2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

mrhaba kızlar nasılsınız....
ben idare eder çünküüüü minik kuşum hasta(((
sanırım üşütmüş,ateşide var((
kızlar dün öyle neti karıştırdımda diğer minik kuşuma isimlere baktım ama ismini kesinlikle öz türkçe istiyorum erkek isimi birkaç tane buldum ama kız ismi yok yaa((
erkek olursa arası düşündüm ama anlamı kalın yün,at kılıymış( isim havalı ama anlamında iş yok
orkun,kentin hanı yada mete kaan dedim ailede iki tane kaan var offff

Yaseminciiiiim çok tatlısııııııııınnnnnnnn

Ya ne diycem bak.. albüme foto eklesen olmamı???
sadece arkadaşlığının olduğu kişiler görse.

çok merak ediyorum bu önemli şahsiyeti

meraba kızalar ben az önce geldim ve ağzım kulaklarımda şuan çünkü mini minicik sıpamı çok net bir şekilde gördüm elleri ayakları o kadar sevimliydi ki severken içime sokasım geldi dicem ama zaten içimdebütün ölçümmleri normal çıktı çok şükür en se kalınlığıda normal çıktı herşey iyiyidi ben 2 kilo vermişim bitek ama çokta önemli değil benim için bebişim iyi olsunda :)ama şaşırmadımda değil çünkü yemem falan çok iyi bulantılarım olsada bazı şeylerden tiksinsemde bulantı yapmayan şeyleri gayet güzel yiyiyorum ama vermişim yinede demekki:)2ve 3lü testi istemedim gerek duymadım dr da zaten bende gerek duymadım dedi istersen belki diye yapmak istemiş çünkü ense kalınlığı ölçümü en az 3lü tarama testiyle aynı sonucu veriyormuş..biray sonra tekrar buluşçaz kuzuyla ha bide mışıl mışıl uyudu hep zor kıpırdattık ablası gibi olmayacak heralde ablası son aya kadar uyumak biledi içimde çıktı gene bilmedi ya oda ayrı
benden haberler bunlar kızlar şimdi pazara gidiyorum ordanda çarşıya hemen sizi bilgilendireyim de öyle kaçayım dedim görüşürüüüzzzz

sevindim güzelim herşeyin iyi olmasına bakalım ben na yapcam yarın bu arada sen özelemi gidiyosunn ... bende devlete gidiyorum ama benim gecen gittiğim doktor yokmuş yarın bende başka doktora aldım randevu bi dotoru tutturamadık bi türlü bu kez oğlumda bi gittim doktora bide doğuma kadar hep aynıydı haaa cinsiyetini demedimi göremedimi sıpa diyince bende erkek sandım ölemi yoksa çatlıycam ben meraktan yaaa neyse eli ayağaı sağlıklı olsun hayırlısıyla bende sana bakayım die girdim aşağa incem hadi nazar değmesin banaa dua edin emiiii kızlarrrr

Son düzenleme:

kızlaaaarrr geldim geldim..buralardayım ben..ama işte yaz telaşı,misafir,zehranur,eşimin yaz tatili evde geçirmesi vs.nedenlerden dolayı pek giremiyorum.:44:iyiyim çok şükür..işte aşılama için uygun hesaplı yer arıyorum..daha adet olmadım..hiçbir belirti yok,test falan yapmam zaten..yarın küçük bir ihtimal dr a gidebilirim..geldiğimde sizleri haberdar ederim..

bu arada oooohhhhh ne güzel hamileler sohbete başlamışlar..kızlaaar huuuu bizleride unutmayın dualarınızda:80::80::79:sanırım en son ben kalıcam bu topikte..ve yine hamilelik listesinde yalnız olarak kalıcam ..her sefer olduğu gibi..oofff oofffff..içim daraldı şimdi..:96::85:

neyse hepinizi çook çoookkk öpüyorum canlarıımm..beni merak etmeyin yazmasamda yazılarınızı okuyorum..

Reyhancım çoook sevindim canım. Kız ben bile heyecanlandım okurken..
Çok şükür herşey yolundaymış ne güzel.
İyi yiyorum diyosun ama 2 kilo vermişsin.. bende öyle olsam keşke.

selam kizlar

yok yok ben uzak kalamiycam ya basaramiyorum iste

uryhn canim gözünaydin seni okuyunca cok kötü oldum ya benim minik melegimde 13 .haftaydi kipir kipirdi melegim aklima o geldi rabbim senin kuzunu korusun hepimizin yavrularini bize bagislasin :85:
yaseminim insallah canim insallah bizlerde hamile kaldigimizi buraya yazicaz canim ,bebislerimizin fotolarinida koyucaz insallah...........

semram ,bicicek kizlar benim eltimde hamile oda sürekli yanar vaziyette,ayaklari hep suda allah hepinizi hayirla kurtarsin nediyelim ,ahh ahhh gelselerde saglikla bizlerde yaniyoruz desek

ebrum canim sen degil sona ben kalicam biliyorum allahim hayirla versin canim ya elden bisey gelmiyorkikendimizi sürekli yipratiyoruz hepimizde dönem dönem gecicek insallah bu günlerde

