- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.421
demi cnm ya bana da aynen öyle gelio 3 kilo aldım ama kocaman olan göbeğim dahada büyüdü inş çok kilo almadan atlatırım oğlumda ki gibi 22 kilo alırsam 100 ü geçerim inş 90 geçmem
bu arada ben smile ekleyemiyorum sizde de var mı öyle bi problem
kızlar benim yarın öğlen kontrolüm var bebişimle randevum varacayip heyecanlıım yaa çocuk gibi hissediyorum kendimi bilmesem gün isimlerini saat falan kullanmayı kızım gibi dakka başı sorucam eşime ne zaman gitçez diye öyle bi heyecan işte bilmem anlatabildimmi dua edin kızlar ne olur heyecanlı olduğum kadarda nedense korkuyorum:26:yarın dr dönüşü görüşmek üzere inşallah
canlarim nasilsiniztam dayakligim degilmi kizmayin bana ne olur evet okuyup cikiyorum semram ,yaseminim :78:ama ama bidefa yazarsam eger sonra okumak icin tekrar giriyorum:26: sonra hic kopamiyorum onun icim yanii :26:söz bundan sonra yazicam bende sizleri cok özlüyorum inanin bana
henüz gelmedim kizlar tr ye 29 temmuzda insallahiple cekiyoruz oglusimle cok özledim ailemi ,allahim hayirli haberlerle gelmeyi nasip ederde insalalh sizlerle paylasirim
yasemin canim icimden bi ses senin cok yakinda hamile haberini verecegini söylüyorinsallahda öyle olucak canim ben cok inaniyorum buna ....
semram canim hamilelik nasil gidiyor.hersey yolunda giderde sende 2. melegine kavusursun insallah buarada defne ne diyo bu ise kardesi geliyor insallah ohh abla olucak yerim ben onu
celik,ferhatt,bicicek,uryhan,zeynep,sizlerin güzel bebislerinide rabbim korusun sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsiniz insalalh kizlar....
cicek,cenera,berry,semra,darisida en kisa zamanda sizlere bana ve yaseminime insallah
hepinizi cok cok öpüyorumallaha emanet olun insallah gitmeden yine yazarim sizlere ordanda girebilirim insallah hoscakalin
canım sen daha doktoruna ulaşamadınmı yaaa benimde ilk zamanlarda öyle olmuştu ya kanama kötü bişey olsada içim pır pır ediyo kıs yasemin sen neden misafir kabul ettin ki şimdi yaaa :26:sen bide zaten progestan kullanıyordun dimi yoksa bu benim bilmediğim başka hapmıydı bilemedim ama günde kaçtane kullanıyosun birse doktorun arttırmanı ister belki hem bendede öyle oldu karnım belim sırtım öldüm ha düştü adet olacak ha düecek diye baktım hep hoş sana diyorum ama yan gelip yatmam gerekirken o dönem misafir üzerine misafirim bide bitmeyen çok öneml işlerim vardı ama şükür bebeğim üzzmedi annesinibakarsın yasemincim vardır bebiş sen yinede dikkat etmeye özen göster kendine bide bi ara sor şu doktoro yawfff
uryhn canım maalesef adet oldum,bulaşık bulaşık geliyor ama herhalde sanırsam eminimgünaydın kızlar....
reyhancım aynen bende sen gibiyim bende yarına alabilrsem randevu gidicem olmadı çarşamba döner dönmez yaz bende merak ediyorum seni
çok şükür seydamcım şuan bi sorun yok..
Ama çok fena yanıyorum, kızımda son aylarım yaza gelmişti, son ay şişkinliğiyle yanıyorum zannediyordum ama öyle değilmiş demekki. Bunda şimdiden yanmaya başladım. özellikle ayaklarım. Gece suya sokmadan yatamıyorum
ilk kaldığın andaki kilonu canım bende verdim 7 kilo ama şuanda ne kadar bulantım olsada iştahım açılmaya başladı ...benimde nası gitsin iyim bi sıkııntım yok çok şükürrgünaydın canım herkese günaydın iyi Allaha şükür idare ediyoruz işte nasıl olsun karnımı bir doyurabilsem daha iyi olcam çok kilo vermişim şimdi ben başlangıç olarak hangi kilomu kabul etcem sen nasılsın nasıl gidiyo
Günaydın şekerim... Allah yardımcın olsun, gazan mübarek olsun canım benim.
senin misafirlerde amma uykucuymuş. Bu sıcakta bu saate kadar yatılırmı?? kalkında yardım edin benim fıstığıma yaw!!
İnşallah eeeeeennnn yakın zamanda sende burdan güzel haberi verirsin.
Bende gidim bi karnımı doyurayım bari.
Öpüldün canım kocamaaaaannnn
:78: ben geldim aranan suclu burda :92:nasilsiniz canlarim yasemin,semra cok cok öpüyorum sizi buralardayim ben merak etmissiniz eksik olmayin
yaseminim adet olmussun olsun canim his canini SIKMa seninde dedigin gibi sogan ise yaradi incirde bebegine kavusturacak insallah
semra senin topigine bi göz atayim dedim hamileliginle ilgigli sorunlarin yok insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?