- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.481
Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre verir inşallah. İkinci doğumlar daha kolay oluyormuş.bende 8 haftalık hamileyim ve bunu bir hafta önce öğrendim 4 yaşında bir oğlum var içimden kız geçiyor... allah sağlıklı bir çocuk nasip eder inşallah... bu kez daha bir heyecanlıyım ama nırmal doğum yapmıştım acayip sancı çekmiştim korkuyorum yavvv
bende 8 haftalık hamileyim ve bunu bir hafta önce öğrendim 4 yaşında bir oğlum var içimden kız geçiyor... allah sağlıklı bir çocuk nasip eder inşallah... bu kez daha bir heyecanlıyım ama nırmal doğum yapmıştım acayip sancı çekmiştim korkuyorum yavvv
Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre verir inşallah. İkinci doğumlar daha kolay oluyormuş.
çiçeklara hoşgeldinn nbr nasılsın görünmüyosun beyadırr
Evet BİLGİ bizi unuttu
yok yok, Bilgi topiğe girdi, o sıra da patronu bi iş verdi, oda burda takıldı kaldı. İşlerini halledip yazacak.
Evet evet böyle olmalı.. Yoksa bayağı bi zamandır yazmadan durmazdı heralde dimi
ay ay ay ayyyyyy ben geldim millet,toplaşın bakayım çok özledim valla,kaçak kaçak yazı yazmaktan hiç bişi anlamadım yaw,misafirler gitti,tabii benden gitti, hala izmirdeler gezmelere devam sizin anlıyacağınızsıcak sıcak yapış yapış burası,bildiğiniz gibi değil yani.allah hamilelere kolaylık versin diyorum
bendeki son havadisleri veriyorum,güya ben yaz dönemi doktora gitmeyecektimnerdeeeeeee benim hafif hafif kanamam vardı biliyorsunuz bir haftadır,bende cumartesi akşamı biraz yoğunlaşınca pazar günü artık hasta olayım bari deyip ilacı bıraktım,ama gelin görün ki ben toplasanız pazar ve pazartesi hasta gibi birşey oldunm dünden beride hiçbirşey gelmiyor normale döndü herşey doktoru aradım tabii,pazartesiye randevu verdiler o da öğleden sonra doktorun yolları taştan yani bende hiiiiç kasamıyacağım kendimi valla artık,pazartesiyse pazartesi ne diyeyim .belim çok ağrıyor gerçi birde göğüslerimdeki şişlik inmedi acıyorlar nassıl bi aklıma geliyor test yapayım sonra diyorum hep hüsran hep hüsran adet olmak için ilaç kullanıcağım yine.bööööö işte hiç istemiyorum o da burnumun dibinde bitiyor neyse kızlar bende havadisler bunlar,ne çok yazmışım,özlemişim ben sizi çoooooooooooooook
bilmem ama topik o kadaruçtuki bilgi altın kalkamadı sanırım okumaktan geçmişi
bizde bahaneler uyduruyorduk senle ilgili
Hoşgeldin sefalar getirdin canım.. İyisin inşallah. Ohh maşallah izin kullanılmış, daha da kullanılacakmış...
Ecrin fıstığımız nasıl iyidir inşallah oda.
E hadi sende peşimizden gel.. sıra acemi, seydam, ebru ve sende.
Ara sıra uğra canım merak ediyoruz
iyilik hayatım Rabbim'e çok şükür herşey yolunda..
şu 2011 yılını bi bitirelimde sağ salim bakalım nasip olursa ondan sonra başlarız çalışmalara inşşallah fazla bekletmeden geliverir miniğim inşallah.
sen doktora gitttinmi bidaha canım?
2011 in bitmesine daha çook var.. siz başlayın yavaştan.
ben gitmedim daha canım..
Haftaya gidersem kalp atışlarını duyarım, keseyide bebişi de görürüm diye ümit ediyorum, Rabbim boşa çıkarmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?