- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.561
hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda gelir miniğin de bekletmez daha fazla seni umarımbenımde oglum kardeş ıstıyo hemde cok ama bı bucuk yıl olck nerdese olmuo uraşıorus ama maaalesef:26:
bende benim durumuma sevindim canımGünaydın fıstığım.. akşam cepten girmiştim ve cevap yazmıştııııımm. Allah Allaaaaa gönderilmemiş demekki.
tatlım hastaneye gittim ama bu kezde randevu sisteminin azizliğine uğradım. bu nasıl bi sistemdir yaaa.. tabi o oraya gönderdi bu buraya gönderdi derken akşam oldu bitti gitti. bene sinirimden oturup ağladım
bakalım biraz sonra yine gidicez.
ama senin durumuna inanılmaz sevindim canım yaa..
maşallah maşallah
teşekkür ederim canım,hadi bakalım gel türkiyeyede güzel haberlerle dön burdan canım arkadaşımgünaydin herkese
yaseminim cok sevindim canim hersey yolunda gidiyor sükürler olsun insallah sonuda daha güzel olucak cok cok sevindim canim
semram dün görememissin meleginikismet degilmis demekki canim ,insallah bugün güzel haberler verirsin bizlere allah yardimcin olsun canim.....
ferhatt canim masallah 30 haftayida tamamladin bizlere nekadar cabuk gecti senin hamileligin ,allahm hayirla kurtarmayi nasip eylesin darisi enkisa zamanda bizlere insallah....güzel prensesin ismi belli oldumu??
reyhancim canim sende sürekli uyku halindesin demek ,son hamileligimde bende öyleydim puregeston mahvetmisti beni,sende kullaniyomusun ??:44:
ebru sana yollamistim canim faceden arkadaslik ,ama kabul etmedin hala
bilgicim senide kizinida gördüm faceden ,cok tatli kizinmasallah yerim ben onu
bendede degisik bi durum yok kizlar, haftaya cuma cikiyorum yola allah kismet ederse ,bugünde doktorum benim icin hazirladigi raporu yollayacak onunla isim daha da kolaylasak insallah trde ,benim icin dua etmeyi unutmayin olurmu isinin ehli bir doktorun eline düseyim artikrabbim neyler neylerse güzel eyler insallah
ben geldim ben geldim
Allah'ıma şükürler olsun sonunda göründü yavrum.
bi elma çekirdeği kadar minik kuşum..
sizler o kadar çok ikiz istediniz ki hiç aklımda yokken ben bile düşünmeye başlamıştım:)
olsun canı sağolsun kuzumun.
bende yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar var kızlar benim de kafama takılan onca şey var ki konuşup rahatlamak istedim.Allahıma şükür iki tane sağlıklı tatlı kızım var 10 ve 5 yaşında ben de 35 yaşındayım son günlerde yine bebek istiyorum ama eşim katiyen yanaşmıyor bazen kavga ediyoruz kavga önemli değil unutulur ama hakaretlerini unutamıyorum .Eşimin ilk eşinden bir oğlu var ama yılda bir ay görebiliyor ve özlüyor o ikinci bebişimin erkek olmasını çok istedi öğrendiği anda benle konuşmadı yıkıldım arkadaşlar şimdi oğlan kız farketmez bir daha deneyelim diyorum veya kafası çakırken o bana diyor seviniyorum ama iş ciddiye binince sen oğlan doğuramazsın anan ne ki sen ne olacan deyip duruyor biz dört kız kardeşiz de... ilk eşinden olan oğlunu kızların yanında göklere çıkarıyor paşanız geldi diye erkek diye diye seviyor bir görseniz kızlarımın suratını şu adama bir oğlan doğurup kurtulmak istiyorum laflarından kaynanam desen o ayrı bir hikaye.. oğlan torunu oldumu bana alaylı alaylı bakıyor sen doğuramadın ya oh olsun der gibi beni hiç sevmedi zaten hiç istemedi bir de şey diyor Allah kime oğlan vereceğini bilir diyor sanki ben ve annem lanetliymişiz gibi eşiminde aklına bunu sokmuş eşim artık sürekli kondomla kullanıyor ama ben hamile kalabilmek için fırsat kolluyorum geçen ay iki kere çeilmemesini sağladım ama olmadı bu ay yine reglim erkek bebek için ovulasyon testlerini ve karbonatlı duşu düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz bu gibi yöntemlerle erkek bebeği olanınız var mı aranızda ...Lütfen bunu takıntı haline getirdim aklıma geldikçe geceleri ağlıyorum saatlerce aklımdan bir an bile çıkmıyor ...deneyimlerinizi anlatırmısınız .....
