2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

CISTAK CISTAK bir kayıp daha gelmişhoşgeldin çiçeklara cım,yoğun arkadaşımız bizim aman nazar değmesin işleride toparlamış ohhh tatil planlarıda yapılmışsıra bebişe de gelmiiiiiş,hadi çalışmalara başla artık,bizide haberdar et,senle birlikte gün sayalım canımhalayıda hep beraber çekelim inş
SEMRAAAAAA çok güzel olur be yaaa

estağfirullah canım:)teşekkür ederim inşallah 11 ağustosta tekrar buluşmamız var ozaman farklı haberlerle gelirim belkim

hoşgeldim ceneracım hakikaten uzun süreden beri yoksun ama tatil yapmışsın güzel yapmışsın ne güzel:)inşallah semranın mart ayı annelerine yetişirsiniz

sağlığı iyi olsunda canım cinsiyetini varsın sonra öğrenelim bende meraktan gittim kesin sorarım diyodum ama bebişi görünce bide yan gelip yatmış kımıldamaya niyeti yok kıyamadım:)ense kalınlığını vs.ölçmüştür heralde doktorun zaten inşallah herşey yolunda gider canım..

merhaba bayanlar bende yeni katıldım bu sayfaya uzun uğraşlar sonucunda ikinci ya hamile kaldım 1.5 aylık ikizlerim olacak....

hoşgeldiniz aramıza ve gözünüz aydı ne güzel mevlam ikiz nasip etmiş bende çok istemiştim:)

hoşgeldiniz aramıza Allah yardımcınız olsun inşallah ama her hamilelik ve her doğum aynı değildir kendinizi korkutmayın inşallah bu sefer daha kolay doğum yaparsınız...

yazını okuyunca ilk hemen bugün ne günlerden diye düşündüm ama daha çarşambaymış
inşallah pazartesi gittiğinde güzel haberler alırsın canım .
bak şimdi izmirdeyim deyince benimde gelesim geldi nasılsa sen misafire alışıksın
hakikaten yasemincim yaa üye olduğumdan beri senin heç misafirin azalmadı
eşininmi seninmi tarafın kalabalık dicem ama ikinizinde sanırım
Rabbim ağzınızın tadını bozmasında varsın olsun canım
hizmetlerinin yüzüsuyu hürmetine rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahhhhhh canım

reyhancım atla gel kız,misafirden mi korkcam benbu arada bir resim yüklemeyi başardım sanırım,oğlumunkini yüklememiş bir bakın albüme tahmin ettiğiniz gibimiyim:)))))))))))))hayal kırıklığına uğrayan açık açık yazabilir

Günaydın fıstıklar...

Acemim Fotolara yorum yaptım ama, buraya da yazmadan geçemiycem...
Taş gibisin bacım, çıtır çıtırsın MAŞALLAH.

Ben artık nasipse 2.doğurduktan sonra çaresine bakarım.:26:

günaydin kizlar

yaseminim canim ,kiz bu güzellik ne böyle masallah sana süslü seni

semra canim bence en iyisini yapiyorsun bekleyip gitmekle doktora, insallah gittiginde meleginin kalp atimlarinida görürsün rabbim sana bagislasin 2 yavrunuda canim benim

cicek canim hosgeldin nerelerdeydin bizler iyiyiz cok sükür canim , ama sen neden erteledin bu bebek isini canim ya allahim o güzel gönlüne göre versin diledigin zamanda bekletmeden versin rabbim insallah

bicicek canim sende melegini görmüssün gec oldu ama kusura bakma gözünaydin saglikla büyüsün melegin göbüsünde insallah

yeni gelen hamilerede hosgeldiniz diliyorum ,sorunsuz hamilelikler diliyorum sizlere

