2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam arkadaşalar nasılsınız?ben çok yoğun bir hafta ve hafta sonundan çıktım bu hafta yorgunluktan ölüyorum bu gün kendime izin verdim hiç iş yok ama yarın yine devam çünkü bir haftadır yaptığım ütülerin ve işlerin yarısını tekrar yapıcam(( hafta sonu düğünümüz vardı dayımların dolayısı ile benimde bir sürüüüüüü misafirim vardı yatılı tekrar bir sürü çarşaf yıkanıp ütülenecekevler tekrar bir elden geçecek temizlik yapılacak oysa daha yorgunluğumu bile atamamıştım hayırlısı ile son işlerimide bitirsem sonra rutin işleri yapıp yan gelip yatıcam inşallah
bu arada hamiş olduğumuda herkes biliyor artıkınşimdi daha rahatım hehe:))

kızlarr benim kafam karıştı bugün doktor zeka testini yaptır dedi sizce ne yapmalıyım bana akıl verin ltfenn

canım bende doktoruma sordum bu testlerde tek amaç dawn sendromu olup olmadığını öğrenmekmi başka amaç varmı diye oda yok dedi o zaman ben istemiyorum sakıncası yoksa dedim 2lide 3 lüde doktorda eğer olası bir kötü sonuçta sonlandırmayı düşünmüyorsan yapmana gerek yok dedi ama zaten ense kalınlığı çok normal bu birnevi 2live 3lü test sonucuyla aynı sonucu veriyor dedi eğer seninde kötü bir olasılıta sonlandırma gibi bir niyetin yoksa ki herşey normal çıkmış zaten yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum canım..

canım yoktur inşallah hiç bir sorunun ama sen yiede tabi ihmal etme kendini git bir sor doktoruna..

yaseminim canım çatlamak üzere bi yumurtanın olması güzel haber ay hadi maşallah maşallah soğan suyuna devam.. sonucunu almışsındır şimdi.. haberini bekliyorum hadi duy sesimi de geeelllll...

evet yaa fena çarptı.. ama kızımda da böyleydim ilk zamanlar. çalışıyodum işe gider gitmez patron gelene kadar kafayı masaya koyup kestiriyordum, akşam eve kendimi zor atıyordum, az yemek yakmadım bu uyku yüzünden. birde bende talasemi taşıyıcılığı var (akdeniz anemisi) oda çabuk yorulmama sebep oluyor.

yaw bide düşünüyorumda bundan 8-9 sene önce muhasebe bürosunda çalışırken nasıl çalışmışım diyorum..patron elimiz evrakları verirdi sabah çıkar akşama dönerdik büroya. bi dünya yol yürü bi dünta merdiven in çık.. galiba tam kanımızın deli aktığı zamanlarmış. kilom 50-52 gider gelirdi. hatta 49 u bile görmüştüm. gayet fit bi bayandım o zamanlar.. aaaayyyy ayyyy özledim beeeeee..

bugün eski bi komşu gördü beni "kız sen hamilemisin yine" dedi..ama cümleye dikkat!!! YİNE! hey Allahım yaaa. e benim göbek çok şiş(( ne yapayım... bende yok dedim. daha çevrenin duymasına gerek yok

REYHAAAAANNNNNN canım hoşgeldin sefalar getirdin.. işin gücün bitince daha çok gel olurmu???

EBRUUUUUU PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIIIIIIIIIIM:121::131::118:

AYŞEEEEEEEEEE şafak kaç canım arkadaşım,türkiyeye gelince haber verirsin umarım

YASEMİİİNNN geldim geldiiiim..buralardayım canım..ara ara nete girip çıkıyorum.adetim gelmek bilmedi bir türlü..gelseydi hemen serophene başlıycam. ama yok inatlaştı işte.en iyisi test yapmak.yok ama işte adet testi bekliyo..yasemin sen beni çok iyi anlarsın canım..çok canım sıkkın bu ara.bebişi bırak şu adetlerim düzelse başka bişey istemiyorum..şiştim resmen :78:

siz nasılsınız kızlaarr...maşallah hamişlerimiz sohbeti koyulaştırmış.ooohhh bizde hayırlısıyla bu kervana katılsaydık ne güzel olurducümlemizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

ebrucuummmm yasemin seslenmese geliceğin yok demi.. Aşkolsun...

madem ara ara giriyorsun bi selam ver iyiyim de ona da razıyız.

