2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar merhabalar nasılsınız uzun süredir girmiyorum topiğe ama aklımdasınız geldim biraz okudum geçmişi tamgaz muhabbet devam ne güzelllll....
ben aynı yola devam gelen giden yok yaniiii bebek falan ama nasip bakalım olur ya da olmaz artıkkk napalım bi tane yavrum var çok şükür allah olmayana versin banada hepimizede verirse biz bekliyor ve istiyoruz başka birşey yapamaıyoruz herkese selamlar kucak dolusu sevgiler.....

reyhancım canım çooook güzel bir haber vermişsin ama ben atlamışımkusura bakma kızlara akşam fırçası çekiyordumbebişin çok iyiymiş çok sevindim dahada güzel haberlerini,doğduğu haberini de almak nasip olur inş.kendine ve bebişe iyi bak
canera gülüm bak ben kızlara kimse geride kalmıcak dedim,o yüzden tam gaz çalışıyoruz en kısa zamanda gelicek bebişlerimizevrene pozitif enerji yayıyoruz bunu untma,seni daha sık bekleriz canım özletme kendini

merhaba kızlar nasılsınız bakalım kaçaklar ortaya çıkıyor yavaş yavaş kızlar ne olur umutlu olun olacak deyin olacak melekleriniz kardeşi tez zamanda gelecek ben innaıyorum dualarım sizinle hepinize kocaman kızımla beraber öpüyorum

polyana sen hamilemisin onu kaçırmışımm süper ya çok sevindimmm sağlıkla al kucagına inşş tebriklerrr

kızlarr ben geldim... iyiymiş bebeğim sadece o kadar dedi doktor...3 hafta sonra açğırdı tekrar ikili için falan aslında biraz sinirlendim de neyse doktora yada devlet hastanesi olduğu içinmi öle nee neyse az daha sabredeyimde özele döncemm meleğim iyyimiş yaa olsunn...cinsiyetini sormayı unuttum bu arada zatende sölemezdii öptüm kızlarrr byyy kociş evde bugün ilgileneyim azcükk

merhaba bayanlar bende yeni katıldım bu sayfaya uzun uğraşlar sonucunda ikinci ya hamile kaldım 1.5 aylık ikizlerim olacak....

merhaba kızlar,bi uğrayıp çıkıcağım malum evde misafirler var,kaçtım iki satır birşeyler yazmak içinfatoşçum bebişin iyiymiş sevindim ama sen o doktoru değiştir canım beğenmedimçıkmam lazım sonra devam edicem

sinir olurum böle ağzından lafı kerpetenle alınan doktorlara
o olmazsa başkası olur, başka doktormu yok sanki.
bende hep devlet hastanesine giderim ama bi gittiğimde doktoru beğenmediysem bi dahakine başka doktor isterim. Seçme hakkımız var sonuçta. hangisi iyiyse o.

canım sorma yaa ilkten anlamaım sinirliliğimi sonra düündükçe deliriyorumm şimdi zaten ramazanda memlekette olcam 3 hafta sonra orda gidicem doktora gelincede giderim burda ayaralayabilirsem bi özel doktor inşlhhh..seçme hakkımız var ama odaya 5 hasta alıyolar eşimi gelsin dedim hayır dedi oğlumu istedim hayır dediler sinir oldum yaaa

Son düzenleme:

Ooooooowww 5 hastamı?????

sen çok haklısın sinirlenmekte. ama yinede sakin ol canım bebişin için.

nasıl iş o öyle ya harbi sinirlenmekte haklısın ama moralini bozma herşeyde bir hayır vardır cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…