2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

semracım senin oğlun kaç yaşındaydı canım inşallah tez zamanda yeni bir kardeşi olurda psikolojiside düzelir kuzunun ....onlar kendi dünyasında nasıl düşünüyolar bilemiyoruz malesef

1-2 temmuz Reyhancım. Batasıca BAT

hamilelik nasıl gidiyo güzelim. 4te 1i gitmiş maşallah

batasıca bat heilahi semra ama inşallah bu sefer batar canım çok az kalmış inşallah güzel haberleri alırız bu ay senden

benim hamilelik idare ediyoruz canım yaaa bi acayip geçiyor şu sıralar:)bulantılarımda hala geçmedi biraz oda bunaltmaya başladışu 2-3 haftada geçse bir ödüm kopuyor hamilelik boyunca devam edicek diye ..

Kandiliniz Mübarek Olsun Canım arkadaşlarım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Nice kandilleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Topiğimizi boşladınız iyice.. Anlayanlar anladı.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın,tünaydın,merhaba.selam hepsi size topik ahalisianca fırsat buldum,geçmişi de şöyle bir üstün körü okudum fırsat bulursam ayrı ayrı yazmaya çalışırım tatlışlarben iyiyim keyfim de yerimde , bugün gideceğim doktora,inş o da bozmaz keyfimisaat 16 da randevum var,hala adet olmadım maaleseftedaviye biraz ara veriyorum,hem kafam dinlensin hem tatil malumdoktordan ilaç isteyeceğim en azından bu süre zarfında düzenli adet olurum diye düşünüyorum,korumayan ama adet düzeni sağlayan ilaçlardan bir tane yazsın işteben yine akşam haber vermeye çalışırımhepinizi çoook özledim kendinize iyi bakın,hamişler bebeklerine de iyi baksın...kandilmiş bugün bizi de unutmayın hamileler özellikle

S.A arkadaşlar nasılsınız?
hepinizin miraç kandili mübarek olsun
rabbim yenilerinede erdirmeyi nasip etsin.
bu mübarek günde rabbim isteyen herkese
hayırlı,sağlıklı,sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah...

yasemincim hoşgeldin canım bitmedimi şu izniniz artık yaw:)) seni uzun süre burda görememek kötü oluyo inan:)
bu arada sen daha bugünmü gidiyosun doktora kendine dikkat et canım lütfen Rabbim hayırlısı ise inşallah bu
gecenin hürmetine doktora gittiğinde senin çok güzel bir süprize sahip olduğunu söyler.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN:)))))

kızlar mırac kandılınız mubarek olsun yuce rabbım ısteyen herkeze gonlundekını verır ınsalahhhhh

benım safak 7 gecmıyo gunler yaaaaa

semracım hadı bakalım baya azaldı senın safak hayırlı haberını alırızx ınsalalh tatlım

amin,amin,amin,amin......................amiiiiiiiin

merabalar benim 10 yaşında bir oğlum var bir kaç senedir kardeş olsun dedk ama olmuyor ne zor bir durummuş Allah çocuğu olmayanlara en kısa zamanda çocuk nasip eder inşallah bugün miraç kandili Allahım dualarımızı kabul edeer inşallah hayırlı kandiller.

KIZLAR BEN DOKTORDAN GELDİM,hiiiiiç beklemediğim bir sonuçla geldim hemdehamile değilimo belli birşey,ama yumurtam vardı hemde 19mm biraz geç büyümüş ama kendiliğinden büyümüş sağ taraftada 7 tane vardı ama onlar büyümemişdoktor fsh ve e2 bakalım eğer normalse çatlatma iğnesi vururuz dedi. kızlar fsh 4,5 çıktı12,5 tan aşağı düşmeyen fsh 4,5 inanamadım hemde kendiliğinden(bu ay hamile kalma şansım var,7 den aşağı olduğu için)bu arada 12-30 arası gezinen e2 180 çıktı tam istediğimiz gibikısacası çatlatma iğnemi oldum geldim.....hamile kalamam belki bilmiyorum heveslenmekte istemiyorum ama fsh ın düşmesine çoooooooooooooooook sevindim....belki bebişim bu sefer gelir kim bilebilir,belkide soğan suyu işe yaramıştır:26::26::26::26::26:çok mutlu döndüm doktordan bundan sonrasıda böyle gitsin inş

acemicim canım benım çok güzel haberler bunlar.. Soğan suyu bayağı işe yaramış MAŞALLAH. Birde ben senin sevincine ortak olmak istiyoruuuuuuuummmm..

Ben varya ben, bu salak ben, eşşek ben.. Bugün mübarek gün dedim, Rabbim varsa gösterir dedim TEST yaptım...

adetime 2-3 gün var..

şu fotoya bi bakın hele.. ben hayal mi görüyorum yoksa orda gerçekten bi gölge varmı???

Dualar ediyorum Yaradana.. Geçen ay yine böyle çıkmıştı 2 gün sonra adet olmuştum. Ne olur öyle olmasın diye.

Heyecandan karnıma ağrı girdi.

tatlııııııııııım ben heyecanlandım var ya,burdan belli belirsiz birşey görünüyor....burdan ben farkediyorsam seeeeen hamile olabilirsiiiiiiiiiiiinsemra lütfen hamile ol ve sevincime sevinç kat arkadaşım.......yarın bir kan testi yaptırsan,hatta müsaitsen hemen şimdiiiiiii

resmi büyütüp baktım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yerimde duramıyorum inanırmısın... Bugün yakın bi arkadaşım rüyamda seni hamile gördüm dedi. Bide mübarek gün. İyice gaza geldim yaptım valla. Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bugün doktora gidecektim aslında ama hiç içimden gelmedi. Unuttuğum bi tetanoz aşım varda o yüzden gitcektim hemde kan testi yaptırcaktım. Yarın Allah izin verirse eşim izinli. onunla giderim inşallah.
Bu gece çok dua edicem inşallah.
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
İlk senle paylaşıyorum biliyomusun.. Ve seni çok seviyorum canım arkadaşım.

Rabbim sen utandırma lütfennn.

topikte seni görmeseydim eğer foto eklemiycektim. İyiki seni burda buldum.

Ve bu gölge ilk 5 dk içinde çıktı. Hiiiiiiiç beklemiyordum umutsuzca baktım ama görünce kalbim yerinden fırlıycaktı.

canııııımmmm çok sevindim inan senin adına bence soğan kürleri işe yaradı ben açıkçası söylediğin değerlerden pek anlamıyorum ama senin sevincinden zaten değerleri anlamayada gerek yok Rabbim inşallah bu ay sanada nasip edecektir inşallah dualarım seninle inan...

Yapma ne olur Yasemin Ağlattın beni.........

topikte seni görmeseydim eğer foto eklemiycektim. İyiki seni burda buldum.

Ve bu gölge ilk 5 dk içinde çıktı. Hiiiiiiiç beklemiyordum umutsuzca baktım ama görünce kalbim yerinden fırlıycaktı.
canım arkadaşım inş bugün sanada banada uğurlu gelir,sen kesin olarak hamile olursun bende hamile kalmak için yaptığım çalışmaların karşılığını alırımumutların boşa gitmesin hiç,herşey beklediğin gibi olsun bende seni çoooooooooooooooooook seviyorum.bende çok dua edicem hepimiz için inş seydam ve ebruda güzel haberler verecek ve topiğe katılan herkesçoooook mutlu bitecek bu hikayenin sonu çooook mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…