- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.241
:64:
ooooooohhhhhhh şükürler olsun mevlama canım çok ama çok sevindim inan bu habere oh oh artık semramızda hamiş
rabbim bundan sonrasını hayırlısı ile geçirmeni ve sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin inşallah canım
darısı inşallah diğer isteyen bütüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnn arkadaşlara bir önceki ay ben ayağımı sürmüştümbu ayda inşallah sen sür
arkadaşların hepsi arkandan gelsin inşalah listedeşekli almayan kimse kalmasın
günaydın canlarr.. çok güzel haberler var geçmişe baktım da polyannam çok sevindim canım allah tamamına erdirsin..acemim seninkide oldukça iyi bi haber güzel haberleriniz bekliyoruzzz bu arada ben de kaç gündür yoktum bi akrabamız hastaneye yakın orda kaldım devlet hastanesine gittim bende.... hastaneleredydim tahliler için idrar yollarımda iltihap varmış bide ilaç verdi guatr içinde ilaç verdi düşük tehlikesi olabilir başlaman lazım dedi napalaım kullancaz artık mide bulantılarım erken bittti valla şaştım oğlumda 5 ayını bitirmiştimde bu kez bitti bi haftadır yok iyiyimm ama bu arada 8 kilo vermişim tabii bunlarr döncek ama neyse bu arada uryhn ikili yaptırdınmı yada ne zaman istiyolar cnm bana 15 günsonra gel dedi ama tahliller için olabilir öptüm kızlarr görüşürüzz
: :84::84::84::84: semracım cokkkkk sevındımmmmmmm tatlımmmmm ohhh sabah sabah ıyı bı haberle kalktımmmm :))) ,
canım benım ya nasıl desem kı yuce rabbım kucagına almayıda naıp etsın bıtanemmm cok sevındım cokkk
CANM BEN 7.HAFTADAYIM:))ben hamile olmadığımı bilmediğim günden beri böyleyim:)) yani adetim 4 gün geçmişti ozamandan beri vardı tahlil yaptırmamıştım...dr söyledim 3 ay sonra geçeck diyo ..bugün iyiym inşallah..yarında k validemin cuma toplantısı varcanım sen şimdi kaçıncı haftadaydın bilemiyorum ama ben 12.haftadayım neredeyse hala geçmedi 8. haftadan beride devam ediyor malesef geçsin diye gözünün içine bakıyorum:)ama sürekli uyumak başdönmesi yakın zamanda geçer.hayırlısı ile en kısa zamanda atlatırsın inşallah canım hatta atlatırız:)
maşallah barekeallah ....ne güzel bi haber buu..darsıs isteyenlere inşallahhh...rabbm tamamına erdirsin inşallah:)))"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Günaydın canım arkadaşlarım. dün kan vermiştim ya hani... Gece merakımdan netten bi bakayım dedim belki çıkmıştır diye.Veeeeeeeeeeeeeee sonuç.......89,80
Görünen o ki H A M İ L E Y İ M !!!!bu smileyleri kendime yapmayı çook istiyordum. Allah'ım hamd olsun sana.
Rabbim utandırmasın inşallah. 8 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.
Hepinizi çoooooookk seviyorum..
Allah hepinizden razı olsun. Darısı acemime, seydamıma, ebruma, ve dileyen tüm arkadaşlarıma ve dileyen herkese olsun.
Dularım sizlerle, sizde üzerimden dualarını eksik etmeyin.
iki garip hamsim var,balık etli benim de yarim var,sudanda çıkmış halim var,karadenizli benim yarim var"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Günaydın canım arkadaşlarım. dün kan vermiştim ya hani... Gece merakımdan netten bi bakayım dedim belki çıkmıştır diye.Veeeeeeeeeeeeeee sonuç.......89,80
Görünen o ki H A M İ L E Y İ M !!!!bu smileyleri kendime yapmayı çook istiyordum. Allah'ım hamd olsun sana.
Rabbim utandırmasın inşallah. 8 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.
Allah hepinizden razı olsun. Darısı acemime, seydamıma, ebruma, ve dileyen tüm arkadaşlarıma ve dileyen herkese olsun.
