- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.641
kızlarr benim kafam karıştı bugün doktor zeka testini yaptır dedi sizce ne yapmalıyım bana akıl verin ltfenn
annaaam üçüncü sayfalara düşmüşüz hatunlar,bu sayfalar pek tekin değil biliyorsunuz değilmitopiği kurtarayım bari kendi kendime kimsecikler uğramamaış ama benden kocaman bir merhaba
kızlar benim dünden beri kanamam varben çoook sıkıldım artık,daha 15 gün var adet olmama hoş adet belirtim de yok ama koca bir offffff işte.doktora gidip sorayım bari,ben gitmicem dedikçe o üstüme üstüme geliyor.....şimdi gitmesem iki gün sonra bu neydi şimdi dicem acaba adetmi oldum yoksa kötü birşeymi var.......ilaç kullanmak istemiyorum ben...burda oturmuş gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünüyorum
zeynepçim senin adına sevindim canım ne güzel kanaman kesilmiş bir de mide bulantıların geçtimi iyice rahatlarsın canım
fatoşçum gittim dokora,muayene etti yumurtlama kanaması dedisağ tarafta çatlamak üzere bir yumurtam varmış,hormonlar bu dönem düştüğü için kanama yapabiliyormuş:26:birde tahlil istedi onlarda akşam beşte çıkacak.biraz rahatladım.....ama şaşkınım da ne yalan söyleyeyim ilk defa yumurtlama kanaması yaşıyorum sen ne yaptın deniz nasıldı,yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin yerleri anlat bakalım
ayyyy kıyamam ben sana,hamilelik fena çarptı kız senitopiğin en canlı hamilesi fatoş!!!!!!!! dinlen sen dicem mantı açmaya gidiyorsun,e afiyetle de ye bari bizim için de
EBRUUUUUU PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIIIIIIIIIIM:121::131::118:
AYŞEEEEEEEEEE şafak kaç canım arkadaşım,türkiyeye gelince haber verirsin umarım
hoşgeldin tatlım,nerelerdesin özlettin kendiniYASEMİİİNNN geldim geldiiiim..buralardayım canım..ara ara nete girip çıkıyorum.adetim gelmek bilmedi bir türlü..gelseydi hemen serophene başlıycam. ama yok inatlaştı işte.en iyisi test yapmak.yok ama işte adet testi bekliyo..yasemin sen beni çok iyi anlarsın canım..çok canım sıkkın bu ara.bebişi bırak şu adetlerim düzelse başka bişey istemiyorum..şiştim resmen :78:
siz nasılsınız kızlaarr...maşallah hamişlerimiz sohbeti koyulaştırmış.ooohhh bizde hayırlısıyla bu kervana katılsaydık ne güzel olurducümlemizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
canım testler güzel çıktı östrojene baktı en alt sınırdaydı bugün değil ama yarın(yani bugünYASEMİİİİİİNNNN canım hayırlı bi haber bekliyorum senden ama gelmedin...
yarında ben giremiycem nete offffff
sabah erkenden cepten bakarım artık.. güzel haberlerle gel canım arkadaşım
slm kızlar bende full misafir ful temizlik devamdayım annemler halammlar amcamlar buradalar köye gidiyolat ara ara bol kirli çamaşırla geliyolar ama biz çok iyiyiz çok şükür eee dedemiz anneannemiz yanımızda bende 3 gün annemlerle yaylada kaldım çok güzedi donduk sobanın dibinden çıkamadım yayladan indikçe ısındım ama şimdi tekrar üşümek istiyorum
çok şükür burda her akşam yağmur yağıyo ama gündüz çok bunaltıcı
yasemincim çok yakında senden güzel haberler gelecek inş
semracım ve tüm anne adayları bebişlerinize de kendinizede çok iyi bakın
kızlar sonra devam ediceğim,kocacım bilgisayarı istiyooooomerhabalar kızlar nasılsınız ben aynı takılıyorum bebek yok neden olmuyo anlamıyorum ilk bebegimde hemen olmuştu olmayacakmı diye korkuyorum ama dr gitmeyede niyetim yok bakalım hepinize sevgilerrr
günaydın kızlarr... nasılsınızz dün ahstanedeydim yine tahliler için kan uyuşmazlığı için verdim kan aldım sonuç iyi çıktı şimdilk hamilelik süresince tekrarlanması gerekiyomuş ama bakalım ya bugün yada yarın sonuç göstermeye gidicem geçen gittiğim doktora... BİDAHADA DEVLET HASTANESİNE GİDERSEM İŞTE HIHHHtahliller için bilee olsa bide dün renkli usg istedi devlet hastanesi doktoru tmm dedik demezlermi yılbaşına kadar dolu sevk edelim başka yere ya ilk baştan ne olduğunuda sölemedi doktor bizde bi korktuk..dedim amannnn girerim başka yerde zaten oraya gidinceye kadar yok yokkk ben kararımı verdimm oğlumu doğum yaptığım yere gidicem bi hastanede 3 doktora gittim hiçmi biri iyi deildi canım neyse ben yine fena bozuldum boşverinn.... baktım kızlarr sizde herşey yolunda acemim canım hadi güzel değerlendir şu zamanını seydama memleketine geliyoo ohh ohhh inşlhhh neyse ben işlerimi bitiriyim yine gelcemmm topiğe
