- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.581
sen serap değilmiydin yoksa semramıydın canım af ola aklımda öyle kalmış
kızlaaar hormonlarım bu ayda normaaaaaaal çok sevindim,ilaç vercekti klomen falan istemedim,kullanmak istemiyorum dedim.o da bi ilaç yazdı takviye gibi bişi onuda almadım çünkü bana daha önce bi fayda sağlamamıştı,hormon yüklemek istemiyorum artık vücuduma,bu ayda hamile kalabilirim doğal yolla ama kafaya takmayınca gerçekten normale dönüyorum galiba,soğana devam,incire devam benden bu kadar koyverdim gitti,olursa olur olmazsa o bana gelsin
SEMRAAAAAAAAAAA nerdesin bacım miniğinden haberleri bekliyorum dört gözle
günaydin herkese
yaseminim cok sevindim canim hersey yolunda gidiyor sükürler olsun insallah sonuda daha güzel olucak cok cok sevindim canim
semram dün görememissin meleginikismet degilmis demekki canim ,insallah bugün güzel haberler verirsin bizlere allah yardimcin olsun canim.....
ferhatt canim masallah 30 haftayida tamamladin bizlere nekadar cabuk gecti senin hamileligin ,allahm hayirla kurtarmayi nasip eylesin darisi enkisa zamanda bizlere insallah....güzel prensesin ismi belli oldumu??
reyhancim canim sende sürekli uyku halindesin demek ,son hamileligimde bende öyleydim puregeston mahvetmisti beni,sende kullaniyomusun ??:44:
ebru sana yollamistim canim faceden arkadaslik ,ama kabul etmedin hala
bilgicim senide kizinida gördüm faceden ,cok tatli kizinmasallah yerim ben onu
bendede degisik bi durum yok kizlar, haftaya cuma cikiyorum yola allah kismet ederse ,bugünde doktorum benim icin hazirladigi raporu yollayacak onunla isim daha da kolaylasak insallah trde ,benim icin dua etmeyi unutmayin olurmu isinin ehli bir doktorun eline düseyim artikrabbim neyler neylerse güzel eyler insallah
ben geldim ben geldim
Allah'ıma şükürler olsun sonunda göründü yavrum.
bi elma çekirdeği kadar minik kuşum..
sizler o kadar çok ikiz istediniz ki hiç aklımda yokken ben bile düşünmeye başlamıştım:)
olsun canı sağolsun kuzumun.
bende yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar var kızlar benim de kafama takılan onca şey var ki konuşup rahatlamak istedim.Allahıma şükür iki tane sağlıklı tatlı kızım var 10 ve 5 yaşında ben de 35 yaşındayım son günlerde yine bebek istiyorum ama eşim katiyen yanaşmıyor bazen kavga ediyoruz kavga önemli değil unutulur ama hakaretlerini unutamıyorum .Eşimin ilk eşinden bir oğlu var ama yılda bir ay görebiliyor ve özlüyor o ikinci bebişimin erkek olmasını çok istedi öğrendiği anda benle konuşmadı yıkıldım arkadaşlar şimdi oğlan kız farketmez bir daha deneyelim diyorum veya kafası çakırken o bana diyor seviniyorum ama iş ciddiye binince sen oğlan doğuramazsın anan ne ki sen ne olacan deyip duruyor biz dört kız kardeşiz de... ilk eşinden olan oğlunu kızların yanında göklere çıkarıyor paşanız geldi diye erkek diye diye seviyor bir görseniz kızlarımın suratını şu adama bir oğlan doğurup kurtulmak istiyorum laflarından kaynanam desen o ayrı bir hikaye.. oğlan torunu oldumu bana alaylı alaylı bakıyor sen doğuramadın ya oh olsun der gibi beni hiç sevmedi zaten hiç istemedi bir de şey diyor Allah kime oğlan vereceğini bilir diyor sanki ben ve annem lanetliymişiz gibi eşiminde aklına bunu sokmuş eşim artık sürekli kondomla kullanıyor ama ben hamile kalabilmek için fırsat kolluyorum geçen ay iki kere çeilmemesini sağladım ama olmadı bu ay yine reglim erkek bebek için ovulasyon testlerini ve karbonatlı duşu düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz bu gibi yöntemlerle erkek bebeği olanınız var mı aranızda ...Lütfen bunu takıntı haline getirdim aklıma geldikçe geceleri ağlıyorum saatlerce aklımdan bir an bile çıkmıyor ...deneyimlerinizi anlatırmısınız .....