özletme kendini güzeliiimmm

YASEMİİİİİİNNNN canım hayırlı bi haber bekliyorum senden ama gelmedin...
yarında ben giremiycem nete offffff

sabah erkenden cepten bakarım artık.. güzel haberlerle gel canım arkadaşım

Son düzenleme:
slm kızlar bende full misafir ful temizlik devamdayım annemler halammlar amcamlar buradalar köye gidiyolat ara ara bol kirli çamaşırla geliyolar ama biz çok iyiyiz çok şükür eee dedemiz anneannemiz yanımızda bende 3 gün annemlerle yaylada kaldım çok güzedi donduk sobanın dibinden çıkamadım yayladan indikçe ısındım ama şimdi tekrar üşümek istiyorum

çok şükür burda her akşam yağmur yağıyo ama gündüz çok bunaltıcı

yasemincim çok yakında senden güzel haberler gelecek inş

semracım ve tüm anne adayları bebişlerinize de kendinizede çok iyi bakın

merhabalar kızlar nasılsınız ben aynı takılıyorum bebek yok neden olmuyo anlamıyorum ilk bebegimde hemen olmuştu olmayacakmı diye korkuyorum ama dr gitmeyede niyetim yok bakalım hepinize sevgilerrr

ben geldim ama sohbeti kaçırmışım :79::79:malum kızlar misafirler var giremiyorum ama cuma günü kardeşimde gidiyor ve misafir olayı bir aksilik olmazsa kapanıyorbayrama ben giderim artık misafirliğe

hoşgeldin tatlım,nerelerdesin özlettin kendinianlıyorum canım en son dün bende doktora öyle dedim,yeter bıktım sadece düzenli adet olmak bile sırtımdan büyük bir yük kaldıracak dedim güldü:44:ben doktora gitmek istemedikçe birşey çıkıyor ayda en az iki kere gidiyorum birşey olduğuda yok sadece kaçan kovalanır misali hormonlarım biraz düzene girdi işte başkada birşey olduğu yok bakalım bu ay zamanında gelicek mi
YASEMİİİİİİNNNN canım hayırlı bi haber bekliyorum senden ama gelmedin...
yarında ben giremiycem nete offffff

sabah erkenden cepten bakarım artık.. güzel haberlerle gel canım arkadaşım
canım testler güzel çıktı östrojene baktı en alt sınırdaydı bugün değil ama yarın(yani bugün)veya öbürgün(yani yarın)çatlayabilir dedi,çarşamba gel çatlamışmı bakalım dedi de ben gitmek istemiyorum,çatlarsa çatlar çatlamazsa da kendi bilir,,daha bi çalışmada yapmadım bakalım bugünü değerlendirebilirsek:78::78:haberler iyi yani,tatlım sen ne yaptın bakalım mantı işini....karnım aç şu an

merhabalar kızlar nasılsınız ben aynı takılıyorum bebek yok neden olmuyo anlamıyorum ilk bebegimde hemen olmuştu olmayacakmı diye korkuyorum ama dr gitmeyede niyetim yok bakalım hepinize sevgilerrr
kızlar sonra devam ediceğim,kocacım bilgisayarı istiyooooogıcık

günaydııııııııııııııııııııııııınnnnn
güzel topiğimin muhabbeti tatlı arkadaşlarım.
herkesler nasıl keyifleriniz iyidir umarım.
ben 9 günlük bi tatilden sonra işte geldim buradyım diyorumm ve hemen işleirmin başına dönüyorum.
kızlaaaar yazamasamda takipçinizim haberiniz ola

günaydin kizlar

yaseminim canim nasilsin?? safak 2,
insallah cumaya gidiyorum su catlayacak olan ( insALLAH) yumurtayi degerlendir görüyüm seni bugün,:78:
güzel haberler vereceksin bize canim insallah.......