Kaçak 1: EBRU.....
Kulakların mı çınladı kıııııızzzz

:82:buyrun beniiim..oohh ohh sefam olsun:87::87::87:ne yapayım semra azcık kafam dağılıyo..yoksa iyice daralıyorum kafaya takıyorum...kendi kendime problem yapıyorum herşeyi..en iyisi netten biraz uzak kalmak.ara ara uğruyorum yazılarınızı okuyup haberlerinizi alıyorum..hiç gelmiyo zannetmeyin

ayşeeeeemmmmm hiç sorma dediğin gibi dönem dönem atlatıyoruz bu günleri..ama işte geldimi tam geliyo..dediğin gibi ne gelir elden..Rabbimin takdiri işte..bakalım biz ne zaman güzel haberler vericez..ben bu topikte çok eskiyim..kaç kişi hamile kalıp diğer topikleri terfi oldu..ama ben hala aynı yerde sayıklıyorum..ooofff ooofffff..af ya rabbiimm..Rabbim cümlemzin hakkında hayırlısını nasip etsin..sen yine hamile kalabiliyorsun ayşeemm..ben de oda yokkızımda sonra hiç hamile kalamadım..yaklaşık 4 sene oldu..oooff oooffff..:84::84::84::84:

canim benim hepimizin derdi farkli farkli bende hamile kaliyorum ama sonu yok her seferinde umutlanip o sonu görmek inan bana cok cok daha aci veriyor:85: ,rabbim ol deyince hic engel yok süphesiz,hem ilkini veren rabbim insalalh 2. leride bizlere laik görür verir insallah birbirimizin dualariyla o günleride görürüz ,güzel kizini ve seni öpüyorum canim görüsmek üzere ............

inşallah canım inşallah .güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. artık ben kendimi geçtim herşey oğlum için .

KAÇAKLAR GELMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞbana bakın(size söylüyorum ebru bacım ve ayşe bacım)üçümüz aynı anda hamile kalcaz kimse arkaya kalmıyacak,ona göre çalışınkimse herkes hamile kalcak ben kalmıcam demicek,kız ben menepoz sınırında bunu demiyorum size ne oluyorduydunuz mu beni,herkes burda gırgır şamata bebeklerimizi bekliyeceğiz onlarda bizi üzmüyecekhaydin bakayım ağzınızı kulaklarınızda görmek istiyorum,bol bolda çalışın ki vücudunuza bol bol östrojen gelsin hayden bakemsizi bburda görmek çooooooooooooooooooooooooooook güzel(akşam fırçası gibi oldu amma kusura bakmayın artık yeni umutlara yelken açıyorum kimse geride kalsın istemiyorum)

semraaaaa biliyon kız acemiyim,eşimden yardım alayım becerebilirsem birkaç foto ekleyim bakalım umduğun gibimiyim,ben seni biliyorum sen benim tahmin ettiğim gibisin ve çok güzelsin bacım

canim benim cok tatlisin sen ya allahim bu güzel duani kabul ederde insallah o günleri görürüz ,sana hic kizilirmi sen cek arada bize bu fircalardan canin sagolsun ancak kendimize geliyoruz:78:

yok canım cinsiyeti belli değil daha dr sölemedi bende sormadım çünkü öyle güzel uyuyodu ki bebiş uyandırmaya kıyamadımçünkü ense kalınlığını ölçmek için bile zor kıpırdatabildik azucuk:)evet canım ben özele gidiyorum bu sefer ahım vardı :) kızımda devlet hastanesine gittim bazı sıkıntılarım oldu eskiden bide devlet hastanelerindekilerin ayriyetten muayneneleride vardı yaa o çağırdı biz gittik bide o zaman 90 tl idi sıra doğuma gelince belki prosüdür gereği doğumuma girmedi girmediği gibide doğumdan sonra dönüp bakmadı bile aylardır gelen hastanım sonuçta gel bir hatrımı sor dimi o yüzden hiç canım istemiyor aynı doktor tercihim olmasa bile istemiyorum işte nedense bide devlet bize çok uzaklaştı taşıdılar yerini bizim eve yakın özel bir hastane var hem 35 tl muayne ücreti sezeryanda 400 müş ki bi devlet hastanesinde doğum yapınca bile doktorlar sezeryana el altından en az 500 tl para istiyolar burda yeni doğan üniyesi falanda var çok temiz biryer devletten uygun geldi açıkçası:)
merak etme canım inşallah sende yarın çok güzel haberler alıcaksın bende dün geceye kadAR çatlıyodum inan meraktan:)

dualarımız sizlerle inanın canlar her böyle güzel haber aldığımda bile hemn aklıma geliyosunuz sizler içinde dua ediyorum inan bana çok yürekten söylüyorum sana,saydam arkadaşımıza ,yasemine ve semraya rabbim en tez zamanda bu güzel duyguyu yaşamanızı nasip etsn inşallah

Reyhancım çoook sevindim canım. Kız ben bile heyecanlandım okurken..
Çok şükür herşey yolundaymış ne güzel.
İyi yiyorum diyosun ama 2 kilo vermişsin.. bende öyle olsam keşke.

ben gerçekten şaşırdım verdiğim kiloya ama işime gelmedi değil hani bide korkuyodum 2 kilo falan aldıysam naparım falan diye meğer vermişim doktorda gülüyo bana tersine gidiyorum diye canım çok teşekkür ederim benim için birinin benimle heyecanlanması sevinmesi benim için çok güzel bişey gerçekten çok saol canımçok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…