2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bizde seni özlediikkk yani beenn özledimmm
inşallah hamilesindirrr inşallahhhh...
offf bişey söyle yaa en kolayı git acile tahlil istoyorum de hadi hadii hadi yaaa:)))

günaydıııııın güzeller,yeni gününüz aydın,neşeli ve mutlu geçsin bol bol gülün, güzel yüzünüzden tebessüm eksik olmasııııııın

GÜNAYDIN yasemincim üzerinizden uzak olsun, ben dün çoooook fenaydım.. salgın varmış beni de buldu( ağrı ateş bulantı ksma karın ağrısı ishal.. kısaca ne ararsanız hepsi dün bende mevcuttu ve günüm acilde geçti((

bugün çok şükür daha iyiyim baş ağrım benimle beraber ama

Çok öptüm hepinizi

çooooook geçmiş olsun semracım,bende dün niye uğramadı diyordummikrobik birşey sanırım,öyle değil mikendine çok dikkat et canım tabii eşine ve kızınada...tekrardan çok geçmiş olsun

kızlarr nasılsınızzz yeni gelenler hoş gelmişlerr..hamişler nasıl gidiyo bakalım....2.ye adaylarr sizde ne var ne yok ben bulantıdan başımı kaldıramıyorum kızlarr 5 kilo vermişim şimdiden öylee işteeep.zatersi kontrole gidicem umarım herşey yolundadır birazda şu guatr meselesini kafama takmak istemiyorum o yüzden başka şeylerle oyalıyorum kendimi doktor herşeyy iyi derse sanırım memlekete gidebilrim kafamı dinlerim öptüm hepinizi

çooooook geçmiş olsun semracım,bende dün niye uğramadı diyordummikrobik birşey sanırım,öyle değil mikendine çok dikkat et canım tabii eşine ve kızınada...tekrardan çok geçmiş olsun

Sağol Yasemincimmm çok teşekkür ederim. Evet canım mikrobik bişey malesef. Şükür ki kanım temiz çıktı. şimdi daha daha iyiyim Rabiime şükürler olsun. Birde ben hamileyken zatürre geçirmiştim. 10 gün sesim kısılmıştı konuşamamıştım. O zamandan beri ne zaman hastalansam, kendimi hiç iyiyleşemiycekmişim gibi hissediyorum ve bunun önüne geçemiyorum. Galiba evlat sahibi olmanında verdiği bi duygu bu. :26::26:

:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:
iyleşin yaaaa,benim yanımda bir hasta var zaten(kocacım yeterince naz yapıyo)yaz yaramadı galiba,hamilelerimizin hepsi mide bulantısından kafasını kaldıramıyor,semra da hastaiyileşin yaaaaaaa

Oyyyy canım benim.. Bide hemşire smileyi koymuş :94::94::94: bi an seni hemşire kıyafetleri içinde düşündüm.. eşin hasta,bizler hasta :)) ama yok yok bugün maşallahım var Rabbime sonsuz şükürler olsun. İyileştim sayılır.. iyiyim iyiyim, iyiyim ben

selam kızlaaarrr..nasılsınız bakalım..

semracım geçmiş olsun canıım beniimm..inşallah tez zamanda iyileşirsin bitanem..

yasemincim sizede geçmiş olsun canım benim..inşallah eşin tez zamanda iyileşir

bende adetimi bekliyorum sözde önümüzdeki ay aşılamaya gidecem..bekliyorum bakalım..

hepinizi öpüyorum canlarıımm...

tamam iyiyim demek iyleşmenin yarısı zatencanım benimbenim eşim ben hasta olunca nasılsın diye soruyor ben bilmiyorum dersem ''iyi olcam de''diyor,neden diyorum''sen iyi olcam dedin mi çabuk toparlıyorsun çünkü diyor''ben hiiiç dikkat etmemiştim,o yüzden hepimiz çooook iyi olcaz inş
bacım yaaa kaderimiz aynı seninle bende hala bekliyorum adetimi,güzel olan sen benim üzerime bir adet oldunikimizde aşılama yaptırmayı pilanlıyoruz ama hep bir nedenden erteleniyor,,,ben kendimi ''o kendisi gelcek tedaviye gerek kalmadan ondan hep önüme engel çıkıyor diye teselli ediyorum''ne akla hizmetseama ikimizinde bu ay kendiliğinden gelse bebekleri dimi ne güzel olur

merhaba kızlarr:79::79::79:

nasılsınız?

yasemincim geçmiş olsun eşin içinde görünmez kaza

Allah beterinden saklasın inşalalh canım.sen nasılsın?

