2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:
10| Anneyimben | | | :124::124::124:
1| Seydam | haziran| |
2| Acemiera | haziran | |
3| Raebzeh |1 haziran | 1 temmuz |???
4| Ciceklara |? haziran| |
5| Cenera || |
6| Semraozsoy | | |
7| Berry31 | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |

Son düzenleme:
günaydın kızlar.... ayyyy ayyyy yine coşmuşuz sabah sabah oh ohh ne güzel tebrikler canım gözün aydın

ne güzel bir haber butopik hamilelerle doluyor,ayyyyy nasıl sevindimdarısı tüm isteyenlerin başınaebruuuuuu,ayşeeeeeee ve ben çok çalışmalıyız çooooook bu hatunlara yetişmek için:8

günaydın güzel hatunlar ve güzel hamişlersabah sabah çok güzel bir haber dahaen kötü günümüz böyle olsun hergün hamile haberleri alalım diyorumen kısa zamanda biizede nasip olsun inşhepinizi öpüyorum

malesef canım en kötü açıdan bakılıyor genelde ama iyi düşünelim iyi olsun değilmi:)
aslında söyleyene bak doktor banada bu ihtimalleri söyleyince okadar çok üzülmüştüm ki
üstüne bide kanamam vardı çok üzülmüştüştüm çookk...ama geçmişte herşeyi yazdım arkadaşlarda
bilir bende böyle bir korkudan sonra her hafta parça parça gide gele bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür
Rabbim inşallah sanads bebeğinin kalp atışlarını duymayı nasip etsin canım sonrada hayırlısı ile
sağlıklı sıhatli kucağına almayı...

oooooohhhhhhhh bu günde güzel bir haberle açtım topiği ne güzel
esmacım gözün aydı canım hadi seninde Rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada
almayı nasip etsin inşallah bak semrada sürttü ayağını şimdi sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım arkadaslarım hepinize tek tek teşekkür ederim çok alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden böyle yazayım dedim oglumdada burda arkdaslarimla tanışmıştım ve dostluğumuz halen devam ediyor inşallah disketlere öyle oluruz hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsiniz

maşallah barekeallahhh rabbm tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
hamişlerin devamı gelirr inşallah:))

slm kızlar çok şükür sizin haberlerinizi okudukça mtlu oluyorum yoksa çok mutsuzum ben hep mutsuz mu olucam
,
sizden başka kimsemde yok içimi açaçağım her sıkıştığımda kendimi burda buluyorum

OOOyyy nooldu kuuzuummm.. Ne veya kim mutsuz etti seni??

cnm ya sorma sizde de böyle şeyler oluyomu yoksa ben mi kötüyüm yoksa ben mi çok safım bilmiyorum

şimdi benim her zamanki halim şöyle yani hamile dinlensin yada çalışıo çocuğa var zorlanır diye bişey yok

kaynana kaynata elti gider senede 1*2 ay kayın çocuklar sabah kalk kahvaltı hazırla kahvaltı edemeden çık git akşama yemek hazırla ya çağır ya yanlarına götür keyifleri nasıl isterse h sonları in evlerini temizle kendi camını dolabını silme aman onlarınkini sil huzurun bozulmasın eşinle tartışma

evlere kalorifer falan döşettik aşağıda kimse yoktu 1 ay temizlikçi getiricem dedim çünkü acayip kötüydü duvarlar kırılmış yeni beton dökülmüş evin içine toz toprak mutfağın eşyası salonda salonun eşyası banyoda ne yapcağımı şaşırdım bizimki bugün yarın adamlar otbüse bindi evler birbirinde öyle sakin insanlarda değiller bebişimi kaybettiğim sene biz doç dr gidiyoruz ben yataktan çıkmıyorum ağlıyorum ailem yanıma gelmiş niye kapı süpürülmemiş diye beni geçtim anneme babama söylenmişler

ben yine huzursuz olmayayım yuvam yıkılmasın diye o gün okula gitmedim bundan 10 gün önce hamile hamile tek başıma çekyatları çektim dolapları yerleştirdim kapısından camına mutfağına kap kacağına kadar çamaşır suyuna koydum temizledim geldiler bigün yemeksiz kahvaltısız bırakmadım onlarda iyi davrandılar sağolsunlar ama ben eşime dedim ben bu sene köye gitmek istemiyorum efe ufak bide çok yaramaz ben hamile eltim küsüyo eşide destekçi çekilio kenara bende çek babam çek 5 tane kızkardeşi var biri yardım etmez gelirler yerler içerler giderler demezler ki annemiz yaşlı bi işinide biz tutalım hatta kadını çalıştırıırlar

haftasonu yine aman huzursuz olmayalım diye bide ilk gidilio kaç aydır vicdanım el vermedi gideyim dedim ama bi gün önce kanamam oldu bekledim eşimden ya senin kanaman oldu gelme desin demedi bende gittim halıların üstünde belki 100 tane ölü böcek örümcek ağları yüzüne vuruyo kap kacağın üstüne yazı yaz o kadar toz içinde elektrik süpürgeside unutulmuş tozun içinde uğraş dur mahvoldum yedirdim içirdim yıkadım tuvaletine varana kadar tam çıkıcaz kaynatam ya karpuz kesin yiyelim gidersiniz ben ayakkabılarımı giymişim onu beklioz artık bidahakine baba dedim eşim kaş göz bende çok yoruldum valla sen kes istiyosan dedim ve her zamanki gibi kıyamet koptu konuşmuyo istemio üstüne gidincede sen git diyo kaç kere babamın evini gösterdi

ya artık beni sadece hizmetçi niyetine gördüğünü düşünüyorum bi sevgi falan yok

ailesini aradım benim size karşı bi saygısızlığım var mı dedim yok dediler ya dedim böyle böyle kaçtır bana git diyo size bırakıyorum dedim ağlıyolar sızlıyolar ooooo benim anam ağlamış senelerdei erkek gibi git dışarda çalış para da görme hesaplar beyfendide ev hanımının yapmayacağıunı yap bide naz çek

çok şişirdim kafanızı ama bu iş burda bitiyo inş evlatlarım mutlu olur benim ne saygım ne sevgim kalmadı

zararın neresinden dönersek kardır

öyle çirkin bişeyde değilim herkes eşime kıyasla güzel olduğumuiyki oğlun sana benzio falan deyip söylüyolar

şimdi kaynatamlar ağlıo ama eşimide hep pof pof luyolardı bebekten sonra en favori lafları 1. çocukta 1 bacak 2 çocukta 2 bacağını birden uzatırmış gelinler mişmiş miş
hoş benimki seviyo olsa ezdirmez amaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…