- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.261
kızlar ben doktordan geldim,yumurtam çatlamıııışpazartesi pregesteron tahlili yapacakmış,kaliteli olup olmadığı belli olacak hayırlısı diyorum artık,sizde güzel dileklerinizi benden esirgemeyin bu sefer kaliteli olsun veeeeeee inş bebişim gelsin
slm arkadaslar bende 2. bebek için uğrasıyorum benide aranıza alırmısınız ?
o kada küre katlandın ve bu ay sana bebişle sonuç vermesede tahlil sonuçlarında çok güzel haberler getirdi bizlere inşallah canım hayırlısı ile kalıiteli yumurtalarınlada güzel haberler getiriceksin bize sonra gelsin minişler:)
Ayyyy ayy ayyyyy canımmmmm Yasemincim içim kıpır kıpır oldu mesajını okuyunca. Hadi inşallah yaa.. Hadi hadi hadi.. En en en ama ennn kalitelileri çatlamış olsun.. Bebişlerin gelsin hayırlısıyla.. Ohhhhh ohhhhhh topiğimizin neşesi hiiiiiç sönmesin Rabbimkızlar ben doktordan geldim,yumurtam çatlamıııışpazartesi pregesteron tahlili yapacakmış,kaliteli olup olmadığı belli olacak hayırlısı diyorum artık,sizde güzel dileklerinizi benden esirgemeyin bu sefer kaliteli olsun veeeeeee inş bebişim gelsin
semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim canııımm beniiiimm..inan çok sevindim bu güzel haberine ..bende tam netten açarken kulubü içimden acaba kimden haber var acaba semra da ne haberler var dedim bak görüyon mu güzel haberler aldım Rabbime şükürler olsun..
haydi halayaaaa eller havayaaaaaaaa tey tey teeeeeyyyyyyyy...
Ayyyyy reyhancım bana süprüüüzzzz yapmışşşş.. Çoook teşekkür ederim canıııımmm.. o kadar sayfa arayıp bulmuşsun listeyi çok sağol
Şimdi ben düzenleme yapmayayım bu güzel süprizin üstüne. sen oraya benim nickimi yaz en iyisi:))
Kocaman öpüyorum seni
Doktor amcaya gittim.. Henüz çok yeni bi gebelik 1 hafta sonra gelki 1000 leri görelim dedi. Bu kadar:)))
Aaaa son anda fark ettim.. ben meleğimi hamilelere eklememişim. Reyhan tekrar teşekkür ederim bu güzel sürpriz için.Çok duygulandım
selam arkadaslar bende suan 2. bebegime hamileyim ama soyle bir sorun var
arkadaslar 5+6 haftalik gebeyim. dun ilk doktor kontrolune gittim kesemizi gordum vajinal ultrasonla, yalniz kese cok kucuktu 3-4haftalik gibi dedi doktor.gec yumurtlamis olamazmisin dedi benim reglim hep 28gunde bir olur sasmaz. reglmin 9.gunu esimle birlikte olduk yumurtlama donemimde misafir ve yolculuk dolayisla birlikte olamadik. bide reglme bi hafta kala birlikte olduk.1hafta kala tutmasi imkansiz gibi bise tahminimce 9.gunu tutmus oluyor boylelikle gec yumurtlama da olmuyor. doktor kanimi aldi yarin cikcak sonuc. 10gun sonraya randevu verdi 10gun icindeki gelisimine bakicaz dedi. 3ay once kalbi atmadigi icin bi bebek kaybettim bu seferde kaybedicem diye acikcasi korkuyorum ama biyandanda kendimi alistiriyorum.. bi taraftanda 10gunde embriyo olusur kalbi atarmi acaba diye dusunuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi?
selam arkadaslar bende suan 2. bebegime hamileyim ama soyle bir sorun var
arkadaslar 5+6 haftalik gebeyim. dun ilk doktor kontrolune gittim kesemizi gordum vajinal ultrasonla, yalniz kese cok kucuktu 3-4haftalik gibi dedi doktor.gec yumurtlamis olamazmisin dedi benim reglim hep 28gunde bir olur sasmaz. reglmin 9.gunu esimle birlikte olduk yumurtlama donemimde misafir ve yolculuk dolayisla birlikte olamadik. bide reglme bi hafta kala birlikte olduk.1hafta kala tutmasi imkansiz gibi bise tahminimce 9.gunu tutmus oluyor boylelikle gec yumurtlama da olmuyor. doktor kanimi aldi yarin cikcak sonuc. 10gun sonraya randevu verdi 10gun icindeki gelisimine bakicaz dedi. 3ay once kalbi atmadigi icin bi bebek kaybettim bu seferde kaybedicem diye acikcasi korkuyorum ama biyandanda kendimi alistiriyorum.. bi taraftanda 10gunde embriyo olusur kalbi atarmi acaba diye dusunuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi?
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))
Ay ay ay ay Canıııımmm Çokkk tebrik ederim.Süper süper bi haber oldu yine sabha sabahh.. Ohhhhh Rabbim yüzümüzdeki mutluluğu gülümsemeyi daim etsin inşallah sonuna kadar.
Kız nasıl heyecanlandım varya.. Hadi hadi topiğimizin tüm güzel anneleri gelin peşimizden Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?