- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.661
sorma canım bizimkide bağırıdıda allahtan bizimkiler hemen kopardı kabloyu yoksa bizimde olacağı oydugünaydııııııın kızlaaaaarsabah sabah maaşallah ne hareketlisiniz yalnız gündem çok sıcak
reyhancım canım çooook geçmiş olsun tatlım,okurken sonunu zor getirdim gerçekten,allah korumuş,bende çok korkarım dışarda oğlum yanımdayken başıma birşey gelmesinden sadece o çok korkar diyezeynepte kimbilir nasıl korkardı,iyiki birde eşin evdeymiş....tekrardan çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inş
fatoşçum yüzümü güldürdün sabah sabahbizimde başımıza benzer birşey gelmişti;oğlum simitte ters dönmüştü ben denizden koşarken babamda sahilden görmüş koşturmuş tabii o durumda cebinde ne var ne yok düşünemiyor insan,arabanın anahtarı cebindeymiş,anahtar suya girince otomatik kilit bozulmuş,eve dönerken araba bağıra bağıra yarı yolu yapmıştık bir yandan alarm son ses bağırıyor,bir araba insan içerde durum çok vahimdi yani,yarı yolda sonra bir kabloyu kopardılarda kurtulmuştuk o sesten sizede geçmiş olsun,telefona da rahmet artık
semracım sanada günaydıııın tatlım,,,bugün itibariyle bir aksilik olmazsa evdeyim(öğleden sonra bir işim var ama o kadarcık olur)
ayşeeeeeeeeeee iyi yolculuklar tatlııııııım
semra2 bizde seni özledik canım,daha sık gel
FATOŞCUUUUMMM güleyim mi ağlayayım mı canım yaaa.. geçmiş olsun..
ama yüzümde bi tebessümle okudum:))
en çokda kayınpederin başına gelen için
YASEMİNCİİİMMM canım sahalara dönmene sevindim... ya bayağıdır biz sormuyoruz sende yazmadın galiba. yada gözden kaçırdım. Eşin nasıl oldu işe döndümü?
eşim iyi tatlım işe döndü çok şükürFATOŞCUUUUMMM güleyim mi ağlayayım mı canım yaaa.. geçmiş olsun..
ama yüzümde bi tebessümle okudum:))
en çokda kayınpederin başına gelen için
YASEMİNCİİİMMM canım sahalara dönmene sevindim... ya bayağıdır biz sormuyoruz sende yazmadın galiba. yada gözden kaçırdım. Eşin nasıl oldu işe döndümü?
sorma canım bizimkide bağırıdıda allahtan bizimkiler hemen kopardı kabloyu yoksa bizimde olacağı oydu
ağlama canım ağlama gül çünkü ben gülmekten bi hal oldum.. hele ben üzülürdüm aslında ama eşime şöle demişti babası insan hiç unuturmu cebinde farketmezmi anahtarı.... aklıma geldikçe gülmekten uçuyorum artıkın
reyhancım çokk geçmiş olsun canım dün benimde çıkmış normalde 11de seyrederdi tansiyonum sabahtan doktora tahlil göstermeye gittimdi o arada biraz sıcakta kalınca çıkmış benimde doktor çok kalma sıcakta dedi...allah yardım etmiş kızında korkardı yoksa
bizimkide hep hatun dersaol canım biliyorum etkileniyor tabi ama neyse sakin sakin...bu arada sen hatun demişsin yaa eşim bana hep öle seslenir hatta oğlum böle yeni konuşmaya başlamıştı hatun hatun die sesleniyodu bana...bide inşlhh canım güzel olcak herşeyy senin içinn
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN
canım maalesef çıkmak zorundayım,yarın bir aksilik olmazsa sahalara geri dönüyoruuuuuuumyani misafir olayını kapatıyorum sonra temizlik var amma ben sık sık burdayım elimden geldiğince bu günleri değerlendirip çalışıyorum:78: bakalım tutçakmı? haftaya pazar pazartesi belli olur artıkın bu arada mantıdan yedin mi kız tabii bizim için gece evde olursam uğrarıııııııım
ben kendimi serinletecek yöntemler arıyorum:))
kızım bazen beni çileden çıkarıyor ama Rabbimin 2 aydır verdiği büyük bi sabırla çoğu zaman çok sakin yaklaşıyorum. hatta geçen gün anneme de dedim, kendime inanamıyorum hiç ummadığım bi şekilde sakinim diye.. Ama bazen gerçekten dayanamıyorum ve poposuna patlatıyorum bi tane. Yalan değil!
