- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #4.681
kızlaaaaar günaydınnasılsınız bakalım,ben temizlikteyim hatta çok dağıttım şimdi toparlamaya gidiyoruuum,tekrar uğramaya çalışırıııım......kakılmıştır benim adıııııııım,siler parlatırıııııım
günaydın kızlar... ohh ohh acemim işlere koyulmuş bile...kolay gelsin..semra senle ben kaldık bende dün yüzünden bi yaptım... bugünde topladım bi yatıyorum bi oturuyorum bi tv de bi burda ... pencerelere telaş ediyorum bende:26:....en çok temizlikte pencerelere özenirim ama kendime güvenemiyorum bi türlü o yüzdende kalıyo..bende yengeme dicem bakalım.. amannn napalım kalırsa kalsınn kuzularımız büyüsünde
Aynı aynı bende yüzünden yapıp geçiyorum kaç gündür. bende 2 hafta kadar önce camları sildim, aksilik bu kadar sıcak havada yağmaz denilen yağmur yağdı, üstüne belediyenin kazı çalışması derken ooooo sanki 2 aydır silinmemiş gibi oldu. camlar bana bakıyo ben camlara
dediğin gibi kalırsa da kalsın ne yapayım, sağlığımızdan ileri değilya
Tickera baktımda aramızda tamı tamına 7 hafta var. inşallah 6 hafta sonra bende senini gibi bebeğimi hissetmeye başlarım
kızlar rüyamda adet olduğumu görüyorum diyolar kanaman var ama ben hiç telaş etmiyorum...manasına baktım şimdi erkek çocuğu diyo sanki daha öncde öle bi rüya görmüştüm sanırım az önce yazmıştım cinsiyet konusunu düşüneceğimden de olabilir
ohhhhhh benim camlarım pırıl pırıl oldu çatlayın da patlayınkoltuklarımı da silcem şimdi,halılarımıda yıkamaya veriyoruuuuum,ay ay ayyy deymeyin keyfime
siz oturun oturduğunuz yerde bakayımuzanmak ağır kaldırmak yok ona göre bebişleriniz var sizin bende gebiş olayım bir işe elimi sürersem (gerçi ben birez pimpiriğim ama olsun )zaten oğlumun odasını değiştirecektim bugün,eşim elim tam iyi değil bayramdan sonra yaparız dedi bende ben hallederim sen karışma,kalkışmışken çıksın aradan dedim,amaaaaa ağır kaldırma ne olur ne olmaz dedi görüyormusunuz ihtimali bile iş yaptırmıyor,o yüzdeeeeen ben gelirim size temizliğeee :82::82::82::82::82::82::82::82:
günaydııııııın kızlaaaaarsabah sabah maaşallah ne hareketlisiniz yalnız gündem çok sıcak
reyhancım canım çooook geçmiş olsun tatlım,okurken sonunu zor getirdim gerçekten,allah korumuş,bende çok korkarım dışarda oğlum yanımdayken başıma birşey gelmesinden sadece o çok korkar diyezeynepte kimbilir nasıl korkardı,iyiki birde eşin evdeymiş....tekrardan çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inş
fatoşçum yüzümü güldürdün sabah sabahbizimde başımıza benzer birşey gelmişti;oğlum simitte ters dönmüştü ben denizden koşarken babamda sahilden görmüş koşturmuş tabii o durumda cebinde ne var ne yok düşünemiyor insan,arabanın anahtarı cebindeymiş,anahtar suya girince otomatik kilit bozulmuş,eve dönerken araba bağıra bağıra yarı yolu yapmıştık bir yandan alarm son ses bağırıyor,bir araba insan içerde durum çok vahimdi yani,yarı yolda sonra bir kabloyu kopardılarda kurtulmuştuk o sesten sizede geçmiş olsun,telefona da rahmet artık
semracım sanada günaydıııın tatlım,,,bugün itibariyle bir aksilik olmazsa evdeyim(öğleden sonra bir işim var ama o kadarcık olur:9
ayşeeeeeeeeeee iyi yolculuklar tatlııııııım29:
semra2 bizde seni özledik canım,daha sık gel
sorma canım bizimkide bağırıdıda allahtan bizimkiler hemen kopardı kabloyu yoksa bizimde olacağı oydu
ağlama canım ağlama gül çünkü ben gülmekten bi hal oldum.. hele ben üzülürdüm aslında ama eşime şöle demişti babası insan hiç unuturmu cebinde farketmezmi anahtarı.... aklıma geldikçe gülmekten uçuyorum artıkın
reyhancım çokk geçmiş olsun canım dün benimde çıkmış normalde 11de seyrederdi tansiyonum sabahtan doktora tahlil göstermeye gittimdi o arada biraz sıcakta kalınca çıkmış benimde doktor çok kalma sıcakta dedi...allah yardım etmiş kızında korkardı yoksa
herkese selam,
Benım 4 yasında bir oglum var.Suan da 2.bebegıme hamıleyım.allah her ıkısıne de saglık versın.2.bebek için biraz gec kaldım dıye de dusunuyorum bazen ama sartlar boyle gerektırdı.Her zaman en az 2 cocuk ıstemısımdır ve esımde ıstıyor ama 3. bebegı sanırım dusunmeyız.Sizlere ve yavrularınıza guzel bir haftasonu dılıyorum.
