- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.401
afiyet olsun canım:)
evet canım benimde ilk bebeğim sezeryan muhtemelen 2.de öyle olacaktıraslında şöle Allah tarafında bir seferde anlamadan hastanede normal doğum yapıp çıkıversem ne güzel olurdu özeniyorum valla sancım yoktu kontrole gittim hemen doğuma aldılar gıg dedim doğdu bebek diyenlere hayırlısı tabi önce :)
canım çok ama çok dikkat et kendine bence en doğrusu hemen bir doktora git aslını öğren eğer bebiş gibi bir muhtemel durum varsa iğnelerle haplarla düşük tehlikeni önlemeye çalışırlar canım ihmal etme ve erteleme sakın bu sefer kendinibu arada bizde seni çok özledik gel artıkın yaw.
ayyyy hadi hayırlısı canım inşallah Rabbim çok bekletmez tez zamanda güzel haberler alırız sendende desene bu ay senin gününüde sayıcaz
tebrikler canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip atsin inşallah
ben dedimpolyana gelmişte yazmadan çıkmış dedim nasıl gidiyor hamişlik canım
amin canım inşallah hayırlısıyla gelir bebeğimiz. oğluşum havalara uçar herhalde .evt artıkkkkkkkkkkk benim içinde gün sayıcaz inşallah allahın izniyle ay çok heycanlandım heeeeee
Günaydın arkadaşlar...
Yaseminciiiiim canım hoşgeldin...İyi olmana keyfinin yerinde olmasına çooook sevindim..
İğneden sonra böyle bişey olurmu hiç bilmiyorumki. Bi doktoru arayıp sorsan ya güzelim. Belkide Rabbimin izniyle bebişin yerleşmeye çalışıyodur. Çatlatma iğnesini olalı kaç gün geçti???
bence boşverme, var bunda bişey hayırlısıyla
Semracımmmm senin adına da çoooook sevindim... İnşallah çok bekletmeden gelir meleğinde, acılarınızı unutursunuz. heyecanlandım yaaaa hadi hayırlısı olsun canııımmm
Benim uykum geliyo vallaöğlen kızımı yatırınca bende uyursam 1,5 saat filan, gece uyuyamıyorum.:26: sıcak basıyo çok fena.dün eşim izinliydi bi yarım saat kestirdim sadece, gecede uykuya dalabildim çok şükür. kızım Ağustos doğumlu.sıcaklarda hamileliğin son ayları çoook sıkıcı oluyo ( İnşallah bu kışa geliyo hayırlısıyla. Rabbim ömür versin hepsine.
O saç dökülmesi bende sürekli var canım yaaa. Demir eksikliğine bağlı benimki. tutam tutam akıyor ezelinden beri. Ama hala kel kalmadım çok şükür. dipten geliyor yenileriama bu da yoluk bi görünüm veriyor sinir oluyorum. özellikle şakaklardan
ama bi kaç hafta sonra demir vitaminlerine başlıycam ya o zamandan lohusalığa kadar dökülmesi bayağı bi azalır. Kızımda öyle olmuştu. ilacı bırakınca geri başlıyor malesef.
sana aşk olsun yaparmıyım ben öyle şey(elim belimde söylüyorum bu lafı)Yasemiiiiinn canım nasılsın... varmı güzel haber....
BAk topik haber bekliyo senden.
Okuyup kaçtın dimi.. Aşkolsun((
hepinizi kocaman kocaman öpüyorumallaha emanet olun inşallah . içimde tarif edemiyeceğim bir sevinç var hayırlısı olsun inşallah meleğim benim lemi acaba daha 8 gün oldu ama kim bilir
cnm inan bende çok heycanlandım inş hemen gelir bebişin bu arada oğluşun yazmıştım yanlışlıkla erkek bebek mi gelecek acaba yada ben hep erkeklerle uğraştığım için ağzım mı alıştıamin canım inşallah hayırlısıyla gelir bebeğimiz. oğluşum havalara uçar herhalde .evt artıkkkkkkkkkkk benim içinde gün sayıcaz inşallah allahın izniyle ay çok heycanlandım heeeeee
ay 4 ve 8 gün sonra çok güzel haberler alırız inş halaya benide katın olur muİyi pazarlar hatunlar....
Yasemincim canıııııımmm sen hep böyle pozitif ol, Rabbim inşallah göndermiştir mucizesini.. Yada eeeeennnn kısa zamanda gönderir.
şunun şurasında 4 güncük kalmış bekleriz be güzelim. Hayırlısı olsunda.
SEMRAcım acemimden sonrada sıra sende.. hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah.. Topikte bayram erken gelsin...
