- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.461
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/342878-7-dakikada-browni.html
kizlar tatli yiyelim tatli konusalim buyrun brownime:80:
reyhancım canım çooook güzel bir haber vermişsinmeraba kızalar ben az önce geldim ve ağzım kulaklarımda şuan çünkü mini minicik sıpamı çok net bir şekilde gördüm elleri ayakları o kadar sevimliydi ki severken içime sokasım geldi dicem ama zaten içimdebütün ölçümmleri normal çıktı çok şükür en se kalınlığıda normal çıktı herşey iyiyidi ben 2 kilo vermişim bitek ama çokta önemli değil benim için bebişim iyi olsunda :)ama şaşırmadımda değil çünkü yemem falan çok iyi bulantılarım olsada bazı şeylerden tiksinsemde bulantı yapmayan şeyleri gayet güzel yiyiyorum ama vermişim yinede demekki:)2ve 3lü testi istemedim gerek duymadım dr da zaten bende gerek duymadım dedi istersen belki diye yapmak istemiş çünkü ense kalınlığı ölçümü en az 3lü tarama testiyle aynı sonucu veriyormuş..biray sonra tekrar buluşçaz kuzuyla ha bide mışıl mışıl uyudu hep zor kıpırdattık ablası gibi olmayacak heralde ablası son aya kadar uyumak biledi içimde çıktı gene bilmedi ya oda ayrı
benden haberler bunlar kızlar şimdi pazara gidiyorum ordanda çarşıyahemen sizi bilgilendireyim de öyle kaçayım dedim görüşürüüüzzzz
canera gülüm bak ben kızlara kimse geride kalmıcak dedim,o yüzden tam gaz çalışıyoruz en kısa zamanda gelicek bebişlerimizkızlar merhabalar nasılsınız uzun süredir girmiyorum topiğe ama aklımdasınız geldim biraz okudum geçmişi tamgaz muhabbet devam ne güzelllll....
ben aynı yola devam gelen giden yok yaniiii bebek falan ama nasip bakalım olur ya da olmaz artıkkk napalım bi tane yavrum var çok şükür allah olmayana versin banada hepimizede verirse biz bekliyor ve istiyoruz başka birşey yapamaıyoruz herkese selamlar kucak dolusu sevgiler.....
günaydın kızlar polyannacıgım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bulantıln falan varmı
polyana sen hamilemisin onu kaçırmışımm süper ya çok sevindimmm sağlıkla al kucagına inşş tebriklerrr
kızlarr ben geldim... iyiymiş bebeğim sadece o kadar dedi doktor...3 hafta sonra açğırdı tekrar ikili için falan aslında biraz sinirlendim de neyse doktora yada devlet hastanesi olduğu içinmi öle nee neyse az daha sabredeyimde özele döncemm meleğim iyyimiş yaa olsunn...cinsiyetini sormayı unuttum bu arada zatende sölemezdii öptüm kızlarrr byyy kociş evde bugün ilgileneyim azcükk
merhaba bayanlar bende yeni katıldım bu sayfaya uzun uğraşlar sonucunda ikinci ya hamile kaldım 1.5 aylık ikizlerim olacak....
merhaba kızlar,bi uğrayıp çıkıcağım malum evde misafirler var,kaçtım iki satır birşeyler yazmak içinfatoşçum bebişin iyiymiş sevindim ama sen o doktoru değiştir canım beğenmedim çıkmam lazım sonra devam edicem
hoşgekldin canım gözün aydın
sinir olurum böle ağzından lafı kerpetenle alınan doktorlara
o olmazsa başkası olur, başka doktormu yok sanki.
bende hep devlet hastanesine giderim ama bi gittiğimde doktoru beğenmediysem bi dahakine başka doktor isterim. Seçme hakkımız var sonuçta. hangisi iyiyse o.
canım sorma yaa ilkten anlamaım sinirliliğimi sonra düündükçe deliriyorumm şimdi zaten ramazanda memlekette olcam 3 hafta sonra orda gidicem doktora gelincede giderim burda ayaralayabilirsem bi özel doktor inşlhhh..seçme hakkımız var ama odaya 5 hasta alıyolar eşimi gelsin dedim hayır dedi oğlumu istedim hayır dediler sinir oldum yaaa
canım sorma yaa ilkten anlamaım sinirliliğimi sonra düündükçe deliriyorumm şimdi zaten ramazanda memlekette olcam 3 hafta sonra orda gidicem doktora gelincede giderim burda ayaralayabilirsem bi özel doktor inşlhhh..seçme hakkımız var ama odaya 5 hasta alıyolar eşimi gelsin dedim hayır dedi oğlumu istedim hayır dediler sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?