2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

maşallah barekeallahhh rabbm tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
hamişlerin devamı gelirr inşallah:))

canım benım tsk ederımm ınsalalh devamı gelır hamıslerın beklıyoruz dedgın gıbı :))

slm kızlar çok şükür sizin haberlerinizi okudukça mtlu oluyorum yoksa çok mutsuzum ben hep mutsuz mu olucam
,
sizden başka kimsemde yok içimi açaçağım her sıkıştığımda kendimi burda buluyorum

canım ya yazdıklarını okuyunca cok kotu oldum basladım aglamaya hamısım ya duyguselıne gırdım heralde :)) canım benım nasıl ınsanalar bunlar boyle ya gercekte karsılasmadım alalhta karsılastırmasınn ınanamıyorumm boyle kısılerın olucagına sen hamılesın el ustunde tutmaları gerekırken yaptıklarına bak offf sıkma canını dıcem ama fayda etmıyecek bılıyorum ınsanın elınde olmuyo cunku:) yuce rabbım ıslah etsınn ne dıyımmm

valla canım eşimin ailesine elimden geldiğince saygı gösteririm ama onlarında anlayışlı olmasını beklerim tabi olmazlar o ayrı mesele ben artık o kadar yoruldumki bu konudan o kadar bunaldımki koyverdim gittii oluruna ne yaparlarsa yapsınlar.... ne kadar boşver desekte illahide düşünüyo insan bizimkilerde biz 2 geliniz bi sene benle uğraşırlar bi sene eltimle ben sıramı saldım..ama böle yapa yapa ne sevgi nede saygı bırakıyolar işte

sağol cnm ya ama inan doğru ben bursa da doğdu büyüdüm böcek gördüm mü havalara sıçrardım ama bi gün ben öğretmenim şu bu havasına girmedim köylerinede gitiim otta yoldum çayırda kaldırdım ama yaranamadım yaranamdım dünde saygımıda yitirdiğimi farkettim terbiyesiz senin psikolojin bozuk benden ne istiyodsun dedim ağrına gitmiş beyfendidinin

...............................canım öle düşünme neler görüyoruzz ya sıkma hadi canını yaaaa :13:

canım bence ezdırme hıc kendını anlasın bırazzzz elınde ne guzel ısınde var elınde mahkum degıllll onlar sana saygı gostermıyosa sende onlara gostermee

Sedacım canıımm, okurken içimden bişeyler koptu sanki.. tüylerim diken diken oldu. şuan bile bunları yazarken ellerim titriyor inan. Nasıl insanlar bunlar yaa. Kaç yıllık evlisin bi evladın var ikincisi yolda. Hiç mi düşünmüyolar yaa.. Ne demek tek başına koltuk kanepe çekmek.. birde 5 kız kardeş heee. amaaaan hiç olmasalar daha iyiymiş diycem ya Allah büyük neyse.

Kocanla oturup konuşmanın faydası yokmu? Offfff valla çok fena oldum hee.

Ne olur sedacım iyi düşün, aniden karar vaerip dönülmez bi yola girme..

Şu mübarek aylar hürmetine Allah yardımcın olsun. Sana bunları yaşatanlarıda Allah'a havale et güzelim.

Gelinlerle alıp veremedikleri nedir bu kaynanaların yaaaaa.. Ne güzel çalışıyosun işin var, gerçi çalıştığın nereye gidiyo ki(( Ah be güzelim keşke baştan işi sağlam tutsaydın. saygını yitirmeden sana ne derlerse karşılığını da verseydin. Offff sedaaaa.. Ne diyim bilmem ki yaa. Çok üzüldüm

21 aylık oğlum var.şuan çalışıyorum.iyi bi işim var.oğlumda küçük aslında ama 2. bebeği istiyorum (((....geçen ay spiral taktırdım.8 sene koruması varmış.eşim ne olur ne olmaz diye taktıralım dedi.her ay her ay hamilemiyim acaba diye hastaneye koşturmaktan sıkıldı sanırım....minik yumuk yumuk eller özledim ama:))))

HOşgeldin canım ama madem istiyorsun bebeği niye taktırdın spirali. Eşinle tourup konuşmadınız mı bu düşünceyi. Benim kızım şuan 22,5 aylık ve ben bi kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
3 ay önce de bi düşük yaşamıştım. sonrasında çoook istedik eşimle. Şükürler olsun Yaradan'a verdi.

meleğiiimmm nasıl gidiyor hamişlik bulantılar ne alemde başdönmen daha iyimi?

