2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar bu gün benim malum günümdü gecikmedende geldiyani benim bebek isteğim ramazandan sonraya kaldı :44:ramazanda dua etmekten başka birşey düşünmek istemiyorum :26:yani eylül ayında tekrardan başlıyacağım çalışmlara hayırlısı allahtan adet olmam biraz burukluk yarattı ama yapıcak birşey yok herşey allahtan buna da şükür şimdilik benden bukadar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum bayyyyy:79::79::79::79::79:

hoşgeldin gülüm.... evet yaa ikili yada üçlü gibi...ben anlayamadım bi türlü gelişimi güzel dedi ama bu konuda kafamı karıştırdılarr yaptırmak istemiyordumm ben

fatoşçum bu ikili test dedikleri şeyse semranın dediği gibi,korkulcak birşey yok.herkese rutin yapıyorlar sanırım:26:hiç üzme tatlı canını,sana gelişimi güzel dediysa testte güzel çıkar

gününüz güzel olsun bayanlar

semracım iyiyim ben tatlım,akıntım yok iki gündür ona üzülüyorum biraz ama yapacak bişi yok,yumurtam büyümeyi bıraktı sanırsamamaaan olsun hormonlarım güzel,napalım birgün olacak inş.soğana başlıyorum artık bugün bir aksilik olmazsa 10 gün kadar kullanacağımaşkolsun güzelim yaa ben hep diyorum biz mahvoluyoruz sıcaklardan siz kimbilir nasıl etkileniyorsunuzönümüzdeki hafta dahada sıcak olacakmış,allah yardı m etsin ne diyeyim...en güzelini yapıyorsun yatmakla,zaten şimdi yatın sonra iki çocukla nasıl yatarsınız bilemiyorum

semracım hayırlısı olsun,eylülde güzel haberler alırız enden umarım..hiç üzülme arkadaşım o zamanını biliyor,korunma istersen belki ramazanda gelir miniğin

Tünaydın fıstıklar

yasemincim inşallah yumurtaların kaliteli kaliteli büyüyordur.. Soğan maşallah sende bayağı işe yaradı inşallah bu ayda çok güzel sonuçlar alırsın güzelim.

sıcaklar evet yaaa mahvediyor valla.. daha da ısınırsa halimiz harap(
birde tam dibimizde kazı çalışması var, tak tak tak tak ağır iş makinasıyla sabahın 8inden beri
sıcak bi yandan gürültü bi yandan ooooffffffffff

tünaydın güzeller...sabah işleri anammm mahvediyo beniii uyuşuk uyuyşuk...sıcakkk.... püffff.. işleri bitiriyim kızlarr ütüm var daha bi dağ kadar hiçde sevmem bulaşıkla ütü işini... serinlemeye denize gitcez bakalım akşam çıkcaz 1,5 saatlik yol bi gecelik ama olsun değişklik olur hiç deilse yarın gece döneriz inşlhh öpüyorum hepinizi sizde güzel bi hafta sonu geçirirnn inşlhhh

inş tatlım,ama hormonlarım böyle bir iki ay daha giderse anca kalitesi yerine gelir ben zaten hemen şimdi kaliteli olcaklar diye beklemiyorum,ama işte umut fakirin ekmeği sen atla gel gülüm beraber uyuyalım iki üç gündür bende uykuya doyamıyorum,şuan öyle bir uykum var ki gözlerimi zor açıyorum inanne olcak halimiz bilmem
ohhhh iyi tatiller fatoşumbirgün birgün bak onu bulamayanlar da varbulamayanlar demişken bende bi köşeye sıkışıp gelsem olur mu
selam arkadaşlar bereketli bigün diliyorum,bu soğan kürü kaç gun sonra adeti söker aceppp
merhabalar canım,soğan kürü bünyeye göre değişiyor kimi arkadaş daha kullanırken adet olmuş,kimisi kür bittikten hemen üç dört gün sonra,ben olmadım mesela..tekrar yapmayı düşünüyorum,sen ne zamandır yapıyorsun,ne için kullanıyorsun

ay ne iyi olurduuuu.. sen beni denize de götürürdün.. fatoş gidiyo ohh ne güzel... bende isitiyorum banene banene:))))

merhabalar canım,soğan kürü bünyeye göre değişiyor kimi arkadaş daha kullanırken adet olmuş,kimisi kür bittikten hemen üç dört gün sonra,ben olmadım mesela..tekrar yapmayı düşünüyorum,sen ne zamandır yapıyorsun,ne için kullanıyorsun[/QUOTE]