fatoşçum çok kızmışsın tatlım,ama kızılmıyacak gibi de değil anlattığın kadarıylastres yapma bak bebişin var etkileniyor biliyorsun.nerde rahat ediyorsan oraya git tatlım hadi inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin herşey normal çıkar da bebişimize kavuşuruz
tamam hatun ,dün değerlendirdim bugünü de kaçırmayımyumurtada kaliteliyse,........dur bakalım busefer ne olacak
günaydın :80::80:
ayşeciiiiimcanım hadi az kalmış 2 gün ne ki göz açıp kapayınca geçer,sağ sağlim annene kavuşursun inş.ben o yumurtayı değerlendirmeyi düşünüyorum inş vaktini kaçırmam :78:gitmiyeceğim doktora çatladımı yoksa çatlamadımı diye,bakalım inş tutar sende 5 hafta sonra hem hamileyim dersin inş hemde bebişin seni hiiiiç bırakmaz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
EBRUUUUUUU canım bak hiiiiç üzülme hepimiz hamile kalıcağız ben inanıyorumarka arkaya haberler vereceğiz,napalım tatlım allah daha büyük dert vermesin,buda sonlanacak birgün hiiiiiç üzülmeyelim.inş bizim de çocuklarımızın kardeşleri gelecek bende yaşı takıyorum işte 33 bitiyor 34 olcam yakında,yaş geçtikçe geçiyor,ilk istediğimde olmuş olsaydı 3 yaşına girecekti şimdi ama insan o kadar bıkıyorki insan her ay,normal bir bayan gibi düzenli adet olmak bile mucize geliyor,bende güya bu yaz gitmiyecektim doktora nerdeee en son pazartesi yine doktordaydım ara kanamam vardı bu sefer,yumurtlama kanamasıymış ne diyeyim ebru inş herşey yoluna girer,geçen gün biri bu sıcakta adet olmanın zorluğundan yakınıyor bende kızdım ''bazıları o adeti olmak için doktor doktor geziyor elindekinin kıymetini bil hiç yakınma lütfen diye ''niye böyle bir tepki verdiğimi düşünüyor hala
hoşgeldin ÇİÇEKLARAtatil güzeldi umarım,dinlendin herhalde biraz daha sık uğra güzelim,seni buralarda görmek güzel kolay gelsin bu arada
SEDACIMda tatilde ohhhhhhvalla keyfini çıkarın kızlar ben iki senedir tatil yapamıyorum,artık da hiiiiç hayalini kurmuyorum çünkü hayallerim hep son anda suya düşüyor çelikçim inş canım bende kendimden iyi haberler duymak istiyorum artık mesela hamile haberleri bakalım yumurtama bu sefer kalite belgesi alabilecekmiyim:81::81:
CANERA canım stres yapma,bir numaralı düşmanın o senin kendini rahat bıraktığın an gelecek bebeğin
günaydin kizlar
yaseminim canim nasilsin?? safak 2,insallah cumaya gidiyorum su catlayacak olan ( insALLAH) yumurtayi degerlendir görüyüm seni bugün,:78:
güzel haberler vereceksin bize canim insallah.......
semra canim seni facede göremiyorum neoldu deneden dondurdun hesabini ,yoksa bizlerdenmi rahatsiz oldun,bende buraya giremezsen sana faceden sana yazarim gelismeleri diyordum neyse ebruya veya bilgiye yazarim artik gelismeleri,burada kolay gelsin mantilar yapiliyomus yorma kendini olurmu bitanemama bol bol yiyebilirsin :80:
bilgi canim sende gelmissin hos gelmissin öpüyorum canim senide kizin cok seker canim ya yerim ben onu
ebrum canim tabiki allahin izniyle katilacaz insallah bu kervana canim burada cok güzel bir yüzün var söylemeden gecemiycem fistik fistik
cenera canim hepimizde stres yaptik bu bebekleri vaktini saatini rabbim biliyor insallah uzun beklemeyiz canim allah yardimcin olsun
celik canim ohh bebsi büyümüs ,yayla havalari alinmis negüzel ,sona cok az kaldi masallah....
ferhatt canim sen bizim topigimizin ilk bebisini dünyaya getireceksin insallah bize umut olucaksin allahim saglikla kavustursun canim....
zeynep sen uzun süredir yoksun nerelerdesin
bicicek,reyhan sileride öpüyorum kizlar ,bebislere iyi bakin insalalh kimseyi unutmamisimdir
HOSCAKALIN canlarim ,gitmeden belki birdaha ugrayamaya bilirim ,kendinize cok iyi bakin, allahim 5 hafta sonra hepinizden hayirli haberler almayi nasip eylesin . insallah bende güzel haberler getiririm sizlere, allaha emanet olun dualarinizi bekliyorum cok cok öpüyorum hepinizi ....
gÜnAyDıN
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN
canım maalesef çıkmak zorundayım,yarın bir aksilik olmazsa sahalara geri dönüyoruuuuuuumyani misafir olayını kapatıyorum sonra temizlik var amma ben sık sık burdayım elimden geldiğince bu günleri değerlendirip çalışıyorum:78: bakalım tutçakmı? haftaya pazar pazartesi belli olur artıkın bu arada mantıdan yedin mi kız tabii bizim için gece evde olursam uğrarıııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?