- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.621
selammmmmmmmm ben geldim nasılsınız arkadaşlar ben çok iyiyim çok şükür bu günümüze
maşallah maşallahsemracım..
hep böyle mutlu olsun herkes inşallah.
hoşgeldin gülüm.... evet yaa ikili yada üçlü gibi...ben anlayamadım bi türlü gelişimi güzel dedi ama bu konuda kafamı karıştırdılarr yaptırmak istemiyordumm ben
semracım iyiyim ben tatlım,akıntım yok iki gündür ona üzülüyorum biraz ama yapacak bişi yok,yumurtam büyümeyi bıraktı sanırsamyasemincim sen nasılsın güzelim.. bu ara ihmal ediyorum sizleri ama affola..
sıcaklar beni mahvediyor.. kızım uykuya, ben uykuya...
1 saat oldu uyanalı daha yeni kendime gelebildim.
Ağustosu da bi atlatsaydık hayırlısıyla
kızlar bu gün benim malum günümdü gecikmedende geldiyani benim bebek isteğim ramazandan sonraya kaldı :44:ramazanda dua etmekten başka birşey düşünmek istemiyorum :26:yani eylül ayında tekrardan başlıyacağım çalışmlara hayırlısı allahtan adet olmam biraz burukluk yarattı ama yapıcak birşey yok herşey allahtan buna da şükür şimdilik benden bukadar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum bayyyyy :79::79::79::79::79:
inş tatlım,ama hormonlarım böyle bir iki ay daha giderse anca kalitesi yerine gelir ben zaten hemen şimdi kaliteli olcaklar diye beklemiyorum,ama işte umut fakirin ekmeğiTünaydın fıstıklar
yasemincim inşallah yumurtaların kaliteli kaliteli büyüyordur.. Soğan maşallah sende bayağı işe yaradıinşallah bu ayda çok güzel sonuçlar alırsın güzelim.
sıcaklar evet yaaa mahvediyor valla.. daha da ısınırsa halimiz harap(
birde tam dibimizde kazı çalışması var, tak tak tak tak ağır iş makinasıyla sabahın 8inden beri
sıcak bi yandan gürültü bi yandan ooooffffffffff
ohhhh iyi tatiller fatoşumtünaydın güzeller...sabah işleri anammm mahvediyo beniii uyuşuk uyuyşuk...sıcakkk.... püffff.. işleri bitiriyim kızlarr ütüm var daha bi dağ kadar hiçde sevmem bulaşıkla ütü işini... serinlemeye denize gitcez bakalım akşam çıkcaz 1,5 saatlik yol bi gecelik ama olsun değişklik olur hiç deilse yarın gece döneriz inşlhh öpüyorum hepinizi sizde güzel bi hafta sonu geçirirnn inşlhhh
merhabalar canım,soğan kürü bünyeye göre değişiyor kimi arkadaş daha kullanırken adet olmuş,kimisi kür bittikten hemen üç dört gün sonra,ben olmadım mesela..tekrar yapmayı düşünüyorum,sen ne zamandır yapıyorsun,ne için kullanıyorsunselam arkadaşlar bereketli bigün diliyorum,bu soğan kürü kaç gun sonra adeti söker aceppp
annaaam üçüncü sayfalara düşmüşüz hatunlar,bu sayfalar pek tekin değil biliyorsunuz değilmitopiği kurtarayım bari kendi kendime kimsecikler uğramamaış ama benden kocaman bir merhaba
kızlar benim dünden beri kanamam varben çoook sıkıldım artık,daha 15 gün var adet olmama hoş adet belirtim de yok ama koca bir offffff işte.doktora gidip sorayım bari,ben gitmicem dedikçe o üstüme üstüme geliyor.....şimdi gitmesem iki gün sonra bu neydi şimdi dicem acaba adetmi oldum yoksa kötü birşeymi var.......ilaç kullanmak istemiyorum ben...burda oturmuş gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünüyorum
zeynepçim senin adına sevindim canım ne güzel kanaman kesilmiş bir de mide bulantıların geçtimi iyice rahatlarsın canımselam kızlar uzun zamandır giremedim ama mide bulantısından öldüm şimdi biraz daha iyiyim geçmişi biraz okudum bugün dr dan geldim bebişim iyiymiş kanama alanı yok olmuş inşallah bundan sonra daha iyi olur kendinize iyi bakın
fatoşçum gittim dokora,muayene etti yumurtlama kanaması dedimerhaba canım neden adet olasınki şimdi bence bekleme git doktoruna bnde merakladım şimdii kötü bişi olcanı sanmıyorum ama yinede ne olduğunu öğren...bende ayrına randevu aldım tahliller için devlet hastanesine hiç deilse tahliller için işe yarıyo ne yapalımm
ayyyy kıyamam ben sana,hamilelik fena çarptı kız senimerhaba...
bugünlerde pek tadım yok...
dün iş güç vardı, sağolsun annem yardıma geldi..
gündüz de uyuyamadığım için akşam çok fena sızmışım. eşim geldiğinde ayaklarıma kadar uyuşmuştum(
hemen yemeğini önüne koyup dooooğru yatağa gittim..
sanki üstümden tır geçmiş gibi
kızım uyudu şükür birazdan bende yatarım..
yarın da eşim izinli, annemlere gideriz büyük ihtimal kışlık mantı bükmeye.. yine buralarda olamıycam yani...
hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım... byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?