2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlarrrrrrrrrr:84: kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :84:sizleri çok özledim .hepinizi kocaman kocaman öpüyorum allaha emanet olun :79::79::79::79::79:

oyyy oyyy oyyy oy 3.cü sayfalara düşmüşüüüüüzzz zor buldum konuyu

nasılsınız arkadaşlaarrr?

ben bugün biraz sorunlu bir gün geçirdim

bu gün zeyneple arkadaşa gidiyorduk yola çıktık otobü bekliyoruz

durakta gölge ve çokta güzel esiyodu zeynepin şapkasını bile çıkardım

terlemesin esintiden yararlansın diye otobüs normal saatinde gelmedi

hatta 20 dak oldu hala gelmemişti bende tel.ile konuştum sonra birden

gözlerimin karardığını beynimin küt küt attığını farkettim bir yandan midem

sıkıştırıyor zeynepe koş dedim eve dönüyoruz eşimi aradım evdeydi yola

çıksın bişey olursa diye teli kapalı Allahtan durakta uzak değil

dua ede ede rabbim şükür yollarda düşürüp bırakmadı kapıları açtım çıkamadım

eve zeynepe koş babanı uyandır dedim ve saldım kendimi sanırım sonra eşim

soğuk sularla falan yüzümü yıkadı kendime geldim biraz içeri geçebildim biraz iyi olduktan

sonra tansiyonumu ölçtük o zaman bile 8e 4 tü kim bilir bayıldığımda kaçmış

hala kendimii toparlayamıyorum biraz uyumuşumda şimdide kafamı dağıtayım diye

oturdum öyle korktum ki bayılmaktan değil kimsenin beni tanımadığı ve benim kimseyi

tanımadığım bir yerde bayılıpta zeynebime bişey olmasından tek düşündüğüm

oydu tekrar tekrar eve ulaştıran rabbime şükürler olsun....

benim hamile kalıpta en çok korktuğum şeylerden biriydi bu

zeynepimdede o kadar çok bayılmıştım ki aynı şekilde bebiş büyüdükçe

midemi yada midemin çevresinde başka yeri bilemiyorum sıkıştırıyor

oda beni acayip halsiz bırakıyor ve sonuç hep böyle oluyordu bugünlerde

yine sıkıştırmmaya başladı bu sefer erken başladı umarım tekrarı olmaz

bu seferlikle kalır daha kontrolümede 14 gün var tekrar çok sıkıştırırsa kontrolden

önce gitmeyi düşünüyorum bir çaresi varsa diye

ay canıııım REYHANcım çoooookk çok çok geçmiş olsun.. dediğin gibi bununla kalsın inşallah..

bende çok iyi bilirim o bayılmaları.. işe giderken otobüslerde az fenalaşmadım kızıma hamileyken(

aman canım aman çok dikkat et kendine. havalar çok sıcak çıkmamaya çalışın dışarı.

Allahım korumuş valla. ya düşüp bayılsaydın oyy zeynep nasıl korkardı yavrum yaaa..

tekrar geçmiş olsun canım.

geçenlerde yine yazmıştım..hatırlarsınız... o zaman 2 haftası vardı OĞLAK_75 nickli arkadaşın. Dün doğum yapmış... Kızı olmuş:)) Allah analı babalı büyütsün..

saol semram ama bu sıcaktan değil bence ya eğer sabahları kahvaltıdan sonra yine kötü olursam önümüzdeki hafta gidicem bi sorucam varmı bir çaresi

bu arada arkadaşın bebeğide hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin inşallah...

Günaydın canım arkadaşlarım

Hepinize hayırlı cumalar..

