- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.361
kızlarr acil 1 kilo şeker kaç bardak ki mecbur burda sordum
bardak normal su bardağıysa 5 bardak, büyük bardaktansa 4 bardak canım
yada en iyisi şu 0,5 lik su şişeleri varya evde varsa onla ölç.
bir şişe 2,5 bardak dolduruyo normalde.
saol canım yaa ben dedim boşuna yazıyorum kimse yok ama ben 4 koydum bakalım olmazsa 5 yaparım şerbet için de acemiyim işteee annemi aradım yok kayıvalidemi aradım yok dedim kızlar görürse yazarlarr
bugün başıma ne geldi...
Sölemesi ayıp dünden az bişey makarna vardı. azcık su ekledim ısınsın yiyim dedim. o sırada kapı çaldı. apartmana görüntülü sesli zil takıyorlardı adam geldi kullanımı anlatmaya. ben ocağı unuttum. karşı dairenin kapı açılınca benim kız abi, abi, diye koştu oraya. Adam anlattı gitti. komşu teyzede gel çay içelim demezmi. ben hala ocağı hatırlamıyorum tabi. Gittik çay iç sohbete dal, taaa ki bizimki abisiyle oyuna dalıp altına çiş yapana kadar. kucağıma alıp kapıdan bi çıktım apartman yanık kokuyoiçimden diyorum biri fırında bişi yaktı
kapıyı bi açtım o da ne koku bizim evden geliyo... Offfff şükürki bi yer tutuşmamış.
1,5 saat oldu şuan heryer açık ceryan yapıyo ama koku duruyo( Canıım tertemiz perdelerime sinmiş pis koku..
canım büyük geçmiş olsunn çok şükür tutuşmamış bi yer allah muhafaza....bende çok sinir olurum yanık kokusuna ve hattaa yeni temizliğimi yapmışkn böle şeyler olmasına canım tekrardan geçmiş olsunnn allahtan çişini yapmışş seninki
bugün başıma ne geldi...
Sölemesi ayıp dünden az bişey makarna vardı. azcık su ekledim ısınsın yiyim dedim. o sırada kapı çaldı. apartmana görüntülü sesli zil takıyorlardı adam geldi kullanımı anlatmaya. ben ocağı unuttum. karşı dairenin kapı açılınca benim kız abi, abi, diye koştu oraya. Adam anlattı gitti. komşu teyzede gel çay içelim demezmi. ben hala ocağı hatırlamıyorum tabi. Gittik çay iç sohbete dal, taaa ki bizimki abisiyle oyuna dalıp altına çiş yapana kadar. kucağıma alıp kapıdan bi çıktım apartman yanık kokuyoiçimden diyorum biri fırında bişi yaktı
kapıyı bi açtım o da ne koku bizim evden geliyo... Offfff şükürki bi yer tutuşmamış.
1,5 saat oldu şuan heryer açık ceryan yapıyo ama koku duruyo( Canıım tertemiz perdelerime sinmiş pis koku..
kızlarr acil 1 kilo şeker kaç bardak ki mecbur burda sordum
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun canım yaa aman olan tüllerine sinen yanık kokusu olsun yıkayınca çıkar Allahtan biyer tutuşmamış kızın çişi ilk kez bir işe yaramıştır:)
bugün başıma ne geldi...
biz sadece muhtemel doğum tarihlerine bakıyoruz
şaka bir yana tabi senin tatlı çok tan olmuştur nasıl güzel olmuşmu
bu arada ben diyorum aramız çok azdı ama unuttum ne kadar az olduğunu birden
semracım hesaplamış zaten:)bakalım hangimiz önce doğurcez
canım senin ilk bebeğin sezeryanmıydı normal doğummu?[ günaydın cnlarr.....reyhancım tatlım ilkkez yaptım netten tarfle ama güzel olmuşş canım çekmesi gitti yaa yeterli... ilk bebeğimd sezeryandı canım yine öle tabiki ya senin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?