bende yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar var kızlar benim de kafama takılan onca şey var ki konuşup rahatlamak istedim.Allahıma şükür iki tane sağlıklı tatlı kızım var 10 ve 5 yaşında ben de 35 yaşındayım son günlerde yine bebek istiyorum ama eşim katiyen yanaşmıyor bazen kavga ediyoruz kavga önemli değil unutulur ama hakaretlerini unutamıyorum .Eşimin ilk eşinden bir oğlu var ama yılda bir ay görebiliyor ve özlüyor o ikinci bebişimin erkek olmasını çok istedi öğrendiği anda benle konuşmadı yıkıldım arkadaşlar şimdi oğlan kız farketmez bir daha deneyelim diyorum veya kafası çakırken o bana diyor seviniyorum ama iş ciddiye binince sen oğlan doğuramazsın anan ne ki sen ne olacan deyip duruyor biz dört kız kardeşiz de... ilk eşinden olan oğlunu kızların yanında göklere çıkarıyor paşanız geldi diye erkek diye diye seviyor bir görseniz kızlarımın suratını şu adama bir oğlan doğurup kurtulmak istiyorum laflarından kaynanam desen o ayrı bir hikaye.. oğlan torunu oldumu bana alaylı alaylı bakıyor sen doğuramadın ya oh olsun der gibi beni hiç sevmedi zaten hiç istemedi bir de şey diyor Allah kime oğlan vereceğini bilir diyor sanki ben ve annem lanetliymişiz gibi eşiminde aklına bunu sokmuş eşim artık sürekli kondomla kullanıyor ama ben hamile kalabilmek için fırsat kolluyorum geçen ay iki kere çeilmemesini sağladım ama olmadı bu ay yine reglim erkek bebek için ovulasyon testlerini ve karbonatlı duşu düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz bu gibi yöntemlerle erkek bebeği olanınız var mı aranızda ...Lütfen bunu takıntı haline getirdim aklıma geldikçe geceleri ağlıyorum saatlerce aklımdan bir an bile çıkmıyor ...deneyimlerinizi anlatırmısınız .....
ben geldim ben geldim
Allah'ıma şükürler olsun sonunda göründü yavrum.
bi elma çekirdeği kadar minik kuşum..
sizler o kadar çok ikiz istediniz ki hiç aklımda yokken ben bile düşünmeye başlamıştım:)
olsun canı sağolsun kuzumun.
yasemin canim cok sagol insallah hersey hepimiz icin güzel olcak...hoşgeldin aramıza canım en kısa zamanda gelir miniğin de bekletmez daha fazla seni umarım
bende benim durumuma sevindim canım
teşekkür ederim canım,hadi bakalım gel türkiyeyede güzel haberlerle dön burdan canım arkadaşımraporda ne yazıyor ki merak ettim,kısaca eline ulaşınca bizede yazarmısın
maaşallah canım benim çok sevindim çekirdeğini gördün,allah bizede nasib etsin ben iki çekirdekte ısrarlıyım hala da bilemiyorum yani bahtımıza ne düşecek tekrardan tebrik ederim semracım,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım
yesin o elma cekirdegini teyzeleri masallah canim kuzuna ,allahim sonuna kadar güldürsün yüzünü insallah....
yasemin canim cok sagol insallah hersey hepimiz icin güzel olcak...
suan elimde raporum canim ,hastanin ismi diye baslayan ve bu güne kadar gecirmis oldugum hamileliklerimin kacinci ayinda son bulduguyapilan testlerdeki degerler,son bebegimdeki kullandigim puregeston degerleri ,vs...ama en acisi nedir yaseminim biliyomusun 7 yillik hüznümün, gözyasimin bir sayfa kagida sigmasi ,inan birkere daha icim yandi ...sonuc hastamiz ayse hanimin bütün degerlerinin normal olmasi fakat sebepsiz 6 düsük yapmasi sonucu kendisini ,kendi vatanindaki doktorlara yönlendirmek istedik sizden ricam ayse hanimla yakinda ilgilenmeniz cünkü bu ugurda fazlasiyla yiprandi vs.....
doktorumun kendi kisisel yorumuda var oda cok duygulandirdi beni:85: allahim onunda yüzünü güldürsün onunda düsükleri olmus sonunda bir oglu olmus ,kendi kaderimden bi doktor buldum anliycaniste böyle yaseminim bakalim zamna bize ne gösteresek.....
