2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

:)İnşallah inşallah Vallahi sabah ayağımı sürüyerek dua ettim. canııııım Allah razı olsun... Çoook teşekkür ederim. Şaşkınlıkla okuyorum yazılarınızı varya... Hala inanamıyorum. Bunlar bana yazılıyor diyorum sonra. İçimi tarifsiz bi heyecan kaplıyor her yazılanı okuyunca.

Güzel duaların için AMİN diyorum Reyhancım.... İyiki varsınız...

hoşgeldin canım geçmiş olsun
ilaçlarını kullan tabi inşallah tez zamanda atlatırsın..ben busefer idrar yollarımdan şanslıyım heralde dilimi ısırayımdakızımda çok çektimde şimdi rahat gidiyorum bu aralar kimden duysam idrar yollarımda iltihap varmış diyor guatırıda bunuda tez zamanda atlatırsın inşallah canım..
ben ikili testi daha yaptırmadım canım 11 temmuzda çağırmıştı randevum var muhtemelen onun için çağırdı aslında ben bu sefer 2li,3lü vs.test istemiyorum ama sanırım 2li test ultrosonla bakılıyomuş ve cinsiyetinide öğrenebilirmişimben daha önce kızımda ikili test olmadım da hiç bilmiyodum ama 3lüsü kan tahlili ile yapıllmıştı hayırlısı bakalım kuzucuğumla
buluşmama 1.5 hafta falan kaldı
buarada bulantılarının bittiğinede sevindim benim öyle kilo verdircek kadar aşırı bulantım yoktu ama yinede günümü yediğimi içtiğimi etkilicek herşeyden içimi kaldıracak kadar var korkuyorum böyle doğuma kadar gidicek kadar inşallah en kısa zamanda bende atlatırım..

::84::84::84::84: semracım cokkkkk sevındımmmmmmm tatlımmmmm ohhh sabah sabah ıyı bı haberle kalktımmmm :))) ,

canım benım ya nasıl desem kı yuce rabbım kucagına almayıda naıp etsın bıtanemmm cok sevındım cokkk

Çok sağol canım AMİİİİNNN.. seninde az kaldı, inşalah sende güzel haberler verirsin bizlere Allah'ın izniyle.

CANM BEN 7.HAFTADAYIM:))ben hamile olmadığımı bilmediğim günden beri böyleyim:)) yani adetim 4 gün geçmişti ozamandan beri vardı tahlil yaptırmamıştım...dr söyledim 3 ay sonra geçeck diyo ..bugün iyiym inşallah..yarında k validemin cuma toplantısı varneyseki yardımcılarım var kaygı etmiyorumm...
maşallah barekeallah ....ne güzel bi haber buu..darsıs isteyenlere inşallahhh...rabbm tamamına erdirsin inşallah:)))

iki garip hamsim var,balık etli benim de yarim var,sudanda çıkmış halim var,karadenizli benim yarim var:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:tey tey teyyyyyyroman oynuyoruz hatunlaaaaaar, doğ karadenizden güneye,inkar etme aşkım ben lazım de!!!!!!:118::118::118::118::118:SEMRAAAAAAAAAAAAAA bu romanı senin için oynuyorumTEBRŞKLER CANIM ARKADAŞIM

seydamım hoş geldin tatlım,bak ne kadar güzel bir haberin üstüne geldin değil mi,sende bende vercez inş böyle güzel haberler....senin haberinde halay başı ben olcam tamam mıcanım arkadaşım herşey gönlünce olsun türkiyede aradığın tüm soruların cevabını bulup çoooook güzel haberlerlebize dönersin inş.kendini çok özletme

