2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlaaaaar günaydınnasılsınız bakalım,ben temizlikteyim hatta çok dağıttım şimdi toparlamaya gidiyoruuum,tekrar uğramaya çalışırıııım......kakılmıştır benim adıııııııım,siler parlatırıııııım

Günaydın güzelim.. ay ne güzel... bide benim eve el atsana:)) bende kardeşimi bekliyorum hafta içi gelir beraber temizleriz evi. eşim kızıyo iş yapma diye. camlar filanda silinecek, annemde uzanma artık biyere diyo..kaldım öylece. günlük ev işlerini yemeği yapıp oturuyorum(

Sana kolay gelsin canım...

Heeee ayrıca hafta sonu olmasına rağmen topiğimizi böyle canlı görmek çok sevindirdi beni

günaydın kızlar... ohh ohh acemim işlere koyulmuş bile...kolay gelsin..semra senle ben kaldık bende dün yüzünden bi yaptım... bugünde topladım bi yatıyorum bi oturuyorum bi tv de bi burda ... pencerelere telaş ediyorum bende:26:....en çok temizlikte pencerelere özenirim ama kendime güvenemiyorum bi türlü o yüzdende kalıyo..bende yengeme dicem bakalım.. amannn napalım kalırsa kalsınn kuzularımız büyüsünde

Son düzenleme:

Aynı aynı bende yüzünden yapıp geçiyorum kaç gündür. bende 2 hafta kadar önce camları sildim, aksilik bu kadar sıcak havada yağmaz denilen yağmur yağdı, üstüne belediyenin kazı çalışması derken ooooo sanki 2 aydır silinmemiş gibi oldu. camlar bana bakıyo ben camlara
dediğin gibi kalırsa da kalsın ne yapayım, sağlığımızdan ileri değilya

Tickera baktımda aramızda tamı tamına 7 hafta var. inşallah 6 hafta sonra bende senini gibi bebeğimi hissetmeye başlarım

Son düzenleme:

ben de yaz olsun kış olsun ne zaman siliyim camları yağmur yağar artık alıştım çok sinirime gitmez oldu....inşlhh canım ikinciler biraz daha önce hissediliyomuş annemler diyo cinsiyetinden de farkeder ama ben sanmıyorumm bi alaksı olduğunu...
şimdi cinsiyetine taktım bende erkekmi kızmı?tabi sağlıklı ve hayırlısıyla olsunda içimden erkek geçiyoo gerçi oğlumdada kız geçmişti ve doğum yapana kadar doktor hariç herkez kıza benziyo demişti....bi 15-20 gün sonra belli olur zatenn

kızlar rüyamda adet olduğumu görüyorum diyolar kanaman var ama ben hiç telaş etmiyorum...manasına baktım şimdi erkek çocuğu diyo sanki daha öncde öle bi rüya görmüştüm sanırım az önce yazmıştım cinsiyet konusunu düşüneceğimden de olabilir

Son düzenleme:

hayır olsun inşallah.. ya benim gördüğüm rüyaya ne dersin:26::26: doğuma gidiyorum yani doğum yapmışım kızımın aynısı!! ama 2 kilo doğmuş hemen kundaklamışlar duruyor bi kenarda. bana sancı vermişler sancı çekiyorum ve diyolarki 8 saat sonra tekrar alacaz seni kalanı o zaman doğurcan!!!
RABBİM SEN HAYIRLARA ÇIKAR YARABBİM.

Dün gece eşim kontrole niye gitmiyosun, ne zman gidicen filan diye sormuştu.. heralde bende onun etkisiyle gördüm.

ohhhhhh benim camlarım pırıl pırıl oldu çatlayın da patlayınkoltuklarımı da silcem şimdi,halılarımıda yıkamaya veriyoruuuuum,ay ay ayyy deymeyin keyfime
siz oturun oturduğunuz yerde bakayımuzanmak ağır kaldırmak yok ona görebebişleriniz var sizinbende gebiş olayım bir işe elimi sürersem(gerçi ben birez pimpiriğim ama olsun)zaten oğlumun odasını değiştirecektim bugün,eşim elim tam iyi değil bayramdan sonra yaparız dedi bende ben hallederim sen karışma,kalkışmışken çıksın aradan dedim,amaaaaa ağır kaldırma ne olur ne olmaz dedigörüyormusunuz ihtimali bile iş yaptırmıyor,o yüzdeeeeen ben gelirim size temizliğeee:82::82::82::82::82::82::82::82:

