2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kizlar cok sagolun iyiki varisiniz
yaseminim,ferhattim ,cicekcim,sizlerde eksik olmayin canlarim benim alinti yapamamisim mesajlarinizi yazarken far ettim neyse böyle yazayim dedim,insallah hersey hepimizin istedigi gibi olur öpüyorum hepinizi
benim facede var kizlar yanliz kk arkadaslarim icin acmistim bende seve seve eklerim isteyen olursa....

semram canim yapiyimmi dersin :44:albüm,

aslinda daha önce vardi albüm giden melegimin filan ultrason görüntüleride vardi ,onu kaybedince bende hepsini kaldirdim ama sizin icin yapayim bitane

semram ekledim canim seni facede, banada artik ordan bakarsin ,ayy heyecan yaptim simdi

canim bu arada ailem kayserideler oraya geliyorum insallah....

Son düzenleme:

saolun kızlar gerçekten ben izmire gelmeyi gezmeyi görmeyi okadar çok istiyorum ki en çok istediğim yerlerden biri ama malesef nasip olmuyor hiç bakalım birgün nasip olucakmı

hepinize diyorum!!!!!(çünkü hepinizin face'i var sanırım)ben orada olmayacağım,ne konuşuyorsanız banada diceksinizen son havadisler burdada konuşulcak ben böyle ne oluyo yaaaamodunda kalmayım bi zahmet lütfen yanişaka şaka:)))benim öyle bir hesabım yok maalesef açmayı da düşünmüyorum o yüzden size katılamayacağım güzeller,ordanda size iyi muhabbetler şimdiden
ya ben kendimi neden böyle bi ezik,bi kötü hissettim ki şimdi:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

oy kuzum aşkolsun yaaaa
aç anacım kk ya özel bi hesap
bak seydamcım öle yapmış ne güzel.
nickin aynı olur.. ordan ekleriz birbirimizi

kıyamam ben sana sakın öle ezik mezik gibi kelimeler kullanma bi daha.

oy kuzum aşkolsun yaaaa
aç anacım kk ya özel bi hesap
bak seydamcım öle yapmış ne güzel.
nickin aynı olur.. ordan ekleriz birbirimizi

kıyamam ben sana sakın öle ezik mezik gibi kelimeler kullanma bi daha.
canim yaseminim maksat birbirimizi görmek degilmi aradada mesajlasiriz degilmi semram benimde normalde yok face hesabim ama buradaki arkadaslarim icin actim cokda güzel bisey bence hadi hadi sende ac ,acemi diye cok zor degil resimlerinide rahatlikla koyarsin hem buradakinden daha güvenli olur

Günaydııııınnnnnlar herkese.
Herkeşçikler nasıl bakalım.
Canlarım berat kandiiniz mübarek olsun inşallah
rabbim daha nicelerini görmeyi nasip etsin.
Hayırlı cumalar.

yaseminim nasilsin bitanem

iyiyim tatlım sen nasılsınsabah telaşı işte,koşuşturuyorum bir yandan,bir yandan da burda geziniyorumseninde kandilin mübarek olsun canım
ÇİÇEKLARA sanada günaydın tatlım,hayırlı kandiller

Son düzenleme:
dün hiç uğrayamadım ama zaten kimsede yokluğumu farketmemiş.

Benim bulantılarım başladı kızlar.. Şuan midem bi tuhaf.. düne kadar süper kahvaltı yapan ben, bugün hiç canım çeke çeke kahvaltı yapamadım..

ayrıca dün doktora kontrole gitmiştim.. saftirik ben!!! yine devlet hastanesine gittim ve malum sıra mıra gelemedi bi türlü. ben sinirlenip kaydımı iptal ettirdim.

ama çooook merak etmeye başladım kuzumu..

Sizlerde ne var ne yok tatlişler.. hepinizi çok özledim şu 1 günde var ya..

Rabbim nasip ederse doğum zamanı ben nasıl uzak kalırım sizden.

Neyse cepten girerim o zamanda:))

niye kimse yok:26::26:herkes iyimi
günaydın kızlarr geç oldu ama hayırlı kandiller iyi sayılırız güzelim yaa dün misafirim vardı yorgunumm

günaydın cnım mide bulantıları malum zatenn benim biraz hafifledi bu aralarr... ama yorgunum hiç bişi yapmaak istemiyo canım yatıp kalk yat kalk yine aynnı ... canım ne yapalım saftirik bizler devlet hastanesine gidiyoruzz... ama yokk artık memleketten dönüşe oğlumu doğum yaptığım hastaneye kadar gidicem

ben hepinizi birden merak ettim gülümhastaneye git biran önce ben sana ne zamandır dicem hep araya birşeyler giriyor,ben senden daha çok merak ediyorum inan ki,bulantıya gelinceeeee,tüm topik ahalisi bulanıyor ne diyeyim,bizde olsakta bizimde midemiz bulansaelinizdekinin kıymetini bilin canı m arkadaşım biliyorum zor bir durum birde sıcak ama olsuuuuun,o minik bir canın sizin bedeninizde attığının kanıtıdır unutmayınbiz o duyguyu yaşamak için doktor doktor gezip,her türlü ilacı yan etkilerine bakmadan içip,duyduğumuz her bitkiyi bıkmadan usanmadan bin bir zorlukla ama küçücük bir umut için içiyoruz unutmayın olur mu bu arada ben dün gece çok düşündüm herhalde çift çizgiyi gördüm rüyamdafallar rüyalar az kaldı kafamda huni gezerim artık

kıyamam yaaaa dinlen bugün biraz,yorma çok kendinibak ne güzel mide bulantıların da geçmiş biraz,yakında tamamen onlarda kalmaz iyice rahatlarsınbu doktor meselesi herkeste sorun sanırım:94:ama bende bugün hamile kalsam banada sorunşööyle hem özel muamelesi yapan hem doğuma giren hem ekstra ücret almayan....vs vs vs bir yer açmalılar,sırf kadın doğum üzerine olmalı dimi

kızlarr yaa ben bugünlerde çok sinirliyim asabiyim herkese ters tepki gösteriyorum olanda oğluma oluyo arada onada sinirleniyorumm ya zaten benim durumum malum hamilelikten kaynaklanıyo ama bide etrafımdakiler olumsuz olunca ben iyice kontrolümü kaybediyorum dün akşam ağladım hırsımdan nasıl sakinleşcem ben yaaa biarzda sanırım yorgunluğum manevi yorgunluk

acemicim umarım rüyan en kısa zamanda ama hayırlısıla gerçekleşirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…