- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.541
ben hepinizi birden merak ettim gülümhastaneye git biran önce ben sana ne zamandır dicem hep araya birşeyler giriyor,ben senden daha çok merak ediyorum inan ki,bulantıya gelinceeeee,tüm topik ahalisi bulanıyor ne diyeyim,bizde olsakta bizimde midemiz bulansa elinizdekinin kıymetini bilin canı m arkadaşım biliyorum zor bir durum birde sıcak ama olsuuuuun,o minik bir canın sizin bedeninizde attığının kanıtıdır unutmayın biz o duyguyu yaşamak için doktor doktor gezip,her türlü ilacı yan etkilerine bakmadan içip,duyduğumuz her bitkiyi bıkmadan usanmadan bin bir zorlukla ama küçücük bir umut için içiyoruz unutmayın olur mu bu arada ben dün gece çok düşündüm herhalde çift çizgiyi gördüm rüyamda fallar rüyalar az kaldı kafamda huni gezerim artık
kıyamam yaaaa dinlen bugün biraz,yorma çok kendinibak ne güzel mide bulantıların da geçmiş biraz,yakında tamamen onlarda kalmaz iyice rahatlarsın bu doktor meselesi herkeste sorun sanırım:94:ama bende bugün hamile kalsam banada sorun şööyle hem özel muamelesi yapan hem doğuma giren hem ekstra ücret almayan....vs vs vs bir yer açmalılar,sırf kadın doğum üzerine olmalı dimi
acemicim umarım rüyan en kısa zamanda ama hayırlısıla gerçekleşirr
Bence fallar rüyalar hayıra çıkaracak seni inşallah... huniyle değil, mutluluktan ışıl ışıl ışıldayan gözlerle gezeceksin İNŞALLAH canım arkadaşım.
Diğer cümlelerine yorum yapmak istemiyorum canımanlıyorsun sen dimi.
kimse yoktur topikte ama bir bakayım dedim pollyannam gelmişsanada iyi pazarlar gülüm tüm topik ahalisi pazartesi sendromu olmadan gelin topiğe yarın,şöyle neşeli neşeli günaydınlarınız olsun günümüz mutlu geçsin haydin bakem yarın görüşürüz,birde benim 15 te doktor randevum var gelişmeleri yazarım artık
hayırla git gel canım.. bekliyorum haberlerini..
topiğin bekçisiyiz ne de olsa
bu sıcakta beni güldürdün sende gül emi topiğin bekçisi
AMİİİİİNN Rabbim hepimizi güldürsün.
sen daha burdasın ama.. ben mi yanlış anladım acaba.. 15 dediğin saat 15 dimi :26:
bende yarına randevu aldım saat 2 de..
tatlışım randevu yarın,belirtmeyi unutmuşumsen beni yarın bekle bende senin çooook güzel haberlerini bekliyeceğim,bulantın ne alemde yemek yiyebiliyormusun
semra beğenip çıkmışsın:26:merak ettim,doktora gittin değil mi?kötü birşey yoktur umarım,ayyy çok merak ettim şimdi:18:,biz iyiyiz diye yazsaydın en azından be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?