SEYDAMcım bak seni çok merak ediyoruz.. Geliyorsun beğenip kaçıyorsun.. Hadi yine gel BEN İYİYİM de sonra git yine kabul. Birde Yaseminin sorduğu soruyu bende soruyorum... NERDESİN????? Türkiyeye geldinmi,gelecekmisin???
geçmiş olsun cnm ama bence normal vücut tepki verio herşeyegünaydın kızlar nasılsınız polyannacıgım çok geçmiş olsun canım ve tabiki hayırlı olsun acemicim inşallah güzel bir haberdir seninki çünki benimde öyleydi aynene anlattıgın gibi ben igne vurunduktan sonra geçti bence sende dr una danış canım uryhncıgım iyiyim canım ve hatta bugün çok mutluyum çünki karnımı ilk defa doyurdum bugün ama bi sorum var karnım agrıyo yada midem agrıyo karnıma vuruyo bilemiyorum sendede oldumu böyle bişey acaba açlıktanmıki bakalım bugünde agrırsa demekki açlıktan degil ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum
kanama devam ediyomu cnm aman dikkat et güzel haberlerini beklioruzgüünaydııııın güzel annelr,gzmeklrdeyim bir bilgisayar buldum ssize bir mrhaba diyim dedim,ulaşabilirsem bugün doktora ulaşmaya çalışacağım,size haber veririm
semracım geçen hafta salı vuruldum iğneyi 11 gün olmuş yani olmazsa ben yarın bi test yapsam mı:26::26::26:
merhaba güzel anneler artık topik hamişle doluyor ne güzel darısı bekleyen arkadaşlarımıza serap hayırlı olsun sağlıkla kucağın almayı nasip etsin yasemin senin deaz kaldı geliyor meleğin benimde kızım 7 ayını bitirdi baklalım haftaya doktora gidecem göbüş kocaman oldu bide kıpır kıpır ama çok zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum çabuk yorluyorum neyse çoğu giiti azı kaldı hayırlıısıyla kucağımıza alırız inşlahhhhh
maşallah cnm az kalmış bende yarın dr gidicem inş güzel haberlerle döneriz
bende de doğumdan sonra olmuştu saç dökülmesibenimde normalde döküldüğü için şimdi sebebi ondanmı başka şeydenmi bilmiyorum ama benimde saçlarım çok dökülüyor vitamin hapımıda malesef kullanamıyorum bulantılarımdan dolayı bebiş içinde kötü belki ama elimde değil geçmiyor boğazımdan....
nerlerdesin zeynepçim yaa inan merak ettim arada uğrayın meraklandırmayın kendinizi
canım benimde karnım gibi miğdem gibi tuhaf bir ağrı ilk zamanlar çok vardı bulantıdan kaynaklandığını düşündüm ben ama seninde bulantıların varsa o yüzden oluyor olabilirmi ki acaba...
ulaş inşallah doktoruna ve bizi habersiz bırakma canım inşallah güzel haberler alırız hep birlikte:))
ya bide düşükten sonra daha kolay hamile kalınıo diye duymuştumkızlar size bir haberim var ben korunmayı bıraktım artık hayırlısı allahtan:26: .2 .2buçuk ay korunmuş oldum bence yeterli doktorumda iki adet dönemi geçir yeterli demişti :44:.şimdi ümitlerim yenide yeşerdi.rabbim herkeze hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah dualarım sizinle. sizlerde dualarınızda beni unutmayın lütfen . allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum bayyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
Kızlar merhaba,
kızıma hamileyken hep buradan paylaşıyoduk herşeyimizi amaa çocuk olunca
Nerdeeee hiç giremedim...
4 gün önce yine hamile olduğumu öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim hiç beklemediğim bir hamilelikk halen şokunu yaşıyorum
Sizle yazışmak eminim bana iyi gelecekk hepinizi öpüyorumm allah herkesin gönlüne göre versinn....
cnm hayırlı olsun 3. gelio galiba ne güzel
iyi pazarlar sanada tatlımİyi pazarlar hatunlar....
Yasemincim canıııııımmm sen hep böyle pozitif ol, Rabbim inşallah göndermiştir mucizesini.. Yada eeeeennnn kısa zamanda gönderir.
şunun şurasında 4 güncük kalmış bekleriz be güzelim. Hayırlısı olsunda.
SEMRAcım acemimden sonrada sıra sende.. hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah.. Topikte bayram erken gelsin...
SEYDAMcım bak seni çok merak ediyoruz.. Geliyorsun beğenip kaçıyorsun.. Hadi yine gel BEN İYİYİM de sonra git yine kabul. Birde Yaseminin sorduğu soruyu bende soruyorum... NERDESİN????? Türkiyeye geldinmi,gelecekmisin???
