2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Evet canım ya senin için yazmıştım Sibel nerden çıktıysa :))) tekrar tebrikler tatlım insallahhh

günaydııııııııııınnnnnnnn şekerleeeeeeeeeeerrrrr

nasılsınız bugün.

semracıııııııım sen ne zaman gelicen canım yaaaaa

çok meraktayım belki bir umut gelmişsindir diye

geldim ama çokmu erkenciyim

neyse canım sen yeterki hayırlı haberlerle gel

ben ara sıra uğrar bakarım ...Rabbim güzel haberlerle

dönmeni nasip etsin canım

merhaba arkadaşlar ben 2008 mayıs annesiydim.aslında hiiç planda yokken dün itibari ile yeniden anne olacağımı öğrendim.şaşkınım endişeliyim:18:aranıa alır mısınız?

canım bu topıgımızede hosgeldınnnnn :)) alırmısınız da ne demek aramızdasın zatennn

canım ya semrayı bende merak ettım hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelır ınsallahhhhh

Oy canlarım benim.. Merak etmişsiniz sağolun. Sürekli gittiğim devlet hastanesine gittik. Kan almadaki hemşire hamileysem aşıyı şimdi vurunamayacagimi söyledi. Gebe poliklinigine sevketti. Orda cok ama cok tatlı bi hemşire ve doktorla görüştüm. Dr amca Erken gelmişsin kızım dedi. Bende evde test yaptım pozitif çıktı dedim. Hadi o zaman bi karından usg ile bakalım dedi. Suan haliyle bişey görünmüyor ama ümitli duruyor dedi. Cok sevindim. Kanda verdim. Yarın öğleden sonra 3 gibi gel görüşelim dedi.. Dün gece heyecandan uyuyamadım. Şu saate kadar toplamda 5 saatlik uykuyla duruyorum. Rabbim sen hayırlısını ver.

mrhba arkadaşlar nasılsınız..epeydir yoktum buralarda....düğün ,hazırlık,kontrol derken ihmal ettim sizii
bende geçen hafta gittim kalp sesini dinledik:))
ama şu an iyi değilim çok ağır geçiyo hamileliğim,sürekli uyumak,yatmak istiyorum,yemek yemiyorum iştah yok sürekli midem bulanıyooo

benm gibi olan varmı???

polyanacığm hadi bakalım inş hamilesindir,,acemiden haber yokmu

merhabalar kizlar
uzun bir aradan sonra sizlere bakmak istedim, iyikide bakmisim güzel haberler aldim sükürler olsun

semram canim simdiden tebrikler,cift cizgiyi gördükten sonra geriside gelir insallah allahim umduklarinla karsilastirsin, sonuna kadar yüzünü güldürsün insallah
canim darisi bizlere insallah
yaseminim canim cok cok sevindim senin adina, catlatma ignesi ise yarayacaktir emin ol ,,allahim yardimcin olsun güzel haberlerini okuycam insallah

reyhancim,celik,zeynep ,ferhatt,bicicek,sizlerde insallah sorunsuz sekilde tamamlarsiniz hamilleik dönemlerinizi dualarinizda bizleride unutmayin olurmU

ebru,cicek ,cenera,sizleride öpüyorum kizlar hadi bakalim ensona artik ben kalicam heralde sira sizlerde

bana gelince rabbime hamd olsun iyiyim ,oglusimde iyi tatil günü yaklasiyor ,benim icin hem umut ,hem hayir olucak bir tatil olur insallah dün kandilde hepimiz icin cok dua ettim rabbim en hayirli zamanda hayirla versin insallah, hepinizi kocaman öpüyorum uzaktan takibe devam ediyor olucam ben ,görüsürüz kizlar .........

