- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.341
slm polyana napıyosun nasıl gidiyo hamlielik kaç haftalıksın?
Selam canım, şimdilik iyi gidiyor çok şükür.. Çok yeniyiz daha teyzesi bugün 4+4 olduk. Rabbim sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
seninki abla olmuş diyesim geldi...
Acaba kız mı?
Ilerde belli olduğunda tutarsa benim içime doğmuştu derim :))
günaydın arkadaşlar.. ne var ne yok...
Fatoşcum şimdi daha iyisindir inşallah. Kaç haftalık oldun sen??
günaydın kızlar....
saol canım yaa yok bilipde yediğim biişi yok yemedim öle ama yada bilemiyorum nasıl gidiyo mide bulantıların benim yine geldiler haftaya kontrolüm var sanırım ikili istiyecek zaten ramazanda yokum memlekete gidiyorum inşlhhh şu 3 ayı tamamlasam bi sıkıntıda yoksa ara vercem doktora gitmeye
saol canım evet biraz daha iyim ama dün akşam tekrar olcak diye uyumaya bile korktum...yaa ben anlamıyorum bi türlü ilk gittiğimde 8 haziranda 7 haftalk demişti doktor ayın 27 de başka doktora gittim oda 9+6 demiş haftaya salı gidicem bakalım kesin ne diyecek bana göre de11 olması gerekiyo bu arad sende bulantı falan varmı canım nasıl gidiyo
dimi ama doktorlarda yanılıyo bazen kafalarımı karışıyo ne hiç unutmuyorum zeynepe ilk hamile kaldığımda bir dr a gittim öylesine daha dr seçmemiştim tahlil için bi tek daha önceden muhtemelen doğum tarihini hesaplamıştım nisanda doğacaktı dr da muhtemel doğum tarihi bilmem kaç temmuzda diyo çıktım kafam karıştı tekrar hesapladım dedim sanırım benim bebe bir sene sonra doğacak
ilahi kızlarne güzel hesap yapıyosunuz.. en basiti benimki 4 4lük hemde :))) bugün 4+4 günümüzdeyiz:)) Allah'ın izniyle
Fatoşcum Reyhanın da dediği gibi en garanti yol Son Adet Tarihin. Onu ver bize biz matematiğin alasını çözeriz:))
ay canım benim, Beğenmene sevindim.. Evet tam bizi anlatıyor valla.
Burda birsürü var, istediğini seç... İşte bu linki..http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...be-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun-11.html
oyyy bir sürü varmış burdaçok teşekkür ederim canım
ah yavrum yaaa.. Kimbilir o güzel dünyasında ne hayaller kurmuştu. Inşallah fayda görürsünüz canım. Ve bugünleri en güzel şekilde sorunsuz atlatır.rabbim yardımcınız olsun semracım
[ı]semracım senin oğlun kaç yaşındaydı canım inşallah tez zamanda yeni bir kardeşi olurda psikolojiside düzelir kuzunun ....onlar kendi dünyasında nasıl düşünüyolar bilemiyoruz malesef[/ı]
[sıze=3]"euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
günaydın canım arkadaşlarım. Dün kan vermiştim ya hani... Gece merakımdan netten bi bakayım dedim belki çıkmıştır diye.veeeeeeeeeeeeeee sonuç.......89,80
görünen o ki h a m i l e y i m !!!!Bu smileyleri kendime yapmayı çook istiyordum. Allah'ım hamd olsun sana.
Rabbim utandırmasın inşallah. 8 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.
Hepinizi çoooooookk seviyorum..
Allah hepinizden razı olsun. Darısı acemime, seydamıma, ebruma, ve dileyen tüm arkadaşlarıma ve dileyen herkese olsun.
Dularım sizlerle, sizde üzerimden dualarını eksik etmeyin.
[/sıze]
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. Cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))
Günaydın arkadaşlar,günaydın kızlar...canlarım benim sat 15 nisan...reyhancım canım inşlhh bi an önce kurtuluruz mide sorunundan...polyannacım bende merak ediyodum bu kız nerden buluyo böle güzel avatarı die seni gidi seniiiii....hadi bakalım hesaplayın ne kadralık olduğumuavatarlarada bakalım biiii işe güce başlamadannn
allah razı olsun canım inşallah
haziranın on dokuzunda 8 yaşını doldurdu canım inşallah bebeğim gelecek abisini çok mutlu edicek allahın izniyle buna inanıyorum
ay çok mutlu oldum canım yaaaaaaaaaa allah hayırlısıyla tammına erdirsin inşallah halay çekmeden olmaz amaaaaaaa
çok mutlu oldum canım çok güzel bir haber inşalah arkanızdan gelicezhalay çekmeden olmaz dimi ama
allah razı olsun canım inşallah
haziranın on dokuzunda 8 yaşını doldurdu canım inşallah bebeğim gelecek abisini çok mutlu edicek allahın izniyle buna inanıyorum
ay çok mutlu oldum canım yaaaaaaaaaa allah hayırlısıyla tammına erdirsin inşallah halay çekmeden olmaz amaaaaaaa
çok mutlu oldum canım çok güzel bir haber inşalah arkanızdan gelicezhalay çekmeden olmaz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?