- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.381
denk gelemedik acemimmmmözledim valla
GÜNAYDIN SESSİZ TOPİĞİN SESSİZ TAKİPÇİLERİ
Meleğim canım çok sağol. Gerçekten öyle verilmiş sadakamız varmış. Şükürler olsun ki Bişey olmadı.
Haftaiçi çok aktifmişiz gibi, yine haftasonu yaklaştı sessiz sedasız..
Seda dedim de aklıma geldi.. Çelikcim uğrarsan bi haber ver canım.. son durumlar nedir? merak ettim. İnşallah herşey yolunda gidiyordur.
KIZLAAAAAAAAAAAAAR ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl özledim sizi nasııııııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllll
kocacığımın daha 15 günü var ama onun üstüne bir 15 gün daha vercekler galibaçok zor durumdayım çok keyfim yerinde de sizi özlüyorum işte görümceciğim de tatile geldi üstüne hiiiiiç giremiyorum valla,gezmekten
kızlar benim kanamam var(hemen konuya daldım amma),pembe pembeadet belirtim hiiiiç yok,progestenu alınca kesiliyor,akşam unutmuşum sabah yine peçeteye geldi,ne yapayım şimdi ben bilemedim...bırakayım adet olayım mı?varsa düşer o zaman birde ayakta gezinince kasık ağrımdan duramıyorum yatınca herşey geçiyor:26::26::26::26::26::26:bilemedim kızlar ben bu işi,zaten yumurtladım ama çok kaliteli değildi,dikkat edeyim mi ben bu işe yoksa ıkoyvereyim gitsin mi?bi akıl verin lütfeeeeen,
şimcik hepinize tek tek yazamıyorum ama hepinizi çooooook özledim inanın,çıkmam gerek lakin semraaaaaaa geçmiş olsun tatlım,reyhaaaan,fatoooşşşşş,berry,çelik,ferhat,semra2,ayşeeeee ve ebruuuuuuu adını yazamadığım arkadaşlar,meleğim,anneyimben hepinizi öptüm güzeller
KIZLAAAAAAAAAAAAAR ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl özledim sizi nasııııııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllll
kocacığımın daha 15 günü var ama onun üstüne bir 15 gün daha vercekler galibaçok zor durumdayım çok keyfim yerinde de sizi özlüyorum işte görümceciğim de tatile geldi üstüne hiiiiiç giremiyorum valla,gezmekten
kızlar benim kanamam var(hemen konuya daldım amma),pembe pembeadet belirtim hiiiiç yok,progestenu alınca kesiliyor,akşam unutmuşum sabah yine peçeteye geldi,ne yapayım şimdi ben bilemedim...bırakayım adet olayım mı?varsa düşer o zaman birde ayakta gezinince kasık ağrımdan duramıyorum yatınca herşey geçiyor:26::26::26::26::26::26:bilemedim kızlar ben bu işi,zaten yumurtladım ama çok kaliteli değildi,dikkat edeyim mi ben bu işe yoksa koyvereyim gitsin mi?bi akıl verin lütfeeeeen,
şimcik hepinize tek tek yazamıyorum ama hepinizi çooooook özledim inanın,çıkmam gerek lakin semraaaaaaa geçmiş olsun tatlım,reyhaaaan,fatoooşşşşş,berry,çelik,ferhat,semra2,ayşeeeee ve ebruuuuuuu adını yazamadığım arkadaşlar,meleğim,anneyimben hepinizi öptüm güzeller
biz sadece muhtemel doğum tarihlerine bakıyoruz
şaka bir yana tabi senin tatlı çok tan olmuştur nasıl güzel olmuşmu
bu arada ben diyorum aramız çok azdı ama unuttum ne kadar az olduğunu birden
semracım hesaplamış zaten:)bakalım hangimiz önce doğurcez
canım senin ilk bebeğin sezeryanmıydı normal doğummu?[ günaydın cnlarr.....reyhancım tatlım ilkkez yaptım netten tarfle ama güzel olmuşş canım çekmesi gitti yaa yeterli... ilk bebeğimd sezeryandı canım yine öle tabiki ya senin nasıldı?
afiyet olsun canım:)
evet canım benimde ilk bebeğim sezeryan muhtemelen 2.de öyle olacaktıraslında şöle Allah tarafında bir seferde anlamadan hastanede normal doğum yapıp çıkıversem ne güzel olurdu özeniyorum valla sancım yoktu kontrole gittim hemen doğuma aldılar gıg dedim doğdu bebek diyenlere hayırlısı tabi önce :)
kızlar benim kanamam var(hemen konuya daldım amma),pembe pembeadet belirtim hiiiiç yok,progestenu alınca kesiliyor,akşam unutmuşum sabah yine peçeteye geldi,ne yapayım şimdi ben bilemedim...bırakayım adet olayım mı?varsa düşer o zaman birde ayakta gezinince kasık ağrımdan duramıyorum yatınca herşey geçiyor:26::26::26::26::26::26:bilemedim kızlar ben bu işi,zaten yumurtladım ama çok kaliteli değildi,dikkat edeyim mi ben bu işe yoksa koyvereyim gitsin mi?bi akıl verin lütfeeeeen,
canım çok ama çok dikkat et kendine bence en doğrusu hemen bir doktora git aslını öğren eğer bebiş gibi bir muhtemel durum varsa iğnelerle haplarla düşük tehlikeni önlemeye çalışırlar canım ihmal etme ve erteleme sakın bu sefer kendinibu arada bizde seni çok özledik gel artıkın yaw.
kızlar size bir haberim var ben korunmayı bıraktım artık hayırlısı allahtan:26: .2 .2buçuk ay korunmuş oldum bence yeterli doktorumda iki adet dönemi geçir yeterli demişti :44:.şimdi ümitlerim yenide yeşerdi.rabbim herkeze hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah dualarım sizinle. sizlerde dualarınızda beni unutmayın lütfen . allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum bayyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
ayyyy hadi hayırlısı canım inşallah Rabbim çok bekletmez tez zamanda güzel haberler alırız sendende desene bu ay senin gününüde sayıcaz
Kızlar merhaba,
kızıma hamileyken hep buradan paylaşıyoduk herşeyimizi amaa çocuk olunca
Nerdeeee hiç giremedim...
