2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

o kada küre katlandın ve bu ay sana bebişle sonuç vermesede tahlil sonuçlarında çok güzel haberler getirdi bizlere inşallah canım hayırlısı ile kalıiteli yumurtalarınlada güzel haberler getiriceksin bize sonra gelsin minişler:)

bende tam öyle düşünüyorum reyhancım,

Ayyyy ayy ayyyyy canımmmmm Yasemincim içim kıpır kıpır oldu mesajını okuyunca. Hadi inşallah yaa.. Hadi hadi hadi.. En en en ama ennn kalitelileri çatlamış olsun.. Bebişlerin gelsin hayırlısıyla.. Ohhhhh ohhhhhh topiğimizin neşesi hiiiiiç sönmesin Rabbim

Allah razı olsun Ebrucum.. İçine doğmuş demekki.. Valla ne yalan söyleyim bende Ebru ne zaman gelicek acaba diye bakınıp duruyordum.. Darısı başına gülümmm...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:
8| Semraa | | | :124::124::124:
1| Seydam | 7 mayıs | 7 haziran |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |

4| Raebzeh |1 haziran | 1 temmuz |???
5| Ciceklara |17 mayıs | 16 haziran |
6| Cenera |21 nisan | 19 mayıs | ????
7| Semraozsoy | | | ?????
8| Berry31 | 17 mayıs | |
9| Meleğim08 | |?? |
10| | | |
11| | | |

Ayyyyy reyhancım bana süprüüüzzzz yapmışşşş.. Çoook teşekkür ederim canıııımmm.. o kadar sayfa arayıp bulmuşsun listeyi çok sağol

Şimdi ben düzenleme yapmayayım bu güzel süprizin üstüne. sen oraya benim nickimi yaz en iyisi:))

Kocaman öpüyorum seni

Doktor amcaya gittim.. Henüz çok yeni bi gebelik 1 hafta sonra gelki 1000 leri görelim dedi. Bu kadar:)))

Aaaa son anda fark ettim.. ben meleğimi hamilelere eklememişim. Reyhan tekrar teşekkür ederim bu güzel sürpriz için.Çok duygulandım

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:
1| Seydam | 7 mayıs | 7 haziran |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |
3| Raebzeh |1 haziran | 1 temmuz |???
4| Ciceklara |17 mayıs | 16 haziran |
5| Cenera |21 nisan | 19 mayıs | ????
6| Semraozsoy | | | ?????
7| Berry31 | 17 mayıs | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |

selam arkadaslar bende suan 2. bebegime hamileyim ama soyle bir sorun var

arkadaslar 5+6 haftalik gebeyim. dun ilk doktor kontrolune gittim kesemizi gordum vajinal ultrasonla, yalniz kese cok kucuktu 3-4haftalik gibi dedi doktor.gec yumurtlamis olamazmisin dedi benim reglim hep 28gunde bir olur sasmaz. reglmin 9.gunu esimle birlikte olduk yumurtlama donemimde misafir ve yolculuk dolayisla birlikte olamadik. bide reglme bi hafta kala birlikte olduk.1hafta kala tutmasi imkansiz gibi bise tahminimce 9.gunu tutmus oluyor boylelikle gec yumurtlama da olmuyor. doktor kanimi aldi yarin cikcak sonuc. 10gun sonraya randevu verdi 10gun icindeki gelisimine bakicaz dedi. 3ay once kalbi atmadigi icin bi bebek kaybettim bu seferde kaybedicem diye acikcasi korkuyorum ama biyandanda kendimi alistiriyorum.. bi taraftanda 10gunde embriyo olusur kalbi atarmi acaba diye dusunuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi?

nicini yazmak aklıma gelmedi ki

canım sen hep bizleri ekliyosun sendeki bu şerefede ben nail olmak istedim

bu arada listemiz gerçekten hamişlerle dolmaya başladı iyice Rabbim tez zamanda

diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

canım burda 3 ihtimal var buna benzer bişey geçtiği için başımdan odönem az araştırdım.1.si bazen yumurtalar hemen oluşmuyormuş 9.günü olsa bile yumurtlamann geç olmuş olabilir hemen oluşmamıştır.2.bir hafta önceki birlikteliğinize neden olamaz dedin bilemiyorum ama korunmasız her birliktelikte %1 de olsa şans vardır belki o şansa bağlanmıştır bebiş:)3. ihtimali şimdilik pek düşünmeyelim derim tahminimce dediğine göre senin bebiş 1 hafta geriden geliyor benim bebeğimde öyle canım yumurtlamanın geç olmasından dolayı
tam bir hafta geride ilk doktora 5 haftalıkken gittim kese bile yoktu ama değerim 530 lardaydı 6. haftada gittim kese oluşmuştu 7. haftada bebek oluşmuştu 8.haftada kalp atışlarını duydum çok şükür inşallah sende 10 gün sonra hem bebeği hem kalp atışlarını duyucaksındır Allahın izniyle...

arkADASIM gunlerdir gezmedigim forum kalmadi ilk defa sen benim icimi ferahlattin. ben hemen bos gebelik ici bos gelismiyor diye kendimi hazirlamistim cunku kimse benim korkularima teker teker boyle yanit vermemisti.. senin basina geldigi gibidr bende haftaya 8.haftaya giriyorum dra gittigimde bebegide kalbinide gorurum.. sagolasin cook

canım hemen kotu seyler dusunmeye baslama gec dollenme olmustur merak etmee

kızlar gunaydınnnn nasılsınızzzzzz

benımde son 4 gunum kaldııı salıyı beklıyorummm :))

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))

Ay ay ay ay Canıııımmm Çokkk tebrik ederim. Süper süper bi haber oldu yine sabha sabahh.. Ohhhhh Rabbim yüzümüzdeki mutluluğu gülümsemeyi daim etsin inşallah sonuna kadar.

Kız nasıl heyecanlandım varya.. Hadi hadi topiğimizin tüm güzel anneleri gelin peşimizden Allah'ın izniyle.

Semracim canım benim sagol tatlım inşallah canım diğer arkadaşlarda gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…