2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

denk gelemedik acemimmmmözledim valla

doğru söylüyorsun güzelim denk gelemedik bir türlübende sizleri çok özledimberrycim kararsız kalmışsın yinekuzum doğur bir tane ne olacaksa olsun ondan sonraocakta hamile kalırsan temmuza sıkıntı olmaz zannımca da ocakta hemencicik hamile kalabilirsen olur o,o ay olmazsa ne yapcan ertelicen mi?bence sen hemen çalışmalara başla,önümüzdeki temmuz sınavına girersin ikiside aradan çıkar

sen bana bakma ben doğurmaya proğramlı olduğum için şu ara hangi ay farketmiyor sen proğramını belirle kocacığınla konuş,daha rahat karar verirsinama bence ocak uygundur

Son düzenleme:
kimse bana yardımcı olmayacak mınerdesiniz kızlar:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

zaten bu aralık çalışmalara başlıyayım diyorum temmuzda sınava giricem 7 aylık zor olmazmı işim
kışada doğum cazip değil yılsonunu sevmiyorum ancak ekim olur en geç temmuzda sınavda 6 aylık olsun bari tuvalet sıralara sığma eğilme kalkma vb vb yada seneye kaliyiim en temizi 2012 eylülündd

slm kızlar hepinizi çok öZzlüyorum ve çok seviyorum eski muhabbetlerimizi özledim valla aslında sık sık giriyom okuyom ama oğluş yüzünden yazamadan çıkıyom iyicene bana düştü tv izlesem kapatıo biriyle konuşsam vuruyo evdeki olumsuzluklardan o da etkilendi sanırım şimdi çok iyiyiz çok şükür hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz bazen konuşup ikide bi kafasına vurayım mı diye düşünüyorum akıllansın diyorum ama karakter meselesi mutlu olmak mutlu etmek istiyorum bigün beni gerçekten anlar belki

acemicim aman sen yine dikkat et yerleşme kanamasıdır bence çünkü hep geciken adet niye erken gelsin dr git yada en azından dikkatli ol geleceği varsada geç gelsin BENCE

POLYANNACIM inan senin adına ne kadar mutluyum anlatamam inş Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder bu arada büyük geçmiş olsun ben bekarken mutfağı yakmışltım dış kapı kapandığı için sen ucuz atlatmışsın

canım durumunla ilgili bir bilgim yok bence sen bir doktora görün canım sonradan bir sorun yaşama bizde seni özledik 70:zaten kimse kimseyle karşılaşamıyor gibi bişey sadece yazıları okuyup cevap yazıyoruz allaha emanet ol canım

kızlar size bir haberim var ben korunmayı bıraktım artık hayırlısı allahtan:26: .2 .2buçuk ay korunmuş oldum bence yeterli doktorumda iki adet dönemi geçir yeterli demişti :44:.şimdi ümitlerim yenide yeşerdi .rabbim herkeze hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah dualarım sizinle. sizlerde dualarınızda beni unutmayın lütfen .allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum bayyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Kızlar merhaba,
kızıma hamileyken hep buradan paylaşıyoduk herşeyimizi amaa çocuk olunca
Nerdeeee hiç giremedim...
4 gün önce yine hamile olduğumu öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim hiç beklemediğim bir hamilelikk halen şokunu yaşıyorum
Sizle yazışmak eminim bana iyi gelecekk hepinizi öpüyorumm allah herkesin gönlüne göre versinn....

bu arada bizim hamiş zeynepimiz de uzun süreden beri yok yaaaa merak ettim bak şimdi umarım herşey yolundadır haberi olan varmı kıslar yoksa inşallah en kısa zamanda en azından bi cööö der en son kanamam var diyodu gerçekten merak ettim güzel haberlerle kısa zamanda gelir inşallah....

ne gelen varr nede giden topiğe anlaşılan 2.ye adaylarr bol bol çalışmakta hamişler ise uyumakta... benim uykum biraz açıldı bu aralar.. bu arada dün akşam eşim ben yemek hazırlarken bana bakmış arkamdan doğru sonradan bana diyoki aynı diyo hamlileler gibi yürüyosun diyo bende dedim acaba hamlilemiyim yoksa ahhh bu erkekler.....hamişler saçlarınız dökülüyomu benim çok akıyo saçım böle bi kısım geliyo hemde....

Günaydın arkadaşlar...