4 gün önce yine hamile olduğumu öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim hiç beklemediğim bir hamilelikk halen şokunu yaşıyorum
Sizle yazışmak eminim bana iyi gelecekk hepinizi öpüyorumm allah herkesin gönlüne göre versinn....
tebrikler canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip atsin inşallah
İyi geceler, Polyanna gelmiş beğenip kaçmış demeyin..çok uykum var cevapları sabah yazarım inşallah
ben dedimpolyana gelmişte yazmadan çıkmış dedim nasıl gidiyor hamişlik canım
Yaseminciiiiim canım hoşgeldin...İyi olmana keyfinin yerinde olmasına çooook sevindim..KIZLAAAAAAAAAAAAAR ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl özledim sizi nasııııııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllll
Semracımmmm senin adına da çoooook sevindim... İnşallah çok bekletmeden gelir meleğinde, acılarınızı unutursunuz. heyecanlandım yaaaa hadi hayırlısı olsun canııımmmkızlar size bir haberim var ben korunmayı bıraktım artık hayırlısı allahtan:26: .2 .2buçuk ay korunmuş oldum bence yeterli doktorumda iki adet dönemi geçir yeterli demişti :44:.şimdi ümitlerim yenide yeşerdi.rabbim herkeze hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah dualarım sizinle. sizlerde dualarınızda beni unutmayın lütfen . allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum bayyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
ne gelen varr nede giden topiğe anlaşılan 2.ye adaylarr bol bol çalışmakta hamişler ise uyumakta... benim uykum biraz açıldı bu aralar.. bu arada dün akşam eşim ben yemek hazırlarken bana bakmış arkamdan doğru sonradan bana diyoki aynı diyo hamlileler gibi yürüyosun diyo bende dedim acaba hamlilemiyim yoksaahhh bu erkekler.....hamişler saçlarınız dökülüyomu benim çok akıyo saçım böle bi kısım geliyo hemde....
Günaydın zeynepcim... Reyhan kulaklarını çınlatmıştı.. bayağı iyi çınlamış demekki hemen geldingünaydın kızlar nasılsınız polyannacıgım çok geçmiş olsun canım ve tabiki hayırlı olsun acemicim inşallah güzel bir haberdir seninki çünki benimde öyleydi aynene anlattıgın gibi ben igne vurunduktan sonra geçti bence sende dr una danış canım uryhncıgım iyiyim canım ve hatta bugün çok mutluyum çünki karnımı ilk defa doyurdum bugün ama bi sorum var karnım agrıyo yada midem agrıyo karnıma vuruyo bilemiyorum sendede oldumu böyle bişey acaba açlıktanmıki bakalım bugünde agrırsa demekki açlıktan degil ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum
Ay günaydın fıstığım.. önce bi doktorla görüş bence, sonra duruma göre takılırsıngüünaydııııın güzel annelr,gzmeklrdeyim bir bilgisayar buldum ssize bir mrhaba diyim dedim,ulaşabilirsem bugün doktora ulaşmaya çalışacağım,size haber veririm
semracım geçen hafta salı vuruldum iğneyi 11 gün olmuş yani olmazsa ben yarın bi test yapsam mı:26::26::26:
ne gelen varr nede giden topiğe anlaşılan 2.ye adaylarr bol bol çalışmakta hamişler ise uyumakta... benim uykum biraz açıldı bu aralar.. bu arada dün akşam eşim ben yemek hazırlarken bana bakmış arkamdan doğru sonradan bana diyoki aynı diyo hamlileler gibi yürüyosun diyo bende dedim acaba hamlilemiyim yoksaahhh bu erkekler.....hamişler saçlarınız dökülüyomu benim çok akıyo saçım böle bi kısım geliyo hemde....
günaydın kızlar nasılsınız polyannacıgım çok geçmiş olsun canım ve tabiki hayırlı olsun acemicim inşallah güzel bir haberdir seninki çünki benimde öyleydi aynene anlattıgın gibi ben igne vurunduktan sonra geçti bence sende dr una danış canım uryhncıgım iyiyim canım ve hatta bugün çok mutluyum çünki karnımı ilk defa doyurdum bugün ama bi sorum var karnım agrıyo yada midem agrıyo karnıma vuruyo bilemiyorum sendede oldumu böyle bişey acaba açlıktanmıki bakalım bugünde agrırsa demekki açlıktan degil ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum
güünaydııııın güzel annelr,gzmeklrdeyim bir bilgisayar buldum ssize bir mrhaba diyim dedim,ulaşabilirsem bugün doktora ulaşmaya çalışacağım,size haber veririm
semracım geçen hafta salı vuruldum iğneyi 11 gün olmuş yani olmazsa ben yarın bi test yapsam mı:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?