2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam kızlar bugün kanama sebebiyle dr a gittik ve kalp atımı herşeyi normal ama kanama deveam ediyo igne verdi dr vurundum yatıyorum inşallah banada iyi gelir hayırlısı artık kendinize iyi bakın öptüm...

selam kızlar bugün kanama sebebiyle dr a gittik ve kalp atımı herşeyi normal ama kanama deveam ediyo igne verdi dr vurundum yatıyorum inşallah banada iyi gelir hayırlısı artık kendinize iyi bakın öptüm...

Merhaba Zeynepcim, Herşeyin normal olmasına çooook sevindim. İnşallah iğnede iyi gelir ve kanaman tamamen kesilir. sende kendine ve yeğenimize iyi bak canım.. Bizler içinde dua etmeyi unutma canım benim.

ahhh canıım dikkat et kendine. 10-12 hafta çoooook dikkat etmen lazım.. bol bol dinlen, ıhlamur iç, pekmez ye.. yumuşasın göğsün.
Rabbim kimselere vermesin ben hamileliğimde ağır zatürre geçirmiştim. ses kısıklığını öksürmeyi çook iyi bilirim.. Aman üzerinizden uzak olsun.

iyi gelir zeynepçim merak etme bir tanemi verdi sana bana haftada bir vurunmak üzere 2 tane vermişti 1.iğneden sonra 1 kez çok hafif gelmişti yine ama 2. iğneden sonra çok çok çok şükür ki 15 gün oldu ne ağrım var ne kanamam sanada iyi gelecektir canım inşallah iğne daha etkili çünkü..

akşam bayağ korktum aslında boğazlarım iyice acımaya başladı yutkunmak eziyet olmuştu halsizlik bitkinlik iyice kaptım sanırım dedim ama sabah uyandığımda çok şükür boğaz ağrım kalmamış öyle aşırı öksürüğümde olmadı geçicek inşallah bu şekşlde..saol canım:)

evet canım bir tane ama kanama devam ediyo ne yapcam bilmiyorum

benimde kahverengiydi canım içeride kanama daha önceden oluyormuş içerideki bazı bakteriler yüzünden kahverengiye dönüşüyormuş diye okumuştum ozaman nette araştırırken bide doktorum adet kanı gibi gelmeden korkmana gerek yok ama yinede bu kanamanında geçirme yöntemlerine bakıcaz demişti hergün falan geliyormu seninde eğer 1 hafta içinde geçmezse yine git canım belki birkaç tane daha yazar iyi gelir inşallah hayırlısıyla..

kızklar gunaydınnn nasılsınız bakalımmmm

zeynepcım canım gecmıs olsunnnn

yat canım dınlennn sıkılsanda gecene kadarrr

slm kızlar net im yoktu bayadır giremedim inş güzel haberlerinizi okurum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın bizde herşey yolunda çok şükür

Semracım nasılsın canım?? ne var ne yok.. herşey yolundadır umarım

çok şükür iyiyim canım .bende bebeğimi kaybettiğimden beri oğlumla uğraşıyorum piskolojisi çok bozuldu kardeşi olmasını çok istiyordu çok etkilendi sıkıntıdan vicudu alerjik reaksiyon verdi şimdi piskoloğa götürüyoruz inşallah faydasını görürüz hamile gördüğü zaman çok etkileniyor hemen gözümün içine bakıp anneeeeeeeee diyor haliyle benimde canım çok yanıyor neye yanacağımı şaşırdım allaha sığındım canım
slm kızlar net im yoktu bayadır giremedim inş güzel haberlerinizi okurum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın bizde herşey yolunda çok şükür

selam canım sende kendine iyi bak allah emanet ol inşallah

Ah yavrum yaaa.. kimbilir o güzel dünyasında ne hayaller kurmuştu. İnşallah fayda görürsünüz canım. Ve bugünleri en güzel şekilde sorunsuz atlatır.Rabbim yardımcınız olsun Semracım

Kızlarr herkese selam giremiyorum fazla işlerim çok yoğun ben cmt günü adet oldum malesef..

Semracım zeynepçim çok geçmiş olsun canlarım. Umarım daha iyisinizdir.

Geçmişe fazla bakamadım.
öpüyorum hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…