2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlarr acil 1 kilo şeker kaç bardak ki mecbur burda sordum

bardak normal su bardağıysa 5 bardak, büyük bardaktansa 4 bardak canım

yada en iyisi şu 0,5 lik su şişeleri varya evde varsa onla ölç.

bir şişe 2,5 bardak dolduruyo normalde.

Son düzenleme:
bardak normal su bardağıysa 5 bardak, büyük bardaktansa 4 bardak canım

yada en iyisi şu 0,5 lik su şişeleri varya evde varsa onla ölç.

bir şişe 2,5 bardak dolduruyo normalde.

saol canım yaa ben dedim boşuna yazıyorum kimse yok ama ben 4 koydum bakalım olmazsa 5 yaparım şerbet için de acemiyim işteee annemi aradım yok kayıvalidemi aradım yok dedim kızlar görürse yazarlarr

saol canım yaa ben dedim boşuna yazıyorum kimse yok ama ben 4 koydum bakalım olmazsa 5 yaparım şerbet için de acemiyim işteee annemi aradım yok kayıvalidemi aradım yok dedim kızlar görürse yazarlarr

hamarat kadın seniiiii.. fazla olmamışya az gelirse eklersin Kolay gelsin FATOŞcuuuummmm

bugün başıma ne geldi...

Sölemesi ayıp dünden az bişey makarna vardı. azcık su ekledim ısınsın yiyim dedim. o sırada kapı çaldı. apartmana görüntülü sesli zil takıyorlardı adam geldi kullanımı anlatmaya. ben ocağı unuttum. karşı dairenin kapı açılınca benim kız abi, abi, diye koştu oraya. Adam anlattı gitti. komşu teyzede gel çay içelim demezmi. ben hala ocağı hatırlamıyorum tabi. Gittik çay iç sohbete dal, taaa ki bizimki abisiyle oyuna dalıp altına çiş yapana kadar. kucağıma alıp kapıdan bi çıktım apartman yanık kokuyo içimden diyorum biri fırında bişi yaktı
kapıyı bi açtım o da ne koku bizim evden geliyo... Offfff şükürki bi yer tutuşmamış.

1,5 saat oldu şuan heryer açık ceryan yapıyo ama koku duruyo ( Canıım tertemiz perdelerime sinmiş pis koku..

canım büyük geçmiş olsunn çok şükür tutuşmamış bi yer allah muhafaza....bende çok sinir olurum yanık kokusuna ve hattaa yeni temizliğimi yapmışkn böle şeyler olmasına canım tekrardan geçmiş olsunnn allahtan çişini yapmışş seninki

Çok Sağol canım. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Valla iyiki yapmış heee.
Ayyy yoksa ne olurdu halimiz düşünmek bile istemiyorum.

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun canım yaa aman olan tüllerine sinen yanık kokusu olsun yıkayınca çıkar Allahtan biyer tutuşmamış kızın çişi ilk kez bir işe yaramıştır:)

kızlarr acil 1 kilo şeker kaç bardak ki mecbur burda sordum

biz sadece muhtemel doğum tarihlerine bakıyoruz

şaka bir yana tabi senin tatlı çok tan olmuştur nasıl güzel olmuşmu

bu arada ben diyorum aramız çok azdı ama unuttum ne kadar az olduğunu birden

semracım hesaplamış zaten:)bakalım hangimiz önce doğurcez

canım senin ilk bebeğin sezeryanmıydı normal doğummu?

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun canım yaa aman olan tüllerine sinen yanık kokusu olsun yıkayınca çıkar Allahtan biyer tutuşmamış kızın çişi ilk kez bir işe yaramıştır:)

Amiiiin Çok sağol Reyhancım.. evet ilk kez işe yaradı. Oda Allah'tan işte. Şükürler olsun.
Dün camlarımı sildim, bugün yağmur yağdı
Yollukları yıkıycam bi kaç gün sonra, bari o ara perdeleri de yıkayım tekrar. Yoksa çıkmıycak bu koku

polyanacığm çok büyük geçmiş olsun canmm verilmiş sadaknız varmış evinize size birşey olmamış çok şükür....
bundan sonra bir yere gideceğin zaman mutfağı iki defa kontrol edeceksin aynı olat kayınvl yaşamış yıllar önce atamamış hala üstünden((

GÜNAYDIN SESSİZ TOPİĞİN SESSİZ TAKİPÇİLERİ

Meleğim canım çok sağol. Gerçekten öyle verilmiş sadakamız varmış. Şükürler olsun ki Bişey olmadı.