Bugün SEYDAM türkiyeye geliyor.. ayy nasıl heyecanlıdır şimdi.
hayırla sağ salim gelsin inşallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:
1| Seydam | haziran | temmuz? |
2| Acemiera | haziran | temmuz? |
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? |
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? |
5| Cenera |? | ? |
6| Semraozsoy | ?| ? |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |

günaydın fıstıklar dün yine denizdeydim bukez çok ağır geldi işte.. vücüdüm küskü gibi oğlum bile ayılamadı daha...ama sormayın başımıza ne geldii??? eşim arabayı kilitleyip şortunun cebine koymuş anahtarı sen unut cebinde gir denize tam yemek için ara vercez çıktık arabaya doğru dedi anahtarr..... koskoca denizde anahtar ara tabiki bulamadıkk anahtar işini hallettik bi şekilde artıkın.. daha bitmediiii kayınpederim biraz mırıldandı tabi ama herzamanki gibide deildi... adamcağız başın gelceği anlamış demekki çok konuşmadı...ikinci turda isee kayınpederim cebinde telefonu unut gir denizeeaklı başına geldiğinde ise aaartık çokkk geçtii gülermisin ağlarmısın telefon bulunda tabi ama denizde boğulmuş telefonn.... benden havadisler bunlarrr seydamm inşlhh hayırlısıla gelirsin güzelim

günaydııııııın kızlaaaaarsabah sabah maaşallah ne hareketlisinizyalnız gündem çok sıcak
reyhancım canım çooook geçmiş olsun tatlım,okurken sonunu zor getirdim gerçekten,allah korumuş,bende çok korkarım dışarda oğlum yanımdayken başıma birşey gelmesinden sadece o çok korkar diyezeynepte kimbilir nasıl korkardı,iyiki birde eşin evdeymiş....tekrardan çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inş
fatoşçum yüzümü güldürdün sabah sabahbizimde başımıza benzer birşey gelmişti;oğlum simitte ters dönmüştü ben denizden koşarken babamda sahilden görmüş koşturmuş tabii o durumda cebinde ne var ne yok düşünemiyor insan,arabanın anahtarı cebindeymiş,anahtar suya girince otomatik kilit bozulmuş,eve dönerken araba bağıra bağıra yarı yolu yapmıştıkbir yandan alarm son ses bağırıyor,bir araba insan içerdedurum çok vahimdi yani,yarı yolda sonra bir kabloyu kopardılarda kurtulmuştuk o sestensizede geçmiş olsun,telefona da rahmet artık

semracım sanada günaydıııın tatlım,,,bugün itibariyle bir aksilik olmazsa evdeyim(öğleden sonra bir işim var ama o kadarcık olur)

ayşeeeeeeeeeee iyi yolculuklar tatlııııııım

semra2 bizde seni özledik canım,daha sık gel

FATOŞCUUUUMMM güleyim mi ağlayayım mı canım yaaa.. geçmiş olsun..

ama yüzümde bi tebessümle okudum:))

en çokda kayınpederin başına gelen için

YASEMİNCİİİMMM canım sahalara dönmene sevindim... ya bayağıdır biz sormuyoruz sende yazmadın galiba. yada gözden kaçırdım. Eşin nasıl oldu işe döndümü?

sorma canım bizimkide bağırıdıda allahtan bizimkiler hemen kopardı kabloyu yoksa bizimde olacağı oydu

ağlama canım ağlama gül çünkü ben gülmekten bi hal oldum.. hele ben üzülürdüm aslında ama eşime şöle demişti babası insan hiç unuturmu cebinde farketmezmi anahtarı.... aklıma geldikçe gülmekten uçuyorum artıkın

reyhancım çokk geçmiş olsun canım dün benimde çıkmış normalde 11de seyrederdi tansiyonum sabahtan doktora tahlil göstermeye gittimdi o arada biraz sıcakta kalınca çıkmış benimde doktor çok kalma sıcakta dedi...allah yardım etmiş kızında korkardı yoksa

eşim iyi tatlım işe döndü çok şükürküçük parmağı tam kapanmıyor içerde yapışıklık olmuş,ama o bunada razıfizik tedaviye gidiyor işte o da düzelir belkiama normal hayatımıza döndük sayılır....sen nasılsın kızın ne yapıyor?

ben kendimi serinletecek yöntemler arıyorum:))

kızım bazen beni çileden çıkarıyor ama Rabbimin 2 aydır verdiği büyük bi sabırla çoğu zaman çok sakin yaklaşıyorum. hatta geçen gün anneme de dedim, kendime inanamıyorum hiç ummadığım bi şekilde sakinim diye.. Ama bazen gerçekten dayanamıyorum ve poposuna patlatıyorum bi tane. Yalan değil!