ohhhhhh benim camlarım pırıl pırıl oldu çatlayın da patlayınkoltuklarımı da silcem şimdi,halılarımıda yıkamaya veriyoruuuuum,ay ay ayyy deymeyin keyfime
siz oturun oturduğunuz yerde bakayımuzanmak ağır kaldırmak yok ona görebebişleriniz var sizinbende gebiş olayım bir işe elimi sürersem(gerçi ben birez pimpiriğim ama olsun)zaten oğlumun odasını değiştirecektim bugün,eşim elim tam iyi değil bayramdan sonra yaparız dedi bende ben hallederim sen karışma,kalkışmışken çıksın aradan dedim,amaaaaa ağır kaldırma ne olur ne olmaz dedigörüyormusunuz ihtimali bile iş yaptırmıyor,o yüzdeeeeen ben gelirim size temizliğeee:82::82::82::82::82::82::82::82:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
6| Bicicekbiböcek | | | :124::124::124:
7| Zeynep87 | | | :124::124::124:
8| Meleğim08 | | | :124::124::124:
9| Pollyannaa | | | :124::124::124:
1| Seydam | haziran | temmuz? |
2| Acemiera | haziran | temmuz? |
3| Raebzeh |Haziran | temmuz? |
4| Ciceklara | 16 haziran| temmuz? |
5| Cenera |? | ? |
6| Semraozsoy | ?| 20 Ağustos |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |

çatlıycam şimdi orta yerimden bak...

ooh şimdi o eve gelip benim kızı ortaya salmak vardı... döküp saçsın etrafı

şaka şaka canım benim.. güle güle kirlet inşallah.

ahhhh ahhh ben hiç rahat dururmuydum. ayda bir odanın şeklini değiştirirdim. şimdi içim gidiyo ama yapamıyorum(

ama eşine de alkış gönderiyorum. Maşallah ihtimalleri gözardı etmiyor eniştemiz.

rüyalarınız hayrolsun,gönlünüzde ne varsa o olsun,benimde ikizlerim artık gelsiiiiin ben kaçtıııım:79::79::79::79::76:

otur oturduğun yerde gülüm,doğumdan sonra yeterince koşturcan zaten tadını çıkaaaaaarbende kocama o alkışlardan gönderdim bugün çünkü ilk defa buay böyle yaptıdur bakalım vardır bir hayır

demek herkez benim gibi temizlik yapıyor46: malum önümüz ramazan bu sıcaklarda sadece yer içer orucumuzu tutarız ibadetimizi yaparızçok şükür rabbime bu günleride gösterdi bizeherkeze iyi hafta sonları diliyorum :79::79::79::79::79::79::79:

saol canım benim sorma kızım bir telaşlandı evde bile eşime dedim hemen buz su soğuk bişeyler getir elime yüzüme süreyim kızım babasından önce koştur koştur gitti babasından hadi diyo istiyor hemen getirdi bana ayaklarıma koyuyor yüzüme sürüyor sonra aklına gelmiş hemen mutfaktan içmem için su getirdi bana baktı annesine kuzucum meğer abla olmayı ne kadarda hak etmiş beni öyle çok duygulandırıyor ki bana bişey olduğunu görsün hemen hizmet ediyor bide ertesi gün iyi oldunmu annecim diyorbizim çocuklarımız ne zaman bu kadar büyüdü yaa

saol fatoşçum benimde zeynepte hamileliğimin sonuna doğru yükselmeye başlamıştı şimdi çok düşük dün öylesine ölçtüm kendimi iyi hissederken bile 9a 5 dikkatli olmak gerek gerçekten

hoşgeldin seraptr.benimde kızım 4 yaşında bende öncesinde çok istemiştim ama nasip şimdiyeymiş aslında çokta geç sayılmaz hatta zamanlama süper bile bence:)))

benim kapımı çalacak kapıcımız bile yok semracım yaahakikaten bide yazın herkes kim kime dum duma herkes kendi halinde bizlerde ona göre çıkamıyoz çocuklarda bizlerde sıkılıyoruz gerçekten ..bende zeynepe bu seneye kadar tek bir fiske bile vurmamıştım amma gel gör ki bu sene kendini aştı beni çıldırtıyor bazen gerçekten o zaman poposuna şevkat tokatçıkları geliyo:)ama oda lazım arada fatoş gibi bende sayarım bizim rakamda 5 tir4 dedimi olur ama olmadığı zamanlarda oluyo hele önemliyse o zaman hakediyo işte ((