selam çok geç bir vakit biliyorum ama yazmadan geçemedim .hepinizi çok özledim .varlığınızı bilmekbile çok güzel allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:hepinizi kocaman kocaman öpüyorumhı malum günüme 5 gün kaldı :83:hayırlısı olsun inşallah :26:
evet yasemincim olmayacak diyordum öyle inandırmıştım kendimi hiç ummadığım anda hemde tek tüple geldi meleğim ben ilk doğumumu sezeryanla yaptığım için doktorlar pek yanaşmıyor normal doğuma ya ben denemek istiyorum acısını ben çekecem yok yok diyorlar yani sezeryan olursa erken alırlar bebeği bir buçuk ay kaldı diyelim ama bellide olmaz zaten çok sancım var bebekte dönmüş doğuma artık çok zorlanıyorum isim konusunda eşimle anlaşmıyoruz kızım bu gidişte isimsiz olacak bu adamda zor ben doğuruyorum sana ne oluyor zaten oğlumun ismini o koymuştu şimdide ben koyayım kızımın ismini yok diyor boğasım geliyor zaten hamile olduğumdan beri adamda bir tuhaflık var çok değişti aman ben çocukalarımla anca ilgilenirim onunda nazını hiç çekemem valla
sanki birisi ben, gırtlağıma kadar doldurmuş, o kadar ağır hissediyorum kendimi ve ben hiiiiç bişey yapmak istemiyorum
inanın yazı yazmaya bile dermanım yok...
ben bu sıcakları çekemiyorum((
merhaba kızlar bende 2. Bebeğime hamileyim 15 haftalık 21 aylıkta bir kızım var benide aranıza alın
hoşgeldin canım aramıza..
sende elini çabuk tutanlardansın maşallah..
Sağol canım evet ilk hamileliğim biraz sorunlu geçmişti oyüzden ara vermedik fazla kızımı 41+5 te sezeryanla doğum yaptım bakalım inşallah bunda sorun olmaz senin ilk doğumun nasıl oldu canım
inşallah canım allah rağzı olsun hepinizdencanim benim canim arkadasim güzel teselline ,rahatlatici sözlerine, bu güzel yüregine cok cok tesekkür ediyorum ,allah razi olsun bitanem ,insallah herseyi kafamdan silip aticam rabbiminde sayesinde seninde dedigin o güzel temiz sayfayi acicam insallah....bende son olarak diyorumki bu güzel kalbin mükafatini rabbim sana cok gecmeden verecek buna yürekten inaniyorum bak görürsün ayse demisti diyeceksin INSALLAH...
semra canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun,insallah hayirli haberi duyariz sendende
temiz kalpli bir insanmışsın canım .herkez gibi benimde iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var canım rabbim büyükGÜNAYDIIIIIIN GÜZEL ANNELER
semracım hadi çok az kalmış inş güzel bir haberde senden gelir arkadaşım,inanırmısın gece ayşeye birşeyler yazarken birden aklıma geldin semrada uğramıyor uzun süredir nasıl ki diye düşündüm sabah sorarım artık deyip kapattım,benden yarım saat sonra sen gelmişsin
sende benim canım arkadaşımsınherşey güzel olacak ben inanıyorum hepimiz için bu arada inşaallah bu arada fotoğraftaki güzel senmisin??
