- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.181
Selam canım, BAT bekliyoruz bildiğin gibi.. İnşallah güzel günler bekliyordur bizleri
çok şükür iyiyim canım .bende bebeğimi kaybettiğimden beri oğlumla uğraşıyorum piskolojisi çok bozuldu kardeşi olmasını çok istiyordu çok etkilendi sıkıntıdan vicudu alerjik reaksiyon verdi şimdi piskoloğa götürüyoruz inşallah faydasını görürüz hamile gördüğü zaman çok etkileniyor hemen gözümün içine bakıp anneeeeeeeee diyor haliyle benimde canım çok yanıyor neye yanacağımı şaşırdım allaha sığındım canım
nezaman canım senin bat?
1-2 temmuz Reyhancım. Batasıca BAT
hamilelik nasıl gidiyo güzelim. 4te 1i gitmiş maşallah
yasemincim hoşgeldin canım bitmedimi şu izniniz artık yaw:)) seni uzun süre burda görememek kötü oluyo inan:)
bu arada sen daha bugünmü gidiyosun doktora kendine dikkat et canım lütfen Rabbim hayırlısı ise inşallah bu
gecenin hürmetine doktora gittiğinde senin çok güzel bir süprize sahip olduğunu söyler.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN:)))))
tatlııııııııııım ben heyecanlandım var ya,burdan belli belirsiz birşey görünüyor....burdan ben farkediyorsam seeeeen hamile olabilirsiiiiiiiiiiiinacemicim canım benım çok güzel haberler bunlar.. Soğan suyu bayağı işe yaramış MAŞALLAH. Birde ben senin sevincine ortak olmak istiyoruuuuuuuummmm..
Ben varya ben, bu salak ben, eşşek ben.. Bugün mübarek gün dedim, Rabbim varsa gösterir dedim TEST yaptım...
adetime 2-3 gün var..
şu fotoya bi bakın hele.. ben hayal mi görüyorum yoksa orda gerçekten bi gölge varmı???
Eki Görüntüle 216492
Dualar ediyorum Yaradana.. Geçen ay yine böyle çıkmıştı 2 gün sonra adet olmuştum. Ne olur öyle olmasın diye.
Heyecandan karnıma ağrı girdi.
tatlııııııııııım ben heyecanlandım var ya,burdan belli belirsiz birşey görünüyor....burdan ben farkediyorsam seeeeen hamile olabilirsiiiiiiiiiiiinsemra lütfen hamile ol ve sevincime sevinç kat arkadaşım.......yarın bir kan testi yaptırsan,hatta müsaitsen hemen şimdiiiiiii
resmi büyütüp baktım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
KIZLAR BEN DOKTORDAN GELDİM,hiiiiiç beklemediğim bir sonuçla geldim hemdehamile değilim o belli birşey,ama yumurtam vardı hemde 19mm biraz geç büyümüş ama kendiliğinden büyümüş sağ taraftada 7 tane vardı ama onlar büyümemiş doktor fsh ve e2 bakalım eğer normalse çatlatma iğnesi vururuz dedi. kızlar fsh 4,5 çıktı 12,5 tan aşağı düşmeyen fsh 4,5 inanamadım hemde kendiliğinden(bu ay hamile kalma şansım var,7 den aşağı olduğu için)bu arada 12-30 arası gezinen e2 180 çıktı tam istediğimiz gibi kısacası çatlatma iğnemi oldum geldim.....hamile kalamam belki bilmiyorum heveslenmekte istemiyorum ama fsh ın düşmesine çoooooooooooooooook sevindim.... belki bebişim bu sefer gelir kim bilebilir,belkide soğan suyu işe yaramıştır:26::26::26::26::26:çok mutlu döndüm doktordan bundan sonrasıda böyle gitsin inş
yerimde duramıyorum inanırmısın... Bugün yakın bi arkadaşım rüyamda seni hamile gördüm dedi. Bide mübarek gün. İyice gaza geldim yaptım valla. Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bugün doktora gidecektim aslında ama hiç içimden gelmedi. Unuttuğum bi tetanoz aşım varda o yüzden gitcektim hemde kan testi yaptırcaktım. Yarın Allah izin verirse eşim izinli. onunla giderim inşallah.
Bu gece çok dua edicem inşallah.
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
İlk senle paylaşıyorum biliyomusun.. Ve seni çok seviyorum canım arkadaşım.
Rabbim sen utandırma lütfennn.
Yapma ne olur Yasemin Ağlattın beni.........
topikte seni görmeseydim eğer foto eklemiycektim. İyiki seni burda buldum.
Ve bu gölge ilk 5 dk içinde çıktı. Hiiiiiiiç beklemiyordum umutsuzca baktım ama görünce kalbim yerinden fırlıycaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?