çok teşekkür ederim semracım.canım kontrolüme çok az kaldı 2 kez git gelde yapmak istemiyorum bakalım şimdilik evde yatarak iyi gidiyor ama kontrole gittiğimde sölicem çünkü bebe büyüdükçe bu sorunum artıcak malesef biliyorum(

ne olur bana temizlik demeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbulantılarımı arttırıyor artık

hakikaten bıktım uzun süreden beri yaaa ütü temizlik ütü temizlik hakikaten hiç bitmiyor kızlar yaaa napçaz bu işleri

ya ne oldu fatoşçum az önce biliyomusun ben bebeğimin ilk hareketini 2 yada 3 hafta önce duymuştum ilk hatta çok şaşırdım daha erken diye ama kesin birkaç takla attı öylelikle hissettim ondan sonrada bir müddet sonra birkez daha sonrasındada hiç hissetmedim hatta duyarım belki diye içim kalka kalka tatlı yedimyine duymadım temin semra sana yazmış aranızdaki farkı bende duycammı acaba diye bende içimden geçirdim ben artık ne zaman duyucam acaba diye nasıl bir iç geçirmem olduysa artık hemen arkasından karnımı içten gıdıklar gibi ufak ufak hareketlenmeler hissettim nasıl sevindim yaaa bir kez duyduktan sonra aradan çok uzun süre geçince korkuyorum duymadığım için şuan çok mutluyum bende

ayy faoş ben bu rüyayı okadar çok sık görüyorum ki anlatamam yorum hiç bakmadım ama ilk zamanlar kananmam olduğu için onun pisikolojisi altında olduğumu düşünüyorum:))ama ne yalan söleyeyim bu sefer benim kalbimdende erkek geçiyor kızımda yanılmamıştım bakalım bu sefer nasıl olucak baştan hayırlısı tabide göstertirse kendini yumurcak 11 günümüz kaldı inşallah
otur oturduğun yerde gülüm,doğumdan sonra yeterince koşturcan zaten tadını çıkaaaaaarbende kocama o alkışlardan gönderdim bugün çünkü ilk defa buay böyle yaptıdur bakalım vardır bir hayır

sen yinede goncanı dinle yasemincim bak ilk defa dedi diyosun bellimi olur bu sefer gelmiştir belki meleğin hayırlısı bekliyoruz hep beraber bakalım:)))

günaydın kızlarr....mübarek ramazan ayıda geldii inşlhh dualarımız dileklerimiz kabul buyrulur....hamişler orucu napcaz?:26: eşim tutma istrsen diyo oğlumda tutmamıştım

günaydııın kızlaaar(galiba tünaydın)ben işe geri dönüyorum bugün bitmesi lazım malum olduğu üzerefatoşçuuum hu huuuuuu nasılsıınhala aynı şarkıyı söylüyorum:kakılmıştır benim adıııııım,siler parlatırııııım(kasık ağrım var çok kötü kızlar,hadi bakalım hayrolsun)

kolay gelsin canım ama sen dikkat et yorma kendini öle çok...bence hayrolcak canım artık adetine ne kadar vardı canım

merhaba güzel anneler ramazan ayınız mübarek olsun çok sıcak ALLAH yardım etsin bize bende elimden geldiği kadar tutacam ama eşim karşı 1 ayda tutmasam çok sonrada tutamam oo herkesler temizliğe başlamış valla artık iyice ağırlaştım bide sıcaklardan dolayıda hiç hevesim yok iş yapmaya kız kardeşlerim sağolsunlar yardıma geliyorlar bende yardım etmeye çalışıyorum am yok zorlanıyorum hayırlısıyla kucağımızada alsaydık bu cadı kızıbeni çok yoruyor teyzeleri

canım çok az kalmış hayırlısıyla doğumunu yaaparsın inşlhhyapma boşver iş falan kaardeşlerin saolsunoruç meselesine gelince benimde kafam karışık ben sadece midemden dolayı tutamıycam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…