tabi sonra ANNE diye yanıma gelip sarılınca kendimi çok kötü hissediyorum(
kıyamam ben sana,sık sık duş almaya çalış canım başka çare gelmiyor aklıma:26:ben kendimi serinletecek yöntemler arıyorum:))
kızım bazen beni çileden çıkarıyor ama Rabbimin 2 aydır verdiği büyük bi sabırla çoğu zaman çok sakin yaklaşıyorum. hatta geçen gün anneme de dedim, kendime inanamıyorum hiç ummadığım bi şekilde sakinim diye.. Ama bazen gerçekten dayanamıyorum ve poposuna patlatıyorum bi tane. Yalan değil!
tabi sonra ANNE diye yanıma gelip sarılınca kendimi çok kötü hissediyorum(
bizimkide hep hatun der
pazartesini 4 gözle bekliyorum Rabbim minik kelbeğini göbüşüne kondursun senin kızın olcak gibime gelio yasemin hadi inşşşşş
geçmişi hep okudum ama yazamıycam
bu arada bende iyiyim bugün meleğimi doya doya gördüm çok güzeldii
okuyunca içim çok kötü oldu verilmiş sadakan varmış canım allah korumuş .lütfen bir doktora görün canım sebebini öğrenoyyy oyyy oyyy oy 3.cü sayfalara düşmüşüüüüüzzz zor buldum konuyu
nasılsınız arkadaşlaarrr?
ben bugün biraz sorunlu bir gün geçirdim
bu gün zeyneple arkadaşa gidiyorduk yola çıktık otobü bekliyoruz
durakta gölge ve çokta güzel esiyodu zeynepin şapkasını bile çıkardım
terlemesin esintiden yararlansın diye otobüs normal saatinde gelmedi
hatta 20 dak oldu hala gelmemişti bende tel.ile konuştum sonra birden
gözlerimin karardığını beynimin küt küt attığını farkettim bir yandan midem
sıkıştırıyor zeynepe koş dedim eve dönüyoruz eşimi aradım evdeydi yola
çıksın bişey olursa diye teli kapalı Allahtan durakta uzak değil
dua ede ede rabbim şükür yollarda düşürüp bırakmadı kapıları açtım çıkamadım
eve zeynepe koş babanı uyandır dedim ve saldım kendimi sanırım sonra eşim
soğuk sularla falan yüzümü yıkadı kendime geldim biraz içeri geçebildim biraz iyi olduktan
sonra tansiyonumu ölçtük o zaman bile 8e 4 tü kim bilir bayıldığımda kaçmış
hala kendimii toparlayamıyorum biraz uyumuşumda şimdide kafamı dağıtayım diye
oturdum öyle korktum ki bayılmaktan değil kimsenin beni tanımadığı ve benim kimseyi
tanımadığım bir yerde bayılıpta zeynebime bişey olmasından tek düşündüğüm
oydu tekrar tekrar eve ulaştıran rabbime şükürler olsun....
benim hamile kalıpta en çok korktuğum şeylerden biriydi bu
zeynepimdede o kadar çok bayılmıştım ki aynı şekilde bebiş büyüdükçe
midemi yada midemin çevresinde başka yeri bilemiyorum sıkıştırıyor
oda beni acayip halsiz bırakıyor ve sonuç hep böyle oluyordu bugünlerde
yine sıkıştırmmaya başladı bu sefer erken başladı umarım tekrarı olmaz
bu seferlikle kalır daha kontrolümede 14 gün var tekrar çok sıkıştırırsa kontrolden
önce gitmeyi düşünüyorum bir çaresi varsa diye
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
5| Uryhn || | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek || | :124::124::124:
7| Zeynep87 || | :124::124::124:
8| Meleğim08 || | :124::124::124:
9| Pollyannaa || | :124::124::124:
1| Seydam | haziran | temmuz? |
2| Acemiera | haziran | temmuz? |
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? |
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? |
5| Cenera |? | ? |
6| Semraozsoy | ?| ? |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
günaydın fıstıklardün yine denizdeydim bukez çok ağır geldi işte.. vücüdüm küskü gibi oğlum bile ayılamadı daha...ama sormayın başımıza ne geldii??? eşim arabayı kilitleyip şortunun cebine koymuş anahtarı sen unut cebinde gir denize tam yemek için ara vercez çıktık arabaya doğru dedi anahtarr..... koskoca denizde anahtar ara tabiki bulamadıkk anahtar işini hallettik bi şekilde artıkın.. daha bitmediiii kayınpederim biraz mırıldandı tabi ama herzamanki gibide deildi... adamcağız başın gelceği anlamış demekki çok konuşmadı...ikinci turda isee kayınpederim cebinde telefonu unut gir denizeeaklı başına geldiğinde ise aaartık çokkk geçtii gülermisin ağlarmısın telefon bulunda tabi ama denizde boğulmuş telefonn .... benden havadisler bunlarrr seydamm inşlhh hayırlısıla gelirsin güzelim
