2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

teşekkürler canım bende çok heyecanlıyım allah utandırmsın sanki hemen olucakmış gibi geliyor inşallah hayal kırıklığı yaşamam

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum allaha emanet olun inşallah . içimde tarif edemiyeceğim bir sevinç var hayırlısı olsun inşallah meleğim benim lemi acaba daha 8 gün oldu ama kim bilir

Yasemiiiiinn canım nasılsın... varmı güzel haber....

BAk topik haber bekliyo senden.

Okuyup kaçtın dimi.. Aşkolsun ((
sana aşk olsun yaparmıyım ben öyle şey(elim belimde söylüyorum bu lafı)geldim canım arkadaşım geldimhaber yok doktora ulaşamadım maalesefkendi içimde kimseye söylemeden gel gitler yaşıyorum işte,ya varsa ya yoksa diyeayyy bi papatya falımı baksam acabaişim yine fallara kaldı görüyon munapayım semracım gelecekse yiyecek ekmeği varsa dünyada ne olursa olsun o gelecek yok gelmeyecekse de çok acı bir tecrübeyle sabittir ben dokuz ay yatsam da gelmeyecek,böyle deyip kendimi avutuyor ve zaman geçiriyorum....tahminen beklemediğim adetim çarşambaya gelir yani şafak 4 diyorum arkadaşım
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum allaha emanet olun inşallah . içimde tarif edemiyeceğim bir sevinç var hayırlısı olsun inşallah meleğim benim lemi acaba daha 8 gün oldu ama kim bilir

semracım tüm güzel dileklerim seninle inş meleğin gelmiştir veya bekletmeden sana gelir,bütün yaralarını ve oğlunun yaralarını sarar.size mutluluk getirir bir an önce inş8 gün sonra halay çekeriz tüm topik ahalisi

seydaaaaaaaam burdasın gördüm seni nasılsın arkadaşım,türkiyeye ne zaman geliyorsun veya geldin mibak burda doktora gidince haber ver olur mu biz seni merak ediyoruz canım arkadaşımve ben seni çooook özledim

İyi pazarlar hatunlar....

Yasemincim canıııııımmm sen hep böyle pozitif ol, Rabbim inşallah göndermiştir mucizesini.. Yada eeeeennnn kısa zamanda gönderir.

şunun şurasında 4 güncük kalmış bekleriz be güzelim. Hayırlısı olsunda.

SEMRAcım acemimden sonrada sıra sende.. hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah.. Topikte bayram erken gelsin...

SEYDAMcım bak seni çok merak ediyoruz.. Geliyorsun beğenip kaçıyorsun.. Hadi yine gel BEN İYİYİM de sonra git yine kabul. Birde Yaseminin sorduğu soruyu bende soruyorum... NERDESİN????? Türkiyeye geldinmi,gelecekmisin???

sedacım yaa daha dün gibi senin kan tahlili yaptırdığın gün.. ne çabuk geçiyor meğer günler.. Maşallah 20.haftalık olmuşsun bile.
Darısı bizlere olsun inşallah.

iyi pazarlar sanada tatlıminş gelir en kısa zamanda,adet oluyorum sanırımamaaaan napayım kendimi yedim üç yıldır,ömrüm geçiyor onu beklerkenhani derler ya ''ömrümü yedin''diye hıh işte ben ona öyle diyorumkanamam artmadı ama belim ağrıyor hafiften hafiften,misafirim de varyatılıumutlar bir dahaki aya kaldı artık
semradan güzel haberler bende bekliyorum,inş ona halay çekelim,banada çekseydik iyi olurdu ama bu gidişle zor yazarım ben buraya hamileyim diyeyinede buna şüküradet olcam herhalde seda,kanamam yine bulaşık bulaşık geliyor ama karın ve bel ağrım başlıyor ufaktan ufaktangelcekse gelsin başım üstünde onunda yeri var,adet olamamakta çok kötü biliyorsunhayırlısı diyelim artık...bu ay incir kürü diyorum bir aksilik olmazsa inş.kalitesi artar belki
tünaydın hanımlar...güzel keyifli bi gün geçirelim inşlhh byyyy
sanada tünaydın fatoşçum,inş güzel bir gün olur benim akşama misafirim var yemekli yarısıda yatıya kalcak,kolay atlatırım inş

İşin zor acemim.. şahsen bu sıcakta hiç misafir çekemezdim ben.Hoş geldikten sonra mecbur çekicezde. Allah yokluğunu göstermesin.

Ne olursa olsun hayırlısını diliyoruz Allahtan. Adetin gelirsede yapcak bişi yok. Soğan + incir kürü yapsan en kalitelisinden olsa yumoşlar.. olmamı????

