2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hiç merak etme gayet bronz bir tenle burdan döneceksinannen nasıl heyecanlıdır şimdi,eminn ol senden daha fazla:97:bak bizimkinin etekleri tutuşmuş,yetiş çabuk diyor......canım bende şunun şurasında iki yıldır annemin yanındayım,birkaç sene sonra tekrar gideceğim....ilk geldiğimde her işini kendi görüyordu aman alışmayım gideceksin diyorduşimdi alıştı amabende ona alıştım sanırsamaz kalmış güzel bir tatil olur umarım.....

yasemincim olayı kısa ve öz anlatmış valla.. sıcaklardan kafamı kaldıracak dermanım yok.. kızımı yatırıp doğru yatağa.. sonrada kalkmak için uğraşıyorum.. soğuk su beni kendime getiriyor ancak..
şuan kafayı toplayamadım henüz. konuya adapte olamıyorum. hepinizi öpüyorum.. derken benim fıstık uyandı

hayırlı cumalar kızlar... ik gündür doktordayım dün de guatr içindi ameliyat dedi doktor artık allah nasip ederse doğumdan sonra olurum... bugünde meleğim için gittim tabi özele çok güzel dedi geliimi uyumlu dedi cinsiyetini göremedi biraz yağlardan dolayı tabiii ayaklarını oynattı usg de bebeğim... hissediyorum artık kelebeğimin kanat çırpışını acemim,seydam, canera, çiçeklara, ismini yazamadığım diğer arkadaşalrda inşlhh tekrar tadarlar bu duyguyu allah bizede bu yolu hayırlısıyla sonlandırır inşlhh öpüyorum hepinizi

hayirli cumalar kizlar....

Ayşecim sana ve tüm topiğe hayırlı cumalar

hepinize tünaydın bu arada

ben geldim arkadaşlarherkese merhabalar diyorum
biçiçekçim canım bebğinde sende iyimişsiniz ne kadar güzelbu saatten sonra hamileliğin keyfine doyum olmaz heleki birde hissediyorsunuz yasende keyfini çıkar canıminş tatlım inş bizde birkez daha tadarız

fatoşcum yaa bi çizelge yapsan ya güzelim.. kaç haftalık oldun bizde görsek:))
hissetmeye başladım diyince şaşaırdım da o yüzden.. gerçi derlerdi ikinciler daha çabuk hissedilirmiş diye.
zeka testi 2 li diyorsan eğer onu devlet yapmıyo sanırım. ben ilk gebelikte yaptırmamıştım. benimde aile hekimindeki hemşire kafamı karıştırdı yaptır diye(

yasemincim sen nasılsın güzelim.. bu ara ihmal ediyorum sizleri ama affola..
sıcaklar beni mahvediyor.. kızım uykuya, ben uykuya...
1 saat oldu uyanalı daha yeni kendime gelebildim.
Ağustosu da bi atlatsaydık hayırlısıyla

ben anlamıyorum ki çizelgeden daha öncede kilo için yapmıştık ayarlayamadım sildimdi.. 14 haftalıkmışım bugün ile...evet hissediyorum ama mınicik bende ilk gebeliğimde 5 ay sonunda hissetmiştim....artıık elim karnımdan gitmiyo bazen farkında olmadan elim orda yine kayınpederimin yanında falan utanıyorum yaa sonrada oğlumda 3 lümü ne yapılmıştı benimde ama gerek duymuyorum çünkü o zaman boşyere üzülmüştük yanlış sonuçta verebiliyo.... devlet hastanesi yaparmı yapmazmı bilmiyorum tam diyorum yaptırmayım bu kezde aklımı karıştırıyolarr....artık eşimle ne karar vercez bakalım off off

sen daha önce Son adet tarihini vermiştin ama ben unuttum.. bi gönder de sana çizelge yapayım.. sil düzelt derdi yok bunun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…