seydamım hoş geldin tatlım,bak ne kadar güzel bir haberin üstüne geldin değil mi,sende bende vercez inş böyle güzel haberler....merhabalar kizlar
uzun bir aradan sonra sizlere bakmak istedim, iyikide bakmisim güzel haberler aldim sükürler olsun
semram canim simdiden tebrikler,cift cizgiyi gördükten sonra geriside gelir insallah allahim umduklarinla karsilastirsin, sonuna kadar yüzünü güldürsün insallah canim darisi bizlere insallah
yaseminim canim cok cok sevindim senin adina,catlatma ignesi ise yarayacaktir emin ol ,, allahim yardimcin olsun güzel haberlerini okuycam insallah
reyhancim,celik,zeynep ,ferhatt,bicicek,sizlerde insallah sorunsuz sekilde tamamlarsiniz hamilleik dönemlerinizi dualarinizda bizleride unutmayin olurmU
ebru,cicek ,cenera,sizleride öpüyorum kizlar hadi bakalim ensona artik ben kalicam heralde sira sizlerde
bana gelince rabbime hamd olsun iyiyim ,oglusimde iyi tatil günü yaklasiyor ,benim icin hem umut ,hem hayir olucak bir tatil olur insallahdün kandilde hepimiz icin cok dua ettim rabbim en hayirli zamanda hayirla versin insallah , hepinizi kocaman öpüyorum uzaktan takibe devam ediyor olucam ben ,görüsürüz kizlar .........
ARKADAŞLAR dünden beri sizi adım adım takip ediyorum ama cevap yazamıyorum(çünkü kocacığım bu aletin başında iş yapıyor )fırsatını buldum iki kelam yazıyorum yine kaçıcam semra seni çooooook tebrik ediyorum,meleğim çok sevindim bak kalp atışlarını duymuşsun seni rahatsız eden tüm hallerde yakında geçecektir canım arkadaşım,biçiçeeeeek canım seni buralarda görmek güzellll,daha sık gel,reyhancııım öpüyorum tatlım,diğer arkadaşlar herşey gönlünüzce olsunben bugün doktora gideceğim bizimki çatlamış mı çatlamamış mı bakacak bilgi vermeye çalışırım kocacım şuan bana adisyon hesabı kesiyor başında çok kaldım diyeihepinizi çooooook özlüyorum,bir daha geldiğimde bir güzel haber daha almayı umut ediyorum,,,,,anneyimben gün sayıyor o da en kısa zamanda güzel haberler verir inş.....ben kaçtııııııııııım
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
kızlar ben doktordan geldim,yumurtam çatlamıııışpazartesi pregesteron tahlili yapacakmış,kaliteli olup olmadığı belli olacak hayırlısı diyorum artık,sizde güzel dileklerinizi benden esirgemeyin bu sefer kaliteli olsun veeeeeee inş bebişim gelsin
kızlar ben doktordan geldim,yumurtam çatlamıııışpazartesi pregesteron tahlili yapacakmış,kaliteli olup olmadığı belli olacak hayırlısı diyorum artık,sizde güzel dileklerinizi benden esirgemeyin bu sefer kaliteli olsun veeeeeee inş bebişim gelsin
ooohh bi güzel haber daha geldi şükürler olsun..16: inşallah pregesteron tahlilinde de yumoşlar kaliteli çıkar ondan sonra gelsin bebişleeerrr...inşallaaaaaahhhh dualarımız seninle yasemiiniim..
canım ınsalalh ıyı olucak merak etme dualarımız senınle
canim yaseminim sana bakmak icin girmistimkızlar ben doktordan geldim,yumurtam çatlamıııışpazartesi pregesteron tahlili yapacakmış,kaliteli olup olmadığı belli olacak hayırlısı diyorum artık,sizde güzel dileklerinizi benden esirgemeyin bu sefer kaliteli olsun veeeeeee inş bebişim gelsin
:
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler bende sizler için dua ediyorum,en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalımanneyimben ilk sıra senin şafak az kaldı,listeye ssenide hamile diye ekliyelim
ebrucum bacııııımsemradan çoook güzel bir haber aldık bugün,inş bizlerde veririz arkadaşım,sen benden de uzun süre bekledin en kısa zamanda ayşeyle sen de(tabiii yanınızda ben de)güzel haberler verirsiniz, bu hikayenin sonu güzel bitsin istiyorum inş güzel bitecek
SEMRAAAAAA hadi listeyi düzenle ve kendini hamişler arasına al,hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayşecim varya benimde bugün aklıma geldi inanırmısıncanim yaseminim sana bakmak icin girmistimgözünaydin canim insallah bu sefer olucak rabbim emeklerini bosa cikarmayacak insallah, hem aklima ne geldi biliyomusun hep gönlünden ikiz gecerdi senin catlatma ignesiyle bu ihtimal cok yükseliyor biliyorsun allahim güzel gönlüne göre versin dualarim seninle güzel dileklerin icin ayirca tesekkürler canim cok sagol.....
hoşgeldin güzelim çok beklemeden gelsin bebişin inşslm arkadaslar bende 2. bebek için uğrasıyorum benide aranıza alırmısınız ?
memnun oldum esmacım tekrardan tanıştığımızacanım ınsalalhh beklıyorum bende sabırsızla :)))
bu arad ısmım esma kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?