2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Bence fallar rüyalar hayıra çıkaracak seni inşallah... huniyle değil, mutluluktan ışıl ışıl ışıldayan gözlerle gezeceksin İNŞALLAH canım arkadaşım.
Diğer cümlelerine yorum yapmak istemiyorum canım anlıyorsun sen dimi.

kizlar bende araniza katilabilirmiyim?bende ikinci bebisi istiyorumbir kizim var yedi aylik allah nasip ederse arkadas olucak bir kardesi olsun...(gerci koca aksam alti sabah alti vardiyasinda calisiyor o yuzden halvet anca bes alti gunde bir olluyor ama)napalim heveslendim su siralar...

Çoooook önceleri topikte OĞLAK75 nickli biri vardı hatırlayanınız vardır muhakkak.. başka bi topikte yazısını gördüm.. 2 haftaya kadar doğum yapacakmış:))

acemicim umarım rüyan en kısa zamanda ama hayırlısıla gerçekleşirr

polyannacım anladım ben onu tatlım

kimse yoktur topikte ama bir bakayım dedim pollyannam gelmişsanada iyi pazarlar gülümtüm topik ahalisi pazartesi sendromu olmadan gelin topiğe yarın,şöyle neşeli neşeli günaydınlarınız olsun günümüz mutlu geçsinhaydin bakem yarın görüşürüz,birde benim 15 te doktor randevum var gelişmeleri yazarım artık

hayırla git gel canım.. bekliyorum haberlerini..
topiğin bekçisiyiz ne de olsa

AMİİİİİNN Rabbim hepimizi güldürsün.

sen daha burdasın ama.. ben mi yanlış anladım acaba.. 15 dediğin saat 15 dimi :26:

bende yarına randevu aldım saat 2 de..

tatlışım randevu yarın,belirtmeyi unutmuşumsen beni yarın bekle bende senin çooook güzel haberlerini bekliyeceğim,bulantın ne alemde yemek yiyebiliyormusun

tatlışım randevu yarın,belirtmeyi unutmuşumsen beni yarın bekle bende senin çooook güzel haberlerini bekliyeceğim,bulantın ne alemde yemek yiyebiliyormusun

bende hata yokmuş yani.. yoksa diycektim bu kadar erkenmi başladı unutkanlık diye. Yarın birbirimizden haber bekliycez yani.. Ne güzel
bulantım ara ara yokluyo.. ama milletin açken bulanır, benim daha bi kere bulantı açken, diğerleri hep yemek yiyince oluyo.
sıcaklardan pekde yemek aramıyorum açıkcası, meyve, su bol bol...
kızımdan sonra 3 kilo fazlayla kaldım, inşallah bu kez çok kilo almadan tamamlarım Allah'ın izniyle.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım yasemincim güzel haberlerle gel serap bulanıtlar kötü beneçok çekmiştim 5 aya kadar umarım senin çok sürmez canım bende artık baya zorlanıyorım iyice ağırlaştım yüremekte bile zorlanıyorum 30 haftada biit ihayırlısyla artık kızım rüyalarıma çok geliyor öyle tatlıki yüec rabbim tez zamanda hepinizin meleklerinni kardeşlerini gönderiir

bi cöööö deyip kaçayım dedim:)nasılsınız kızlar???

benim şu sıralar o kadar çok işim varki vakit

bulupta gelemiyorum bu hafta sonuna kadarda

böyle devam edicek sanırımşimdide gözlerimden

uyku akıyor: ( hemen size bi ses edeyim dedim

umarım herkes iyidir..yine uğrarım görüşürüz kızlaaaarrr

Aaaaaaaaaaaaaaaa ama olmuyo amaaaaa...

hadi haftasonu dedik gezmelerdeler dedik anladık..

eee şimdi ne oldu.. niye kimsecikler gelmiyo..

hayalet gibi dolaşıyorum topikte.. ıssız ve yalnızz!!!!!

annişler merhaba nasılsınız... ben giriyorum ama göz atıp çıkıyorum iki gündürr üstümde gerginlik,saflık vvar sıcaklardan olabilir doktora gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inşlhh güzel haberlerle dönersinizz öpüldünüz kızlarr

hakkatten topik çok ıssız:26::26::26::26::26::26:ben şimdi tahlil sonuçlarımı almaya gidiyorum,yumurtam var,klasik işte bakalım ne diceksize yine yazarım,en azından kistim falan yok o güzel:hormonlarım ne alemde öğrencem artık,yazarım size öpüldünüz....bende pollyanna için girmiştim kendimden çok o yok bari olan gelişmeleri yazayım dedimbiçiçekçim hormonlar ve sıcak seni böyle gergin yapıyor olabilir,papatya çayı falan gerginliği çok güzel alıyor dene istersen

kızlaaar hormonlarım bu ayda normaaaaaaalçok sevindim,ilaç vercekti klomen falan istemedim,kullanmak istemiyorum dedim.o da bi ilaç yazdı takviye gibi bişi onuda almadım çünkü bana daha önce bi fayda sağlamamıştı,hormon yüklemek istemiyorum artık vücuduma,bu ayda hamile kalabilirim doğal yollaama kafaya takmayınca gerçekten normale dönüyorum galiba,soğana devam,incire devambenden bu kadar koyverdim gitti,olursa olur olmazsa o bana gelsin
SEMRAAAAAAAAAAA nerdesin bacım miniğinden haberleri bekliyorum dört gözle

semra beğenip çıkmışsın:26:merak ettim,doktora gittin değil mi?kötü birşey yoktur umarım,ayyy çok merak ettim şimdi:18:,biz iyiyiz diye yazsaydın en azından be gülüm

semra beğenip çıkmışsın:26:merak ettim,doktora gittin değil mi?kötü birşey yoktur umarım,ayyy çok merak ettim şimdi:18:,biz iyiyiz diye yazsaydın en azından be gülüm

Günaydın fıstığım.. akşam cepten girmiştim ve cevap yazmıştııııımm. Allah Allaaaaa gönderilmemiş demekki.
tatlım hastaneye gittim ama bu kezde randevu sisteminin azizliğine uğradım. bu nasıl bi sistemdir yaaa.. tabi o oraya gönderdi bu buraya gönderdi derken akşam oldu bitti gitti. bene sinirimden oturup ağladım
bakalım biraz sonra yine gidicez.

ama senin durumuna inanılmaz sevindim canım yaa..

maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…