ARKADAŞLAR dünden beri sizi adım adım takip ediyorum ama cevap yazamıyorum(çünkü kocacığım bu aletin başında iş yapıyor )fırsatını buldum iki kelam yazıyorum yine kaçıcam semra seni çooooook tebrik ediyorum,meleğim çok sevindim bak kalp atışlarını duymuşsun seni rahatsız eden tüm hallerde yakında geçecektir canım arkadaşım,biçiçeeeeek canım seni buralarda görmek güzellll,daha sık gel,reyhancııım öpüyorum tatlım,diğer arkadaşlar herşey gönlünüzce olsunben bugün doktora gideceğim bizimki çatlamış mı çatlamamış mı bakacak bilgi vermeye çalışırımkocacım şuan bana adisyon hesabı kesiyor başında çok kaldım diyeihepinizi çooooook özlüyorum,bir daha geldiğimde bir güzel haber daha almayı umut ediyorum,,,,,anneyimben gün sayıyor o da en kısa zamanda güzel haberler verir inş.....ben kaçtııııııııııım

Acemiiim canım!!!çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun darısı başına olsun.. çok ama çok güzel haberlerle gel inşallah...

kızlar ben doktordan geldim,yumurtam çatlamıııışpazartesi pregesteron tahlili yapacakmış,kaliteli olup olmadığı belli olacakhayırlısı diyorum artık,sizde güzel dileklerinizi benden esirgemeyin bu sefer kaliteli olsun veeeeeee inş bebişim gelsin

semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim canııımm beniiiimm..inan çok sevindim bu güzel haberine..bende tam netten açarken kulubü içimden acaba kimden haber var acaba semra da ne haberler var dedim bak görüyon mu güzel haberler aldım Rabbime şükürler olsun..

haydi halayaaaa eller havayaaaaaaaa tey tey teeeeeyyyyyyyy...

Son düzenleme:

canım ınsalalh ıyı olucak merak etme dualarımız senınle

ooohh bi güzel haber daha geldi şükürler olsun..16:inşallah pregesteron tahlilinde de yumoşlar kaliteli çıkar ondan sonra gelsin bebişleeerrr...inşallaaaaaahhhhdualarımız seninle yasemiiniim..

:
ooohh bi güzel haber daha geldi şükürler olsun..16:inşallah pregesteron tahlilinde de yumoşlar kaliteli çıkar ondan sonra gelsin bebişleeerrr...inşallaaaaaahhhhdualarımız seninle yasemiiniim..

canım ınsalalh ıyı olucak merak etme dualarımız senınle

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler bende sizler için dua ediyorum,en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalımanneyimben ilk sıra senin şafak az kaldı,listeye ssenide hamile diye ekliyelim
ebrucum bacııııımsemradan çoook güzel bir haber aldık bugün,inş bizlerde veririz arkadaşım,sen benden de uzun süre bekledin en kısa zamanda ayşeyle sen de(tabiii yanınızda ben de)güzel haberler verirsiniz, bu hikayenin sonu güzel bitsin istiyorum inş güzel bitecek

SEMRAAAAAA hadi listeyi düzenle ve kendini hamişler arasına al,hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
canim yaseminim sana bakmak icin girmistim gözünaydin canim insallah bu sefer olucak rabbim emeklerini bosa cikarmayacak insallah,hem aklima ne geldi biliyomusun hep gönlünden ikiz gecerdi senin catlatma ignesiyle bu ihtimal cok yükseliyor biliyorsun allahim güzel gönlüne göre versin dualarim seninle güzel dileklerin icin ayirca tesekkürler canim cok sagol.....

canım ınsalalhh beklıyorum bende sabırsızla :)))
bu arad ısmım esma kızlarrr

ayşecim varya benimde bugün aklıma geldi inanırmısıntek yumurtam var ama tek yumurta ikizi olurlar diye düşünmüştüminş canım herşey seninde gönlüne göre olsun canım arkadaşım
slm arkadaslar bende 2. bebek için uğrasıyorum benide aranıza alırmısınız ?
hoşgeldin güzelim çok beklemeden gelsin bebişin inş
canım ınsalalhh beklıyorum bende sabırsızla :)))
bu arad ısmım esma kızlarrr
memnun oldum esmacım tekrardan tanıştığımızabende yaseminhadi bakalım senden de güzel haberler gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…