canim benim canim arkadasim güzel teselline ,rahatlatici sözlerine, bu güzel yüregine cok cok tesekkür ediyorum ,allah razi olsun bitanem ,insallah herseyi kafamdan silip aticam rabbiminde sayesinde seninde dedigin o güzel temiz sayfayi acicam insallah....bende son olarak diyorumki bu güzel kalbin mükafatini rabbim sana cok gecmeden verecek buna yürekten inaniyorum bak görürsün ayse demisti diyeceksin INSALLAH...canım arkadaşımyaşadıkların gerçekten ama gerçekten çoook zor bunu biliyorum,o bir sayfaya sığmaz onuda biliyorum.insanın ömründen ömür gidiyor maalesef ben çoğu zaman kendimi nasıl rahatlatıyorum biliyormusun,bu benim elimde olan birşey değil diyorum,elinde malzeme olur bu malzemeden şunu yapacaksın derler yapamazsın üzülürsün,ama bu öyle birşey değil.malzeme senin elinde olsada sen canı vermiyorsun.NOKTA..üçüncü yılım bazen hiç olmazsa diye düşünürken kafayı yiyeceğimi zannediyorum,sanki benim elimdeymişte ipin ucunu bırakırsam,kafamdan biran olsun atarsam uçup gidecek ve bana hiç bir daha geri dönmeyecekmiş gibi:44:sonra bir tek buna sözümün geçmediğini anlıyorum,bana düşen kabullenmek ve yoluma devam etmek ama arkama bakmadan,şurda şunu yaşadım burda bunu yaşadım dersem yine tökezliyorum o geçmişte kaldı,yaşadım ve bitti şimdi yeni şeyler yaşıyacağım yeni tecrübelerim olacak,buna hazırlanmalıyım............ben geriye hiiiç dönmemeye çalışıyorum arkadaşım,sende şimdi yaşadıklarını o bir sayfadan say ve yeni bir sayfa açalım buraya geldiğinde o sayfada hep güzellikler olsun hep sevinçler gülen yüzün olsun her satırında,o sayfada yeni bir sen ol,çocuklarınla eşinle sevdiklerinle..........sen mutlu olmayı hakediyorsun bence
semra canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun,insallah hayirli haberi duyariz sendendeselam çok geç bir vakit biliyorum ama yazmadan geçemedim .hepinizi çok özledim .varlığınızı bilmekbile çok güzel allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy::79::79::79::79:hepinizi kocaman kocaman öpüyorumhı malum günüme 5 gün kaldı :83:hayırlısı olsun inşallah :26:
semracım hadi çok az kalmış inş güzel bir haberde senden gelir arkadaşımselam çok geç bir vakit biliyorum ama yazmadan geçemedim .hepinizi çok özledim .varlığınızı bilmekbile çok güzel allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:hepinizi kocaman kocaman öpüyorumhı malum günüme 5 gün kaldı :83:hayırlısı olsun inşallah :26:
canim benim canim arkadasim güzel teselline ,rahatlatici sözlerine, bu güzel yüregine cok cok tesekkür ediyorum ,allah razi olsun bitanem ,insallah herseyi kafamdan silip aticam rabbiminde sayesinde seninde dedigin o güzel temiz sayfayi acicam insallah....bende son olarak diyorumki bu güzel kalbin mükafatini rabbim sana cok gecmeden verecek buna yürekten inaniyorum bak görürsün ayse demisti diyeceksin INSALLAH...
semra canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun,insallah hayirli haberi duyariz sendende
yaseminim bunlar senin icin
evet canim resimdeki benim:78: face gelsen daha ne resimler var ama gemiyosun :84::84::82:
merhaba güzel anelr nasılsınız bakalım serap bebeşini görmüşsün gözün aydın semra yasemin ayşe az kaldı sizinde melekleriniz gelecek te zamanda hayırlısyla bende çok zorlanıyorum son dönmelerde aryık sağırlaştım oturduğum yerde kalıyorum oğlumdayken hiç böyel değildim bu sefer çok zorlandım hayırlısıyla doğsada artık
merhaba güzel anelr nasılsınız bakalım serap bebeşini görmüşsün gözün aydın semra yasemin ayşe az kaldı sizinde melekleriniz gelecek te zamanda hayırlısyla bende çok zorlanıyorum son dönmelerde aryık sağırlaştım oturduğum yerde kalıyorum oğlumdayken hiç böyel değildim bu sefer çok zorlandım hayırlısıyla doğsada artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?