2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

semracım senden gelen bu haberde çok ama çok sevindirdi beni inan bencede hamilesin benimde zeynepte böyle silik çıkmıştı ama hala saklarım gittikçe koyuluyorgit en kısa zamanda dr.a bir kan tahlili yaptır inşallah bu mübarek gecede sendende güzel haberler alırız....
gerçi hoş açık açık yazmışsın bizde yaseminin yüzü suyu hürmetine alıyoruz bu haberi amaşaka bi yana hakikaten çok sevindim sabah içime doğdu öylebir kendikendime konuştum hatta ama yine hayal kırıklığı olursa diye söyleyemedim sana inşallah kan tahlilinden alacağın sonuçla hep birlikte daha çok sevineceğiz canım..

Sibelcim çok sevindim tatlm
İnşallah hAmilesindir burdan öyle gözüküyor valla :)))

Canım bu mesajını üstüme alınıyorum ve çok teşekkür ediyorum.. 1 hafta sonra inşallah senden de güzel haberler alırız.

ben çokda heveslenmek istemiyorum ama bakalım hayırlısı Allahtan. Rabbim neylerse güzel eyler.

Dipnot: tatlım adım Semra.

çok teşekkür ederim tatlımumarım bu sefer herşey güzel gider,doktora adet olmak için ilaç yazdırmaya gitmiştim böyle güzel bir haberle dönmeyi beklemiyordumdualarınız için çoooook teşekkür ederim,bende sizler için ediyorum.sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz inş

semracıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım bana kalsa mendil elimde halay çekicem senin için,amaaaa kan tahlilini yapıyoruz halayı yarın çekiyoruz çünkü bugün kandilayyyyyyyyyyyyyyy içim içime sığmıyor vallahi

Reyhancııııım canımsın.... Topiği açtığımda yasemini gördüğüm için öyle söyledim. Yoksa kimseyi ayırt ettiğimden değil. Ben buraya geleli 10 ay oldu.. O zaman daha kimse hamiş değildi. Benimde daha ortada fol yumurta yoktu. Sadece aklımın bi köşesinde düşünce olarak vardı. Kızlarla muhabbet ettikçe burdan kopamadım. sürekli gelenler gidenler oldu. Ama senin gibi iyi arkadaşlarımız burayı bırakmadılar. Bak hamiş kaldın Rabbime şükürler olsun yine de bırakmadın buraları. E seni de sevmeyeyimde ne yapayım ben.. Canıııımm inşallah içinden geçenler gerçek olmuştur. Yarın inşallah kan testi yaptırırım ve Rabbim güzel haberler paylaşmayı nasip eder.

Kız kurban olurum ben sizleri yaradana yaaaa.. Reyhanla bir olup beni yine ağlatmaya mı çalışıyosunuz. Daha yeni durdu gözyaşlarım. Rabbim bundan sonra sevinç gözyaşları döktürsün inşallah

Moral moral moral... senin çalışmak felsefesinin üstüne birde bunu ekledinmi ooohhh tamamdır Allahın izniyle.

Canım benim yaaa.. Reyhanın dediği gibi o rakamlardan anlamasakta, senin mutluluğun herşeyi açıklıyor.

canım inan şaka yaptım ben ama kıskanmadımda değilyaaa hakkaten öyle heyecanlandım ki bu arada zeynepi silik öğrendim yazmışım heyecandan budamı zeynep olcak ki:26: hem hamiş kaldıktan sonra nasıl bırakıp gideyim ki canım daha sizler hamiş olacaksınız onları paylaşcaz birlikte sonra gün sayacaz bebişlerimizi kucağımıza almak için sonra doğduğu günleri duyucaz inşallah e sonra emiyo emmiyo yiyiyo yemiyo derdimiz olcek ooooooooo daha çoooooooook işimiz var çoooooook

reyhaaaaaaaaaan ,semraaaaaaam ben şimdi çıkıyorum ama yine gelmeye çalışacağım sizleri çoooooookherşey gönlümüzce olsunhergünümüz böyle mutlu geçsin burada hep birlikte ikincilerimizi büyütelimarkadaşlıklarımız hiiiiiç bozulmasınben niye ağlıyorum şimdi

Ağlamayı kimselere vermem..Yasemincim yazdığın herşey için kocaman AMİN diyorum. İyiki varsınız.

hakkatten kız iyi hatırlattın benim çalışmam lazım bu ara hemde çoooooooook
reyhancım cinsiyeti ne zaman belli oluyor tatlım??????evet sana katılıyorum bunların hepsini bir bir yapalım.......

Ağlamayı kimselere vermem..Yasemincim yazdığın herşey için kocaman AMİN diyorum. İyiki varsınız.

sende iyiki varsın canım da ben niye çıkamıyorum topikten adam açlıktan mahvoldubenim ona iyi bakmam lazım bu ara....hem de çoook iyi bakmam lazım hadi ben kaçtım

pc de okudum semracım 12. haftada eli ayağı vs. oluşuyomuş 11 temmuzda kontrolüm var canım 13.haftayı bitirmiş olucam o zaman belki belli olur diye umut ediyorum hayırlısı ama merak etmiyo değilim

canlar ben şimdilik kaçıyorum 5 dak. bakayım ne var ne yok dedim böylee üst üste güzel haberler okuyunca çıkamadımeşim gelcek şimdi güya masa hazırlıyodum yemeğe öpüyorum ikinizide kıslar görüşmek üzere

yüzümde kocaman bi tebessüm oluşturduğun için çoook teşekkür ederim.Allahın izniyle gelir mi o güzel günlerde. İnşallah inşallah

cnm bu güzel günü yüzü suyu hürmetine Allah gönlünün muradını versin

cnm bende gördümmmmmmmm

ayy kandilinizi kutlamaya girdim ama bu güzel geceyi nasıl daha iyii geçirebilirim diye düşünüyorum hepinizi öptm

canım inan kendim kadar çok sevindim inşallah darısı kan tahliline bugün bilmedigim bi sebepten moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Rabbimde senin ve burada anne olmak için bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah bu arada miraç kandiliniz mübarek olsun

Sizlerde gördünüzya öyle sevindimki. o testi kaç kere elime aldım kaç kere baktım bilmiyorum
Seninde kandilin mübarek olsun canım.. Allahım o minik mucizesinden banada hayırlısıyla nasip etsin. Kan tahlili yaptırayım, sonra inşallah burda halaylar çekeriz.

Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Moralini bozan her neyse bugün aklına getirme. Bu mübarek günde kimsenin yüzü asılmasın. Yarın konuşuruz bu sorunu. Seninde kandilin mübarek olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…