günaydııııııın kızlaaaaarsabah sabah maaşallah ne hareketlisiniz yalnız gündem çok sıcak
reyhancım canım çooook geçmiş olsun tatlım,okurken sonunu zor getirdim gerçekten,allah korumuş,bende çok korkarım dışarda oğlum yanımdayken başıma birşey gelmesinden sadece o çok korkar diyezeynepte kimbilir nasıl korkardı,iyiki birde eşin evdeymiş....tekrardan çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inş:
fatoşçum yüzümü güldürdün sabah sabahbizimde başımıza benzer birşey gelmişti;oğlum simitte ters dönmüştü ben denizden koşarken babamda sahilden görmüş koşturmuş tabii o durumda cebinde ne var ne yok düşünemiyor insan,arabanın anahtarı cebindeymiş,anahtar suya girince otomatik kilit bozulmuş,eve dönerken araba bağıra bağıra yarı yolu yapmıştık::bir yandan alarm son ses bağırıyor,bir araba insan içerde::durum çok vahimdi yani,yarı yolda sonra bir kabloyu kopardılarda kurtulmuştuk o sesten::sizede geçmiş olsun,telefona da rahmet artık:
semracım sanada günaydıııın tatlım,,,bugün itibariyle bir aksilik olmazsa evdeyim(öğleden sonra bir işim var ama o kadarcık olur:
ayşeeeeeeeeeee iyi yolculuklar tatlııııııım:
semra2 bizde seni özledik canım,:daha sık gel
sağol cnm iyiyiz çok şükürkıyamam ben sana,sık sık duş almaya çalış canım başka çare gelmiyor aklıma:26:kıymayın miniklerinize ben 3 yaşına kadar hiç vurmadım sanırım poposuna,genede vurmam ama çileden çıktığım zaman çok korkar (((((
benimkide bana sultanım derhadi bakalım kim kime ne diyor hatunlar:))))))))))))
ayyyyyy inş çelikçim ağzından bal damlıyor vallabir kıza hiiiiiiiiç hayır demem eşimde ikikere demez biz ilkinide kız istiyorduk ama hiiç pişman değilim böyle yakışıklı bir oğlum olduğuna şimdi kız olursa çok memnun olurum
bebişini de karnının üzerinden sev benim için,iyi olduğunuza çok sevindim...moralin nasıl senin sedacım bir daha yaşamadın tatsızlık değil mi?
vurma konusunda bende çok kızıyorum kendime minicikler nasıl kıyıyorum bilmembak şimdi kendimi çok kötü hissettim(( ama canım benim yapım sinirli ( sen maşallah 3 yaşa kadar iyi vurmamışsın popoya.. dişimi sıkıp biraz frene basıyım bari..
ya bide etrafta kimse yok dert anlatacak dinleyecek... bende kızımla başbaşa bu sıcaklarda yuvarlanıp gidiyoruz işte.inanırmısın akşamları kapıcıdan başka hiiiiç kimse çalmıyor kapımı..bi tek benim değil tabi. kimse kimseye gidip gelmiyo diyebilirim. kim kime dum duma(
benim eşim bana çoğunlukla canım der, azınlıkla da aşkım:)) bende kızarım iş yerindeki personele de canım diyosun, benim ne farkım kalıyo diye:))
bazen annem bize gelir eşimin haberi olmaz akşama sürpriz olsun diye.. eşimde odadan aşkıııımmm diye bağırınca acayip utanırım :26:
okuyunca içim çok kötü oldu verilmiş sadakan varmış canım allah korumuş .lütfen bir doktora görün canım sebebini öğren
benim malum günüm 20 ağustoz canım hayırlısı inşallah aslında bu ay aravermek istiyorum ama kısmet
canım benim yaaaaaaaaa bir günde ne çok sorun yaşamışsınız .doğrusunu söylemek gerekirse gülmeden geçemedim :84::84:
uzun zamandır çok rahat giremiyordum arkadaşımın dükkanına bakıyordum şimdi biraz daha rahatım ama yaz malum iş güç misafir bene böyle durumlar çok sık giremesemde aklım hep sizlerde allaha emanet olun hepinize kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrr:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?