semra canim seni facede göremiyorum neoldu deneden dondurdun hesabini ,yoksa bizlerdenmi rahatsiz oldun
,bende buraya giremezsen sana faceden sana yazarim gelismeleri diyordum neyse ebruya veya bilgiye yazarim artik gelismeleri,burada kolay gelsin mantilar yapiliyomus yorma kendini olurmu bitanemama bol bol yiyebilirsin:80:

bilgi canim sende gelmissin hos gelmissin öpüyorum canim senide kizin cok seker canim ya yerim ben onu

ebrum canim tabiki allahin izniyle katilacaz insallah bu kervana canim burada cok güzel bir yüzün var söylemeden gecemiycem fistik fistik

cenera canim hepimizde stres yaptik bu bebekleri vaktini saatini rabbim biliyor insallah uzun beklemeyiz canim allah yardimcin olsun

celik canim ohh bebsi büyümüs ,yayla havalari alinmis negüzel ,sona cok az kaldi masallah....

ferhatt canim sen bizim topigimizin ilk bebisini dünyaya getireceksin insallah bize umut olucaksin allahim saglikla kavustursun canim....

zeynep sen uzun süredir yoksun nerelerdesin

bicicek,reyhan sileride öpüyorum kizlar ,bebislere iyi bakin insalalh kimseyi unutmamisimdir

HOSCAKALIN canlarim ,gitmeden belki birdaha ugrayamaya bilirim ,kendinize cok iyi bakin, allahim 5 hafta sonra hepinizden hayirli haberler almayi nasip eylesin . insallah bende güzel haberler getiririm sizlere, allaha emanet olun dualarinizi bekliyorum cok cok öpüyorum hepinizi ....

Son düzenleme:
günaydın kızlarr... nasılsınızz dün ahstanedeydim yine tahliler için kan uyuşmazlığı için verdim kan aldım sonuç iyi çıktı şimdilk hamilelik süresince tekrarlanması gerekiyomuş ama bakalım ya bugün yada yarın sonuç göstermeye gidicem geçen gittiğim doktora... BİDAHADA DEVLET HASTANESİNE GİDERSEM İŞTE HIHHH tahliller için bilee olsa bide dün renkli usg istedi devlet hastanesi doktoru tmm dedik demezlermi yılbaşına kadar dolu sevk edelim başka yere ya ilk baştan ne olduğunuda sölemedi doktor bizde bi korktuk..dedim amannnn girerim başka yerde zaten oraya gidinceye kadar yok yokkk ben kararımı verdimm oğlumu doğum yaptığım yere gidicem bi hastanede 3 doktora gittim hiçmi biri iyi deildi canım neyse ben yine fena bozuldum boşverinn.... baktım kızlarr sizde herşey yolunda acemim canım hadi güzel değerlendir şu zamanınıseydama memleketine geliyoo ohh ohhh inşlhhh neyse ben işlerimi bitiriyim yine gelcemmm topiğe

günaydın :80::80:
ayşeciiiiimcanım hadi az kalmış 2 gün ne ki göz açıp kapayınca geçer,sağ sağlim annene kavuşursun inş.ben o yumurtayı değerlendirmeyi düşünüyoruminş vaktini kaçırmam:78:gitmiyeceğim doktora çatladımı yoksa çatlamadımı diye,bakalım inş tutarsende 5 hafta sonra hem hamileyim dersin inş hemde bebişin seni hiiiiç bırakmazinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