S.A. canım ben adetlerim düzelsin ve hamile kalayım istiyorum,ŞİFA ALLAH'TAN deyip gecen ay kullandım 15 gün soğan kürü,adetim düzensiz olduğu için öncesi yada sonrası die bi hesaplama yapamadım fakat,adetim başlayınca bende başladım içmeye,diğer dönemlere göre daha fazla oldu kanama ama yıne de iice bi sökülmedi,naapsam kii

annaaam üçüncü sayfalara düşmüşüz hatunlar,bu sayfalar pek tekin değil biliyorsunuz değilmitopiği kurtarayım bari kendi kendimekimsecikler uğramamaış ama benden kocaman bir merhaba
kızlar benim dünden beri kanamam varben çoook sıkıldım artık,daha 15 gün var adet olmama hoş adet belirtim de yok amakoca bir offffff işte.doktora gidip sorayım bari,ben gitmicem dedikçe o üstüme üstüme geliyor.....şimdi gitmesem iki gün sonra bu neydi şimdi dicem acaba adetmi oldum yoksa kötü birşeymi var.......ilaç kullanmak istemiyorum ben...burda oturmuş gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünüyorum

selam kızlar uzun zamandır giremedim ama mide bulantısından öldüm şimdi biraz daha iyiyim geçmişi biraz okudum bugün dr dan geldim bebişim iyiymiş kanama alanı yok olmuş inşallah bundan sonra daha iyi olur kendinize iyi bakın

merhaba canım neden adet olasınki şimdi bence bekleme git doktoruna bnde merakladım şimdii kötü bişi olcanı sanmıyorum ama yinede ne olduğunu öğren...bende ayrına randevu aldım tahliller için devlet hastanesine hiç deilse tahliller için işe yarıyo ne yapalımm

merhaba...
bugünlerde pek tadım yok...
dün iş güç vardı, sağolsun annem yardıma geldi..
gündüz de uyuyamadığım için akşam çok fena sızmışım. eşim geldiğinde ayaklarıma kadar uyuşmuştum(
hemen yemeğini önüne koyup dooooğru yatağa gittim..
sanki üstümden tır geçmiş gibi
kızım uyudu şükür birazdan bende yatarım..
yarın da eşim izinli, annemlere gideriz büyük ihtimal kışlık mantı bükmeye.. yine buralarda olamıycam yani...

hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım... byee

Son düzenleme:
zeynepçim senin adına sevindim canım ne güzel kanaman kesilmiş bir de mide bulantıların geçtimi iyice rahatlarsın canım
fatoşçum gittim dokora,muayene etti yumurtlama kanaması dedisağ tarafta çatlamak üzere bir yumurtam varmış,hormonlar bu dönem düştüğü için kanama yapabiliyormuş:26:birde tahlil istedi onlarda akşam beşte çıkacak.biraz rahatladım.....ama şaşkınım da ne yalan söyleyeyim ilk defa yumurtlama kanaması yaşıyorumsen ne yaptın deniz nasıldı,yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin yerleri anlat bakalım
ayyyy kıyamam ben sana,hamilelik fena çarptı kız senitopiğin en canlı hamilesi fatoş!!!!!!!!dinlen sen dicem mantı açmaya gidiyorsun,e afiyetle de ye bari bizim için de

EBRUUUUUU PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIIIIIIIIIIM:121::131::118:

AYŞEEEEEEEEEE şafak kaç canım arkadaşım,türkiyeye gelince haber verirsin umarım

merhaba güzel anneler yasemincim sen soğan suyu içmişsen ondan olabilir kanaman ben içerken aralıkla kanamam olurdu bence her ihtimale karşı git bir doktora canım ihmal etme semra mantımı dedin ayy çok severim ben bir arkadaşa yaptırdım ramazan için malum zor olur yemek işi sıcaklarda ben galiba tutamıyacam bizim buralar çok sıcak artık kociş başının çaresine baksın ya kızlar bide ben çok zorlanıyorum artık sabaha kadar ağrıdan sızıdan uyamıyorum şu günlerde geçse offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…