bak şimdi kendimi çok kötü hissettim(( ama canım benim yapım sinirli ( sen maşallah 3 yaşa kadar iyi vurmamışsın popoya.. dişimi sıkıp biraz frene basıyım bari..
ya bide etrafta kimse yok dert anlatacak dinleyecek... bende kızımla başbaşa bu sıcaklarda yuvarlanıp gidiyoruz işte.inanırmısın akşamları kapıcıdan başka hiiiiç kimse çalmıyor kapımı..bi tek benim değil tabi. kimse kimseye gidip gelmiyo diyebilirim. kim kime dum duma(
benim eşim bana çoğunlukla canım der, azınlıkla da aşkım:)) bende kızarım iş yerindeki personele de canım diyosun, benim ne farkım kalıyo diye:))
bazen annem bize gelir eşimin haberi olmaz akşama sürpriz olsun diye.. eşimde odadan aşkıııımmm diye bağırınca acayip utanırım :26:
okuyunca içim çok kötü oldu verilmiş sadakan varmış canım allah korumuş .lütfen bir doktora görün canım sebebini öğren
benim malum günüm 20 ağustoz canım hayırlısı inşallah aslında bu ay aravermek istiyorum ama kısmet
canım benim yaaaaaaaaa bir günde ne çok sorun yaşamışsınız .doğrusunu söylemek gerekirse gülmeden geçemedim :84::84:
uzun zamandır çok rahat giremiyordum arkadaşımın dükkanına bakıyordum şimdi biraz daha rahatım ama yaz malum iş güç misafir bene böyle durumlar çok sık giremesemde aklım hep sizlerde allaha emanet olun hepinize kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrr:
kızlaaaaar günaydınnasılsınız bakalım,ben temizlikteyim hatta çok dağıttım şimdi toparlamaya gidiyoruuum,tekrar uğramaya çalışırıııım......kakılmıştır benim adıııııııım,siler parlatırıııııım
ben de yaz olsun kış olsun ne zaman siliyim camları yağmur yağar artık alıştım çok sinirime gitmez oldu....inşlhh canım ikinciler biraz daha önce hissediliyomuş annemler diyo cinsiyetinden de farkeder ama ben sanmıyorumm bi alaksı olduğunu...
şimdi cinsiyetine taktım bende erkekmi kızmı?tabi sağlıklı ve hayırlısıyla olsunda içimden erkek geçiyoo gerçi oğlumdada kız geçmişti ve doğum yapana kadar doktor hariç herkez kıza benziyo demişti....bi 15-20 gün sonra belli olur zatenn
kızlar rüyamda adet olduğumu görüyorum diyolar kanaman var ama ben hiç telaş etmiyorum...manasına baktım şimdi erkek çocuğu diyo sanki daha öncde öle bi rüya görmüştüm sanırım az önce yazmıştım cinsiyet konusunu düşüneceğimden de olabilir
otur oturduğun yerde gülüm,doğumdan sonra yeterince koşturcan zaten tadını çıkaaaaaarbende kocama o alkışlardan gönderdim bugün çünkü ilk defa buay böyle yaptı dur bakalım vardır bir hayır
günaydııın kızlaaar(galiba tünaydın)ben işe geri dönüyorum bugün bitmesi lazım malum olduğu üzere fatoşçuuum hu huuuuuu nasılsıın hala aynı şarkıyı söylüyorum:kakılmıştır benim adıııııım,siler parlatırııııım(kasık ağrım var çok kötü kızlar,hadi bakalım hayrolsun )
merhaba güzel anneler ramazan ayınız mübarek olsun çok sıcak ALLAH yardım etsin bize bende elimden geldiği kadar tutacam ama eşim karşı 1 ayda tutmasam çok sonrada tutamam oo herkesler temizliğe başlamış valla artık iyice ağırlaştım bide sıcaklardan dolayıda hiç hevesim yok iş yapmaya kız kardeşlerim sağolsunlar yardıma geliyorlar bende yardım etmeye çalışıyorum am yok zorlanıyorum hayırlısıyla kucağımızada alsaydık bu cadı kızıbeni çok yoruyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?