- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.521
AYŞEEEEEEMMMM ay mesajını okurken içim kıpır kıpır oldu canım yaa..
Hadi inşallah inşallah.. Ailenin o güzel duaları, rüyaları boşa çıkmasın, hayırlar getirsin inşallah...
Ailen hangi memlekette canım??
seydacım inşlhh canım sende dileğine en kısa zamanda hayırlısıla kavuşursun inan duamızdan eksik etmiyoruz seni... diğer arkadaşlarıda tabiii... yaa ben nie göremiorum resmii yaa deli olcam... ben şimdi sağlık ocağından geldim gebelik kaydı yaptırdım maşlhh devlet hastanesindeki doktordan iyi ilgilendiler hemşireler....
reyhancım atla gel kız,misafirden mi korkcam benbu arada bir resim yüklemeyi başardım sanırım,oğlumunkini yüklememiş bir bakın albüme tahmin ettiğiniz gibimiyim:)))))))))))))hayal kırıklığına uğrayan açık açık yazabilir
slmm cnm hoşbulduk teşekkür ederim bakalım hayatım yaaa nasip olursa şimdilik planımız böylee..
Seydam canımmmmmm evet yaa baya bi giremedim malum yaz sezonu işler yoğun.
Ee evdede yaz temizliğne kalkıştık badana boya.
Izin tatil derken buraya uğrayamadım.
Ablanında rüyası hayırlara çıksın canım inşallah. Rüyayı görmekte değil yormaktaymış canım öyle derler. Ama siz gayet de güzel yorumlamışsınız zaten.
Reyhan canım bende izmirdeyim banada gel bende beklerim.
Pollyyanaaam
Yasemincim yaaa bende göremiyorum resmini
Kızlar yaa bua arada face kullanan arkadaşlarım özelden gönderirsenin eklemek istiyorum sizleri.
hepinize diyorum!!!!!(çünkü hepinizin face'i var sanırım)ben orada olmayacağım,ne konuşuyorsanız banada diceksinizen son havadisler burdada konuşulcak ben böyle ne oluyo yaaaa modunda kalmayım bi zahmet lütfen yani şaka şaka:)))benim öyle bir hesabım yok maalesef açmayı da düşünmüyorum o yüzden size katılamayacağım güzeller,ordanda size iyi muhabbetler şimdiden
ya ben kendimi neden böyle bi ezik,bi kötü hissettim ki şimdi:44::44::44::44::44:
hepinize diyorum!!!!!(çünkü hepinizin face'i var sanırım)ben orada olmayacağım,ne konuşuyorsanız banada diceksinizen son havadisler burdada konuşulcak ben böyle ne oluyo yaaaa modunda kalmayım bi zahmet lütfen yani şaka şaka:)))benim öyle bir hesabım yok maalesef açmayı da düşünmüyorum o yüzden size katılamayacağım güzeller,ordanda size iyi muhabbetler şimdiden
ya ben kendimi neden böyle bi ezik,bi kötü hissettim ki şimdi:44::44::44::44::44:
canim yaseminim maksat birbirimizi görmek degilmi aradada mesajlasiriz degilmi semramoy kuzum aşkolsun yaaaa
aç anacım kk ya özel bi hesap
bak seydamcım öle yapmış ne güzel.
nickin aynı olur.. ordan ekleriz birbirimizi
kıyamam ben sana sakın öle ezik mezik gibi kelimeler kullanma bi daha.
yaseminim nasilsin bitanem
günaydın kızlarr geç oldu ama hayırlı kandiller iyi sayılırız güzelim yaa dün misafirim vardı yorgunummniye kimse yok:26::26:herkes iyimi
dün hiç uğrayamadım ama zaten kimsede yokluğumu farketmemiş.
Benim bulantılarım başladı kızlar.. Şuan midem bi tuhaf.. düne kadar süper kahvaltı yapan ben, bugün hiç canım çeke çeke kahvaltı yapamadım..
ayrıca dün doktora kontrole gitmiştim.. saftirik ben!!! yine devlet hastanesine gittim ve malum sıra mıra gelemedi bi türlü. ben sinirlenip kaydımı iptal ettirdim.
ama çooook merak etmeye başladım kuzumu..
Sizlerde ne var ne yok tatlişler.. hepinizi çok özledim şu 1 günde var ya..
Rabbim nasip ederse doğum zamanı ben nasıl uzak kalırım sizden.
Neyse cepten girerim o zamanda:))
ben hepinizi birden merak ettim gülümdün hiç uğrayamadım ama zaten kimsede yokluğumu farketmemiş.
Benim bulantılarım başladı kızlar.. Şuan midem bi tuhaf.. düne kadar süper kahvaltı yapan ben, bugün hiç canım çeke çeke kahvaltı yapamadım..
ayrıca dün doktora kontrole gitmiştim.. saftirik ben!!! yine devlet hastanesine gittim ve malum sıra mıra gelemedi bi türlü. ben sinirlenip kaydımı iptal ettirdim.
ama çooook merak etmeye başladım kuzumu..
Sizlerde ne var ne yok tatlişler.. hepinizi çok özledim şu 1 günde var ya..
Rabbim nasip ederse doğum zamanı ben nasıl uzak kalırım sizden.
Neyse cepten girerim o zamanda:))
günaydın kızlarr geç oldu ama hayırlı kandiller iyi sayılırız güzelim yaa dün misafirim vardı yorgunumm
günaydın cnım mide bulantıları malum zatenn benim biraz hafifledi bu aralarr... ama yorgunum hiç bişi yapmaak istemiyo canım yatıp kalk yat kalk yine aynnı ... canım ne yapalım saftirik bizler devlet hastanesine gidiyoruzz...ama yokk artık memleketten dönüşe oğlumu doğum yaptığım hastaneye kadar gidicem
ben hepinizi birden merak ettim gülümhastaneye git biran önce ben sana ne zamandır dicem hep araya birşeyler giriyor,ben senden daha çok merak ediyorum inan ki,bulantıya gelinceeeee,tüm topik ahalisi bulanıyor ne diyeyim,bizde olsakta bizimde midemiz bulansa elinizdekinin kıymetini bilin canı m arkadaşım biliyorum zor bir durum birde sıcak ama olsuuuuun,o minik bir canın sizin bedeninizde attığının kanıtıdır unutmayın biz o duyguyu yaşamak için doktor doktor gezip,her türlü ilacı yan etkilerine bakmadan içip,duyduğumuz her bitkiyi bıkmadan usanmadan bin bir zorlukla ama küçücük bir umut için içiyoruz unutmayın olur mu bu arada ben dün gece çok düşündüm herhalde çift çizgiyi gördüm rüyamda fallar rüyalar az kaldı kafamda huni gezerim artık
kıyamam yaaaa dinlen bugün biraz,yorma çok kendinibak ne güzel mide bulantıların da geçmiş biraz,yakında tamamen onlarda kalmaz iyice rahatlarsın bu doktor meselesi herkeste sorun sanırım:94:ama bende bugün hamile kalsam banada sorun şööyle hem özel muamelesi yapan hem doğuma giren hem ekstra ücret almayan....vs vs vs bir yer açmalılar,sırf kadın doğum üzerine olmalı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?