kizlar son 15 günüm kaldi allahin izniyle tr ye gelmeme ,dün ablamla konustum o hic beni rüyasinda görmez ,hep bunu dile getirir okadar dua edip yatiyorum ama yok derdi hep ,neyse dün beni rüyasinda görmüs aysem canim sen buraya geldikten sonra bak gör bebegine kavusacaksin insallah dedi ,hayirdir dedim, rüyamda seni gördüm kucaginda bi bebek sende uzun siyah bi elbise giymissin( siyaha annem hep cabuk zamanda olacak dilek der, insallah... ) abla bak sonunda oldu diyomusum, allahim hayirlarla karsilastirsin insallah sanki yeniden bi umut oldu icimde bilyiomusunuz:85:

seydacım inşlhh canım sende dileğine en kısa zamanda hayırlısıla kavuşursun inan duamızdan eksik etmiyoruz seni... diğer arkadaşlarıda tabiii... yaa ben nie göremiorum resmii yaa deli olcam... ben şimdi sağlık ocağından geldim gebelik kaydı yaptırdım maşlhh devlet hastanesindeki doktordan iyi ilgilendiler hemşireler....

AYŞEEEEEEMMMM ay mesajını okurken içim kıpır kıpır oldu canım yaa..

Hadi inşallah inşallah.. Ailenin o güzel duaları, rüyaları boşa çıkmasın, hayırlar getirsin inşallah...

Ailen hangi memlekette canım??

Son düzenleme:

bende dün yaptırdım kaydımı. aynen dediğin gibi çok ilgililer. kalp atışlarını duyduğun zaman bizi ara bildir, gelip yorulmana gerek yok dediler.

ACEMİye arkadaşlık isteği gönder canım.. öyle görebilirsin

Son düzenleme:

aynen bana da öle dediler ara sor bi değşiklik olursa bildir dediler tmm yoladım cnm arkadaşlık

slmm cnm hoşbulduk teşekkür ederim bakalım hayatım yaaa nasip olursa şimdilik planımız böylee..

Seydam canımmmmmm evet yaa baya bi giremedim malum yaz sezonu işler yoğun.
Ee evdede yaz temizliğne kalkıştık badana boya.
Izin tatil derken buraya uğrayamadım.
Ablanında rüyası hayırlara çıksın canım inşallah. Rüyayı görmekte değil yormaktaymış canım öyle derler. Ama siz gayet de güzel yorumlamışsınız zaten.

Reyhan canım bende izmirdeyim banada gel bende beklerim.
Pollyyanaaam

Yasemincim yaaa bende göremiyorum resmini

Kızlar yaa bua arada face kullanan arkadaşlarım özelden gönderirsenin eklemek istiyorum sizleri.

ben geldim kızlar,yorumlarınız için teşekkür ederim,söyledikleriniz kalbinizin güzelliği yoksa benim çıtırlık bi tarafım yok yaniama okuduğum her kelime için şımardım haberiniz olsunherzamanki gibi yine kaçıcam tek tek yazamıyorum ama kısaca AYŞEEEEEEEEM ben sana ne diyorum herşey güzel olacak, inş,burdan bebeğinle dönersin birtanem hemde sana sıkı sıkı tutunmuş olarak
SEMRA kız rüyalarına girdim deseneokuyunca şok oldum inan,ne söyliyeceğimi bile bilemiyorum,ama böyle çok ta sevindim birbirimizi hiç görmesek te güzel bir arkadaşlığımız var
biçiçek,çiçeklara arkadaş olarak ekledim tatlışlar

ACEMİM dünden beri senin topiğe gelipte CISTAK CISTAK diye giriş sözlerine gülüyorum...

sen çok yaşa emiiii

cıstak cıstak

ay durmadan tekrarlıyorum bide.

hadi hep beraber CISTAK CISTAK....

süpersinnn bacım....

FATOŞCUUUUUUMMMM canım profilinde albümler diye bi yer var oraya tıkladığın zaman resim ekle yeri var. Galiba ordan ekleniyodu. ben albüm oluşturalı bayağı oldu canım o yüzden tam hatırlamıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…