2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

eşine böyle birşey gerekiyodu aferin babana ellerinden öptüm onunçok güzel söylemiş eşin sanıyoduki seni sahipsiz her defasında çık git çıkgit nede olsa gidemez aileside istemez diye düşünüyordu otursun şimdi düşünsün....
k validenin işinede artık ara ver canm kanamanda oluyormuş hiçbirşey senden bebeğinden önemli değilkiii....

ben iyi sayılırım canım bunada şükür:)bulantımıda tamamen atlattımı herşey çok daha güzel olucak inşallah....

seninde tez zamnda geçer inşallah canım zor bir dönem gerçekten

allah iyilik versin....
inşallah atlatacz canmm evde bir ruh gibi geziyorum inan hiçbirşeyden zevk alamıyorum

canım ne kadar çok sevindim inan rabbim birdaha tekrarını yaşatmasın inşallah gerçekten zor bir durum inşallah bundan sonra ağzınızın tadı hiç bozulmaz arkadaşım..

kızlar merhabagiremiyorum sık sık,özlüyorum sizleri ne yalan söyleyeyim
SEDACIIIIIIM canım çok üzüldüm yaşadıklarına ama atlatmışsın,maalesef erkekler böyle arkadaşım,çok taviz vermicen verdikçe fazlasını istiyorlarsen kısa yoldan çözmüşsün,bir daha yaşamazsın böyle şeyler umarım
şimcik ben çıkıyorum yarın test sonucumu size yazmaya çalışırım,ben kaçtıııııııııım

canım hosgeldınnn hayırlı sonuclarını beklıyoruz tatlımmmm

bir de çalışıyormuşsun.ekonomik özgürlük derler bir de.ezdirme kendini.
sen bu kadar pasif olursan çalışmayan ev hanımları.gidecek yeri olmayanlar napsınlar.
valla öyle ev hanımları var ki kocalarının burnundan fitil fitil getiriyorlar hayatı.
adamlar buna rağmen evlilik yıl dönümü v.s. sepet sepet çiçek gönderiyorlar.

sen de öyle ol demiyorum ama erkekler söylemedikçe bişeyden anlamazlar.
gitmek istemiyorsan ilk teklifi ondan bekleme.
direkt söyle.
duygudan falan anlamazlar.neyse derdin direkt söyleyeceksin.ben bunu çok iyi anladım.

günaydın hanımlarr kimseciklerde yok eliff hoşgeldin sende.... kızlar yaa dün gece anide uykumdan uyandıran bi sancı yaşadım midemden sırtıma kadar vuran bi sancı bi ter boşandı sonra sonra mide bulantısı çok korktum yaa betim benzim atmış vala sancı geçtikten sonra uyumaya korktum bile bi saat çektim nerdeyse sanırım reflü gibi geliyo bana ufff zaten asabiyim bugünlerde eşim ne dese bena ters geliyo diyorum sen bunu biliyomusun adamcağız diyo biliyorum bende bukez sen niye biliyorum dedin dalgamı geçioysun diyorum sanırım hormaonlarım çileden çıktı

tatlışlar bn tahlil sonucumu alıp doktor gösterdim,yumurtluyormuşum fakat kalitesi çok iyi değilmişdesteklemek için progesteron verdi:26:15 gün sonra belli olur dedi....çooook üzülmedim inanın yumurtluyor olmak bile çok güzel ,çünkü bizim yumurta dediğimiz o folküllrin içi boş çıkabiliyor en azından boş değillerkalitesini de bitkisellerle yükseltçez artıkbu ay adet olursam
(ki inş olmam) en başta soğan olmak üzere,kürlere devam ve moral çooook yüksek olarak yola devam diyorum.....felsefeme devam çalışmak çalışmak çalışmak
hadi bakalım onbeşgün sonra inş çooook güzel bir habrde ben veririm belki size

inşlhh canım yaa inşlhhh senden güzel haber almak bizide mutlu eder ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK

merhaba güzel anne adayları yasemincim durmak yok çalışmaya devam olacak inşllahh tezz zazmanda hamileyim diyeceksin

Ayyyy hadi inşallah acemim inşallah.. Çok sevindim canım. Ohh yumurtluyorsun ya ne güzel.. Kaliteyide artırırsın sen, inanıyorum ben sana. hatırlarsın belki, biz o yumoşlara belge alıcaz daha:))) Senden geleb haberleri hep heyecanla okuyorum.. Canıııımmm ay özledim kııızzz.. Daha çok gelmeye çalış olurmu, kocana söyle arkadaşlarım özlemiş de ..

inşlhh canım yaa inşlhhh senden güzel haber almak bizide mutlu eder ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK

teşekkür ederim kızlar,daha güzel haberler vermeyi çook isterim inanın,semracım unuturmuyum hiç iso belgesi alcaz onlara hatta doktor onaylı olacaklar,bende sizi çoook özledim,ama kendimde rahatsızım biraz üşüttüm herhal bir gaz bir gaz anlatamam ara sıra mide bulantısı da geliyor,hatta eşimi doktora kontrole götürmüştüm hastanede çok af edersiniz istifra bile ettimdaha sık girmeye çalışacağım hepinize kucak dolusu sevgiler

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineinşallah oluşan yumurtaların kalitesi ne kadar düşük desede doktor inşallah bu ay yüzümüzü güldürür canım

çok geçmiş olsun canım acaba gaz yapıcı bişeymi yemiştin yatmadan önce meyva vs.yediysen yattığında oda sıkıştırmış olabilir ..

günaydın kızlar....
çok geçmiş olsun canım acaba gaz yapıcı bişeymi yemiştin yatmadan önce meyva vs.yediysen yattığında oda sıkıştırmış olabilir ..
saol canım yaa yok bilipde yediğim biişi yok yemedim öle ama yada bilemiyorum nasıl gidiyo mide bulantıların benim yine geldiler haftaya kontrolüm var sanırım ikili istiyecek zaten ramazanda yokum memlekete gidiyorum inşlhhh şu 3 ayı tamamlasam bi sıkıntıda yoksa ara vercem doktora gitmeye

seydam seni görüyoruuuuummmmm

hoşgeldin canıııııııııımmmmmmmmmm

dedim ama hemen kaçmış yine ((

Son düzenleme:

acemiciğim canmmm çok güzel haberler bunlar rabbm hayırlısını versin....15 gün sonra yada 1 ay sonra güzel haberlerle döneceksin inşallah hadi bakaklım bizde sende ve diğer arkadaşlardan bekliyoruz hamiş haberleriiii
bu arada çokkk geçmiş olsun kendine dikkat et iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…