2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bende 8 haftalık hamileyim ve bunu bir hafta önce öğrendim 4 yaşında bir oğlum var içimden kız geçiyor... allah sağlıklı bir çocuk nasip eder inşallah... bu kez daha bir heyecanlıyım ama nırmal doğum yapmıştım acayip sancı çekmiştim korkuyorum yavvv

Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre verir inşallah. İkinci doğumlar daha kolay oluyormuş.

hoşgeldin canım allah hayırlısıla kucana almayı nasip etsinn

Son düzenleme:
ay ay ay ayyyyyy ben geldim millet,toplaşın bakayım çok özledim valla,kaçak kaçak yazı yazmaktan hiç bişi anlamadım yaw,misafirler gitti,tabii benden gitti, hala izmirdeler gezmelere devam sizin anlıyacağınızsıcak sıcak yapış yapış burası,bildiğiniz gibi değil yani.allah hamilelere kolaylık versin diyorum
bendeki son havadisleri veriyorum,güya ben yaz dönemi doktora gitmeyecektimnerdeeeeeeebenim hafif hafif kanamam vardı biliyorsunuz bir haftadır,bende cumartesi akşamı biraz yoğunlaşınca pazar günü artık hasta olayım bari deyip ilacı bıraktım,ama gelin görün ki ben toplasanız pazar ve pazartesi hasta gibi birşey oldunm dünden beride hiçbirşey gelmiyor normale döndü herşeydoktoru aradım tabii,pazartesiye randevu verdiler o da öğleden sonradoktorun yolları taştan yanibende hiiiiç kasamıyacağım kendimi valla artık,pazartesiyse pazartesi ne diyeyim.belim çok ağrıyor gerçi birde göğüslerimdeki şişlik inmedi acıyorlar nassılbi aklıma geliyor test yapayım sonra diyorum hep hüsran hep hüsranadet olmak için ilaç kullanıcağım yine.bööööö iştehiç istemiyorum o da burnumun dibinde bitiyorneyse kızlar bende havadisler bunlar,ne çok yazmışım,özlemişim ben sizi çoooooooooooooook

Yavyuuuuuuuummmm hoşgeldin.. misafirler gitmiş...
Pazartesi doktora bi git bakalım ne diyecek senin bu belli belirsiz durumuna.. Ayyy desekii; Oooo yasemin hanım rahim süper görünüyor, yumurtalar hiç olmadıkları kadar güzeller, iyi beslemişsiniz onları, filann ne güzel olur beaa..

bi çiçeğiiimmmm polllyyaanaaaammm
ben geldim kızlarrrr.
ayy ikiniz adınada çok sevindim canlar Rabbim sağ salim kucağınıza aldıgınız günleride göstersin inşallah.
anacım yaklaşık bir saattir geçmişi okumaya çalışıyorum bir taraftanda fatura kaydediyorum anca yazabildim.
geçen hafta izinliydim bu hafta işlerimi toparladım veeeeeee önümüzdeki hafta tekrar izne çıkıyorum nasip olursa.
ne güzel çok şükür okudugum kadarıyla topikte kötü bi haber yok çok şükür.

seydam.acemim.raebzeh.zeynep. zeynep. ayşe. ayşe.anneyimben kuzular sizler nasılsınız bakem..

bizde bahaneler uyduruyorduk senle ilgili

Hoşgeldin sefalar getirdin canım.. İyisin inşallah. Ohh maşallah izin kullanılmış, daha da kullanılacakmış...

Ecrin fıstığımız nasıl iyidir inşallah oda.

E hadi sende peşimizden gel.. sıra acemi, seydam, ebru ve sende.

Ara sıra uğra canım merak ediyoruz

iyilik hayatım Rabbim'e çok şükür herşey yolunda..
şu 2011 yılını bi bitirelimde sağ salim bakalım nasip olursa ondan sonra başlarız çalışmalara inşşallah fazla bekletmeden geliverir miniğim inşallah.
sen doktora gitttinmi bidaha canım?

2011 in bitmesine daha çook var.. siz başlayın yavaştan.
ben gitmedim daha canım..
Haftaya gidersem kalp atışlarını duyarım, keseyide bebişi de görürüm diye ümit ediyorum, Rabbim boşa çıkarmasın.

İNŞALLLAAAAAH SEMRACIM İNŞAALLLLLLAH
dilerim Rabbim gönlünün muradını verir ve istediğin beklediğin haberlerle dönersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…