Sana kolaylıklar diliyorum canııımmm.. Kendine çoook iyi bak.

kolay gelsin güzelim sen yinede dikkat et kendini fazla yorma canım

evet yaaa bende iki senedir tatil hayali kurup evde misafir ağırlıyorum, denize gitmek istiyoruuuuuuuuuuum:84:kendimi şöyle serin serin sulara bırakmak istiyorum ama kendime gelip mutfağa gidiyorumküre gelince kalp kalbe karşıymış ben de aynen senin gibi düşünüyorum da karar veremedim semracım ya,şimdi geçen ay 15 gün yaptım ya bu ay adetime 10 gün kala yapmam lazım ben diyorum ki adet olursam birinci günü incire başlayım 21 gün o sürüyor sonra incir biter bitmez 10 gün soğan içeyim:44::44: yoksa bir 15 gün daha soğan içip öbür ay mı incire başlasam,ama yok ferhatla daha ne zaman konuşmuştuk incir yapayım diye hep erteleniyor bu ay kısmetse incirle birlikte soğan düşünüyorum siz ne dersiniz öyle yapsam olur mu:44::44::44::44::44:

sedacım yaa daha dün gibi senin kan tahlili yaptırdığın gün.. ne çabuk geçiyor meğer günler.. Maşallah 20.haftalık olmuşsun bile.
Darısı bizlere olsun inşallah.

demi cnm ya bana da aynen öyle gelio 3 kilo aldım ama kocaman olan göbeğim dahada büyüdü inş çok kilo almadan atlatırım oğlumda ki gibi 22 kilo alırsam 100 ü geçerim inş 90 geçmem

bu arada ben smile ekleyemiyorum sizde de var mı öyle bi problem

20.haftada 3 kilo normal bence. Zaten 2 ay daha bayağı sıcak olur, malum sıcaklarda ağır yemek yenmiyo. ekmek az yersin, bol meyve bol su ohhhh.. Ve tabi sonrada bol wc
İnşallah çok kilo almazsın canım. artık daha bilinçliyiz nede olsa.

Smile de sorun yok bende canım..

YASEMİNCİmmmm canım kalbin ne diyosa onu yap.... İçinden ne geçiyosa senin için en iyisi odur.
Sonuçta maşallah yapamam edemem demiyosun Dualarım seninle canım. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin. Şu mübarek 3 aylar hürmetine çok bekletmesin.

canlarim nasilsiniz tam dayakligim degilmikizmayin bana ne olur evet okuyup cikiyorum semram ,yaseminim :78:ama ama bidefa yazarsam eger sonra okumak icin tekrar giriyorum:26: sonra hic kopamiyorum onun icim yanii :26:söz bundan sonra yazicambende sizleri cok özlüyorum inanin bana

henüz gelmedim kizlar tr ye 29 temmuzda insallahiple cekiyoruz oglusimle cok özledim ailemi ,allahim hayirli haberlerle gelmeyi nasip ederde insalalh sizlerle paylasirim

yasemin canim icimden bi ses senin cok yakinda hamile haberini verecegini söylüyor insallahda öyle olucak canim ben cok inaniyorum buna ....

semram canim hamilelik nasil gidiyor .hersey yolunda giderde sende 2. melegine kavusursun insallah buarada defne ne diyo bu ise kardesi geliyor insallah ohh abla olucak yerim ben onu

celik,ferhatt,bicicek,uryhan,zeynep,sizlerin güzel bebislerinide rabbim korusun sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsiniz insalalh kizlar....

cicek,cenera,berry,semra,darisida en kisa zamanda sizlere bana ve yaseminime insallah

hepinizi cok cok öpüyorum allaha emanet olun insallah gitmeden yine yazarim sizlere ordanda girebilirim insallah hoscakalin

bende var canım o sorun bazılarını bazen ekleyemiyorum

canım sen daha doktoruna ulaşamadınmı yaaa benimde ilk zamanlarda öyle olmuştu ya kanama kötü bişey olsada içim pır pır ediyo kıs yasemin sen neden misafir kabul ettin ki şimdi yaaa :26:sen bide zaten progestan kullanıyordun dimi yoksa bu benim bilmediğim başka hapmıydı bilemedim ama günde kaçtane kullanıyosun birse doktorun arttırmanı ister belki hem bendede öyle oldu karnım belim sırtım öldüm ha düştü adet olacak ha düecek diye baktım hep hoş sana diyorum ama yan gelip yatmam gerekirken o dönem misafir üzerine misafirim bide bitmeyen çok öneml işlerim vardı ama şükür bebeğim üzzmedi annesinibakarsın yasemincim vardır bebiş sen yinede dikkat etmeye özen göster kendine bide bi ara sor şu doktoro yawfff

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip eder ...tatilede az kalmış inşallah çok güzel geçer canım ailenle bol bol özlem giderir sitres atarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…