlar çok şükür kanamam durdu bizi çok korkuttu ama eeeeeeeeeeeee siz nasılsınız hayat iyidir nşallah çok giremiyorum hala yatıştayım hayırlısı bakalım kendinize iyi bakın

günaydınlarrrr

hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah

merhaba inşallah hayırlısıyla gelir meleğiniz
günaydın kızlar çok şükür kanamam durdu bizi çok korkuttu ama eeeeeeeeeeeee siz nasılsınız hayat iyidir nşallah çok giremiyorum hala yatıştayım hayırlısı bakalım kendinize iyi bakın

çok şükür canım çok sevindim yat dinlen yorma kndini allah emanet ol canım

hosgeldin canm aramıza...bencede iyisin yapıyosun..çalışma durumun varsa işinden hiç ayrlmadan 2.bebeğide aradan çıkart çok rahat edersin çok iyi düşünmüşsün rabbm hayırlısını versinn

hosgeldin canm aramıza...bencede iyisin yapıyosun..çalışma durumun varsa işinden hiç ayrlmadan 2.bebeğide aradan çıkart çok rahat edersin çok iyi düşünmüşsün rabbm hayırlısını versinn

Çok teşekkür ederim canım inşallah çok bekletmeden gelir bebişimiz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :)))

iyi akşamlar kızlar,yoksa iyi geceler mi demeliyimçok vaktim yok maalesef bi bakıp kaçmayı düşünüyorummaalesefsizinle muhabbet etmeyi özledim belki yarın fırsat bulup girerimyeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, hayırlı olsun,bekletmeden gelsin bebeklerizeynepçim iyi olmana sevindim bir an öncede ayaklanıp normal hayatına ve tabii ki de bizim aramıza dönersin inştopiğin diğer kızları hepinizi, kocamaaaaaaan öptümbenim doktor işi bu hafta kaldı bakalım haftaya kısmet olursa,göğüslerim şişti bu arada benim:26:biraz geç oldu amaben bu hormonları ne yapsam bilemedim atsan atılmaaaaz satsan satılmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…