aynıı canm yaa bi değişklik yok düzelme yok baş dönmem yüzünden yatıyorum sürekli,elim kolum kalkmıyoo(,iştah yokk off
oğlumda sürekli anne beraber izleyelim çizgi film diyoo(
sen nasılsın?

maşallah sana sen bu halinle her işi yapıyorsun ne yardımcın var nede eşin destekci oda ayrı bi konu......
eşine çok kızdım her tartışmada,her gereksiz olayda böyle çık git diyorsa işin var birgün çıkıp gideceksin göreck gününüü....
şimdi eşinle aran nasıl?

canım yaaaaa kıyamam sana inan çok üzüldüm ,sana üzülme boşver demek isterdim ama biraz sahte olur sanırsam üzülmemek elde değil ki bu yazdıklarına ben anlamıyorum yaaa senin annen baban okadar kız hepsi birbirinemi bakıyor acaba yaaa hiçmi vicdan yok kızlarındada o tencereler bir parmak toz olana kadar halılar örümcek içinde dolana kadar hiçmi görmüyolar hiçmi okadarda süpürge tutmuyor elleri üstelik hamilesin bide kanaman olmuş bu şekilde okada ağır kaldırıp okadar işi yaptırmışlar sık dişini arkadaşım yaa inşallah bunlar hep bir sınav hepsi geride kalır inşallah Rabbim eşinede akıl fikir versin ikinci çocuğu vericeksin kucağına bak artık inşallah kendine gelir seni daha fazla üzmez..şu erkeklere anne baba evi göstermek ne kolay yaaa hemen en ufak bişeyde kendilerini hep üstün görmeleri çıldırtıyor beni Rabbim tez zamanda herşeyin yoluna girmesini nasip etsin inşalalh canım...

aynıı canm yaa bi değişklik yok düzelme yok baş dönmem yüzünden yatıyorum sürekli,elim kolum kalkmıyoo(,iştah yokk off
oğlumda sürekli anne beraber izleyelim çizgi film diyoo(
sen nasılsın?

ben iyi sayılırım canım bunada şükür:)bulantımıda tamamen atlattımı herşey çok daha güzel olucak inşallah....

seninde tez zamnda geçer inşallah canım zor bir dönem gerçekten

sen istiyorsun ama eşin istemiyor sanırsam eşinle konuştunmu hiç canım bu isteğini belirttinmi belki oda farkında değildir önemli olan ikinizinde istemesi spiral kolay geri çıkarttırıverirsin:)

bende bugün 4. gün kızlar kapıdan dışarı bile bakmadım nedense canım hiç ne dışarı çıkmak istedi ne biyerlere gitmekbenimle birlikte kızımda bebişimde oksijen alamıyolarama inşallah bu gün kabuğumu kırıcam dışarı çıkıcam ama yine hiç canım istemiyor napçam bilmiyorum neden öyşle oldum yaaa şu ayağımı bir atsam sokağa gerisi gelir heralde:)uyuşuklandım iyice vallabu arada bebişimi görmeyede 1 hafta kaldı iple çekiyorum valla gelse ogünde bi görüşsek yine diye eşim ikidebir diye var şimdi eminsin dimi diyeispaten foto getirdik ya ne istiyon diye takılıyorum bendeyoğun çalıştığı için kalp atışlarını dinlemeye gelememişti eşim sanırım hala olayın farkında değil

slm kızlar eşimin ailesi geldi saydım herşeyi tabiki ve sağolsunlar bırakmadılar eşimede kızdılar hatta ya bundan böyle şey denir mi başka bişey vardır deip durdular gelince sorun o zaman bende öğreneyim dedim

eşim özür diledi son kez affettim ama aileme söylemiyodum söyledim babam aramış eşimi ve hep derler biz seni biliyoruz hep arkandayız bu kapı sana hep açık ondan da biraz tutuştular inş böyle şeyler bende dahil kimse yaşamaz çocuklarım olmasa hiç düşünmezdim ama herşeyin hayırlısı yine yuttum

destekleriniz için teşekkürler hepinizi çok seviyorum

canım ıyı yapmıssınnn aılennın destegı olması cok guzel ve cok etkılı bencee yuce rabbım yasatmasın daha boyle huzrsuzluklarrr

Sedacım çok sevindim canım.. İçim nasıl rahatladı.. Önceki mesajlarımda gerçekten çok fena olmuştum yaaa. çok şükür iyi haber geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…