- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.601
canimya günese okadar hasret bi ülkede yasiyorumki ,günesle beni korkutamazsiniz yaniyada korkmalimiyim:44::90:aman ailecek ruh gibiyiz biraz yansak fena olmaz heralde :90:
sendeki enerjiye hayranim canimya ohh annisin yaninda git tabi negüzel,benimde anneme kavusmama son 8 gün insallah....bunca isin altindan kalkiyorsun ,bebegimi yapamiycaksin ,yaparsin sen ,yaparsin, hamaratim benim.....
hayirli cumalar kizlar....
Ayşecim sana ve tüm topiğe hayırlı cumalar
hepinize tünaydın bu arada
hayırlı cumalar kızlar... ik gündür doktordayım dün de guatr içindi ameliyat dedi doktor artık allah nasip ederse doğumdan sonra olurum... bugünde meleğim için gittim tabi özele çok güzel dedi geliimi uyumlu dedi cinsiyetini göremedi biraz yağlardan dolayı tabiii ayaklarını oynattı usg de bebeğim... hissediyorum artık kelebeğimin kanat çırpışınıacemim,seydam, canera, çiçeklara, ismini yazamadığım diğer arkadaşalrda inşlhh tekrar tadarlar bu duyguyu allah bizede bu yolu hayırlısıyla sonlandırır inşlhh öpüyorum hepinizi
kızlarr benim kafam karıştı bugün doktor zeka testini yaptır dedi sizce ne yapmalıyım bana akıl verin ltfenn
zeka testimi:26::26::26::26:öyle birşey mi varmış,ikili üçlü test gibi birşey mi
fatoşcum yaa bi çizelge yapsan ya güzelim.. kaç haftalık oldun bizde görsek:))
hissetmeye başladım diyince şaşaırdım da o yüzden.. gerçi derlerdi ikinciler daha çabuk hissedilirmiş diye.
zeka testi 2 li diyorsan eğer onu devlet yapmıyo sanırım. ben ilk gebelikte yaptırmamıştım. benimde aile hekimindeki hemşire kafamı karıştırdı yaptır diye(
sen daha önce Son adet tarihini vermiştin ama ben unuttum.. bi gönder de sana çizelge yapayım.. sil düzelt derdi yok bunun:))
ayy böle yumutadan çıkmış gibi hoşuma gitti teşekkürler canım
çok hoşuma gitti gerçekten gülesim geliyoo öle yumurta görüncekeyfim doktordan iyi geldim ya ondan sanırım iyi bugün yazmayada okumayada dermanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?