Haftaiçi çok aktifmişiz gibi, yine haftasonu yaklaştı sessiz sedasız..

Seda dedim de aklıma geldi.. Çelikcim uğrarsan bi haber ver canım.. son durumlar nedir? merak ettim. İnşallah herşey yolunda gidiyordur.

mrhbalar niye kimsecikler yokk
hamişler uykudasınız demiiiyaa böyle benm gib çok uykusu olan ,dermensız,halsız,bitkin,eli kolu kalkmayan var mı?
uyuyorum ok o sorun değil ama yatak beni bırakmıyoo yapıştıkça yapışıyorum bana bağımlı bide oğlum var
kocalarla aranız nasıll??
ben eşimi artık göremiyorum çok yoğun çalışıyo,gece geç geliyo ne haltlar karıştıyorsa:44::44::44::44::44:
rabbm gücünü kuvvetini artırsın tmm bişey demiyorum ama yaz günüde çok sıkılıyorum onsuz,gece gelmiş ben sanırım yeni uyumuşum farkında değilim,sabah uyanınca tıraş olduğunu farkettim yakışıklı kocamınnn..ya yemeğede gelmiyoo akşamları oraya gönderiyoz yemek offffff çokk özledimmm

oyyyyy topikimiz manşetten 2. sayfalara düşmüş hemide aşağıdalara neredeyse üçüncü sayfaya geçicekmiş

hakikaten neden kimsecikler yok ki yawf:26::26:

hadi ben geziyorum

geçtiğimiz hafta öyle uyuşuk bir hafta geçirdim ki

hani derler ya ölü toprağı serpilmiş üzerine diye

benzetmeyede bak töbe töbeee

işte öyleydim bu hafta azcuk canlanayım dedim

yoksa yataktan kafa kalkmıyo bidaha kociş kızıyor

sonra.bende bu hafta gezmeye adadım kendimi

hem kendimi dinlememiş oluyorum bulantılarımı çağırmıyorum yanıma giderken

yasemin sende gel artıkın yaaaa ne zaman bitiyor izniniz

özledik artıkın hem daha özlediğim o kadar kişi varki

çok uzun süreden beri kimsecikler gelmiyorrrrr

Hayırlı cumalar...

reyhancım ve semracım gelmiş hoşgelmişler..reyhancım oohh iyi yapıyosun güzelim.

Başka da bişey demiyorum!!!!!!!!!

selam kıslar güzel gebeler bende diyorumki kpss hazırlanıcam eylül gibi doğursam sınava rahat girermiyim?Yani ocakta hamile kalsam temmuzdaki sınava zor olurmu bana

KIZLAAAAAAAAAAAAAR ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl özledim sizi nasııııııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllll
kocacığımın daha 15 günü var ama onun üstüne bir 15 gün daha vercekler galibaçok zor durumdayım çokkeyfim yerinde de sizi özlüyorum iştegörümceciğim de tatile geldi üstüne hiiiiiç giremiyorum valla,gezmekten
kızlar benim kanamam var(hemen konuya daldım amma),pembe pembeadet belirtim hiiiiç yok,progestenu alınca kesiliyor,akşam unutmuşum sabah yine peçeteye geldi,ne yapayım şimdi ben bilemedim...bırakayım adet olayım mı?varsa düşer o zamanbirde ayakta gezinince kasık ağrımdan duramıyorum yatınca herşey geçiyor:26::26::26::26::26::26:bilemedim kızlar ben bu işi,zaten yumurtladım ama çok kaliteli değildi,dikkat edeyim mi ben bu işe yoksa koyvereyim gitsin mi?bi akıl verin lütfeeeeen,

şimcik hepinize tek tek yazamıyorum ama hepinizi çooooook özledim inanın,çıkmam gerek lakin semraaaaaaa geçmiş olsun tatlım,reyhaaaan,fatoooşşşşş,berry,çelik,ferhat,semra2,ayşeeeee ve ebruuuuuuu adını yazamadığım arkadaşlar,meleğim,anneyimben hepinizi öptüm güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…