- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.161
selam kızlar bugün kanama sebebiyle dr a gittik ve kalp atımı herşeyi normal ama kanama deveam ediyo igne verdi dr vurundum yatıyorum inşallah banada iyi gelir hayırlısı artık kendinize iyi bakın öptüm...
bugün kimsecikler yok yine sanırsam :)bende gribim kızlar başım öyle ağrıyor ki 2 gündür sesim kısıktı bugün sesim düzeldi ama gece öksürmekten uyuyamamdım boğazım acıyo şimdi dinlenicem biraz inşalalh akşama kadar iyileşirim .akşama türkçe olimpiyatları var 1 aydır gününü gözlüyorum öyle çok gitmek istiyorum ki kızımıda götürmek istiyorum değişiklik olsun onada diye inşallah iyi olurumda orayada giderim:))
Merhaba Zeynepcim, Herşeyin normal olmasına çooook sevindim. İnşallah iğnede iyi gelir ve kanaman tamamen kesilir. sende kendine ve yeğenimize iyi bak canım.. Bizler içinde dua etmeyi unutma canım benim.
selam kızlar bugün kanama sebebiyle dr a gittik ve kalp atımı herşeyi normal ama kanama deveam ediyo igne verdi dr vurundum yatıyorum inşallah banada iyi gelir hayırlısı artık kendinize iyi bakın öptüm...
ahhh canıım dikkat et kendine. 10-12 hafta çoooook dikkat etmen lazım.. bol bol dinlen, ıhlamur iç, pekmez ye.. yumuşasın göğsün.
Rabbim kimselere vermesin ben hamileliğimde ağır zatürre geçirmiştim. ses kısıklığını öksürmeyi çook iyi bilirim.. Aman üzerinizden uzak olsun.
iyi gelir zeynepçim merak etme bir tanemi verdi sana bana haftada bir vurunmak üzere 2 tane vermişti 1.iğneden sonra 1 kez çok hafif gelmişti yine ama 2. iğneden sonra çok çok çok şükür ki 15 gün oldu ne ağrım var ne kanamam sanada iyi gelecektir canım inşallah iğne daha etkili çünkü..
GuNaydın canım nasilsinnn
Diğer hatunlarrrr sizleredd günaydın
teşekkürler canım şükür bu günümüze. kimsecikler yok topikte ıssız topikmi olduk neeeeeee:26:yoksa saklanbaçmı oynuyoruz
GuNaydın canım nasilsinnn
Diğer hatunlarrrr sizleredd günaydın
Semracım nasılsın canım?? ne var ne yok.. herşey yolundadır umarım
slm kızlar net im yoktu bayadır giremedim inş güzel haberlerinizi okurum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın bizde herşey yolunda çok şükür
çok şükür iyiyim canım .bende bebeğimi kaybettiğimden beri oğlumla uğraşıyorum piskolojisi çok bozuldu kardeşi olmasını çok istiyordu çok etkilendi sıkıntıdan vicudu alerjik reaksiyon verdi şimdi piskoloğa götürüyoruz inşallah faydasını görürüz hamile gördüğü zaman çok etkileniyor hemen gözümün içine bakıp anneeeeeeeee diyor haliyle benimde canım çok yanıyor neye yanacağımı şaşırdım allaha sığındım canım
selam canım sende kendine iyi bak allah emanet ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?