desene sen bugecede uyuyamıcan:)semracım inşallah canım inşallah yarın güzel sonuçlarla geliceksin yanımıza ben inan kendimdeki kadar heyecanla bekliyorum senin sonucunuda yarın inşallah akşam açtığımda çok daha rahat nefes almış bir şekilde terik edicem seni Allahında izniyle

canım sen şimdi kaçıncı haftadaydın bilemiyorum ama ben 12.haftadayım neredeyse hala geçmedi 8. haftadan beride devam ediyor malesef geçsin diye gözünün içine bakıyorum:)ama sürekli uyumak başdönmesi yakın zamanda geçer.hayırlısı ile en kısa zamanda atlatırsın inşallah canım hatta atlatırız:)

amiiiiiiiinnnnnn canım Allah razı olsun inşalah hepimiz sorunsuz bir şekilde mutlu güzel bir hamişlik geçiririz...dualarımda inanın hepinizle Rabbim en en en kısa sürede hepinize canım sanada nasip etsin inşallah hem belki tatil rahatlamanında etkisi ile iyi gelir sanada dönüşten sonrada güzel haberler gelir belki inşallah

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Günaydın canım arkadaşlarım. dün kan vermiştim ya hani... Gece merakımdan netten bi bakayım dedim belki çıkmıştır diye.Veeeeeeeeeeeeeee sonuç.......89,80
Görünen o ki H A M İ L E Y İ M !!!! bu smileyleri kendime yapmayı çook istiyordum. Allah'ım hamd olsun sana.

Rabbim utandırmasın inşallah. 8 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.

Hepinizi çoooooookk seviyorum..

Allah hepinizden razı olsun. Darısı acemime, seydamıma, ebruma, ve dileyen tüm arkadaşlarıma ve dileyen herkese olsun.
Dularım sizlerle, sizde üzerimden dualarını eksik etmeyin.

Son düzenleme:

canim arkadasim hayirli ugurlu olsun insallah ohh sabah sabah ne güzel geldi bu haber rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün güzel duanada amin diyorum bütün kalbimle ,allahin seni ve melegini korusun cok cok sevindim inan canim bu arada nick yazilarimizda ayni olmus rabbimin güzel isimleri , dualarimizda ayni ,dilegimizde ayni ,allahim banada,bizlerede nasip eder insallah

günaydın canlarr.. çok güzel haberler var geçmişe baktım da polyannam çok sevindim canım allah tamamına erdirsin..acemim seninkide oldukça iyi bi haber güzel haberleriniz bekliyoruzzz
Bu arada biböcekbiçiçek nerdesiiiiiiinnnnnnn????????
bu arada ben de kaç gündür yoktum bi akrabamız hastaneye yakın orda kaldım devlet hastanesine gittim bende.... hastaneleredydim tahliler için idrar yollarımda iltihap varmış bide ilaç verdi guatr içinde ilaç verdi düşük tehlikesi olabilir başlaman lazım dedi napalaım kullancaz artık mide bulantılarım erken bittti valla şaştım oğlumda 5 ayını bitirmiştimde bu kez bitti bi haftadır yok iyiyimm ama bu arada 8 kilo vermişim tabii bunlarr döncek ama neyse bu arada uryhn ikili yaptırdınmı yada ne zaman istiyolar cnm bana 15 günsonra gel dedi ama tahliller için olabilir öptüm kızlarr görüşürüzz

Canım arkadaşım Allah razı olsun. Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. İnşallah hayırlısıyla peşimden gelirsiniz. Şimdi bende dört gözle sizleri tebrik edeceğim günü bekliyorum. Dualarımız dileklerimiz gerçekten hep aynı.. Darısı başınıza İNŞALLAH.
heyecandan iştahım kapandı.. şuan buraya yazmak istediğim o kadar çok şey vardı ki.. Hepsi uçup gitti aklımdan. Bugün doktor amcanın yanına gidicem. İnşallah yine hayırlı haberlerle dönerim.

Sağol canım benim Allah razı olsun. Sende inşallah iltihaptan, guatrdan kurtulursunda hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın Allah'ın izniyle.

:64:

ooooooohhhhhhh şükürler olsun mevlama canım çok ama çok sevindim inan bu habere oh oh artık semramızda hamiş

rabbim bundan sonrasını hayırlısı ile geçirmeni ve sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin inşallah canım

darısı inşallah diğer isteyen bütüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnn arkadaşlara bir önceki ay ben ayağımı sürmüştümbu ayda inşallah sen sür

arkadaşların hepsi arkandan gelsin inşalah listede şekli almayan kimse kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…