semradan güzel haberler bende bekliyorum,inş ona halay çekelim,banada çekseydik iyi olurdu ama bu gidişle zor yazarım ben buraya hamileyim diyeay 4 ve 8 gün sonra çok güzel haberler alırız inş halaya benide katın olur mu
geçmiş olsun cnm ama bence normal vücut tepki verio herşeye
kanama devam ediyomu cnm aman dikkat et güzel haberlerini beklioruz
sanada tünaydın fatoşçum,inş güzel bir gün olur benim akşama misafirim var yemekli yarısıda yatıya kalcak,kolay atlatırım inştünaydın hanımlar...güzel keyifli bi gün geçirelim inşlhh byyyy
iyi pazarlar sanada tatlıminş gelir en kısa zamanda,adet oluyorum sanırım amaaaan napayım kendimi yedim üç yıldır,ömrüm geçiyor onu beklerken hani derler ya ''ömrümü yedin''diye hıh işte ben ona öyle diyorum kanamam artmadı ama belim ağrıyor hafiften hafiften,misafirim de var yatılı umutlar bir dahaki aya kaldı artık
semradan güzel haberler bende bekliyorum,inş ona halay çekelim,banada çekseydik iyi olurdu ama bu gidişle zor yazarım ben buraya hamileyim diyeyinede buna şükür adet olcam herhalde seda,kanamam yine bulaşık bulaşık geliyor ama karın ve bel ağrım başlıyor ufaktan ufaktan gelcekse gelsin başım üstünde onunda yeri var,adet olamamakta çok kötü biliyorsun hayırlısı diyelim artık...bu ay incir kürü diyorum bir aksilik olmazsa inş.kalitesi artar belki
sanada tünaydın fatoşçum,inş güzel bir gün olur benim akşama misafirim var yemekli yarısıda yatıya kalcak,kolay atlatırım inş
İşin zor acemim.. şahsen bu sıcakta hiç misafir çekemezdim ben.Hoş geldikten sonra mecbur çekicezde. Allah yokluğunu göstermesin.
Ne olursa olsun hayırlısını diliyoruz Allahtan. Adetin gelirsede yapcak bişi yok. Soğan + incir kürü yapsan en kalitelisinden olsa yumoşlar.. olmamı????
Sana kolaylıklar diliyorum canııımmm.. Kendine çoook iyi bak.
sedacım yaa daha dün gibi senin kan tahlili yaptırdığın gün.. ne çabuk geçiyor meğer günler.. Maşallah 20.haftalık olmuşsun bile.
Darısı bizlere olsun inşallah.
demi cnm ya bana da aynen öyle gelio 3 kilo aldım ama kocaman olan göbeğim dahada büyüdü inş çok kilo almadan atlatırım oğlumda ki gibi 22 kilo alırsam 100 ü geçerim inş 90 geçmem
bu arada ben smile ekleyemiyorum sizde de var mı öyle bi problem
demi cnm ya bana da aynen öyle gelio 3 kilo aldım ama kocaman olan göbeğim dahada büyüdü inş çok kilo almadan atlatırım oğlumda ki gibi 22 kilo alırsam 100 ü geçerim inş 90 geçmem
bu arada ben smile ekleyemiyorum sizde de var mı öyle bi problem
iyi pazarlar sanada tatlıminş gelir en kısa zamanda,adet oluyorum sanırım amaaaan napayım kendimi yedim üç yıldır,ömrüm geçiyor onu beklerken hani derler ya ''ömrümü yedin''diye hıh işte ben ona öyle diyorum kanamam artmadı ama belim ağrıyor hafiften hafiften,misafirim de var yatılı umutlar bir dahaki aya kaldı artık
semradan güzel haberler bende bekliyorum,inş ona halay çekelim,banada çekseydik iyi olurdu ama bu gidişle zor yazarım ben buraya hamileyim diyeyinede buna şükür adet olcam herhalde seda,kanamam yine bulaşık bulaşık geliyor ama karın ve bel ağrım başlıyor ufaktan ufaktan gelcekse gelsin başım üstünde onunda yeri var,adet olamamakta çok kötü biliyorsun hayırlısı diyelim artık...bu ay incir kürü diyorum bir aksilik olmazsa inş.kalitesi artar belki
sanada tünaydın fatoşçum,inş güzel bir gün olur benim akşama misafirim var yemekli yarısıda yatıya kalcak,kolay atlatırım inş
canlarim nasilsiniztam dayakligim degilmi kizmayin bana ne olur evet okuyup cikiyorum semram ,yaseminim :78:ama ama bidefa yazarsam eger sonra okumak icin tekrar giriyorum:26: sonra hic kopamiyorum onun icim yanii :26:söz bundan sonra yazicam bende sizleri cok özlüyorum inanin bana
henüz gelmedim kizlar tr ye 29 temmuzda insallahiple cekiyoruz oglusimle cok özledim ailemi ,allahim hayirli haberlerle gelmeyi nasip ederde insalalh sizlerle paylasirim
yasemin canim icimden bi ses senin cok yakinda hamile haberini verecegini söylüyorinsallahda öyle olucak canim ben cok inaniyorum buna ....
semram canim hamilelik nasil gidiyor.hersey yolunda giderde sende 2. melegine kavusursun insallah buarada defne ne diyo bu ise kardesi geliyor insallah ohh abla olucak yerim ben onu
celik,ferhatt,bicicek,uryhan,zeynep,sizlerin güzel bebislerinide rabbim korusun sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsiniz insalalh kizlar....
cicek,cenera,berry,semra,darisida en kisa zamanda sizlere bana ve yaseminime insallah
hepinizi cok cok öpüyorumallaha emanet olun insallah gitmeden yine yazarim sizlere ordanda girebilirim insallah hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?