- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.221
Canım bu mesajını üstüme alınıyorum ve çok teşekkür ediyorum.. 1 hafta sonra inşallah senden de güzel haberler alırız.
ben çokda heveslenmek istemiyorum ama bakalım hayırlısı Allahtan. Rabbim neylerse güzel eyler.
Dipnot: tatlım adım Semra.
yüzümde kocaman bi tebessüm oluşturduğun için çoook teşekkür ederim.Allahın izniyle gelir mi o güzel günlerde. İnşallah inşallah
merhaba arkadaşlar ben 2008 mayıs annesiydim.aslında hiiç planda yokken dün itibari ile yeniden anne olacağımı öğrendim.şaşkınımendişeliyim:18:aranıa alır mısınız?
Oy canlarım benim.. Merak etmişsiniz sağolun. Sürekli gittiğim devlet hastanesine gittik. Kan almadaki hemşire hamileysem aşıyı şimdi vurunamayacagimi söyledi. Gebe poliklinigine sevketti. Orda cok ama cok tatlı bi hemşire ve doktorla görüştüm. Dr amca Erken gelmişsin kızım dedi. Bende evde test yaptım pozitif çıktı dedim. Hadi o zaman bi karından usg ile bakalım dedi. Suan haliyle bişey görünmüyor ama ümitli duruyor dedi. Cok sevindim. Kanda verdim. Yarın öğleden sonra 3 gibi gel görüşelim dedi.. Dün gece heyecandan uyuyamadım. Şu saate kadar toplamda 5 saatlik uykuyla duruyorum. Rabbim sen hayırlısını ver.
mrhba arkadaşlar nasılsınız..epeydir yoktum buralarda....düğün ,hazırlık,kontrol derken ihmal ettim sizii
bende geçen hafta gittim kalp sesini dinledik:))
ama şu an iyi değilim çok ağır geçiyo hamileliğim,sürekli uyumak,yatmak istiyorum,yemek yemiyorum iştah yok sürekli midem bulanıyooo
benm gibi olan varmı???
polyanacığm hadi bakalım inş hamilesindir,,acemiden haber yokmu
merhabalar kizlar
uzun bir aradan sonra sizlere bakmak istedim, iyikide bakmisim güzel haberler aldim sükürler olsun
semram canim simdiden tebrikler,cift cizgiyi gördükten sonra geriside gelir insallah allahim umduklarinla karsilastirsin, sonuna kadar yüzünü güldürsün insallah canim darisi bizlere insallah
yaseminim canim cok cok sevindim senin adina,catlatma ignesi ise yarayacaktir emin ol ,, allahim yardimcin olsun güzel haberlerini okuycam insallah
reyhancim,celik,zeynep ,ferhatt,bicicek,sizlerde insallah sorunsuz sekilde tamamlarsiniz hamilleik dönemlerinizi dualarinizda bizleride unutmayin olurmU
ebru,cicek ,cenera,sizleride öpüyorum kizlar hadi bakalim ensona artik ben kalicam heralde sira sizlerde
bana gelince rabbime hamd olsun iyiyim ,oglusimde iyi tatil günü yaklasiyor ,benim icin hem umut ,hem hayir olucak bir tatil olur insallahdün kandilde hepimiz icin cok dua ettim rabbim en hayirli zamanda hayirla versin insallah , hepinizi kocaman öpüyorum uzaktan takibe devam ediyor olucam ben ,görüsürüz kizlar .........
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Günaydın canım arkadaşlarım. dün kan vermiştim ya hani... Gece merakımdan netten bi bakayım dedim belki çıkmıştır diye.Veeeeeeeeeeeeeee sonuç.......89,80
Görünen o ki H A M İ L E Y İ M !!!!bu smileyleri kendime yapmayı çook istiyordum. Allah'ım hamd olsun sana.
Rabbim utandırmasın inşallah. 8 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.
Hepinizi çoooooookk seviyorum..
Allah hepinizden razı olsun. Darısı acemime, seydamıma, ebruma, ve dileyen tüm arkadaşlarıma ve dileyen herkese olsun.
Dularım sizlerle, sizde üzerimden dualarını eksik etmeyin.
bu arada ben de kaç gündür yoktum bi akrabamız hastaneye yakın orda kaldım devlet hastanesine gittim bende.... hastaneleredydim tahliler için idrar yollarımda iltihap varmış bide ilaç verdi guatr içinde ilaç verdi düşük tehlikesi olabilir başlaman lazım dedi napalaım kullancaz artık mide bulantılarım erken bittti valla şaştım oğlumda 5 ayını bitirmiştimde bu kez bitti bi haftadır yok iyiyimm ama bu arada 8 kilo vermişim tabii bunlarr döncek ama neyse bu arada uryhn ikili yaptırdınmı yada ne zaman istiyolar cnm bana 15 günsonra gel dedi ama tahliller için olabilir öptüm kızlarr görüşürüzzBu arada biböcekbiçiçek nerdesiiiiiiinnnnnnn????????
canim arkadasim hayirli ugurlu olsun insallah ohh sabah sabah ne güzel geldi bu haber rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün güzel duanada amin diyorum bütün kalbimle , allahin seni ve melegini korusun cok cok sevindim inan canim bu arada nick yazilarimizda ayni olmus rabbimin güzel isimleri , dualarimizda ayni ,dilegimizde ayni ,allahim banada,bizlerede nasip eder insallah
günaydın canlarr.. çok güzel haberler var geçmişe baktım da polyannam çok sevindim canım allah tamamına erdirsin..acemim seninkide oldukça iyi bi haber güzel haberleriniz bekliyoruzzz bu arada ben de kaç gündür yoktum bi akrabamız hastaneye yakın orda kaldım devlet hastanesine gittim bende.... hastaneleredydim tahliler için idrar yollarımda iltihap varmış bide ilaç verdi guatr içinde ilaç verdi düşük tehlikesi olabilir başlaman lazım dedi napalaım kullancaz artık mide bulantılarım erken bittti valla şaştım oğlumda 5 ayını bitirmiştimde bu kez bitti bi haftadır yok iyiyimm ama bu arada 8 kilo vermişim tabii bunlarr döncek ama neyse bu arada uryhn ikili yaptırdınmı yada ne zaman istiyolar cnm bana 15 günsonra gel dedi ama tahliller için olabilir öptüm kızlarr görüşürüzz
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Günaydın canım arkadaşlarım. dün kan vermiştim ya hani... Gece merakımdan netten bi bakayım dedim belki çıkmıştır diye.Veeeeeeeeeeeeeee sonuç.......89,80
Görünen o ki H A M İ L E Y İ M !!!!bu smileyleri kendime yapmayı çook istiyordum. Allah'ım hamd olsun sana.
Rabbim utandırmasın inşallah. 8 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.
Hepinizi çoooooookk seviyorum..
Allah hepinizden razı olsun. Darısı acemime, seydamıma, ebruma, ve dileyen tüm arkadaşlarıma ve dileyen herkese olsun.
Dularım sizlerle, sizde üzerimden dualarını eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?