semracım sanada çok geçmiş olsun canım ama atlatmışsın

sanırım bu aralar hava sıcaklıklarının gel gitlerinden kaynak

lanan sebeplerden dolayı sanırım herkeste var bişey

benimde sesim kısıldı boğazlarım acıyodu o geçti

grip gibiyimde enteresan bişey işte:)

biböcekbiçiçek canım ben senin troid için yorum yazmıştım

ama şimdi göremedim gönderememişim heralde

ama sonradan zehirli olduğunu okudum umarım

tez zamanda atlatırsın canım sen ilaçlarını düzenli kullan

inşallah tez zamanda geçer canım.senin bulantılarda çok fazla sanırsam

kaçıncı haftada geçer bilmiyorum ama bende geçsin

istiyorum artık inşallah tez zamanda atlatırız

ciceklara sende hakikaten pek sabırlıymışsın canım

hadi testini yapta hem sen hemde biz öğrenelim:)bende bu sefer

kesinlikle olmaz diye düşünüyordum :)eşime öyle sinirlenmiştim ki

hatta vazgeçmiştim ikinciden:):)ama meleğim benden vazgeçmemiş

kaç ay istedim istedim olmadı artık istemediğim ay ben geldim dedi

sanada süpriz yapabilir meleğin canım

zeynepçim sen nasılsın canım kanaman geçmiş çok sevindim

malesef bende çok çektim bu korkuu daha yeni geçti sayılır benimde

en son iğne verdi iyi geldi çok şükürr Rabbim kimselere tekrarını yaşatmasın..

meleğim
sen nasıl oldun kasık ağrıların ne durumda doktorunda demiş ama normal diye

bende söleyeyimilk başlarda bende de çok oldu elimle tutup geziyodum artık kasıklarımı sanki güç veriyorlar gibiydi:)

ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir bir sorun yoktur..yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş aramıza

inşallah isteyen herkes tez vakitte kavuşur meleklerine....

inşallah gidebilirsin canım önümüzdeki ay sendende güzel haberler alırız inşallah

teşekkür ederim urhyn iyiyim tatlım,iki böcekle uğraşıyorum , bi çiçekte süpriz yapsın diye bekliyorum iştesenin bulantıların daha geçmemişen kısa zamanda düzelirsin inş...ben adet olmadım,eşimden dolayıda doktora gidemedim onunla uğraştım,şimdide kendilerine kızdım uğraşmıyacağımhakkatten bıktım artık bi kısır döngünün içinde gidip geliyoruz,boşa koyuyorum olmuyor,doluya kokuyorum o da olmuyor çok doluyum aslında da daha patlamak istemiyorum senin anlıyacağın o yüzden koyverdim gitti

yasemiinn inşallah bebişlerimiz kendiliğinden gelir dediğin gibi ..aynı kaderimiz seninle çok doğru söylediğin canım..inşallah hamilelik müjdelerinide beraber veririzaşılamada umudum var bakalım şu adet gelene kadar uygun bir merkez arıyorum..nerde nasip olacakhayırlısı..

reyhancım inşallah canım beniim.. çok sağolbacıım..benim adet düzensiz zaten birde ben adet olmak için strese giriyorum ya korkuyorum bu ay iyice gecikir diye..:44:hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.

hepinizi öpüyorum canlarıımm...hayırlı hafta sonları diliyorum hepinizeee

canım enişte biraz nazlanıyormu ki sana sanırsam parmağından dolayı:)canım aslında gitsen iyi yaparsın onlar baba oğul bir kaç saat geçirse birlikte sen gidip gelsen iyi olurdu sadece bebek olup olmadığı için değil aslında yoksa bile adet olabilmen için olamamakta vücudunun dengesini bozuyodur çünkü oda sağlığın için önemli sen enişteye yine kız ama sağlığını erteleme canım benim kendinide üzmemeye çalış çiçeğinde sana inşallah en kısa sürede süpriz yapar sınavlarla dolu yaşamımızdan buda senin sınavın canım hayırlısı ile atlatabilesin inşallah...

bugün kimsecikler yok yine sanırsam :)bende gribim kızlar başım öyle ağrıyor ki 2 gündür sesim kısıktı bugün sesim düzeldi ama gece öksürmekten uyuyamamdım boğazım acıyo şimdi dinlenicem biraz inşalalh akşama kadar iyileşirim .akşama türkçe olimpiyatları var 1 aydır gününü gözlüyorum öyle çok gitmek istiyorum ki kızımıda götürmek istiyorum değişiklik olsun onada diye inşallah iyi olurumda orayada giderim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…