tabi sonra ANNE diye yanıma gelip sarılınca kendimi çok kötü hissediyorum(

bizimkide hep hatun der

pazartesini 4 gözle bekliyorum Rabbim minik kelbeğini göbüşüne kondursun senin kızın olcak gibime gelio yasemin hadi inşşşşş

geçmişi hep okudum ama yazamıycam

bu arada bende iyiyim bugün meleğimi doya doya gördüm çok güzeldii

mşlh canım yine sakin olman iyi ben çok sinirliyim bide hamilelikde girdi araya bu aralar iyim allahtan....ben de daha önce poposunua indiriyodum sonra ufak cezalar vermeye başladım mesela dışarı çıkarmam, oyuncak yok, tv yk gibi bide 3 e kadar hakkı var yavrum 2 ye kadar sayınca toparlıyo kendini... ama gerçekten poposuna patlattıktan sonraki durum çok içimi yakıyo çok üzülüyorumm

herkese selam,
Benım 4 yasında bir oglum var.Suan da 2.bebegıme hamıleyım.allah her ıkısıne de saglık versın.2.bebek için biraz gec kaldım dıye de dusunuyorum bazen ama sartlar boyle gerektırdı.Her zaman en az 2 cocuk ıstemısımdır ve esımde ıstıyor ama 3. bebegı sanırım dusunmeyız.Sizlere ve yavrularınıza guzel bir haftasonu dılıyorum.

kıyamam ben sana,sık sık duş almaya çalış canım başka çare gelmiyor aklıma:26:kıymayın miniklerinizeben 3 yaşına kadar hiç vurmadım sanırım poposuna,genede vurmam ama çileden çıktığım zaman çok korkar(((((

benimkide bana sultanım derhadi bakalım kim kime ne diyor hatunlar:))))))))))))
ayyyyyy inş çelikçim ağzından bal damlıyor vallabir kıza hiiiiiiiiç hayır demem eşimde ikikere demezbiz ilkinide kız istiyorduk ama hiiç pişman değilim böyle yakışıklı bir oğlum olduğunaşimdi kız olursa çok memnun olurum
bebişini de karnının üzerinden sev benim için,iyi olduğunuza çok sevindim...moralin nasıl senin sedacım bir daha yaşamadın tatsızlık değil mi?

Son düzenleme:
bak şimdi kendimi çok kötü hissettim(( ama canım benim yapım sinirli( sen maşallah 3 yaşa kadar iyi vurmamışsın popoya.. dişimi sıkıp biraz frene basıyım bari..
ya bide etrafta kimse yok dert anlatacak dinleyecek... bende kızımla başbaşa bu sıcaklarda yuvarlanıp gidiyoruz işte.inanırmısın akşamları kapıcıdan başka hiiiiç kimse çalmıyor kapımı..bi tek benim değil tabi. kimse kimseye gidip gelmiyo diyebilirim. kim kime dum duma(

benim eşim bana çoğunlukla canım der, azınlıkla da aşkım:)) bende kızarım iş yerindeki personele de canım diyosun, benim ne farkım kalıyo diye:))
bazen annem bize gelir eşimin haberi olmaz akşama sürpriz olsun diye.. eşimde odadan aşkıııımmm diye bağırınca acayip utanırım :26:

okuyunca içim çok kötü oldu verilmiş sadakan varmış canım allah korumuş .lütfen bir doktora görün canım sebebini öğren

benim malum günüm 20 ağustoz canım hayırlısı inşallah aslında bu ay aravermek istiyorum ama kısmet

canım benim yaaaaaaaaa bir günde ne çok sorun yaşamışsınız .doğrusunu söylemek gerekirse gülmeden geçemedim :84::84:

uzun zamandır çok rahat giremiyordum arkadaşımın dükkanına bakıyordum şimdi biraz daha rahatım ama yaz malum iş güç misafir bene böyle durumlar çok sık giremesemde aklım hep sizlerde allaha emanet olun hepinize kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrr:

sağol cnm iyiyiz çok şükür

vurma konusunda bende çok kızıyorum kendime minicikler nasıl kıyıyorum bilmem

hadi hayırlısı cnm ama niye ara verion durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…