- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.501
reyhancım canım çooook güzel bir haber vermişsinama ben atlamışım kusura bakma kızlara akşam fırçası çekiyordum bebişin çok iyiymiş çok sevindim dahada güzel haberlerini,doğduğu haberini de almak nasip olur inş.kendine ve bebişe iyi bak
canera gülüm bak ben kızlara kimse geride kalmıcak dedim,o yüzden tam gaz çalışıyoruz en kısa zamanda gelicek bebişlerimizevrene pozitif enerji yayıyoruz bunu untma,seni daha sık bekleriz canım özletme kendini
hoşgeldim ceneracım hakikaten uzun süreden beri yoksun ama tatil yapmışsın güzel yapmışsın ne güzel:)inşallah semranın mart ayı annelerine yetişirsinizkızlar merhabalar nasılsınız uzun süredir girmiyorum topiğe ama aklımdasınız geldim biraz okudum geçmişi tamgaz muhabbet devam ne güzelllll....
ben aynı yola devam gelen giden yok yaniiii bebek falan ama nasip bakalım olur ya da olmaz artıkkk napalım bi tane yavrum var çok şükür allah olmayana versin banada hepimizede verirse biz bekliyor ve istiyoruz başka birşey yapamaıyoruz herkese selamlar kucak dolusu sevgiler.....
kızlarr ben geldim... iyiymiş bebeğim sadece o kadar dedi doktor...3 hafta sonra açğırdı tekrar ikili için falan aslında biraz sinirlendim de neyse doktora yada devlet hastanesi olduğu içinmi öle nee neyse az daha sabredeyimde özele döncemm meleğim iyyimiş yaa olsunn...cinsiyetini sormayı unuttum bu arada zatende sölemezdii öptüm kızlarrr byyy kociş evde bugün ilgileneyim azcükk
merhaba bayanlar bende yeni katıldım bu sayfaya uzun uğraşlar sonucunda ikinci ya hamile kaldım 1.5 aylık ikizlerim olacak....
hoşgeldiniz aramıza Allah yardımcınız olsun inşallah ama her hamilelik ve her doğum aynı değildir kendinizi korkutmayın inşallah bu sefer daha kolay doğum yaparsınız...bende 8 haftalık hamileyim ve bunu bir hafta önce öğrendim 4 yaşında bir oğlum var içimden kız geçiyor... allah sağlıklı bir çocuk nasip eder inşallah... bu kez daha bir heyecanlıyım ama nırmal doğum yapmıştım acayip sancı çekmiştim korkuyorum yavvv
ay ay ay ayyyyyy ben geldim millet,toplaşın bakayım çok özledim valla,kaçak kaçak yazı yazmaktan hiç bişi anlamadım yaw,misafirler gitti,tabii benden gitti, hala izmirdeler gezmelere devam sizin anlıyacağınızsıcak sıcak yapış yapış burası,bildiğiniz gibi değil yani.allah hamilelere kolaylık versin diyorum
bendeki son havadisleri veriyorum,güya ben yaz dönemi doktora gitmeyecektimnerdeeeeeee benim hafif hafif kanamam vardı biliyorsunuz bir haftadır,bende cumartesi akşamı biraz yoğunlaşınca pazar günü artık hasta olayım bari deyip ilacı bıraktım,ama gelin görün ki ben toplasanız pazar ve pazartesi hasta gibi birşey oldunm dünden beride hiçbirşey gelmiyor normale döndü herşey doktoru aradım tabii,pazartesiye randevu verdiler o da öğleden sonra doktorun yolları taştan yani bende hiiiiç kasamıyacağım kendimi valla artık,pazartesiyse pazartesi ne diyeyim .belim çok ağrıyor gerçi birde göğüslerimdeki şişlik inmedi acıyorlar nassıl bi aklıma geliyor test yapayım sonra diyorum hep hüsran hep hüsran adet olmak için ilaç kullanıcağım yine.bööööö işte hiç istemiyorum o da burnumun dibinde bitiyor neyse kızlar bende havadisler bunlar,ne çok yazmışım,özlemişim ben sizi çoooooooooooooook
reyhancım atla gel kız,misafirden mi korkcam benbu arada bir resim yüklemeyi başardım sanırım,oğlumunkini yüklememiş bir bakın albüme tahmin ettiğiniz gibimiyim:)))))))))))))hayal kırıklığına uğrayan açık açık yazabilir
seydacım inşlhh canım sende dileğine en kısa zamanda hayırlısıla kavuşursun inan duamızdan eksik etmiyoruz seni... diğer arkadaşlarıda tabiii... yaa ben nie göremiorum resmii yaa deli olcam... ben şimdi sağlık ocağından geldim gebelik kaydı yaptırdım maşlhh devlet hastanesindeki doktordan iyi ilgilendiler hemşireler....
bende dün yaptırdım kaydımı. aynen dediğin gibi çok ilgililer. kalp atışlarını duyduğun zaman bizi ara bildir, gelip yorulmana gerek yok dediler.
ACEMİye arkadaşlık isteği gönder canım.. öyle görebilirsin
cıstak cıstakbir kayıp daha gelmiş hoşgeldin çiçeklara cım,yoğun arkadaşımız bizim aman nazar değmesin işleride toparlamış ohhh tatil planlarıda yapılmış sıra bebişe de gelmiiiiiş,hadi çalışmalara başla artık,bizide haberdar et,senle birlikte gün sayalım canım halayıda hep beraber çekelim inş
Semraaaaaa çok güzel olur be yaaa
Yasemincim yaaa bende göremiyorum resmini
Kızlar yaa bua arada face kullanan arkadaşlarım özelden gönderirsenin eklemek istiyorum sizleri.
ben geldim kızlar,yorumlarınız için teşekkür ederim,söyledikleriniz kalbinizin güzelliği yoksa benim çıtırlık bi tarafım yok yaniama okuduğum her kelime için şımardım haberiniz olsun herzamanki gibi yine kaçıcam tek tek yazamıyorum ama kısaca AYŞEEEEEEEEM ben sana ne diyorum herşey güzel olacak, inş,burdan bebeğinle dönersin birtanem hemde sana sıkı sıkı tutunmuş olarak
SEMRA kız rüyalarına girdim deseneokuyunca şok oldum inan,ne söyliyeceğimi bile bilemiyorum,ama böyle çok ta sevindim birbirimizi hiç görmesek te güzel bir arkadaşlığımız var
biçiçek,çiçeklara arkadaş olarak ekledim tatlışlar
merhaba güzel annler nasılsınız bakalımm topik şenledi öyle olun ayşem sende hoş gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?