- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.141
iyi akşamlar kızlar,yoksa iyi geceler mi demeliyimçok vaktim yok maalesef bi bakıp kaçmayı düşünüyorum maalesef sizinle muhabbet etmeyi özledim belki yarın fırsat bulup girerim yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, hayırlı olsun,bekletmeden gelsin bebekleri zeynepçim iyi olmana sevindim bir an öncede ayaklanıp normal hayatına ve tabii ki de bizim aramıza dönersin inş topiğin diğer kızları hepinizi, kocamaaaaaaan öptüm benim doktor işi bu hafta kaldı bakalım haftaya kısmet olursa,göğüslerim şişti bu arada benim:26:biraz geç oldu ama ben bu hormonları ne yapsam bilemedim atsan atılmaaaaz satsan satılmaz yani
GÜNAYDIN yasemincimüzerinizden uzak olsun, ben dün çoooook fenaydım.. salgın varmış beni de buldu ( ağrı ateş bulantı ksma karın ağrısı ishal.. kısaca ne ararsanız hepsi dün bende mevcuttu ve günüm acilde geçti ((
bugün çok şükür daha iyiyim baş ağrım benimle beraber ama
Çok öptüm hepinizi
çooooook geçmiş olsun semracım,bende dün niye uğramadı diyordummikrobik birşey sanırım,öyle değil mi kendine çok dikkat et canım tabii eşine ve kızınada...tekrardan çok geçmiş olsun
kızlarr nasılsınızzz yeni gelenler hoş gelmişlerr..hamişler nasıl gidiyo bakalım....2.ye adaylarr sizde ne var ne yok ben bulantıdan başımı kaldıramıyorum kızlarr 5 kilo vermişim şimdiden öylee işteeep.zatersi kontrole gidicem umarım herşey yolundadır birazda şu guatr meselesini kafama takmak istemiyorum o yüzden başka şeylerle oyalıyorum kendimi doktor herşeyy iyi derse sanırım memlekete gidebilrim kafamı dinlerim öptüm hepinizi
Sağol Yasemincimmm çok teşekkür ederim. Evet canım mikrobik bişey malesef. Şükür ki kanım temiz çıktı. şimdi daha daha iyiyim Rabiime şükürler olsun. Birde ben hamileyken zatürre geçirmiştim. 10 gün sesim kısılmıştı konuşamamıştım. O zamandan beri ne zaman hastalansam, kendimi hiç iyiyleşemiycekmişim gibi hissediyorum ve bunun önüne geçemiyorum. Galiba evlat sahibi olmanında verdiği bi duygu bu. :26::26:
tamam iyiyim demek iyleşmenin yarısı zatenOyyyy canım benim.. Bide hemşire smileyi koymuş :94::94::94: bi an seni hemşire kıyafetleri içinde düşündüm.. eşin hasta,bizler hasta :)) ama yok yok bugün maşallahım var Rabbime sonsuz şükürler olsun. İyileştim sayılır.. iyiyim iyiyim, iyiyim ben
bacım yaaa kaderimiz aynı seninle bende hala bekliyorum adetimi,güzel olan sen benim üzerime bir adet oldunselam kızlaaarrr..nasılsınız bakalım..
semracım geçmiş olsun canıım beniimm..inşallah tez zamanda iyileşirsin bitanem..
yasemincim sizede geçmiş olsun canım benim..inşallah eşin tez zamanda iyileşir
bende adetimi bekliyorum sözde önümüzdeki ay aşılamaya gidecem..bekliyorum bakalım..
hepinizi öpüyorum canlarıımm...
selam kızlaaarrr..nasılsınız bakalım..
semracım geçmiş olsun canıım beniimm..inşallah tez zamanda iyileşirsin bitanem..
yasemincim sizede geçmiş olsun canım benim..inşallah eşin tez zamanda iyileşir
bende adetimi bekliyorum sözde önümüzdeki ay aşılamaya gidecem..bekliyorum bakalım..
hepinizi öpüyorum canlarıımm...
teşekkür ederim urhyn iyiyim tatlım,iki böcekle uğraşıyorum , bi çiçekte süpriz yapsın diye bekliyorum iştesenin bulantıların daha geçmemiş en kısa zamanda düzelirsin inş...ben adet olmadım,eşimden dolayıda doktora gidemedim onunla uğraştım,şimdide kendilerine kızdım uğraşmıyacağım hakkatten bıktım artık bi kısır döngünün içinde gidip geliyoruz,boşa koyuyorum olmuyor,doluya kokuyorum o da olmuyor çok doluyum aslında da daha patlamak istemiyorum senin anlıyacağın o yüzden koyverdim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?