2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

sanki birisi ben, gırtlağıma kadar doldurmuş, o kadar ağır hissediyorum kendimi ve ben hiiiiç bişey yapmak istemiyorum

inanın yazı yazmaya bile dermanım yok...

ben bu sıcakları çekemiyorum((

Son düzenleme:

canıııııımmmm çok sevindim inan senin için bak artık bazı şeyler yoluna girmeye başladı tedavilerinin sonuçlarını güzel haberlerle almaya başladın inşallah en son aldığımız haber seni dünyanın en mutlu annesi yapsın bizide o annenin en mutlu arkadaşları

yok canım benim benim şu sıralar uyku değil geçirdiğim hem yoğun hemde yok düşük tehlikesiydi yok bulantıydı derken ev işlerini çok salladım ve onlarda acayip birikmiş bir ton ütü altından kalkmaya çalışıyorum halaüstüne bide temizlik biran evvel iyice işin ucu kaçmadan bitirmek istiyorum o yüzden gündüz acayip yoruluyorum gecedeuyku fena basıyor

oyyyy elma çekirdeğini yesinler senin :)) ne güzel görmüşsün bebişini semracım insan özlüyoda bikere gördükten sonra yaa bir sonraki görüş tarihi gelene kadar çok sabırsızlaanıyorum ben:))

canım öncelikle hoşgeldin alacağın karar için çok iyi düşünmen gerekiyor inan bir sinirle eşinin ve k.validenin söylediklerinden dolayı hayatını dahada zehir edeblirsin belki dahada iyi olabilir ama bir ihtimal bu sadece rabbimin vergisi ki arkadaşım bunlar verende alanda o bize tevekkül etmek düşer bence eşinin güzel anlarından yararlanarak en çok bunu anlatmaya çalışsan daha iyi olur Rabbim hakkınızda ki en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah..

inşallah kalan süre sonunda çok güzel haberler alırsın canım

sorma canım daha cinsiyetimiz bile belli olmadan bizdede daha şimdiden bir anlaşmazlık gidiyor senin dediğin gibi kızımın isminide eşim ağırlıklı olarak koymuştu ben başka isim düşünmüştüm eşim direk boşuna düşünme ben zeynep istiyorum dedi ilk önce tepki gösterdim ama koyma amacından sonra bende severek koydum ve hala seviyorum:)şimdide hoşuma giden isimleri söylüyorum yok onun şusu yok onun busu ha biide dinimizde isim hakkı erkeğinmiş
mutlaka belirlenen bir ismi olmuştur kızınında canım ozaman geldiğinde eşinde sende anlamadan isim sahibini bulacaktır ben öyle düşünüyorum:))

merhaba kızlar bende 2. Bebeğime hamileyim 15 haftalık 21 aylıkta bir kızım var benide aranıza alın

hoşgeldin canım aramıza..

sende elini çabuk tutanlardansın maşallah..

Sağol canım evet ilk hamileliğim biraz sorunlu geçmişti oyüzden ara vermedik fazla kızımı 41+5 te sezeryanla doğum yaptım bakalım inşallah bunda sorun olmaz senin ilk doğumun nasıl oldu canım

Sağol canım evet ilk hamileliğim biraz sorunlu geçmişti oyüzden ara vermedik fazla kızımı 41+5 te sezeryanla doğum yaptım bakalım inşallah bunda sorun olmaz senin ilk doğumun nasıl oldu canım

bende normal doğum olarak gittim ama 12 saat suni sancı vermelerine rağmen olmayınca sezeryana alındım.
çooook acılar çektim çok.. ama Rabbim öyle büyükki o acıları unutturup yerine tekrar evlat sevgisi koyuyor.
benimde kızım 23 ayını bitirdi.

inşallah canım allah rağzı olsun hepinizden
temiz kalpli bir insanmışsın canım .herkez gibi benimde iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var canım rabbim büyük

amin canım allah razıolsun

GÜNAYDIIIIINNNN

Semracım uğramışsın varmı bi gelişme canım?? kaç gün kaldı?

Bilginin işler yine yoğun galiba uğramıyor,

Ebru zaten hepten kayıp! İnşallah iyidir ve herşey yolundadır.

Cenera arada bi cee diyip kaçıyo,

Fatoşcum, Ayşecim, Yasemincim, Reyhancım sizler buralardasın zaten

Yaw bizim bi liste vardı nerelerde ki :26:

günaydın günaydın güzeller
nasılsınız kızlar,ay ben çoook yorgun hissediyorum kendimi çoook sıcak ve çoook sıcak....yarın misafirim var yine biraz toparlanmam lazım,pazartesi görümüm gidiyor,aynı gün kardeşim geliyorben bu ay çalışamıyorum valla:78::78:hem misafirden hem sıcaklardan:78:hamile olanlar ne yapıyor bilemiyorum
hamileler demişken dün yine gezmekteydim ayıptır söylemesibu sene hamile patlaması varmışbende içimden bizim topikten biliyorum dedimtabii laf dolaşıp yine oğlun büyüdüye gelip canımı sıkıyorlar,ayyy dedim bu sıcaklarda uğraşamam,kışında soğuk,isteyen doğursun arkadaşımne diyim yani şimdi haklı değilmiyim,herkese ayrı ayrı anlat hiiiiç gerek yok.sizler nasılsınız bakalım

günaydın tatlış

selam kizlar

yaseminim canim nasilsin?? evet bende begenip cikmistim, moralim sifir
dün sabahtan beri hic kesilmeyen yagmur resmen deprosyona soktu beni ,tamda izin havasinada girmisken iyice sinir oldum iyimiyine misafirlerin varmis allah kolaylik versin canim nerden geliyolar yurtdisindanmi??

semra canim liste epeydir kayip canim ya ,birara eklersin artik, nasil oldun iyimisin bugün biraz daha

yavrum sen türkiyeye gel moralin fazlasıyla yerine gelicek emin olhatta bir bulut yokmu güneşin önünde birazcık dursada serinlik yapsa diyeceksinbak semramın bile sıcaktan sesi çıkmıyor o derece yanigörümcem burdaydı zaten tatil için,4-5 gün sonra gidecekti,iki gün orda iki gün burda dönüşümlü kalıyordu bu akşam tekrar bana gelcekti,,,,, kardeşim gelecekti hafta sonuna onlar aradı şimdi yoldalarmış süpriz yaptılar.bende evi toparlamıştım annem aradı bana yardıma gel diyebirazdan oraya gideceğim,yemek falan yapmıştım yarın gezmeğe gidersek hazır olsun diye onlarıda şimdi anneme götürürüm artık bi de zaman bulursam çocuk yapıcağım....peh sıcakmış bendeki trafiğe bak sen

canimya günese okadar hasret bi ülkede yasiyorumki ,günesle beni korkutamazsiniz yani
yada korkmalimiyim:44::90:aman ailecek ruh gibiyiz biraz yansak fena olmaz heralde :90:

sendeki enerjiye hayranim canimya ohh annisin yaninda git tabi negüzel,benimde anneme kavusmama son 8 gün insallah....bunca isin altindan kalkiyorsun ,bebegimi yapamiycaksin ,yaparsin sen ,yaparsin, hamaratim benim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…