EBRUUUUUUU canım bak hiiiiç üzülme hepimiz hamile kalıcağız ben inanıyorumarka arkaya haberler vereceğiz,napalım tatlım allah daha büyük dert vermesin,buda sonlanacak birgün hiiiiiç üzülmeyelim.inş bizim de çocuklarımızın kardeşleri gelecekbende yaşı takıyorum işte 33 bitiyor 34 olcam yakında,yaş geçtikçe geçiyor,ilk istediğimde olmuş olsaydı 3 yaşına girecekti şimdiama insan o kadar bıkıyorki insan her ay,normal bir bayan gibi düzenli adet olmak bile mucize geliyor,bende güya bu yaz gitmiyecektim doktoranerdeee en son pazartesi yine doktordaydım ara kanamam vardı bu sefer,yumurtlama kanamasıymışne diyeyim ebru inş herşey yoluna girer,geçen gün biri bu sıcakta adet olmanın zorluğundan yakınıyor bende kızdım ''bazıları o adeti olmak için doktor doktor geziyor elindekinin kıymetini bil hiç yakınma lütfen diye''niye böyle bir tepki verdiğimi düşünüyor hala

hoşgeldin ÇİÇEKLARA tatil güzeldi umarım,dinlendin herhalde birazdaha sık uğra güzelim,seni buralarda görmek güzelkolay gelsinbu arada

SEDACIMda tatilde ohhhhhhvalla keyfini çıkarın kızlar ben iki senedir tatil yapamıyorum,artık da hiiiiç hayalini kurmuyorumçünkü hayallerim hep son anda suya düşüyorçelikçim inş canım bende kendimden iyi haberler duymak istiyorum artıkmesela hamile haberleribakalım yumurtama bu sefer kalite belgesi alabilecekmiyim:81::81:

CANERA canım stres yapma,bir numaralı düşmanın o senin kendini rahat bıraktığın an gelecek bebeğin

fatoşçum çok kızmışsın tatlım,ama kızılmıyacak gibi de değil anlattığın kadarıylastres yapma bak bebişin var etkileniyor biliyorsun.nerde rahat ediyorsan oraya git tatlımhadi inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin herşey normal çıkar da bebişimize kavuşuruz
tamam hatun ,dün değerlendirdim bugünü de kaçırmayım yumurtada kaliteliyse,........dur bakalım busefer ne olacak

saol canım biliyorum etkileniyor tabi ama neyse sakin sakin ...bu arada sen hatun demişsin yaa eşim bana hep öle seslenir hatta oğlum böle yeni konuşmaya başlamıştı hatun hatun die sesleniyodu bana...bide inşlhh canım güzel olcak herşeyy senin içinn

Son düzenleme:

YASEMİİNİİMM canım haklısın ..inşallah dediğin gibi bizde birgün buradan güzel haberlerimizi vericez ..hala adet olmadım..test yaptım geçen gün negatif..sanırım stresten gecikti yine..oooff oofff..neyse sıkmıycam canımııı..senden güzel haberler geliyo yasemin maşallah yumoşlarına canım benim..inşallah çatlar ve döllenir hayırlısıyla..sende güzel haberler verirsin
inşallah canım ..bu arada yaş olayını hiç takma..demek ki Rabbim böyle hayırlı görmüş

AYŞEEEMMMM inşallah dediğin gibi olur canım beniiimm...güzel iltifatların için teşekkür ederim canım..o senin güzel gören yeşil gözlerinin güzelliği
bu arada türkiyeye geliyosun..hoş gelesin sefalar getiresiinn..Rabbim hayırlısıyla gelip tekrar sağ salim evine dönmeni nasip etsin inşallah..güzel haberlerle gel ayşeemm..

hepinizi öpüyorum canlarıımm..

Son düzenleme:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN
canım maalesef çıkmak zorundayım,yarın bir aksilik olmazsa sahalara geri dönüyoruuuuuuumyani misafir olayını kapatıyorumsonra temizlik var amma ben sık sık burdayımelimden geldiğince bu günleri değerlendirip çalışıyorum:78:bakalım tutçakmı?haftaya pazar pazartesi belli olur artıkınbu arada mantıdan yedin mi kıztabii bizim içingece evde olursam uğrarıııııııım

tamam canım hadi sen misafirleri uğrula bakalım.. sonra daha dinamik bi şekilde bekliyorum seni...

sölemesi ayıp yedim valla :26: hadi gelin sizede yapayım da hep beraber yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…