- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.281
ayyyy ayyyy yine coşmuşuz sabah sabah oh ohh ne güzel tebrikler canım gözün aydınkızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
arkADASIM gunlerdir gezmedigim forum kalmadi ilk defa sen benim icimi ferahlattin. ben hemen bos gebelik ici bos gelismiyor diye kendimi hazirlamistim cunku kimse benim korkularima teker teker boyle yanit vermemisti.. senin basina geldigi gibidr bende haftaya 8.haftaya giriyorum dra gittigimde bebegide kalbinide gorurum.. sagolasin cook
ya benide ekleyin 11 mart doğumlu olcak fasulyemde
teşekkürler canım hepimizin sağlıkkla tamamlamak nasip etsin rabbimtebrikler rabbm tamaına erdirsin....
teşekkürler canım hepimizin sağlıkkla tamamlamak nasip etsin rabbim
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah ....ya benide ekleyin 11 mart doğumlu olcak fasulyemde
amin aminnn inşallah canm hepimiznki inşallah tamamına erer sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
slm kızlar çok şükür sizin haberlerinizi okudukça mtlu oluyorum yoksa çok mutsuzum ben hep mutsuz mu olucam
,
sizden başka kimsemde yok içimi açaçağım her sıkıştığımda kendimi burda buluyorum
OOOyyy nooldu kuuzuummm.. Ne veya kim mutsuz etti seni??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?