canıııııımmmm çok sevindim inan senin için bak artık bazı şeyler yoluna girmeye başladı tedavilerinin sonuçlarını güzel haberlerle almaya başladın inşallah en son aldığımız haber seni dünyanın en mutlu annesi yapsın bizide o annenin en mutlu arkadaşları
yok canım benim benim şu sıralar uyku değil geçirdiğim hem yoğun hemde yok düşük tehlikesiydi yok bulantıydı derken ev işlerini çok salladım ve onlarda acayip birikmiş bir ton ütü altından kalkmaya çalışıyorum halaüstüne bide temizlik biran evvel iyice işin ucu kaçmadan bitirmek istiyorum o yüzden gündüz acayip yoruluyorum gecedeuyku fena basıyor
oyyyy elma çekirdeğini yesinler senin :)) ne güzel görmüşsün bebişini semracım insan özlüyoda bikere gördükten sonra yaa bir sonraki görüş tarihi gelene kadar çok sabırsızlaanıyorum ben:))
canım öncelikle hoşgeldin alacağın karar için çok iyi düşünmen gerekiyor inan bir sinirle eşinin ve k.validenin söylediklerinden dolayı hayatını dahada zehir edeblirsin belki dahada iyi olabilir ama bir ihtimal bu sadece rabbimin vergisi ki arkadaşım bunlar verende alanda o bize tevekkül etmek düşer bence eşinin güzel anlarından yararlanarak en çok bunu anlatmaya çalışsan daha iyi olur Rabbim hakkınızda ki en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah..
inşallah kalan süre sonunda çok güzel haberler alırsın canım
sorma canım daha cinsiyetimiz bile belli olmadan bizdede daha şimdiden bir anlaşmazlık gidiyor senin dediğin gibi kızımın isminide eşim ağırlıklı olarak koymuştu ben başka isim düşünmüştüm eşim direk boşuna düşünme ben zeynep istiyorum dedi ilk önce tepki gösterdim ama koyma amacından sonra bende severek koydum ve hala seviyorum:)şimdide hoşuma giden isimleri söylüyorum yok onun şusu yok onun busu ha biide dinimizde isim hakkı erkeğinmiş
mutlaka belirlenen bir ismi olmuştur kızınında canım ozaman geldiğinde eşinde sende anlamadan isim sahibini bulacaktır ben öyle düşünüyorum:))
GÜNAYDIIIIINNNN
Semracım uğramışsın varmı bi gelişme canım?? kaç gün kaldı?
Bilginin işler yine yoğun galiba uğramıyor,
Ebru zaten hepten kayıp! İnşallah iyidir ve herşey yolundadır.
Cenera arada bi cee diyip kaçıyo,
Fatoşcum, Ayşecim, Yasemincim, Reyhancım sizler buralardasın zaten
Yaw bizim bi liste vardı nerelerde ki :26:
selam kizlar
yaseminim canim nasilsin?? evet bende begenip cikmistim, moralim sifirdün sabahtan beri hic kesilmeyen yagmur resmen deprosyona soktu beni ,tamda izin havasinada girmisken iyice sinir oldum iyimi yine misafirlerin varmis allah kolaylik versin canim nerden geliyolar yurtdisindanmi??
semra canim liste epeydir kayip canim ya ,birara eklersin artik, nasil oldun iyimisin bugün biraz daha
yavrum sen türkiyeye gel moralin fazlasıyla yerine gelicek emin olhatta bir bulut yokmu güneşin önünde birazcık dursada serinlik yapsa diyeceksin bak semramın bile sıcaktan sesi çıkmıyor o derece yani görümcem burdaydı zaten tatil için,4-5 gün sonra gidecekti,iki gün orda iki gün burda dönüşümlü kalıyordu bu akşam tekrar bana gelcekti,,,,, kardeşim gelecekti hafta sonuna onlar aradı şimdi yoldalarmış süpriz yaptılar.bende evi toparlamıştım annem aradı bana yardıma gel diye birazdan oraya gideceğim,yemek falan yapmıştım yarın gezmeğe gidersek hazır olsun diye onlarıda şimdi anneme götürürüm artık bi de zaman bulursam çocuk yapıcağım....peh sıcakmış bendeki trafiğe bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?