Yaseminciiiiim canım hoşgeldin...İyi olmana keyfinin yerinde olmasına çooook sevindim..
İğneden sonra böyle bişey olurmu hiç bilmiyorumki. Bi doktoru arayıp sorsan ya güzelim. Belkide Rabbimin izniyle bebişin yerleşmeye çalışıyodur. Çatlatma iğnesini olalı kaç gün geçti???
bence boşverme, var bunda bişey hayırlısıyla

Semracımmmm senin adına da çoooook sevindim... İnşallah çok bekletmeden gelir meleğinde, acılarınızı unutursunuz. heyecanlandım yaaaa hadi hayırlısı olsun canııımmm

Benim uykum geliyo valla öğlen kızımı yatırınca bende uyursam 1,5 saat filan, gece uyuyamıyorum.:26: sıcak basıyo çok fena.dün eşim izinliydi bi yarım saat kestirdim sadece, gecede uykuya dalabildim çok şükür. kızım Ağustos doğumlu.sıcaklarda hamileliğin son ayları çoook sıkıcı oluyo( İnşallah bu kışa geliyo hayırlısıyla. Rabbim ömür versin hepsine.

O saç dökülmesi bende sürekli var canım yaaa. Demir eksikliğine bağlı benimki. tutam tutam akıyor ezelinden beri. Ama hala kel kalmadım çok şükür. dipten geliyor yenileri ama bu da yoluk bi görünüm veriyor sinir oluyorum. özellikle şakaklardan
ama bi kaç hafta sonra demir vitaminlerine başlıycam ya o zamandan lohusalığa kadar dökülmesi bayağı bi azalır. Kızımda öyle olmuştu. ilacı bırakınca geri başlıyor malesef.

günaydın kızlar nasılsınız polyannacıgım çok geçmiş olsun canım ve tabiki hayırlı olsun acemicim inşallah güzel bir haberdir seninki çünki benimde öyleydi aynene anlattıgın gibi ben igne vurunduktan sonra geçti bence sende dr una danış canım uryhncıgım iyiyim canım ve hatta bugün çok mutluyum çünki karnımı ilk defa doyurdum bugün ama bi sorum var karnım agrıyo yada midem agrıyo karnıma vuruyo bilemiyorum sendede oldumu böyle bişey acaba açlıktanmıki bakalım bugünde agrırsa demekki açlıktan degil ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum

güünaydııııın güzel annelr,gzmeklrdeyim bir bilgisayar buldum ssize bir mrhaba diyim dedim,ulaşabilirsem bugün doktora ulaşmaya çalışacağım,size haber veririm
semracım geçen hafta salı vuruldum iğneyi 11 gün olmuş yani olmazsa ben yarın bi test yapsam mı:26::26::26:

merhaba güzel anneler artık topik hamişle doluyor ne güzel darısı bekleyen arkadaşlarımıza serap hayırlı olsun sağlıkla kucağın almayı nasip etsin yasemin senin deaz kaldı geliyor meleğin benimde kızım 7 ayını bitirdi baklalım haftaya doktora gidecem göbüş kocaman oldu bide kıpır kıpır ama çok zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum çabuk yorluyorum neyse çoğu giiti azı kaldı hayırlıısıyla kucağımıza alırız inşlahhhhh

Günaydın zeynepcim... Reyhan kulaklarını çınlatmıştı.. bayağı iyi çınlamış demekki hemen geldin Hoşgeldin canım çooook teşekkür ederim. Sende karın mide ağrısından başka herşey yolundadır inşallah..
Ay günaydın fıstığım.. önce bi doktorla görüş bence, sonra duruma göre takılırsın test yapma yani bekle azcık

benimde normalde döküldüğü için şimdi sebebi ondanmı başka şeydenmi bilmiyorum ama benimde saçlarım çok dökülüyor vitamin hapımıda malesef kullanamıyorum bulantılarımdan dolayı bebiş içinde kötü belki ama elimde değil geçmiyor boğazımdan....

nerlerdesin zeynepçim yaa inan merak ettim arada uğrayın meraklandırmayın kendinizi

canım benimde karnım gibi miğdem gibi tuhaf bir ağrı ilk zamanlar çok vardı bulantıdan kaynaklandığını düşündüm ben ama seninde bulantıların varsa o yüzden oluyor olabilirmi ki acaba...

ulaş inşallah doktoruna ve bizi habersiz bırakma canım inşallah güzel haberler alırız hep birlikte:))

Yasemiiiiinn canım nasılsın... varmı güzel haber....

BAk topik haber bekliyo senden.

Okuyup kaçtın dimi.. Aşkolsun ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…